ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ".

Ο εξοπλισμός για την BMW Σειρά 6 Gran Coupé.

ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ".

Ο εξοπλισμός για την BMW Σειρά 6 Gran Coupé.

Μια κομψή εμφάνιση: διατίθενται τρεις εκδόσεις προς επιλογή − Design Pure Excellence, Design Pure Experience και Έκδοση M Sport. Το BMW Individual προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW διευρύνουν τη δυνατότητα επιλογών με διάφορα χρήσιμα στοιχεία εξοπλισμού.

ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ".Ο εξοπλισμός για την BMW Σειρά 6 Gran Coupé.

Μια κομψή εμφάνιση: διατίθενται τρεις εκδόσεις προς επιλογή − Design Pure Excellence, Design Pure Experience και Έκδοση M Sport. Το BMW Individual προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW διευρύνουν τη δυνατότητα επιλογών με διάφορα χρήσιμα στοιχεία εξοπλισμού.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Με το πακέτο εξοπλισμού Design Pure Excellence μπορείτε να βάλετε την προσωπική σας πινελιά στην BMW Σειρά 6 Gran Coupé. Ο εξοπλισμός, όπως οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού ή οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" με ακτίνες V 366 , επιλέχθηκε από τους σχεδιαστές της BMW με μεγάλη προσοχή.

 • Εξωτερικό

  Οι προαιρετικά διαθέσιμες ζάντες ελαφρού κράματος 19" με ακτίνες V 366 του πακέτου εξωτερικού εξοπλισμού Design Pure Excellence χαρίζουν στο αυτοκίνητο έναν αέρα πολυτέλειας. Το διακοσμητικό κάλυμμα στις μεσαίες κολόνες και τα πλαίσια των εξωτερικών καθρεπτών σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα θέτουν μία σπορ πινελιά. Οι μοντέρνοι προβολείς ομίχλης LED δίνουν μία πρόγευση για τις αμέτρητες συναρπαστικές τεχνολογίες του αυτοκινήτου.
  Το πακέτο εξωτερικού εξοπλισμού Design Pure Excellence περιλαμβάνει μεταλλικό χρώμα αμαξώματος. Το πακέτο εξοπλισμού μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώμα αμαξώματος και όλες τις ζάντες BMW και BMW Individual.

 • Εσωτερικό

  Το πακέτο εξοπλισμού Design Pure Excellence δημιουργεί μια πολυτελή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, η οποία τονίζεται από τον κρυφό φωτισμό που υλοποιείται με τα πρόσθετα φώτα LED. Το δέρμα Nappa σε λευκό Ivory/μαύρο (διχρωμία) με εκτεταμένα στοιχεία και ραφές σε χρώμα αντίθεσης συνδυάζεται αρμονικά με τη δερμάτινη επένδυση του πίνακα οργάνων, ο οποίος δημιουργεί μία εντυπωσιακή αντίθεση με τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από γκρι ξύλο φλαμουριάς. Τα κεραμικά πλαίσια των χειριστηρίων όπως π.χ. ο επιλογέας ταχυτήτων, το πολυχειριστήριο iDrive και τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος και του ραδιοφώνου αποτελούν μία ιδιαίτερη πινελιά μοναδικότητας. Το πακέτο εξοπλισμού ολοκληρώνεται με τα φωτιζόμενα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ.
  Στις πρόσθετες επιλογές περιλαμβάνεται το δέρμα Nappa σε απόχρωση Cognac/μαύρο (διχρωμία) με εκτεταμένα στοιχεία και ραφές σε χρώμα αντίθεσης, όλες οι δερμάτινες επενδύσεις BMW Individual και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από καφέ ξύλο Fineline καθώς και όλες οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Με τις λεπτομέρειες εξωτερικού εξοπλισμού σε μαύρο χρώμα και τις προαιρετικά διαθέσιμες ζάντες ελαφρού κράματος 20" με πολλαπλές ακτίνες 616, η BMW Σειρά 6 Gran Coupé αποκτά έναν ιδιαίτερα σπορ χαρακτήρα σε συνδυασμό με το πακέτο εξοπλισμού Design Pure Experience. Η μάσκα "νεφρών" σε γυαλιστερό μαύρο στο εξωτερικό και οι διάφορες πηγές κρυφού φωτισμού LED στο εσωτερικό, ολοκληρώνουν την άκρως δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

 • Εξωτερικό

  Το πακέτο Design Pure Experience τονίζει το αθλητικό αμάξωμα του αυτοκινήτου με στοιχεία εξωτερικού εξοπλισμού σε γυαλιστερό BMW Individual Shadow Line και άλλα σκουρόχρωμα, σπορ στοιχεία όπως οι μαύρες λεπτομέρειες στις πλευρικές εισαγωγές αέρα, τις προσόψεις στις γρίλιες των "νεφρών" σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, η διακοσμητική λωρίδα στο πίσω μέρος σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, καθώς και η απόληξη της εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο. Η δυναμική εμφάνιση της πρόσοψης τονίζεται από τους προβολείς ομίχλης LED. Από το πλάι, το αυτοκίνητο αποκαλύπτει την σπορ και πολυτελή πλευρά του με τις προαιρετικά διαθέσιμες ζάντες ελαφρού κράματος με πολλαπλές ακτίνες 616.
  Εκτός από το κόκκινο Melbourne μεταλλικό, αυτό το πακέτο εξοπλισμού μπορεί να συνδυαστεί και με όλα τα άλλα χρώματα αμαξώματος BMW και BMW Individual. Επίσης διατίθενται και οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" BMW και ολόκληρη η γκάμα ζαντών BMW Individual.

