ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Gran Coupé.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Gran Coupé.

Η τελειότητα εντυπωσιάζει, οι αντιθέσεις συναρπάζουν – ο μεταξύ τους συνδυασμός δημιουργεί αυτήν την ιδιαίτερη αύρα της BMW Σειράς 6 Gran Coupé. Εδώ συνδυάζεται ένα sedan με ένα σπορ coupé, δύο τύποι αυτοκινήτου που μοιάζουν να έρχονται μεταξύ τους σε αντίθεση. Η πολυτελής πλευρά είναι αποτελεί πειστήριο της πρωτοπορίας και επιδεικνύει την αποδοτικότητα και τη δυναμική. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός πρωτοποριακής σχεδίασης, ασυμβίβαστου σπορ χαρακτήρα και δυναμικής κομψότητας.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ.Η σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Gran Coupé.

Η τελειότητα εντυπωσιάζει, οι αντιθέσεις συναρπάζουν – ο μεταξύ τους συνδυασμός δημιουργεί αυτήν την ιδιαίτερη αύρα της BMW Σειράς 6 Gran Coupé. Εδώ συνδυάζεται ένα sedan με ένα σπορ coupé, δύο τύποι αυτοκινήτου που μοιάζουν να έρχονται μεταξύ τους σε αντίθεση. Η πολυτελής πλευρά είναι αποτελεί πειστήριο της πρωτοπορίας και επιδεικνύει την αποδοτικότητα και τη δυναμική. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός πρωτοποριακής σχεδίασης, ασυμβίβαστου σπορ χαρακτήρα και δυναμικής κομψότητας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Η φαρδιά, χαρακτηριστική γραμμή ξεκινά από το μπροστινό τμήμα και διατρέχει το μακρύ καπό, ακολουθεί το παρμπρίζ και την οροφή και καταλήγει στο δυναμικό πίσω τμήμα. Οι περίτεχνες γραμμές πτύχωσης δημιουργούν εντυπωσιακούς συνδυασμούς φωτός και σκιών, κάτι που τονίζει ακόμα περισσότερο την ιδιαίτερη και δυναμική κομψότητα της BMW Σειράς 6 Gran Coupé.
Οι χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης, οι εξωτερικοί καθρέπτες και η μάσκα ψυγείου με τα "νεφρά" ενισχύουν την κομψή και σπορ παρουσία. Συγκεκριμένα, οι γρίλιες της μάσκας ψυγείου τώρα είναι λιγότερες. Μαζί με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα στον ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα, το μπροστινό τμήμα παρουσιάζεται τώρα ακόμα πιο ογκώδες. Οι προβολείς LED του αυτοκινήτου αποτελούν άλλο ένα χαρακτηριστικό υπεροχής. Μαζί με τα νέα χρώματα αμαξώματος, όπως το μεταλλικό λευκό Frozen Brilliant BMW Individual που απεικονίζεται εδώ, εγγυώνται μία εντυπωσιακή εμφάνιση κάθε στιγμή.

Κομψότητα που συναρπάζει.

Ζήστε την εμπειρία της BMW Σειράς 6 Gran Coupé στην ταινία.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED.

Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED με ενσωματωμένες λειτουργίες φώτων πορείας και διασταύρωσης προσαρμόζουν αυτόματα τη διασπορά του φωτός ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου και φωτίζουν με δυναμικό τρόπο το δρόμο. Εκτός από τα φλας και τα φώτα ημέρας, περιλαμβάνουν τη λειτουργία προσαρμοζόμενων προβολέων με μεταβλητή διασπορά φωτός για οδήγηση στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο, τα φώτα στροφής, και το BMW Selective Beam (σύστημα υποβοήθησης φώτων πορείας με αντιθαμβωτική λειτουργία), με το οποίο πραγματοποιείται αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των φώτων πορείας και διασταύρωσης. Με αυτόν τον τρόπο, το σύστημα παρέχει άριστο φωτισμό του δρόμου σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.
Στο σκοτάδι, οι κινούμενοι προβολείς επιτρέπουν στον οδηγό να βλέπει σε μεγάλη απόσταση μέσα στη στροφή, μόλις στρίψει το τιμόνι. Για τη βελτίωση της ορατότητας στην κοντινή περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο, τα φώτα στροφής ενεργοποιούνται αυτόματα μόλις ο οδηγός ανάψει το φλας ή στρίψει το τιμόνι – ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς εξασφαλίζουν άριστο φωτισμό της γύρω περιοχής και βελτιώνουν σημαντικά την ενεργητική ασφάλεια.
Το BMW Selective Beam επιτρέπει στον οδηγό να αφήνει διαρκώς αναμμένα τα φώτα πορείας, εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες ορατότητας τη νύχτα. Το σύστημα παρακολουθεί την παρουσία αυτοκινήτων στο ίδιο ή στο απέναντι ρεύμα και ρυθμίζει διαρκώς τα φώτα πορείας ώστε να αποτραπεί η ενόχληση των άλλων οδηγών.

ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ 20" ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ 616.

ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ 20" ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ 616.

Οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" με πολλαπλές ακτίνες 616 και ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων μπροστά τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα. Δεν βελτιώνουν απλώς την εμφάνιση, αλλά εξασφαλίζουν και βελτιωμένο έλεγχο χάρη στην εξαιρετική στιβαρότητα και το χαμηλό τους βάρος. Το πολύπλοκο σχέδιο με τις λεπτές και παχιές ακτίνες εγγυάται επιπλέον την άριστη παροχή αέρα στο σύστημα πέδησης.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Η BMW Σειρά 6 Gran Coupé έχει έναν στόχο: να εκφράσει με μοναδικό τρόπο την σπορ κομψότητα. Αυτό αντανακλάται στο εσωτερικό: Οι τεταμένες γραμμές και οι περίτεχνες επιφάνειες δημιουργούν μία εξαιρετική αίσθηση ευρυχωρίας. Τα προαιρετικά διαθέσιμα στοιχεία όπως οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual από ξύλο φλαμουριάς σε λευκό χρώμα οι επενδύσεις BMW Individual από καφέ δέρμα Amaro ολοκληρώνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Οι σημαντικές πληροφορίες οδήγησης προβάλλονται στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου υψηλής ανάλυσης που διαθέτει γυάλινο κάλυμμα και γαλβανισμένο πλαίσιο. Η ομοιόμορφη επιφάνεια σύνδεση οθόνης και πλαισίου, εξασφαλίζει μία ποιοτική εμφάνιση αίσθηση και δημιουργεί μία μοναδική αίσθηση αφής. Στην κεντρική κονσόλα, οι γυαλιστερές επιφάνειες σε όψη Black Panel τραβούν την προσοχή. Ο επιλογέας και το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch διαθέτουν κεραμικά στοιχεία.
Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τα δύο ανεξάρτητα καθίσματα σας προσκαλούν να χαλαρώσετε. Για τα σύντομα ταξίδια, προσφέρεται χώρος για πέμπτο επιβάτη εάν ανασηκωθεί το κεντρικό υποβραχιόνιο. Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται και τα πακέτα εξοπλισμού Design Pure Experience και Design Pure Excellence. Με το νέο, αποκλειστικά διαθέσιμο, δέρμα Nappa με εκτεταμένα στοιχεία σε Cognac/μαύρο χρώμα ή λευκό Ivory/μαύρο χρώμα, και τις αμέτρητες άλλες λεπτομέρειες, ενισχύεται ο σπορ ή ο κομψός χαρακτήρας του αυτοκινήτου.

ΧΡΩΜΑΤΑ & ΥΛΙΚΑ.

Τα μεταλλικά χρώματα αμαξώματος ασημί Glacier και Jatoba ενισχύουν την κλασική εμφάνιση ενώ το μεταλλικό χρώμα αμαξώματος κόκκινο Melbourne και το νέο μπλε Sonic Speed τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα της BMW Σειράς 6 Gran Coupé.
Στο εσωτερικό, το νέο δέρμα "Nappa" με εκτεταμένα στοιχεία σε λευκό Ivory/μαύρο χρώμα ή σε Cognac/μαύρο χρώμα τραβά την προσοχή. Με ραφές σε χρώμα αντίθεσης και μαύρες λεπτομέρειες στις πλάτες και τις έδρες των καθισμάτων, συνδυάζει τη σπορ κομψότητα με την πολυτελή αισθητική. Ένα ιδιαίτερο στοιχείο είναι και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual σε μαύρη λάκα Piano.
Ακόμα περισσότερες επιλογές για μια πραγματικά μοναδική εμφάνιση προσφέρει το πρόγραμμα BMW Individual. Για παράδειγμα, εκτός από το μεταλλικό λευκό χρώμα Frozen Brilliant BMW Individual, διατίθενται δέκα ακόμα χρώματα αμαξώματος, μεταξύ αυτών και πέντε μεταλλικά. Στο εσωτερικό της BMW Σειράς 6 Gran Coupé μπορείτε να τονίσετε τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα με το πιο ιδιαίτερο δέρμα που έχει να προσφέρει η BMW: δέρμα "Merino" από το BMW Individual.

HIGH-END ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BANG & OLUFSEN ΜΕ ΗΧΟ SURROUND.

Χάρη στη νέα επεξεργασία σήματος Dirac Dimensions, το high-end ηχοσύστημα Surround Sound Bang & Olufsen δημιουργεί μία ανοικτή και ζωντανή ατμόσφαιρα με εξαίσια ακουστική. Ο συναρπαστικός ήχος αποδίδεται από 16 ηχεία με συνολική ισχύ 1.200 W, μεταξύ αυτών και ένα κεντρικό ηχείο που αναδύεται αυτόματα στο ταμπλό. Το κεντρικό ηχείο είναι μια μονάδα μεσαίων συχνοτήτων και διαθέτει τεχνολογία Acoustic Lens η οποία εξασφαλίζει ομοιόμορφη ποιότητα ήχου σε όλα τα καθίσματα. Το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο ρυθμίσεων ήχου: "Studio" για πιστή αναπαραγωγή αυθεντικού ήχου και "Expanded" που δημιουργεί την εντύπωση ενός μεγαλύτερου ακουστικού χώρου. Η οπτικοακουστική εμπειρία ολοκληρώνεται με τον φωτισμό μεμονωμένων ηχείων.