ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΙΛ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ: ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.

Η άνεση στην BMW Σειρά 6 Coupé.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΙΛ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ: ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.

Η άνεση στην BMW Σειρά 6 Coupé.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΙΛ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ: ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.Η άνεση στην BMW Σειρά 6 Coupé.

Αρκεί να φέρετε το ένα χέρι στο τιμόνι και να ρίξετε μία σύντομη ματιά στον πίνακα οργάνων. Ο στόχος της BMW Σειράς 6 Coupé είναι απόλυτα ξεκάθαρος: κορυφαίος σπορ χαρακτήρας σε κομψό περιβάλλον. Όλα τα χειριστήρια είναι στραμμένα προς τον οδηγό και επιτρέπουν την διαισθητική χρήση. Η λειτουργικότητα και η σπορ σχεδίαση ισορροπούν άψογα. Απολαύστε όλα τα χαρακτηριστικά ενός σπορ αυτοκινήτου χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στην άνεση.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ.

Ο πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών με τεχνολογία Black Panel και διαγώνιο οθόνης 10,25" οπτικοποιεί με εντυπωσιακό τρόπο την οδηγική εμπειρία. Ταυτόχρονα, βοηθά τον οδηγό να συγκεντρωθεί στον δρόμο και την οδήγηση, παρέχοντας τις σχετικές πληροφορίες και αποτρέποντας την απόσπαση της προσοχής.
Στον πίνακα οργάνων μπορούν να προβληθούν τρεις διαφορετικές λειτουργίες με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Κάθε μία από τις λειτουργίες διαθέτει το δικό της χρωματισμό και στιλ γραφικών: Comfort, ECO PRO και Sport. Ενώ η λειτουργία Comfort διατηρεί τη γνώριμη εμφάνιση, στην ένδειξη της λειτουργίας ECO PRO κυριαρχούν οι μπλε αποχρώσεις. Οι νέες ενδείξεις EfficientDynamics και η ένδειξη πρόσθετης αυτονομίας βοηθά τον οδηγό να πετύχει τον πιο αποδοτικό τρόπο οδήγησης. Αντίθετα, η λειτουργία Sport διακρίνεται για το κόκκινο χρώμα και περιλαμβάνει ένδειξη για την ισχύ του κινητήρα.
Ο πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών προβάλλει επιπλέον και τις πληροφορίες πλοήγησης, μαζί με τις συμβουλές της Υποβοήθησης Προνοητικής Οδήγησης καθώς και λίστες από τις λειτουργίες τηλεφώνου και ψυχαγωγίας.

ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ.

Το εσωτερικό της BMW Σειράς 6 Coupé έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις για ένα σπορ, πολυτελές στιλ. Τα σπορ καθίσματα είναι επενδεδυμένα με δέρμα υψηλής ποιότητας που ταιριάζει άψογα στο εσωτερικό. Το ίδιο ισχύει και για το κεντρικό υποβραχιόνιο με τις θήκες αποθήκευσης που προσφέρουν άφθονο χώρο για κάθε είδους μικροαντικείμενα. Ο χώρος αποσκευών των 460 λίτρων μπορεί να φιλοξενήσει ογκώδεις αποσκευές όπως σάκους ταξιδιού και σάκους αθλητικού εξοπλισμού. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχουν θήκες αναψυκτικών.

ΟΔΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.

Η σπορ οδήγηση απαιτεί γρήγορες αντιδράσεις. Για τον λόγο αυτό κάθε διακόπτης, κάθε ένδειξη και κάθε χειριστήριο της BMW Σειράς 6 Coupé βρίσκονται στη θέση που τα περιμένετε από διαίσθηση.
Στην αριστερή πλευρά του τιμονιού θα βρείτε τον διακόπτη για τα συστήματα υποστήριξης οδηγού και τις ρυθμίσεις των φώτων, ακριβώς μπροστά σας βρίσκεται ο πίνακας οργάνων που παρέχει όλες τις πληροφορίες για την οδήγηση και την ασφάλεια. Αυτές μπορούν να προβληθούν και μέσα στο οπτικό σας πεδίο εάν επιλέξετε το προαιρετικά διαθέσιμο BMW Head-Up Display.
Στη δεξιά πλευρά του οδηγού υπάρχει χώρος για την προαιρετικά διαθέσιμη πλήρως έγχρωμη οθόνη 10,25". Ακριβώς από κάτω είναι τοποθετημένα τα πλήκτρα προτιμήσεων που επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε ρυθμίσεις και λειτουργίες που έχετε επιλέξει. Λίγο πιο κάτω βρίσκονται τα χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού.
Ο επιλογέας ταχυτήτων με τον διακόπτη Driving Experience βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα - ακριβώς δίπλα από τον οδηγό για άμεση πρόσβαση και διαισθητικό έλεγχο. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει και ο συνοδηγός εύκολα με το ένα χέρι.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.

Πρωτοποριακό και εύκολο στο χειρισμό – το Σύστημα Άνετης Πρόσβασης επιτρέπει στον οδηγό να ανοίγει τις πόρτες του αυτοκινήτου και να βάζει εμπρός τον κινητήρα, χωρίς να χρησιμοποιήσει το κλειδί του αυτοκινήτου. Το κλειδί, το οποίο μπορεί να είναι φυλαγμένο στην τσέπη του παντελονιού σας ή στο χαρτοφύλακά σας, αναγνωρίζεται αυτόματα μόλις πλησιάσετε το αυτοκίνητο. Όταν η πόρτα ξεκλειδωθεί αυτόματα, ο οδηγός μπορεί να επιβιβαστεί και να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα πατώντας τον διακόπτη Start/Stop. Η λειτουργική αξιοπιστία εξασφαλίζεται με την ταυτοποίηση του κλειδιού.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

Στις χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, ο οδηγός μπορεί να ξεκινήσει την οδήγηση του σε ένα άνετο περιβάλλον, όπου η εσωτερική θερμοκρασία έχει προσαρμοστεί κατάλληλα από το βοηθητικό σύστημα θέρμανσης με λειτουργία χρονοδιακόπτη. Επιπλέον, το σύστημα διατηρεί καθαρά τα παράθυρα και το παρμπρίζ από τον πάγο και τα συμπυκνώματα. Το βοηθητικό σύστημα θέρμανσης ενεργοποιείται και ελέγχεται από το ξεχωριστό χειριστήριο, την εφαρμογή My BMW Remote ή το πολυχειριστήριο iDrive.

Το σύστημα λειτουργεί με τη βοήθεια μονάδας θέρμανσης νερού. Η τροφοδοσία ενέργειας πραγματοποιείται από το σύστημα καυσίμου. Η συσκευή προθερμαίνει και τον κρύο κινητήρα. Αυτό μειώνει την κατανάλωση καυσίμου κατά τη φάση προθέρμανσης του κινητήρα. Το βοηθητικό σύστημα θέρμανσης μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα στην προεπιλεγμένη χρονική στιγμή, όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από 15°C ή χειροκίνητα σε οποιαδήποτε θερμοκρασία.