 • Εσωτερικό

  Το πακέτο Design Pure Experience χαρίζει στο εσωτερικό μία σπορ και κομψή εμφάνιση με το δέρμα Nappa σε απόχρωση Cognac/μαύρο (διχρωμία) και τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε καφέ ξύλο Fineline. Οι διάφορες πηγές κρυφού φωτισμού LED, καθώς και τα φωτιζόμενα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ, τονίζουν ακόμα περισσότερη την πολυτελή ατμόσφαιρα.
  Αυτό το πακέτο εξοπλισμού μπορεί να συνδυαστεί με τις δερμάτινες επενδύσεις BMW Individual, τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε γκρι ξύλο φλαμουριάς και σε οποιεσδήποτε άλλες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual.

ΕΚΔΟΣΗ M SPORT.

Η διαφορά ανάμεσα σε ένα σπορ αυτοκίνητο και έναν αθλητή υψηλών επιδόσεων: η Έκδοση M Sport. Εδώ θα βρείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού που δίνουν στην BMW Σειρά 6 Gran Coupé έναν κορυφαίο αγωνιστικό χαρακτήρα και μία άκρως αθλητική παρουσία.

 • Εξωτερικό

  Η Έκδοση M Sport για το εξωτερικό περιλαμβάνει το αεροδυναμικό πακέτο Μ με διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ, μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα στο χρώμα του αμαξώματος, καθώς και ένθετο διαχύτη σε μεταλλικό χρώμα Dark Shadow. Αποκλειστικά για την Έκδοση M Sport: ζάντες ελαφρού κράματος 19" με διπλές ακτίνες 351 M ή ζάντες ελαφρού κράματος 20" με διπλές ακτίνες 373 M, και οι δύο με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω.
  Η σπορ εμφάνιση ολοκληρώνεται από το γυαλιστερό BMW Individual Shadow Line με διακοσμητικές λωρίδες, πλαίσια παραθύρων και βάσεις εξωτερικών καθρεπτών σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Εδώ ταιριάζουν άψογα οι απολήξεις εξάτμισης σε σκούρο χρώμιο. Τα εμβλήματα στα πλαϊνά του αυτοκινήτου με το εντυπωσιακό λογότυπο M δίνουν μία μικρή πρόγευση για τον ιδιαίτερα σπορ εξοπλισμό.
  Το χρώμα αμαξώματος μαύρο Carbon μεταλλικό διατίθεται αποκλειστικά με την Έκδοση M Sport. Διαθέσιμο είναι επίσης και το κόκκινο Melbourne μεταλλικό, το λευκό Alpine, το μαύρο Sapphire μεταλλικό, το γκρι Space μεταλλικό, το μπλε Mediterranean μεταλλικό, το ασημί Glacier μεταλλικό, καθώς και τα χρώματα αμαξώματος BMW Individual όπως το μαύρο Citrine μεταλλικό, το μαύρο Ruby μεταλλικό, το Moonstone μεταλλικό, το μπλε Tanzanite μεταλλικό, το μπρονζέ Frozen μεταλλικό και το λευκό Frozen Brilliant μεταλλικό. Προαιρετικά διατίθενται και επιπλέον αποκλειστικά χρώματα BMW Individual.

 • Εσωτερικό

  Η Έκδοση M Sport δημιουργεί μια μοναδική αθλητική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό: Τα σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό προσφέρουν άριστη πλευρική στήριξη και κορυφαία άνεση - διαθέτουν συνδυασμό Alcantara/δέρματος Nappa σε ανθρακί χρώμα με στοιχεία σε μαύρο χρώμα αντίθεσης. Το δερμάτινο τιμόνι M με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών φέρνει πιο κοντά στον οδηγό διάφορες λειτουργίες: Η αθλητική-δυναμική εμφάνιση ενισχύεται από τον ανθρακί ουρανό BMW Individual και τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από αλουμίνιο κυψελοειδούς σχεδίασης, αλλά και από τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ M και το υποπόδιο M.
  Επίσης, διαθέσιμες είναι οι πολυτελείς δερμάτινες επενδύσεις BMW Individual Merino στα χρώματα Platinum, λευκό Opal, καφέ Amaro, Champagne ή καφέ Cohiba με διακοσμητικά στοιχεία σε μαύρη διχρωμία.
  Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού διατίθενται προαιρετικά και από λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο, μαύρη λάκα Piano, γκρι ξύλο φλαμουριάς, καφέ ξύλο Fineline, ερυθρόχρωμο ξύλο πλάτανου ή λευκό ξύλο φλαμουριάς.

