ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Cabrio.

ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Cabrio.

Εμπνευσμένη από τα σπορ ταχύπλοα σκάφη, η άσφαλτος είναι το στοιχείο της. Η BMW Σειρά 6 Cabrio είναι ένα κομψό δίθυρο μοντέλο που αποπνέει μία ανάλαφρη ναυτική αύρα. Η υφασμάτινη οροφή εξαφανίζεται τελείως μέσα στο αμάξωμα και δημιουργεί μία επίπεδη αρμονική γραμμή "ώμων". Στο κόκπιτ κυριαρχεί η σπορ σχεδίαση των οργάνων. Οι ακμές και οι γραμμές εστιάζουν απόλυτα στην αεροδυναμική.

ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Η σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Cabrio.

Εμπνευσμένη από τα σπορ ταχύπλοα σκάφη, η άσφαλτος είναι το στοιχείο της. Η BMW Σειρά 6 Cabrio είναι ένα κομψό δίθυρο μοντέλο που αποπνέει μία ανάλαφρη ναυτική αύρα. Η υφασμάτινη οροφή εξαφανίζεται τελείως μέσα στο αμάξωμα και δημιουργεί μία επίπεδη αρμονική γραμμή "ώμων". Στο κόκπιτ κυριαρχεί η σπορ σχεδίαση των οργάνων. Οι ακμές και οι γραμμές εστιάζουν απόλυτα στην αεροδυναμική.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Κάθε πτυχή της BMW Σειράς 6 Cabrio αντανακλά την ευελιξία, την αεροδυναμική και τη δύναμη ώσης. Μαζί με τους προβολείς LED και τα φώτα ημέρας επάνω από τις εισαγωγές αέρα, η εκφραστική μάσκα ψυγείου, με τις κεκλιμένες προς τα μπροστά γρίλιες, δημιουργεί μία εντυπωσιακή μπροστινή όψη.
Παρατηρώντας το αυτοκίνητο από το πλάι, αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι οι νέοι εξωτερικοί καθρέπτες με φλας και το μεγάλο μεταξόνιο. Η γραμμή πτύχωσης που διατρέχει το μπροστινό τμήμα δημιουργεί την εντύπωση ότι το cabrio μπορεί να βυθιστεί στην άσφαλτο. Όλες οι ακμές και οι γραμμές παραπέμπουν στη "χυτή σχεδίαση" ενός ταχύπλοου σκάφους.
Με τους μυώδεις θόλους τροχών και τη στιβαρή, δυναμική παρουσία, το πίσω τμήμα δημιουργεί μία επιτηδευμένη αντίθεση με το μπροστινό τμήμα. Στην εμφάνιση κυριαρχούν τα πίσω φώτα με το χαρακτηριστικό σχήμα L, οι εντυπωσιακές απολήξεις εξάτμισης και τα πρόσθετα οριζόντια διακοσμητικά στοιχεία από χρώμιο. Με την υφασμάτινη οροφή ανοικτή, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο cabrio από όλα τα μοντέλα BMW.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED.

Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED με ενσωματωμένες λειτουργίες φώτων πορείας και διασταύρωσης προσαρμόζουν αυτόματα τη διασπορά του φωτός ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου και φωτίζουν με δυναμικό τρόπο το δρόμο. Εκτός από τα φλας και τα φώτα ημέρας, περιλαμβάνουν τη λειτουργία προσαρμοζόμενων προβολέων με μεταβλητή διασπορά φωτός για οδήγηση στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο, τα φώτα στροφής, και το BMW Selective Beam (σύστημα υποβοήθησης φώτων πορείας με αντιθαμβωτική λειτουργία), με το οποίο πραγματοποιείται αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των φώτων πορείας και διασταύρωσης. Με αυτόν τον τρόπο, το σύστημα παρέχει άριστο φωτισμό του δρόμου σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.
Στο σκοτάδι, οι κινούμενοι προβολείς επιτρέπουν στον οδηγό να βλέπει σε μεγάλη απόσταση μέσα στη στροφή, μόλις στρίψει το τιμόνι. Για τη βελτίωση της ορατότητας στην κοντινή περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο, τα φώτα στροφής ενεργοποιούνται αυτόματα μόλις ο οδηγός ανάψει το φλας ή στρίψει το τιμόνι – ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς εξασφαλίζουν άριστο φωτισμό της γύρω περιοχής και βελτιώνουν σημαντικά την ενεργητική ασφάλεια.
Το BMW Selective Beam επιτρέπει στον οδηγό να αφήνει διαρκώς αναμμένα τα φώτα πορείας, εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες ορατότητας τη νύχτα. Το σύστημα παρακολουθεί την παρουσία αυτοκινήτων στο ίδιο ή στο απέναντι ρεύμα και ρυθμίζει διαρκώς τα φώτα πορείας ώστε να αποτραπεί η ενόχληση των άλλων οδηγών.

ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ 20" ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ 616.

ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ 20" ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ 616.

Οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" με πολλαπλές ακτίνες 616 και ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα.

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΟΡΟΦΗ.

Η πλήρως αυτόματη υφασμάτινη οροφή παρέχει εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση. Προσδίδει στο cabrio μία coupé σιλουέτα. Το πίσω παρμπρίζ ανοίγει για να εξασφαλίσει την άριστη ροή του αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Για ακόμα περισσότερο αέρα, η υφασμάτινη οροφή αναδιπλώνεται με το πάτημα ενός διακόπτη και αποθηκεύεται στο κουτί του χώρου αποσκευών. Η οροφή ανοίγει με το πάτημα ενός διακόπτη σε 19 δευτερόλεπτα και κλείνει σε 24, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα μέχρι και 40 km/h.
Ακόμα και με κλειστή την υφασμάτινη οροφή, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν μία μοναδικά αέρινη οδηγική εμπειρία: και τα πέντε παράθυρα μπορούν να ανοίξουν ταυτόχρονα ενώ η υφασμάτινη οροφή παραμένει κλειστή, π.χ. για την προστασία από τον έντονο ήλιο.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Η κομψή, σπορ εξωτερική σχεδίαση συνεχίζεται και στο εσωτερικό της BMW Σειράς 6 Cabrio. Στο πακέτο εξοπλισμού Design Pure Experience, το μαλακό δέρμα Nappa με εκτεταμένα στοιχεία σε Cognac/μαύρο χρώμα, οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε καφέ ξύλο Fineline και οι μεγάλες επιφάνειες συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν ένα ευρύχωρο, πολυτελές εσωτερικό.
Οι σημαντικές πληροφορίες οδήγησης προβάλλονται στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου υψηλής ανάλυσης που διαθέτει γυάλινο κάλυμμα και γαλβανισμένο πλαίσιο. Η κεντρική κονσόλα με όψη Black Panel καθώς και τα κεραμικά διακοσμητικά για το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch και τον επιλογέα ταχυτήτων προσθέτουν μία νότα premium ποιότητας στο εσωτερικό. Οι πρακτικές θήκες και οι θήκες αναψυκτικών, τόσο μπροστά όσο και στο κεντρικό υποβραχιόνο πίσω, προσφέρουν αρκετές δυνατότητες αποθήκευσης.

ΧΡΩΜΑΤΑ & ΥΛΙΚΑ.

Η κορυφαία ποιότητα των υλικών με το προσεγμένο φινίρισμα προσδίδουν στην BMW Σειρά 6 Cabrio έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αλλά και οι χρωματισμοί συμβάλλουν στο υψηλό επίπεδο ποιότητας κάθε αυτοκινήτου. Προς επιλογή διατίθενται έντεκα διαφορετικά χρώματα αμαξώματος − από το κλασικό και κομψό ασημί Cashmere μέχρι το σπορ μπλε Mediterranean. Αυτά τα χρώματα ταιριάζουν άψογα στο κομψό εσωτερικό, όπου το δέρμα Nappa σε Cognac/μαύρο με εκτεταμένα στοιχεία ή σε λευκό Ivory/μαύρο και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από καφέ ξύλο Fineline τονίζουν ακόμα περισσότερο τις επιφάνειες.
Τα στοιχεία εξοπλισμού BMW Individual ικανοποιούν τις απαιτήσεις για εξεζητημένη πολυτέλεια. Τα στοιχεία εξοπλισμού, όπως οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο BMW Individual ή το δέρμα BMW Individual Merino ενισχύουν τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στο εσωτερικό.

HIGH-END ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BANG & OLUFSEN ΜΕ ΗΧΟ SURROUND.

Χάρη στη νέα επεξεργασία σήματος Dirac Dimensions, το high-end ηχοσύστημα Surround Sound Bang & Olufsen δημιουργεί μία ανοικτή και ζωντανή ατμόσφαιρα με εξαίσια ακουστική. Ο συναρπαστικός ήχος αποδίδεται από 12 ηχεία με συνολική ισχύ 1.000 W, μεταξύ αυτών και ένα κεντρικό ηχείο που αναδύεται αυτόματα στο ταμπλό. Το κεντρικό ηχείο είναι μια μονάδα μεσαίων συχνοτήτων και διαθέτει τεχνολογία Acoustic Lens η οποία εξασφαλίζει ομοιόμορφη ποιότητα ήχου σε όλα τα καθίσματα. Το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο ρυθμίσεων ήχου: "Studio" για πιστή αναπαραγωγή αυθεντικού ήχου και "Expanded" που δημιουργεί την εντύπωση ενός μεγαλύτερου ακουστικού χώρου. Η οπτικοακουστική εμπειρία ολοκληρώνεται με τον φωτισμό μεμονωμένων ηχείων.