ΝΕΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.

Η BMW Σειρά 6 Coupé.

ΝΕΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.

Η BMW Σειρά 6 Coupé.

ΝΕΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.Η BMW Σειρά 6 Coupé.

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km

8.8–8.6

Εκπομπές CO2 σε g/km

206–199

Επιτάχυνση 0-100 km/h (650i)

4,6

Μέγ. ροπή σε Nm σε σ.α.λ.

330 (450)/5.500–6.000

Μακρύ καπό, κοντοί πρόβολοι και οροφή που εκτείνεται με κομψό τρόπο μέχρι το πίσω τμήμα – η BMW Σειρά 6 Coupé είναι ένα δίθυρο σπορ αυτοκίνητο με μία αδιαμφισβήτητα κομψή αύρα. Η ποιότητα που χαρακτηρίζει το εξωτερικό συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Το αποκλειστικό δίχρωμο δέρμα Nappa με εκτεταμένα στοιχεία, οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο κορυφαίας ποιότητας και οι ραφές σε χρώμα αντίθεσης δημιουργούν έναν premium εσωτερικό διάκοσμο. Διαθέσιμοι είναι τρεις ισχυροί κινητήρες της οικογένειας BMW EfficientDynamics: ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo, ο οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo και ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας diesel BMW TwinPower Turbo. Οι πρωτοπορίες του BMW ConnectedDrive όπως το BMW Head-Up Display ή το Driving Assistant Plus αποτελούν για άλλη μία φορά σημεία αναφοράς σε αυτή την ιδιαίτερη κατηγορία αυτοκινήτων.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 6 COUPÉ.

Σχεδίαση.

Η BMW Σειρά 6 Coupé δείχνει την υπεροχή και τη δύναμή της. Οι καθαρές γραμμές και οι ανάγλυφες επιφάνειες χαρακτηρίζουν το εξωτερικό. Σε συνδυασμό με την Έκδοση M Sport, οι εισαγωγές αέρα και οι απολήξεις της εξάτμισης τονίζουν ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η μάσκα ψυγείου με τα "νεφρά" και τις εννέα αστραφτερές γρίλιες που πλαισιώνονται από τους προβολείς LED, κυριαρχούν στο μπροστινό τμήμα. Τα σημαντικότερα όργανα, ενδείξεις και διακόπτες είναι στραμμένα προς τον οδηγό, εξασφαλίζοντας τον απόλυτο έλεγχο που είναι σημαντικός σε ένα σπορ coupé. Οι μεγάλες επιφάνειες και οι τονισμένες γραμμές συνδυάζονται με τα ευανάγνωστα όργανα και τα υλικά κορυφαίας ποιότητας για να δημιουργήσουν μία μοναδική έκφραση που διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

Δυναμική οδήγησης & αποδοτικότητα.

Μόλις ο δυναμικός ήχος της σπορ εξάτμισης φτάσει στα αυτιά σας θα είστε σίγουροι με τι έχετε να κάνετε: οι κινητήρες υψηλής ροπής και οι έξυπνες τεχνολογίες πλαισίου και μετάδοσης συνδυάζονται στην BMW Σειρά 6 Coupé για να προσφέρουν την τέλεια σπορ εμπειρία οδήγησης. Το Launch Control εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή επιτάχυνση και συγχρόνως ανεβάζει τους σφυγμούς. Στην καθημερινή χρήση μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σε κανέναν ελιγμό δεν θα καταναλώνεται περισσότερο καύσιμο από ότι είναι πραγματικά απαραίτητο, χάρη στις εξελιγμένες τεχνολογίες BMW EfficientDynamics.

Εξοπλισμός.

Δυναμική, προκλητική ή κομψή - διατίθενται αποκλειστικά στοιχεία εξοπλισμού που υπογραμμίζουν κάθε πτυχή της BMW Σειράς 6 Coupé: η Έκδοση M Sport και τα πακέτα εξοπλισμού Design Pure Experience και Design Pure Excellence. Επιπλέον, το BMW Individual προσφέρει διάφορες επιλογές για να εξατομικεύσετε και να κάνετε ακόμα πιο ιδιαίτερη τη δική σας BMW Σειρά 6 Coupé. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW μπορείτε να προσαρμόσετε το αυτοκίνητό σας στις καθημερινές ανάγκες.