Η BMW Σειρά 5 Sedan είναι ο ορισμός του σπορ business sedan. Από την πρώτη κιόλας ματιά δείχνει τον κομψό και σπορ χαρακτήρα της που αποτυπώνεται στη δυναμική σιλουέτα και τη διακριτική σχεδίαση. Οι καθαρές επιφάνειες και οι τονισμένες ακμές προσδίδουν στο κομψό αμάξωμα μια μοντέρνα εμφάνιση. Το πολυτελές και λειτουργικό εσωτερικό ολοκληρώνει τον πρωτοποριακό χαρακτήρα του αυτοκινήτου με τεχνολογίες φερμένες από το μέλλον και σπορ στοιχεία εξοπλισμού. Σε συνδυασμό με την ασύγκριτη δυναμική οδήγησης και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, η BMW Σειρά 5 Sedan διακρίνεται για το επίπεδο άνεσης, τόσο σε κοντινές διαδρομές όσο και στα μεγάλα ταξίδια, την επιβλητικότητα και κυρίως την οδηγική απόλαυση σε υψηλό επίπεδο.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 5 SEDAN.

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 5 SEDAN.

H BMW Σειρά 5 Sedan προχωρά ένα βήμα παρακάτω στους τομείς του δυναμισμού και της υπεροχής – κυρίως χάρη στις χαρακτηριστικές για BMW αναλογίες όπως το μεγάλο μεταξόνιο, το μακρύ καπό και την κυρτή γραμμή οροφής. Οι τονισμένες ακμές δημιουργούν έντονες αντιθέσεις με τις αυστηρές, διακριτικές επιφάνειες και δημιουργούν μια σύγχρονη κι ανόθευτη εμφάνιση. Η BMW μάσκα "νεφρών" και τα BMW Φώτα Laser προσδίδουν στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου ένα δυναμικό και πρωτοποριακό ύφος. Οι προβολείς ενώνονται με τα "νεφρά", κάτι που τονίζει ακόμα περισσότερο το πλάτος του αυτοκινήτου και εξασφαλίζει απαράμιλλη κομψότητα και επιβλητικότητα που φτάνουν μέχρι τις απολήξεις εξάτμισης στον πίσω προφυλακτήρα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μια καλαίσθητη και δυναμική συνολική εμφάνιση.

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ PLUG-IN HYBRID ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 5 SEDAN.

Στόλος αυτοκινήτων BMW PHEV σε κίνηση, BMW Σειρά 2 Active Tourer F45 LCI, BMW Σειρά 3 Sedan G20, BMW Σειρά 3 Touring G21, BMW Σειρά 5 Sedan G30 LCI, BMW Σειρά 5 Touring G31 LCI, BMW Σειρά 7 Sedan G11/G12 LCI, BMW X1 LCI F48, BMW X2 F39, BMW X3 G01 LCI, BMW X5 G05 LCI

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ PLUG-IN HYBRID ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 5 SEDAN.

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα και τα κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά στις BMW Σειρά 5 Sedan 530e, 530e xDrive και 545e xDrive με πρωτοποριακό υβριδικό σύστημα κίνησης.

Τα καλύτερα από δύο κόσμους: Με τα μοντέλα με τεχνολογία Plug-in Hybrid της BMW Σειράς 5 Sedan BMW 530e**, BMW 530e xDrive** και BMW 545e xDrive** θα ανακαλύψετε τη βιώσιμη κινητικότητα και την αποδοτική δυναμική οδήγησης. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα αυτών των πρωτοποριακών υβριδικών αυτοκινήτων BMW και μάθετε περισσότερα για τα συστήματα κίνησης, τη δυναμική οδήγησης, τις επιλογές φόρτισης και τις ψηφιακές υπηρεσίες.
Plug-in υβριδική BMW Σειρά 5 Sedan, 2021 G30, πλαϊνή λήψη σε BMW Wallbox

Η τεχνολογία Plug-in Hybrid της BMW Σειράς 5 Sedan.