BMW INDIVIDUAL.

Μοναδικός χαρακτήρας που αποκαλύπτεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια – αυτή είναι η πεμπτουσία της αυθεντικής μοναδικότητας. Εκφράστε την επιδίωξη της τελειότητας με τα στοιχεία εξοπλισμού BMW Individual για τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Coupé.

Έκφραση προσωπικότητας.

 • BMW Individual για το εξωτερικό

  Σπορ έκφραση στο εξωτερικό, μοναδική πολυτέλεια στο εσωτερικό – οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πλούτο της εμπειρίας. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο εσωτερικό: η ματ βελούδινη επιφάνεια του μεταλλικού χρώματος αμαξώματος Frozen Brilliant BMW Individual. Σε συνδυασμό με τις ζάντες ελαφρού κράματος BMW Individual, το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη έκφραση δυναμισμού και κομψότητας. Συνολικά διατίθενται οκτώ χρώματα αμαξώματος BMW Individual που σας επιτρέπουν να εκφράσετε τον δικό σας χαρακτήρα με τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Coupé.

 • BMW Individual για το εσωτερικό

  Στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα υλικά σε άψογους χρωματικούς συνδυασμούς. Ένας συνδυασμός που απεικονίζεται εδώ είναι το δέρμα BMW Individual Merino σε καφέ χρώμα Amaro, ο ουρανός από Alcantara στο ίδιο χρώμα και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από λευκό ξύλο φλαμουριάς.

 • Σύνθεση BMW Individual

  Η σύνθεση BMW Individual ανταμείβει το καλό σας γούστο. Ο κομψός συνδυασμός δέρματος BMW Individual με τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού και τα υπόλοιπα στοιχεία BMW Individual, διατίθενται σε μία άκρως ελκυστική συνολική τιμή.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Προσθέστε σπορ στοιχεία ή βελτιώστε την καθημερινή ευχρηστία της BMW Σειράς 6 Gran Coupé. Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW σας προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών και πρακτικών προϊόντων.

 • Ζάντες ελαφρού κράματος

  Οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" BMW M Performance με ακτίνες V 464 M διατίθενται σε γκρι διχρωμία Ferric, με στιλβωμένη ή γυαλιστερή επιφάνεια σε μαύρο Liquid. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν ορατά μπουλόνια τροχών, λογότυπο Μ και ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, 8,5J x 20 με διαστάσεις ελαστικών 245/35 R20 95Y RSC μπροστά και 9J x 20 με διαστάσεις ελαστικών 275/30 R20 97Y RSC πίσω.
  Οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" με ακτίνες V 356 διατίθενται σε γκρι διχρωμία Ferric, με στιλβωμένη ή γυαλιστερή επιφάνεια σε μαύρο Liquid. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν ορατά μπουλόνια τροχών και ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, 8,5J x 20 με διαστάσεις ελαστικών 245/35 R20 95Y RSC μπροστά και 9J x 20 με διαστάσεις ελαστικών 275/30 R20 97Y RSC πίσω.

 • Εξοπλισμός M Performance

  Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών BMW M Performance από ανθρακονήματα είναι δουλεμένα στο χέρι με μεγάλη φροντίδα. Υπογραμμίζουν τον χαρακτήρα προηγμένης τεχνολογίας του αυτοκινήτου. Η δυναμική τους σχεδίαση εγγυάται μια ασυναγώνιστη εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα και προσθέτει μια ιδιαίτερη αθλητική «πινελιά».
  Ιδιαίτερη εκφραστική: η μαύρη μάσκα "νεφρών" BMW M διαθέτει χρωμιωμένες γρίλιες και πλαίσιο σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Δίνει έμφαση στον δυναμικό και κομψό χαρακτήρα της πρόσοψης του αυτοκινήτου - μία λιτή όμως απόλυτα εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

 • Πληροφόρηση & επικοινωνία

  O προσαρμογέας snap-in Basic σας επιτρέπει να φυλάσσετε με ασφάλεια και να φορτίζετε συγχρόνως διάφορα μοντέλα Apple iPhone™. Οι προσαρμογείς snap-in Music, Media και Connect επιτρέπουν την αναπαραγωγή μουσικών κομματιών που έχουν αποθηκευτεί στο τηλέφωνο, μέσω του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου BMW.
  Η βάση στήριξης για Apple iPad™ 2, 3 ή 4 συγκρατεί με ασφάλεια τη συσκευή και μπορεί τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση χάρη στο περιστρεφόμενο κατά 360° πλαίσιο και τη δυνατότητα ρύθμισης κλίσης. Η βάση ασφαλίζεται εύκολα στο φορέα βάσης του Συστήματος Travel & Comfort (διατίθεται ξεχωριστά).