ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ.

Η BMW Σειρά 6 Gran Coupé.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ.

Η BMW Σειρά 6 Gran Coupé.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ.Η BMW Σειρά 6 Gran Coupé.

Μέγιστη ισχύς σε kW (PS) στις σ.α.λ. (650i)

330 (450)/5.500–6.000

Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο, σε g/km

182–174

Acceleration 0–100 km/h in s (650i)

4,6

Μέγ. ροπή σε Nm σε σ.α.λ.

650/2.000–4.500

Τεταμένη σιλουέτα, τονισμένοι θόλοι τροχών και γραμμές πτύχωσης, χρωμιωμένα πλαίσια – η BMW Σειρά 6 Gran Coupé δεν φοβάται να δείξει αυτό που έχει να προσφέρει: κομψότητα, μοναδικότητα και ταμπεραμέντο. Γύρω από τη θέση οδήγησης κυριαρχούν τα εκλεκτά υλικά. Δέρμα με λεπτή υφή και εργονομικά τοποθετημένα όργανα. Ο αποκλειστικά διαθέσιμος εξοπλισμός του BMW Individual σας βοηθά να διαμορφώσετε ένα κυριολεκτικά μοναδικό αυτοκίνητο. Ένα ολοκληρωμένο έργο τέχνης που προσφέρει χώρους για πέντε επιβάτες σε σύντομα ταξίδια, χάρη στη διάταξη των 4+1 καθισμάτων. Είναι ο ιδανικός χώρος για να απολαύσει κανείς την απόλυτη δύναμη των βραβευμένων κινητήρων BMW TwinPower Turbo από το BMW EfficientDynamics. Τα εκτεταμένα συστήματα καμερών και τα συστήματα υποβοήθησης παρέχουν πρόσθετη υποστήριξη σε όλες τις καταστάσεις οδήγησης. Το αποτέλεσμα: απεριόριστη οδηγική απόλαυση σε ένα ευρύχωρο και άνετο περιβάλλον.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 6 GRAN COUPÉ.

Σχεδίαση.

Η φαρδιά, χαρακτηριστική γραμμή ξεκινά από το μπροστινό τμήμα και διατρέχει το μακρύ καπό, ακολουθεί το παρμπρίζ και την οροφή και καταλήγει στο δυναμικό πίσω τμήμα. Οι περίτεχνες γραμμές πτύχωσης δημιουργούν εντυπωσιακούς συνδυασμούς φωτός και σκιών, κάτι που τονίζει ακόμα περισσότερο την ιδιαίτερη και δυναμική κομψότητα της BMW Σειράς 6 Gran Coupé. Η BMW Σειρά 6 Gran Coupé έχει έναν στόχο: να εκφράσει με μοναδικό τρόπο την σπορ κομψότητα. Αυτό αντανακλάται στο εσωτερικό: Οι τεταμένες γραμμές και οι περίτεχνες επιφάνειες δημιουργούν μία εξαιρετική αίσθηση ευρυχωρίας. Τα προαιρετικά διαθέσιμα στοιχεία όπως οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual από ξύλο φλαμουριάς σε λευκό χρώμα οι επενδύσεις BMW Individual από καφέ δέρμα Amaro ολοκληρώνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Άνεση.

Με τον συστηματικό οδηγοκεντρικό προσανατολισμό των χειριστηρίων και των ενδείξεων, ο οδηγός μπορεί να στρέψει την προσοχή του στο δρόμο, ενώ οι πίσω επιβάτες μπορούν να απολαύσουν την άνεση των σπορ ανεξάρτητων καθισμάτων. Το εσωτερικό υποδέχεται τους επιβάτες με τα υλικά κορυφαίας ποιότητας και το εξαιρετικό ηχοσύστημα. Οι διάφορες δυνατότητες αποθήκευσης για τα αναψυκτικά και τα μικροαντικείμενα εξασφαλίζουν τον απαραίτητο ελεύθερο χώρο για απεριόριστη οδηγική απόλαυση.

Εξοπλισμός.

Μια κομψή εμφάνιση: διατίθενται τρεις εκδόσεις προς επιλογή − Design Pure Excellence, Design Pure Experience και Έκδοση M Sport. Το BMW Individual προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW διευρύνουν τη δυνατότητα επιλογών με διάφορα χρήσιμα στοιχεία εξοπλισμού.