Δύο σε απόλυτη αρμονία: Τα Plug-in Hybrid της BMW Σειράς 5 Sedan, οι BMW 530e**, BMW 530e xDrive** και BMW 545e xDrive**, συνδυάζουν την τεχνολογία ηλεκτρικής κίνησης BMW eDrive με έναν ισχυρό κινητήρα εσωτερικής καύσης BMW. Μαζί, οι δύο μονάδες κίνησης προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία οδήγησης που συνδυάζει κορυφαία αποδοτικότητα και μέγιστη οδηγική απόλαυση – χωρίς εκπομπές ρύπων τοπικά και σχεδόν αθόρυβα, ανάλογα με τη λειτουργία οδήγησης, ή με άφθονη ροπή και αρκετά αποθέματα ισχύος για μεγαλύτερες αποστάσεις. Το BMW xDrive φροντίζει για άψογη δυναμική και πρόσφυση στα μοντέλα BMW 530e xDrive** και BMW 545e xDrive**. Σημαντική συμβολή σε μια άκρως αποδοτική εμπειρία οδήγησης έχει και η ονομαζόμενη λειτουργία ανάκτησης που μετατρέπει, κατά το φρενάρισμα, την κινητική σε ηλεκτρική ενέργεια την οποία τροφοδοτεί στην μπαταρία.

Plug-in υβριδική BMW Σειρά 5 Sedan, G30, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη σε δρόμο

Λειτουργίες κίνησης των Plug-in Hybrid της BMW Σειράς 5 Sedan.

Κίνηση με αποκλειστική χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και χωρίς εκπομπές ρύπων μέσα στην πόλη ή δυναμική οδήγηση με επαρκή αυτονομία στις διήμερες εξορμήσεις – τα υβριδικά της BMW Σειράς 5 Sedan 530e**, 530e xDrive** και 545e xDrive** σάς προσφέρουν όλες τις δυνατότητες. Επωφεληθείτε από τις έξυπνες λειτουργίες οδήγησης που εξασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση τον βέλτιστο συνδυασμό ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα εσωτερικής καύσης - γνωρίστε τη συναρπαστική τεχνολογία και ζήστε μοναδικές εμπειρίες οδήγησης.

Plug-in υβριδική BMW Σειρά 5 Sedan, G30, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σε φόρτιση, με μοντέλο

Η φόρτιση των Plug-in Hybrid της BMW Σειράς 5 Sedan.

Στο σπίτι ή καθ' οδόν: Το BMW Charging προσφέρει ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις για τη φόρτιση της BMW Σειράς 5 Sedan με υβριδικό σύστημα κίνησης. Εκτός από το βασικό καλώδιο φόρτισης (Mode 2) για οικιακές πρίζες, το BMW Wallbox επιτρέπει την άνετη, ασφαλή και γρήγορη φόρτιση. Το Smart Wallbox που διατίθεται από συνεργαζόμενες εταιρίες παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες έξυπνης φόρτισης. Για μέγιστη ευελιξία στην οικιακή φόρτιση προσφέρεται το Flexible Fast Charger με το οποίο μπορείτε να φορτίσετε την BMW Plug-in Hybrid σε κάθε οικιακή πρίζα ή πρίζα βιομηχανικού τύπου με τη χρήση κατάλληλου προσαρμογέα. Στο αντικείμενο παράδοσης των plug-in υβριδικών μοντέλων της BMW Σειράς 5 Sedan περιλαμβάνεται, εκτός από το βασικό καλώδιο φόρτισης (Mode 2) και το καλώδιο φόρτισης (Mode 3) για δημόσια φόρτιση. Η διάρκεια φόρτισης (0–100 %) των BMW 530e**, BMW 530e xDrive** και BMW 545e xDrive** με ισχύ φόρτισης 3,7 kWh (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, δημόσιοι σταθμοί φόρτισης) ανέρχεται σε περίπου 3,6 ώρες και σε ισχύ φόρτισης 2,3 kWh (οικιακή πρίζα) περίπου 6,0 ώρες.

Plug-in υβριδική BMW Σειρά 5 Sedan 2021, G30, σύστημα πλοήγησης, κοντινή λήψη

Ψηφιακές υπηρεσίες για τα Plug-in Hybrid της BMW Σειράς 5 Sedan.

Αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε μέτρο διαδρομής: Η BMW παρέχει πολλές πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες που κάνουν ακόμα πιο εύκολες και άνετες τις καθημερινές μετακινήσεις με τις 530e**, 530e xDrive** και 545e xDrive**. To BMW Connected Charging σας καθοδηγεί με ασφάλεια στους πλησιέστερους δημόσιους σταθμούς φόρτισης που υπάρχουν στη διαδρομής σας. Με την εφαρμογή My BMW μπορείτε να ελέγχετε πάντα την κατάσταση φόρτισης και τους τελευταίους κύκλους φόρτισης. Για παράδειγμα, θα ενημερωθείτε με μήνυμα push όταν το αυτοκίνητό σας φορτιστεί πλήρως. Άλλες ψηφιακές υπηρεσίες, όπως το BMW Intelligent Personal Assistant ή η ενσωμάτωση smartphone, καθιστούν ακόμα πιο εύκολες τις καθημερινές σας μετακινήσεις – για ξένοιαστη οδηγική απόλαυση με την BMW Σειρά 5 Sedan με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.

ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 5 SEDAN.

Οθόνη Πληροφοριών, BMW Σειρά 5 Sedan, G30, Facelift 2020, εσωτερικό, cockpit
Driving Assistant Professional, BMW Σειρά 5 Sedan, G30, Facelift 2020, εσωτερικό, cockpit

Driving Assistant Professional.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και κρίσιμες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.
Υποβοήθηση Οπισθοπορείας, BMW Σειρά 5 Sedan, G30, Facelift 2020, εσωτερικό, cockpit

Υποβοήθηση Οπισθοπορείας.

Η Υποβοήθηση Οπισθοπορείας αποθηκεύει τα τελευταία 50 m της διαδρομής όταν κινείστε προς τα μπροστά με ταχύτητα έως 35 km/h. Στη συνέχεια μπορεί να ακολουθήσει ακριβώς την ίδια διαδρομή με την όπισθεν. Έτσι, αποφορτίζεστε από τον έλεγχο του τιμονιού και μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην επιτήρηση του περιβάλλοντος γύρω από το αυτοκίνητο.
BMW Φώτα Laser, BMW Σειρά 5 Sedan, G30, Facelift 2020, μπλε Phytonic, κοντινή λήψη μπροστινού τμήματος

BMW Φώτα Laser.

Τα BMW Φώτα Laser φωτίζουν σε απόσταση έως και 650 m στη λειτουργία φώτων πορείας, δηλαδή σε διπλάσια απόσταση από τους κοινούς προβολείς. Η καλύτερη ορατότητα στο σκοτάδι αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια. Οι μπλε λεπτομέρειες και η επιγραφή "BMW Laser" στους προβολείς υπογραμμίζουν την τεχνολογική υπεροχή και τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
BMW Σειρά 5 Sedan, G30, Ψηφιακό Κλειδί

BMW Ψηφιακό Κλειδί.

Το BMW Ψηφιακό Κλειδί μετατρέπει το συμβατό smartphone* σε κλειδί αυτοκινήτου. Για το ξεκλείδωμα των θυρών απλώς κρατήστε το smartphone κοντά στη λαβή της πόρτας και τοποθετήστε το στη θήκη smartphone προτού βάλετε μπροστά την BMW σας. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε το Ψηφιακό Κλειδί σε έως και πέντε άτομα και να περιορίσετε την τελική ταχύτητα, π.χ. για νέους οδηγούς.

*To BMW Ψηφιακό Κλειδί είναι συμβατό μόνο με επιλεγμένα smartphone. Στο bmw.com/digitalkey θα βρείτε έναν κατάλογο συμβατών smartphone. Για τη χρήση του BMW Ψηφιακού Κλειδιού απαιτείται ο εξοπλισμός Teleservice.

BMW Live Cockpit Professional, BMW Σειρά 5 Sedan, G30, Facelift 2020, εσωτερικό, cockpit

BMW Live Cockpit Professional.

Το BMW Live Cockpit Professional με λειτουργία πλοήγησης περιλαμβάνει δύο μονάδες ενδείξεων υψηλής ποιότητας, αποτελούμενες από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 12,3" με λειτουργία αφής και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3". Το BMW Λειτουργικό Σύστημα 7 μπορεί να ελεγχθεί και από το πολυχειριστήριο iDrive Controller*.

*Για αυτό το μοντέλο δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη η λειτουργία αφής για το πολυχειριστήριο iDrive.

BMW Intelligent Personal Assistant, BMW Σειρά 5 Sedan, G30, Facelift 2020, εσωτερικό, cockpit

BMW Intelligent Personal Assistant.

