ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΤΥΛ.

Εξοπλισμός για την BMW Σειρά 6 Cabrio.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΤΥΛ.

Εξοπλισμός για την BMW Σειρά 6 Cabrio.

Η BMW Σειρά 6 Cabrio διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να νοιώσετε όμορφα σε μία εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Στη διάθεσή σας έχετε μία σειρά πακέτων εξοπλισμού. Το Design Pure Experience, το Design Pure Excellence και η Έκδοση M Sport σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου στις προτιμήσεις σας. Το BMW Individual σας προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες για να βάλετε τη δική σας, προσωπική πινελιά. Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΤΥΛ.Εξοπλισμός για την BMW Σειρά 6 Cabrio.

Η BMW Σειρά 6 Cabrio διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να νοιώσετε όμορφα σε μία εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Στη διάθεσή σας έχετε μία σειρά πακέτων εξοπλισμού. Το Design Pure Experience, το Design Pure Excellence και η Έκδοση M Sport σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου στις προτιμήσεις σας. Το BMW Individual σας προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες για να βάλετε τη δική σας, προσωπική πινελιά. Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" με πολλαπλές ακτίνες 616 και η μάσκα "νεφρών" σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα το δηλώνουν ξεκάθαρα: το πακέτο εξοπλισμού Design Pure Experience εστιάζει στον σπορ χαρακτήρα. Η κομψή εμφάνιση της BMW Σειράς 6 Cabrio ολοκληρώνεται από την απόληξη εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο αλλά και τα διάφορα LED κρυφού φωτισμού στο εσωτερικό.

 • Εξωτερικό

  Το πακέτο Design Pure Experience τονίζει το αθλητικό αμάξωμα του αυτοκινήτου με στοιχεία εξωτερικού εξοπλισμού σε γυαλιστερό BMW Individual Shadow Line και άλλα σκουρόχρωμα, σπορ στοιχεία όπως οι μαύρες λεπτομέρειες στις πλευρικές εισαγωγές αέρα, τις προσόψεις στις γρίλιες των "νεφρών" σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, η διακοσμητική λωρίδα στο πίσω μέρος σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, καθώς και η απόληξη της εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο. Η δυναμική εμφάνιση της πρόσοψης τονίζεται από τους προβολείς ομίχλης LED. Από το πλάι, το αυτοκίνητο αποκαλύπτει την σπορ και πολυτελή πλευρά του με τις προαιρετικά διαθέσιμες ζάντες ελαφρού κράματος με πολλαπλές ακτίνες 616.
  Εκτός από το κόκκινο Melbourne μεταλλικό, αυτό το πακέτο εξοπλισμού μπορεί να συνδυαστεί και με όλα τα άλλα χρώματα αμαξώματος BMW και BMW Individual. Επίσης διατίθενται και οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" BMW και ολόκληρη η γκάμα ζαντών BMW Individual.

 • Εσωτερικό

  Το πακέτο Design Pure Experience χαρίζει στο εσωτερικό μία σπορ και κομψή εμφάνιση με το δέρμα Nappa σε απόχρωση Cognac/μαύρο (διχρωμία) και τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε καφέ ξύλο Fineline. Οι διάφορες πηγές κρυφού φωτισμού LED, καθώς και τα φωτιζόμενα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ, τονίζουν ακόμα περισσότερη την πολυτελή ατμόσφαιρα.
  Αυτό το πακέτο εξοπλισμού μπορεί να συνδυαστεί με τις δερμάτινες επενδύσεις BMW Individual, τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε γκρι ξύλο φλαμουριάς και σε οποιεσδήποτε άλλες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Το πακέτο εξοπλισμού Design Pure Excellence αποτελεί ίσως την πιο κομψή μορφή οδήγησης με ανοικτή οροφή. Τα στοιχεία όπως οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" με ακτίνες V 366, τα εκλεπτυσμένα κεραμικά διακοσμητικά στο εσωτερικό, καθώς και το διαχρονικό δέρμα Nappa σε λευκό Ivory/μαύρο, προσδίδουν στην BMW Σειρά 6 Cabrio μία ιδιαίτερα κομψή νότα. Όλες οι λεπτομέρειες έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή από τους σχεδιαστές της BMW.

 • Εξωτερικό

  Οι προαιρετικά διαθέσιμες ζάντες ελαφρού κράματος 19" με ακτίνες V 366 του πακέτου εξωτερικού εξοπλισμού Design Pure Excellence χαρίζουν στο αυτοκίνητο έναν αέρα πολυτέλειας. Το διακοσμητικό κάλυμμα στις μεσαίες κολόνες και τα πλαίσια των εξωτερικών καθρεπτών σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα θέτουν μία σπορ πινελιά. Οι μοντέρνοι προβολείς ομίχλης LED δίνουν μία πρόγευση για τις αμέτρητες συναρπαστικές τεχνολογίες του αυτοκινήτου.
  Το πακέτο εξωτερικού εξοπλισμού Design Pure Excellence περιλαμβάνει μεταλλικό χρώμα αμαξώματος. Το πακέτο εξοπλισμού μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώμα αμαξώματος και όλες τις ζάντες BMW και BMW Individual.

