ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.Οι ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού της BMW Σειράς 6 Gran Turismo.

Αξιόπιστοι «βοηθοί» στο αυτοκίνητο: το BMW ConnectedDrive προσφέρει μια ποικιλία έξυπνων υπηρεσιών και προϊόντων που κάνουν τις διαδρομές με την BMW Σειρά 6 Gran Turismo ακόμα πιο ασφαλείς και πιο άνετες. Το σύστημα BMW Personal CoPilot επιτρέπει ένα ιδιαίτερα ξεκούραστο στιλ οδήγησης. Παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση της κυκλοφορίας στους δρόμους και παρέχει υποστήριξη στον οδηγό με μια σειρά πρωτοποριακών λειτουργιών άνεσης και υποστήριξης.

BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,2–7,7
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 187–177

Read more

BMW PERSONAL COPILOT.

Τα έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού από την BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Τα έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού από την BMW.

Τα πάντα μέσα στο οπτικό σας πεδίο: με το Driving Assistant Plus από τη σειρά εξοπλισμού BMW Personal CoPilot, έχετε πάντα μαζί σας έναν «προσωπικό βοηθό» στο αυτοκίνητο. Το πακέτο έξυπνων συστημάτων υποστήριξης οδηγού σάς παρέχει πολύτιμη βοήθεια σε μονότονες και δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενισχύοντας την ασφάλεια και την άνεση στην BMW Σειρά 6 Gran Turismo.

Read more

Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ.

Το παρκάρισμα αποκτά μια εντελώς νέα διάσταση με τα έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού από το BMW Personal CoPilot και τις ψηφιακές υπηρεσίες του BMW ConnectedDrive. Ξεχάστε τη χρονοβόρα αναζήτηση θέσης στάθμευσης, τις μικρές ελεύθερες θέσεις που χωράνε ίσα-ίσα το αυτοκίνητό σας και τους δύσκολους ελιγμούς στα γκαράζ με περιορισμένο χώρο. Στο εξής, καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και αφήστε να αναλάβει το παρκάρισμα η ίδια η BMW σας.

Εύκολη εύρεση θέσης για παρκάρισμα.

 • Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης Plus με 3D Surround View

  Το πακέτο εξοπλισμού «Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης Plus» κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς του αυτοκινήτου. Περιλαμβάνει Surround View με Top View, Remote 3D View, Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC), καθώς και υποβοήθηση παράλληλης στάθμευσης, τη λειτουργία φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης του Ενεργού PDC και το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με γραμμική καθοδήγηση το οποίο παρκάρει το αυτοκίνητο πλήρως αυτόματα σε κάθετες και παράλληλες ως προς τον δρόμο θέσεις στάθμευσης.

 • Πληροφορίες On-Street Parking

  Οι Πληροφορίες On-Street Parking απλουστεύουν την εύρεση σημείου στάθμευσης αναζητώντας ελεύθερες θέσεις στάθμευσης σε επιλεγμένες μεγάλες πόλεις. Οι δρόμοι στο χάρτη πλοήγησης εμφανίζονται κωδικοποιημένοι με χρώματα που αντιπροσωπεύουν το βαθμό πιθανότητας εύρεσης ελεύθερης θέσης στάθμευσης. Το σκούρο μπλε υποδεικνύει υψηλές πιθανότητες, ενώ το ανοιχτό μπλε χαμηλές πιθανότητες εύρεσης ελεύθερης θέσης στάθμευσης στον δρόμο.

 • Απομακρυσμένος Έλεγχος Στάθμευσης

  Ο Απομακρυσμένος Έλεγχος Στάθμευσης επιτρέπει στον οδηγό να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο πριν το παρκάρισμα και να ελέγξει την είσοδο και έξοδο του αυτοκινήτου από τη θέση στάθμευσης ή το γκαράζ, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. Ο Απομακρυσμένος Έλεγχος Στάθμευσης ενεργοποιείται από το Κλειδί BMW Display όταν ο οδηγός βγει από το αυτοκίνητο.

BMW CONNECTED.