Δεν θα ήταν εκπληκτικό, η BMW σας να σάς παρέχει έναν προσωπικό βοηθό; Επικοινωνήστε με την BMW σας μέσω του BMW Intelligent Personal Assistant. Προφέρετε εντολές με φυσική ομιλία για να χειριστείτε πολλές λειτουργίες του αυτοκινήτου. Μπορεί να σας εξηγήσει πολλά πράγματα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την BMW σας.
Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, BMW Σειρά 5 Sedan, G30, Facelift 2020, εσωτερικό, cockpit

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

Πάντα το πιο πρόσφατο λογισμικό. Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, η BMW σας θα είναι πάντοτε ενημερωμένη. Μπορείτε να κατεβάσετε απλά τις ενημερώσεις μέσω της εφαρμογής My BMW ή μέσω της εγκατεστημένης κάρτας SIM και μετά να τις εγκαταστήσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενεργοποιηθούν και άλλες λειτουργίες στην BMW σας.
Ενσωμάτωση Smartphone, BMW Σειρά 5 Sedan, G30, Facelift 2020, εσωτερικό, cockpit

Ενσωμάτωση Smartphone.

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του smartphone και στην BMW σας; Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει ασύρματα το smartphone με το αυτοκίνητό σας μέσω του Apple CarPlay και του Android Auto. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε πολλές γνώριμες λειτουργίες και εφαρμογές απευθείας από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 5 SEDAN.

Τα συστήματα κίνησης και ανάρτησης συνοπτικά.

Περισσότερη δύναμη, καλύτερος έλεγχος. Από τον ιδιαίτερα οικονομικό τετρακύλινδρο κινητήρα diesel μέχρι τον ελαστικό και δυνατό εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης: Η BMW Σειρά 5 Sedan κινείται παντού και πάντα με δυναμικό τρόπο. Με τις άψογα προσαρμοσμένες τεχνολογίες μετάδοσης κίνησης και ανάρτησης όπως η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση, το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση ή το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης xDrive, η ιδανική πρόσφυση και η κορυφαία οδηγική απόλαυση είναι πάντα εξασφαλισμένες.
Τεχνολογία Mild Hybrid, BMW Σειρά 5 Sedan, G30, ανάρτηση

Τεχνολογία Mild Hybrid, BMW Σειρά 5 Sedan.

Η τεχνολογία Mild Hybrid χρησιμεύει στην ανάκτηση της κινητικής ενέργειας κατά το φρενάρισμα και υποστηρίζει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης στην επιτάχυνση. Έτσι μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές ρύπων ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε ένα πλεονέκτημα δυναμικής. Η τεχνολογία Mild Hybrid επιτρέπει στη Λειτουργία Auto Start/Stop να αποκρίνεται πιο άμεσα και πιο ομαλά.
BMW Σειρά 5 Sedan, G30, Facelift 2020, μπλε Phytonic μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη σε δρόμο

Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση.

Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση επιτρέπει την ιδανική προσαρμογή των χαρακτηριστικών λειτουργίας των αμορτισέρ, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις συνθήκες κίνησης και να ενισχύουν περαιτέρω την άνεση και τη δυναμική οδήγησης. Εκτός από τη βασική ρύθμιση COMFORT για αυξημένη άνεση, το πρόγραμμα SPORT προσφέρει δυναμικές ρυθμίσεις αμορτισέρ.

Ενεργό σύστημα διεύθυνσης με τετραδιεύθυνση, BMW Σειρά 5 Sedan, G30, Facelift 2020, πίσω λήψη τριών τετάρτων, λήψη σε κίνηση

Ενεργό σύστημα διεύθυνσης με τετραδιεύθυνση.

Το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση συνδυάζει την εξαρτώμενη από τη γωνία στροφής υποβοήθηση στον μπροστινό άξονα με τους κατευθυνόμενους πίσω άξονες. Στις χαμηλές ταχύτητες, οι τροχοί στρίβουν προς την αντίθετη κατεύθυνση προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία. Σε ταχύτητες κίνησης από 60 έως 80 km/h οι πίσω τροχοί στρίβουν προς την ίδια κατεύθυνση αυξάνοντας έτσι την ευστάθεια και την άνεση.
BMW xDrive, BMW Σειρά 5 Sedan, G30, Facelift 2020

BMW xDrive.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει αδιαβάθμητα και μεταβλητά τη ροπή στον εμπρός και τον πίσω άξονα – για καλύτερη πρόσφυση, υψηλότερη δυναμική οδήγησης και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατανομή της ροπής εξουδετερώνει τις τάσεις υπερστροφής και υποστροφής σε στροφές.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 5 SEDAN.

BMW Σειρά 5 Sedan.

 • Ζάντες ελαφρού κράματος 17" με ακτίνες σε σχήμα V, σχέδιο 618
 • Προβολείς LED
 • Αυτόματο κιβώτιο Steptronic
 • BMW Live Cockpit Professional με πίνακα οργάνων 12.3" και κεντρική οθόνη ελέγχου 12.3"
 • Σπορ δερμάτινο τιμόνι
BMW Σειρά 5 Sedan 540i, G30, 2020, βασικός εξοπλισμός σε γκρι Sophisto, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

Έκδοση Luxury Line.