 • Εσωτερικό

  Το πακέτο εξοπλισμού Design Pure Excellence δημιουργεί μια πολυτελή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, η οποία τονίζεται από τον κρυφό φωτισμό που υλοποιείται με τα πρόσθετα φώτα LED. Το δέρμα Nappa σε λευκό Ivory/μαύρο (διχρωμία) με εκτεταμένα στοιχεία και ραφές σε χρώμα αντίθεσης συνδυάζεται αρμονικά με τη δερμάτινη επένδυση του πίνακα οργάνων, ο οποίος δημιουργεί μία εντυπωσιακή αντίθεση με τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από γκρι ξύλο φλαμουριάς. Τα κεραμικά πλαίσια των χειριστηρίων όπως π.χ. ο επιλογέας ταχυτήτων, το πολυχειριστήριο iDrive και τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος και του ραδιοφώνου αποτελούν μία ιδιαίτερη πινελιά μοναδικότητας. Το πακέτο εξοπλισμού ολοκληρώνεται με τα φωτιζόμενα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ.
  Στις πρόσθετες επιλογές περιλαμβάνεται το δέρμα Nappa σε απόχρωση Cognac/μαύρο (διχρωμία) με εκτεταμένα στοιχεία και ραφές σε χρώμα αντίθεσης, όλες οι δερμάτινες επενδύσεις BMW Individual και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από καφέ ξύλο Fineline καθώς και όλες οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual.

ΕΚΔΟΣΗ M SPORT.

Όλα τα στοιχεία της Έκδοσης M Sport έχουν σχεδιαστεί με έναν μοναδικό σκοπό: να χαρίσουν στην BMW Σειρά 6 Cabrio μία ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση. Αποκλειστικές διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε αλουμίνιο κυψελοειδούς σχεδίασης, αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος μαύρο Carbon μεταλλικό, στοιχεία εξωτερικού στο χρώμα του αμαξώματος ή δερμάτινο τιμόνι M με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών - κάθε λεπτομέρεια αντανακλά τον αυθεντικό σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

 • Εξωτερικό

  Εξωτερικός εξοπλισμός της Έκδοσης M Sport:
  • Αεροδυναμικό πακέτο M με μπροστινό προφυλακτήρα, πλαϊνά μαρσπιέ στο χρώμα αμαξώματος, πίσω προφυλακτήρας με ένθετο διαχύτη σε Dark Shadow μεταλλικό
  • Προβολείς ομίχλης LED
  • Ζάντες ελαφρού κράματος 19" Μ με διπλές ακτίνες 351 M και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, εναλλακτικά ζάντες ελαφρού κράματος 20" Μ με διπλές ακτίνες 703 M και ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω
  • Γυαλιστερό Shadow Line BMW Individual
  • Επιγραφή M στα πλαϊνά
  • Διακοσμητικό απόληξης εξάτμισης σε σκουρόχρωμο χρώμιο
  • Αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος μαύρο Carbon μεταλλικό. Διατίθενται και άλλα χρώματα αμαξώματος.
  • Δαγκάνες φρένων, βαμμένες σε μαύρο χρώμα
   

 • Εσωτερικό

  Εσωτερικός εξοπλισμός της Έκδοσης M Sport:
  • Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ M, υποπόδιο οδηγού M
  • Σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με επενδύσεις σε συνδυασμό Alcantara/δέρμα "Nappa". Διατίθενται και άλλες επενδύσεις καθισμάτων
  • Δερμάτινο τιμόνι Μ με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών
  • Ανθρακί ουρανός BMW Individual, εναλλακτικά ουρανός BMW Individual σε Alcantara ή ανθρακί Alcantara
  • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε αλουμίνιο κυψελοειδούς σχεδίασης, εναλλακτικά διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε "Carbon Fibre". Διατίθενται και άλλες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού
   

BMW INDIVIDUAL.

Μοναδικός χαρακτήρας που αποκαλύπτεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια – αυτή είναι η πεμπτουσία της αυθεντικής μοναδικότητας. Εκφράστε την επιδίωξη της τελειότητας με τα στοιχεία εξοπλισμού BMW Individual για τη νέα BMW Σειρά 6 Cabrio.

Έκφραση προσωπικότητας.

