ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ: ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ.

Η σχεδίαση της BMW Σειρά 6 Coupé.

ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ: ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ.

Η σχεδίαση της BMW Σειρά 6 Coupé.

Οι ρευστές γραμμές κυριαρχούν στο εξωτερικό. Τα επιλεγμένα υλικά δημιουργούν ένα ιδιαίτερο περιβάλλον στο εσωτερικό. Η σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Coupé αποπνέει κομψότητα και αθλητικό χαρακτήρα, από κάθε πλευρά. Το αγωνιστικό της ταμπεραμέντο ξυπνά με το πάτημα του διακόπτη Start και διατηρείται σε απόλυτο έλεγχο με τη βοήθεια του δερμάτινου τιμονιού. Ένα πολιτισμένο σπορ αυτοκίνητο. Που υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες οδήγησης.

ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ: ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ.Η σχεδίαση της BMW Σειρά 6 Coupé.

Οι ρευστές γραμμές κυριαρχούν στο εξωτερικό. Τα επιλεγμένα υλικά δημιουργούν ένα ιδιαίτερο περιβάλλον στο εσωτερικό. Η σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Coupé αποπνέει κομψότητα και αθλητικό χαρακτήρα, από κάθε πλευρά. Το αγωνιστικό της ταμπεραμέντο ξυπνά με το πάτημα του διακόπτη Start και διατηρείται σε απόλυτο έλεγχο με τη βοήθεια του δερμάτινου τιμονιού. Ένα πολιτισμένο σπορ αυτοκίνητο. Που υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες οδήγησης.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Η BMW Σειρά 6 Coupé δείχνει την υπεροχή και τη δύναμή της. Οι καθαρές γραμμές και οι ανάγλυφες επιφάνειες χαρακτηρίζουν το εξωτερικό. Σε συνδυασμό με την Έκδοση M Sport, οι εισαγωγές αέρα και οι απολήξεις της εξάτμισης τονίζουν ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η μάσκα ψυγείου με τα "νεφρά" και τις εννέα αστραφτερές γρίλιες που πλαισιώνονται από τους προβολείς LED, κυριαρχούν στο μπροστινό τμήμα. Οι ογκώδεις θόλοι τροχών και τα στραμμένα προς τα μέσα φώτα δημιουργούν μία μυώδη εμφάνιση στο πίσω μέρος. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες ενισχύουν την πρώτη εντύπωση: πρόκειται για ένα κομψό coupé που ανυπομονεί να ξεκινήσει.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED.

Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED με ενσωματωμένες λειτουργίες φώτων πορείας και διασταύρωσης προσαρμόζουν αυτόματα τη διασπορά του φωτός ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου και φωτίζουν με δυναμικό τρόπο το δρόμο. Εκτός από τα φλας και τα φώτα ημέρας, περιλαμβάνουν τη λειτουργία προσαρμοζόμενων προβολέων με μεταβλητή διασπορά φωτός για οδήγηση στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο, τα φώτα στροφής, και το BMW Selective Beam (σύστημα υποβοήθησης φώτων πορείας με αντιθαμβωτική λειτουργία), με το οποίο πραγματοποιείται αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των φώτων πορείας και διασταύρωσης. Με αυτόν τον τρόπο, το σύστημα παρέχει άριστο φωτισμό του δρόμου σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.
Στο σκοτάδι, οι κινούμενοι προβολείς επιτρέπουν στον οδηγό να βλέπει σε μεγάλη απόσταση μέσα στη στροφή, μόλις στρίψει το τιμόνι. Για τη βελτίωση της ορατότητας στην κοντινή περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο, τα φώτα στροφής ενεργοποιούνται αυτόματα μόλις ο οδηγός ανάψει το φλας ή στρίψει το τιμόνι – ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς εξασφαλίζουν άριστο φωτισμό της γύρω περιοχής και βελτιώνουν σημαντικά την ενεργητική ασφάλεια.
Το BMW Selective Beam επιτρέπει στον οδηγό να αφήνει διαρκώς αναμμένα τα φώτα πορείας, εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες ορατότητας τη νύχτα. Το σύστημα παρακολουθεί την παρουσία αυτοκινήτων στο ίδιο ή στο απέναντι ρεύμα και ρυθμίζει διαρκώς τα φώτα πορείας ώστε να αποτραπεί η ενόχληση των άλλων οδηγών.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Τα σημαντικότερα όργανα, ενδείξεις και διακόπτες είναι στραμμένα προς τον οδηγό, εξασφαλίζοντας τον απόλυτο έλεγχο που είναι σημαντικός σε ένα σπορ coupé. Οι μεγάλες επιφάνειες και οι τονισμένες γραμμές συνδυάζονται με τα ευανάγνωστα όργανα και τα υλικά κορυφαίας ποιότητας για να δημιουργήσουν μία μοναδική έκφραση που διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Η Κεντρική Οθόνη Ελέγχου υψηλής ανάλυσης διαθέτει γυάλινο κάλυμμα και γαλβανισμένο πλαίσιο, είναι ελεύθερα τοποθετημένη επάνω από τον πίνακα οργάνων και προβάλλει τις σημαντικές πληροφορίες σε εξαιρετική ποιότητα, ακόμα και στο έντονο φως ημέρας. Η όψη Black Panel της κεντρικής κονσόλας προσθέτει μία premium πινελιά φινιρίσματος στο πολυτελές εσωτερικό. Ο επιλογέας και το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch διαθέτουν κεραμικά διακοσμητικά στοιχεία.
Όλα τα καθίσματα έχουν μεγάλες διαστάσεις και εργονομική σχεδίαση. Ο πίνακας οργάνων, η κεντρική κονσόλα και το επάνω τμήμα των επενδύσεων των θυρών και των πλαϊνών επενδύσεων διαθέτουν εξαιρετικής ποιότητας δέρμα Nappa με εκτεταμένα στοιχεία και ραφές σε χρώμα αντίθεσης. Ιδιαίτερα στοιχεία τονισμού αποτελούν οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο ή αλουμίνιο.

ΝΕΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ.

Επιλέξτε το ασημί Glacier ή το σκούρο Jatoba μεταλλικό χρώμα αμαξώματος για να δώσετε στην BMW Σειρά 6 Coupé μια κομψή και σπορ εμφάνιση. Το κόκκινο Melbourne και το μπλε Sonic Speed μεταλλικό ολοκληρώνουν το δυναμικό προφίλ.

Την ίδια πολυμορφία θα συναντήσετε και στο εσωτερικό: οι δίχρωμοι συνδυασμοί για το δέρμα Nappa με εκτεταμένα στοιχεία, π.χ. σε λευκό Ivory/μαύρο χρώμα προσδίδουν στο εσωτερικό έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Για το καφέ ξύλο Fineline ή το γκρι ξύλο φλαμουριάς μπορείτε να επιλέξετε ιδιαίτερες λεπτομέρειες τονισμού.

Το BMW Individual προσφέρει κορυφαίες επιλογές εξατομίκευσης. Τα στοιχεία εξοπλισμού, όπως οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε μαύρη λάκα Piano ή το δέρμα BMW Individual 'Merino' σε χρώμα Platinum ή Champagne, δίνουν έναν εκλεπτυσμένο τόνο στο εσωτερικό − επιπλέον προσφέρονται έντεκα χρώματα αμαξώματος BMW Individual.

  • Το νέο χρώμα αμαξώματος μπλε Sonic Speed μεταλλικό

    Το νέο χρώμα αμαξώματος μπλε Sonic Speed μεταλλικό επαναπροσδιορίζει τον σπορ χαρακτήρα της BMW Σειράς 6 Coupé. Με τη δυναμική του χρωματική ένταση, υπογραμμίζει τις εντυπωσιακές ακμές του αυτοκινήτου και ενισχύει τη γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση. Το νέο χρώμα αμαξώματος μπλε Sonic Speed μεταλλικό θα είναι διαθέσιμο από τον Μάρτιο του 2017.

  • Οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος 20" M με διπλές ακτίνες 703 M σε διχρωμία

    Εξοπλισμένη με τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος 20" M με διπλές ακτίνες 703 M σε διχρωμία, η BMW Σειρά 6 Coupé δηλώνει απερίφραστα την υπεροχή της. Η δίχρωμη σχεδίαση της ζάντας με 5 γυαλιστερές ακτίνες σε γκρι Orbit και εσωτερικές επιφάνειες σε μαύρο ματ χρώμα χαρίζουν μοναδικό βάθος και τονίζουν τον δυναμισμό του αυτοκινήτου. Οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος θα είναι διαθέσιμες από τον Μάρτιο του 2017, αποκλειστικά με την Έκδοση M Sport.

  • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού Carbon Fibre

    Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού Carbon Fibre υπογραμμίζουν με ιδανικό τρόπο τα σπορ γονίδια της BMW Σειράς 6 Coupé. Η ξεχωριστή όψη του υλικού προσδίδει αυθεντικότητα και αποπνέει αέρα υψηλής τεχνολογίας. Συγχρόνως, η σκουρόχρωμη επιφάνεια δημιουργεί εντυπωσιακές σκιάσεις και "δένει" αρμονικά με το δέρμα Nappa. Επιπλέον, τα ανθρακονήματα χαρακτηρίζονται για την κορυφαία αντοχή και το εξαιρετικά χαμηλό βάρος. Οι νέες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού Carbon Fibre θα είναι διαθέσιμες από τον Μάρτιο του 2017, αποκλειστικά με την Έκδοση M Sport.

HIGH-END ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BANG & OLUFSEN ΜΕ ΗΧΟ SURROUND.

Χάρη στη νέα επεξεργασία σήματος Dirac Dimensions, το high-end ηχοσύστημα Surround Sound Bang & Olufsen δημιουργεί μία ανοικτή και ζωντανή ατμόσφαιρα με εξαίσια ακουστική. Ο συναρπαστικός ήχος αποδίδεται από 16 ηχεία με συνολική ισχύ 1.200 W, μεταξύ αυτών και ένα κεντρικό ηχείο που αναδύεται αυτόματα στο ταμπλό. Το κεντρικό ηχείο είναι μια μονάδα μεσαίων συχνοτήτων και διαθέτει τεχνολογία Acoustic Lens η οποία εξασφαλίζει ομοιόμορφη ποιότητα ήχου σε όλα τα καθίσματα. Το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο ρυθμίσεων ήχου: "Studio" για πιστή αναπαραγωγή αυθεντικού ήχου και "Expanded" που δημιουργεί την εντύπωση ενός μεγαλύτερου ακουστικού χώρου. Η οπτικοακουστική εμπειρία ολοκληρώνεται με τον φωτισμό μεμονωμένων ηχείων.