 • Ζάντες ελαφρού κράματος 18" με ακτίνες σε σχήμα W, σχέδιο 632 Reflex Silver
 • Μαρσπιέ αυτοκινήτου Aluminium με αναγραφή “Luxury Line”
 • Επένδυση καθισμάτων σε Δέρμα 'Dakota'
 • Επένδυση πίνακα οργάνων με συνθετικό δέρμα σε μαύρο χρώμα
 • Ξύλινη επένδυση εσωτερικού 'Fineline' Ridge με Pearl Chrome
BMW Σειρά 5 Sedan 520d xDrive, G30, 2020, Έκδοση Luxury Line σε γκρι Bernina, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

Έκδοση M Sport.

 • M Αεροδυναμικό πακέτο με μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα και πλαϊνά διακοσμητικά σε Dark Shadow μεταλλικό
 • Ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες, σχέδιο 662
 • Μ Σπορ ανάρτηση
 • Σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού σε συνδυασμό Ύφασμα/Alcantara με Μ χαρακτηριστικά
 • M Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού Aluminium Rhombicle Smoke Grey με Pearl Chrome
BMW Σειρά 5 Sedan 520d xDrive, G30, 2020, Έκδοση M Sport σε λευκό Alpine, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
 • BMW Σειρά 5 Sedan.
 • Έκδοση Luxury Line.
 • Έκδοση M Sport.

BMW ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ BMW M PERFORMANCE ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 5 SEDAN.

Μία καλή αίσθηση.

Η οδηγική απόλαυση σαγηνεύει όλους τους οδηγούς BMW. Για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας υπάρχουν και τα BMW Γνήσια Αξεσουάρ. Φυσικά με ιδιαίτερες προσθήκες και στοιχεία εξοπλισμού που ταιριάζουν άψογα στην BMW Σειρά 5 Sedan όσον αφορά στην ποιότητα, τη σχεδίαση και την απόδοση – για μέγιστη προστιθέμενη αξία, όποιες κι αν είναι οι προθέσεις σας.
BMW Σειρά 5 Sedan, G30, με BMW μπαγκαζιέρα οροφής 520

BMW Μπαγκαζιέρα οροφής 520.

Η μοντέρνα μπαγκαζιέρα οροφής σε μαύρο χρώμα με πλαϊνά καλύμματα σε ασημί Titanium έχει χωρητικότητα 520 λίτρων και είναι συμβατή με όλα τα BMW συστήματα σχάρας οροφής. Χάρη στο σύστημα τριπλού ανοίγματος και το τριπλό κεντρικό κλείδωμα σε κάθε πλευρά, η φόρτωση και το κλείδωμα γίνονται με μεγάλη ευκολία.
BMW κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών, BMW Σειρά 5 Sedan, G30

BMW Κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών.

Η αντιολισθητική, αδιάβροχη επένδυση δαπέδου με υπερυψωμένο ρέλι σε όλες τις πλευρές προστατεύει το χώρο αποσκευών από τη βρομιά και την υγρασία. Η έκδοση σε μαύρο χρώμα με κομψά ένθετα από ανοξείδωτο ταιριάζει άψογα στο εσωτερικό.
BMW βάση γενικής χρήσης για θήκη προστασίας, σύστημα Travel & Comfort, BMW Σειρά 5 Sedan, G30

BMW Βάση γενικής χρήσης για θήκη προστασίας, σύστημα Travel & Comfort.

Το στήριγμα γενικής χρήσης είναι ρυθμιζόμενο ως προς το μέγεθος και τοποθετείται στη βάση στήριξης η οποία διατίθεται χωριστά, ή περιλαμβάνεται στον πρόσθετο εξοπλισμό "Travel & Comfort". Προσφέρει ασφαλή στήριξη για πολλά tablet της Apple ή της Samsung με θήκη BMW Safety Case από 7 έως 11", είναι περιστρεφόμενο κατά 360° και μπορεί να ασφαλιστεί στην επιθυμητή θέση.
M Performance μπροστινή αεροτομή από ανθρακονήματα, BMW Σειρά 5 Sedan, G30

M Performance μπροστινή αεροτομή από ανθρακονήματα.