Το BMW Connected είναι ένας προσωρινός βοηθός κινητικότητας που διευκολύνει την κινητικότητά σας καθημερινά και σας βοηθά να φτάνετε έγκαιρα και ξεκούραστα στον προορισμό σας. Διάφορες πληροφορίες που σχετίζονται με την κινητικότητα, όπως συστάσεις για την ιδανική ώρα αναχώρησης, είναι διαθέσιμες έξω από το αυτοκίνητο, μέσω ενός smartphone ή smartwatch, και μπορούν να μεταφερθούν εύκολα και στο αυτοκίνητο.

 • Remote 3D View

  Με το Remote 3D View, ο χρήστης μπορεί να βλέπει από το smartphone του την περιοχή γύρω από το σταθμευμένο αυτοκίνητο. Η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί από την Εφαρμογή BMW Connected (για iOS). Επίσης, επιτρέπει στο χρήστη να παρατηρεί από απόσταση την περιοχή γύρω από το αυτοκίνητο σε τρισδιάστατη προβολή.

 • BMW Connected Onboard

  Με το BMW Connected Onboard, ο οδηγός λαμβάνει συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με την κινητικότητα. Η εξατομικευμένη ένδειξη προβάλλει διάφορες πληροφορίες, όπως π.χ. τους επόμενους προορισμούς και την προσωποποιημένη ατζέντα κινητικότητας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να προωθηθούν στο σύστημα πλοήγησης και να ενεργοποιηθούν με ένα μόλις κλικ, για την καθοδήγηση προς τον επόμενο προορισμό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONNECTED DRIVE.

Η BMW Σειρά 6 Gran Turismo προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων υπηρεσιών από το BMW ConnectedDrive. Έξυπνες τεχνολογίες και υπηρεσίες που συνδέουν τους οδηγούς με τον κόσμο γύρω τους, παρέχουν χρήσιμη υποστήριξη κατά τις μετακινήσεις και εγγυώνται ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

 • Υπηρεσία Υποστήριξης

  Η Υπηρεσία Υποστήριξης συνδέει τον οδηγό με έναν εκπρόσωπο του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο εκπρόσωπος θα βρει ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών ή ένα εφημερεύον φαρμακείο και θα στείλει τη διεύθυνση απευθείας στο σύστημα πλοήγησης της BMW.

 • Microsoft Exchange

  Εργαστείτε παραγωγικά καθ' οδόν. Η άψογη ενσωμάτωση του Microsoft Exchange στο αυτοκίνητο επιτρέπει τον συγχρονισμό των μηνυμάτων e-mail, των επαφών και των καταχωρήσεων ημερολογίου με άλλες τερματικές συσκευές, καθώς και την απευθείας επεξεργασία τους, ακόμα και χωρίς τη χρήση smartphone, στο αυτοκίνητο. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας είναι μια έγκυρη συνδρομή στο Microsoft Office 365, η οποία, περιλαμβάνει και τη δευτερεύουσα υπηρεσία «Exchange Online».

 • Wi-Fi Hotspot

  Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ενσωματωμένο Wi-Fi Hotspot προδιαγραφών LTE, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση στο Διαδίκτυο με χρέωση. Η σύνδεση του αυτοκινήτου πραγματοποιείται μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM, σύμφωνα με το πρόγραμμα χρεώσεων του παρόχου υπηρεσιών.

 • Λειτουργία τηλεφώνου με ασύρματη φόρτιση

  Η λειτουργία τηλεφώνου με ασύρματη φόρτιση περιλαμβάνει βάση ασύρματης φόρτισης και πρόσθετες θύρες USB. Η κεραία οροφής βελτιώνει τη λήψη του σήματος δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα δύο τηλέφωνα και μία φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου μέσω Bluetooth. Ακόμα περιλαμβάνει: Bluetooth Office και προεγκατάσταση για Wi-Fi Hotspot.

 • Κλειδί BMW Display

  Το κλειδί BMW Display προβάλλει διάφορες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου και επιτρέπει τον έλεγχο επιλεγμένων λειτουργιών από την ενσωματωμένη οθόνη αφής. Από το κλειδί μπορούν να ελεγχθούν διάφορες λειτουργίες, όπως η ενεργοποίηση του βοηθητικού συστήματος θέρμανσης.

 • BMW Head-Up Display

  Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το ταξίδι ακριβώς μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον έτσι να συγκεντρωθεί καλύτερα στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης, οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης, από την DAT (Deutsche Automobil Treuhand) GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Γερμανία, καθώς και στην ιστοσελίδα http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.