 • BMW Individual για το εξωτερικό

  Τέσσερα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη κάτω από τον ήλιο – στην BMW Σειρά 6 Cabrio με εξοπλισμό και στοιχεία από τη συλλογή BMW Individual. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα: το χρώμα αμαξώματος μπλε Tanzanite μεταλλικό, εμπνευσμένο από τον τανζανίτη, τον πολύτιμο λίθο. Όταν το φως πέφτει επάνω στην επιφάνεια, το σκούρο μπλε χρώμα αποκτά μία συναρπαστική τιρκουάζ χροιά. Η συλλογή BMW Individual περιλαμβάνει δέκα ακόμα εκφραστικά χρώματα αμαξώματος. Ένα από αυτά είναι το μεταλλικό Moonstone. Αυτό το χρώμα διαθέτει αμέτρητα χρωστικά στοιχεία που δίνουν στην επιφάνεια τρισδιάστατο βάθος με αντανακλάσεις από μπλε-γκρι μέχρι χρυσό-κίτρινο. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε την εντυπωσιακή αίσθηση που δημιουργεί το ασημί Frozen μεταλλικό με την απαλή ματ επιφάνεια και την ιδιαίτερη, μοναδική ποιότητα. Όποιο χρώμα αμαξώματος κι αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συνδυάζεται άψογα με τις ζάντες ελαφρού κράματος 20" με ακτίνες V 349 I από το BMW Individual, οι οποίες τονίζουν ακόμα περισσότερο τον δυναμισμό του εξωτερικού.

 • BMW Individual για το εσωτερικό

  Ένας αρμονικός συνδυασμός είναι το δέρμα BMW Individual 'Merino' σε λευκό Opal και οι διακοσμηστικές επενδύσεις εσωτερικού από λευκό ξύλο φλαμουριάς. Σε συνδυασμό με το χρώμα αμαξώματος, η συγκεκριμένη σύνθεση φέρνει στο εσωτερικό την ατμόσφαιρα των κομψών σπορ γιωτ. Το εσωτερικό όμως δεν κερδίζει τις εντυπώσεις μόνον με τους χρωματισμούς. Πείθει με την ποιότητα των υλικών. Το φυσικό δέρμα 'Merino' σε διάφορες επιφάνειες ολοκληρώνεται από τις κομψές ραφές και τα ρέλια σε χρώματα αντίθεσης.

 • Σύνθεση BMW Individual

  Η σύνθεση BMW Individual ανταμείβει το καλό σας γούστο. Ο κομψός συνδυασμός δέρματος BMW Individual με τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού και τα υπόλοιπα στοιχεία BMW Individual, διατίθενται σε μία άκρως ελκυστική συνολική τιμή.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Προσθέστε σπορ στοιχεία ή βελτιώστε την καθημερινή ευχρηστία της BMW Σειράς 6 Cabrio. Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW σας προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών και πρακτικών προϊόντων.

 • Ζάντες ελαφρού κράματος

  Οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" BMW M Performance με ακτίνες V 464 M διατίθενται σε γκρι διχρωμία Ferric, με στιλβωμένη ή γυαλιστερή επιφάνεια σε μαύρο Liquid. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν ορατά μπουλόνια τροχών, λογότυπο Μ και ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, 8,5J x 20 με διαστάσεις ελαστικών 245/35 R20 95Y RSC μπροστά και 9J x 20 με διαστάσεις ελαστικών 275/30 R20 97Y RSC πίσω.

 • Εξοπλισμός M Performance

  Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών BMW M Performance από ανθρακονήματα είναι δουλεμένα στο χέρι με μεγάλη φροντίδα. Υπογραμμίζουν τον χαρακτήρα προηγμένης τεχνολογίας του αυτοκινήτου. Η δυναμική τους σχεδίαση εγγυάται μια ασυναγώνιστη εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα και προσθέτει μια ιδιαίτερη αθλητική «πινελιά».
  Ιδιαίτερη εκφραστική: η μαύρη μάσκα "νεφρών" BMW M διαθέτει χρωμιωμένες γρίλιες και πλαίσιο σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Δίνει έμφαση στον δυναμικό και κομψό χαρακτήρα της πρόσοψης του αυτοκινήτου - μία λιτή όμως απόλυτα εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

 • Πληροφόρηση & επικοινωνία

  O προσαρμογέας snap-in Basic σας επιτρέπει να φυλάσσετε με ασφάλεια και να φορτίζετε συγχρόνως διάφορα μοντέλα Apple iPhone™. Οι προσαρμογείς snap-in Music, Media και Connect επιτρέπουν την αναπαραγωγή μουσικών κομματιών που έχουν αποθηκευτεί στο τηλέφωνο, μέσω του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου BMW.
  Η βάση στήριξης για Apple iPad™ 2, 3 ή 4 συγκρατεί με ασφάλεια τη συσκευή και μπορεί τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση χάρη στο περιστρεφόμενο κατά 360° πλαίσιο και τη δυνατότητα ρύθμισης κλίσης. Η βάση ασφαλίζεται εύκολα στο φορέα βάσης του Συστήματος Travel & Comfort (διατίθεται ξεχωριστά).