Δείξτε δυναμικό χαρακτήρα: Η M Performance μπροστινή αεροτομή από ανθρακονήματα φροντίζει για βελτιωμένη αεροδυναμική συμπεριφορά και τονίζει τη μυώδη εμφάνιση του αυτοκινήτου με ιδιαίτερο τρόπο. Ιδιαίτερη αγωνιστική εμφάνιση για ιδιαίτερες απαιτήσεις.
M Performance σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 20" με διπλές ακτίνες 669 M σε γκρι Orbit, BMW Σειρά 5 Sedan, G30

M Performance σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 20" με διπλές ακτίνες 669 M σε γκρι Orbit.

Οι υψηλής ποιότητας M Performance ζάντες ελαφρού κράματος 20" είναι σφυρήλατες, διατίθενται σε διχρωμία γκρι Orbit με αποκλειστική φρεζαρισμένη και στιλβωμένη μετωπική επιφάνεια και Μ λογότυπο. Σετ τροχών RDC με ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω. Διαστάσεις ζάντας 8J x 20 με ελαστικά 245/35 R 95Y XL RSC μπροστά, 9J x 20 με ελαστικά 275/30 R20 97Υ XL RSC πίσω.
M Performance τιμόνι, BMW Σειρά 5 Sedan, G30

Μ Performance τιμόνι.

Απτά πλεονεκτήματα: Χάρη στην επενδεδυμένη με Alcantara επιφάνεια αφής, το M Performance τιμόνι παρέχει εξαιρετική αίσθηση και τέλειο κράτημα – για πιο άμεση αίσθηση απόκρισης του συστήματος διεύθυνσης. Η μοναδική του σχεδίαση και η κεντρική λωρίδα από κόκκινο δέρμα υπογραμμίζουν το αγωνιστικό στιλ του.

ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 5 SEDAN.

Η BMW 530e Sedan.

Ισχύς σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

135–120 (184–163)/5.000-6.500

Επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε δευτ.:

5,9

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:

-*

Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km:

49-36

BMW Σειρά 5 Sedan, G30, τεχνικά χαρακτηριστικά

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 5 SEDAN.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 5 SEDAN.

BMW Σειρά 5 Sedan (G30), μπλε Phytonic μεταλλικό, σταθμευμένη σε όροφο με άτομο στο προσκήνιο

Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για την  BMW Σειρά 5 Sedan.

BMW ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

SERVICE ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 5 SEDAN.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Ξένοιαστες ηλεκτρικές μετακινήσεις: Αυτό το πακέτο προσφέρει 100% διαφάνεια και ευέλικτες δυνατότητες προγραμματισμού. Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια των 4 ή 6 ετών. Οι υπηρεσίες:
 • Έλεγχος service οχήματος
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων
Μάθετε περισσότερα για το BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Με το πρωτοποριακό Teleservices, από το BMW ConnectedDrive, το αυτοκίνητο BMW σάς προσφέρει ξεγνοιασιά: Σε περίπτωση συντήρησης ή βλάβης μεταφέρει όλες τις σχετικές πληροφορίες οχήματος σε εσάς και στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της επιλογής σας. Αυτός θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσει ένα ραντεβού. Μπορείτε να εμπιστευθείτε το γρήγορο, εύκολο και αξιόπιστο service και δεν χρειάζεται να σκέφτεστε και να φροντίζετε για τα πάντα. Μοναδική προϋπόθεση: να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στη διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο μπορεί να κάνει πιο άνετη τη ζωή σας το BMW Teleservices.
BMW Οδική Βοήθεια

BMW Mobile Care.

Το BMW Mobile Care διατίθεται δωρεάν για όλους τους οδηγούς BMW, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Αρκεί μια κλήση για να λάβετε υποστήριξη από τους τεχνικούς μας, είτε τηλεφωνικά είτε στον τόπο του συμβάντος εάν χρειαστεί.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Mobile Care
Συνεργάτης BMW συμβουλεύει μία πελάτισσα

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Για ερωτήσεις, περισσότερες πληροφορίες και προσφορές για την BMW Σειρά 5 Sedan επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.
  BMW 530e**:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος):  -*
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 49-36

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).


  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.


  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.


  * Προσωρινές τιμές. Οι τιμές που απουσιάζουν δεν ήταν διαθέσιμες κατά τον χρόνο δημοσίευσης.
  ** Σε θερμοκρασίες κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου, το σύστημα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης της BMW με τεχνολογία Plug-in Hybrid είναι διαθέσιμο μετά από μερικά χιλιόμετρα, όταν η μπαταρία φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία λειτουργίας.