BMW Σειρά 6 Gran Turismo 640i xDrive, G32, 2020, γκρι Bernina, άντρας μπροστά από την BMW, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη
Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος)8,8-5,3 l / 100 km
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνηΠετρέλαιο

THE 6

Η BMW ΣΕΙΡΑ 6 GRAN TURISMO.

Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος)8,8-5,3 l / 100 km
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνηΠετρέλαιο
THE 6Η BMW ΣΕΙΡΑ 6 GRAN TURISMO.

Προηγμένη από κάθε πλευρά: η BMW Σειρά 6 Gran Turismo αντιπροσωπεύει την κομψότητα και την ιδιαίτερη σχεδίαση, την άνεση, την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική οδήγησης. Η ιδιαίτερη εξωτερική σχεδίαση με το νέο σχήμα της μάσκας "νεφρών" και τα ανασχεδιασμένα φώτα τονίζουν οπτικά τον προοδευτικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η αίσθηση πολυτέλειας και ευρυχωρίας που ενισχύεται με τα κορυφαίας ποιότητας υλικά και τις πρωτοποριακές λειτουργίες. Σε συνδυασμό με την άψογα προσαρμοσμένη δυναμική οδήγησης, κάθε ταξίδι με την BMW Σειρά 6 Gran Turismo δεν είναι ποτέ αρκετά μεγάλο.

Μάθετε περισσότερα

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 6 GRAN TURISMO.

Μοναδικά κομψή: η εξωτερική σχεδίαση της BMW Σειράς 6 Gran Turismo συναρπάζει με τη δυναμική εμφάνιση και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Οι πιο έντονες γωνίες της μάσκας "νεφρών" σε συνδυασμό με τους ανασχεδιασμένους προβολείς προσδίδουν στο μπροστινό μέρος μία ξεχωριστή εμφάνιση με ξεκάθαρη εστίαση. Παρά τις μεγάλες διαστάσεις, οι ρέουσες γραμμές και η δυναμική σχεδίαση αποκαλύπτουν τις σπορ φιλοδοξίες της BMW Σειράς 6 Gran Turismo, συνεχίζονται στην coupé οροφή και καταλήγουν στο πίσω τμήμα με τις απολήξεις ελεύθερης σχεδίασης. Το κομψό και εσωτερικό προσφέρει κορυφαία άνεση ενώ οι υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες, όπως το δερμάτινο σπορ τιμόνι ή τα χειριστήρια σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, αποπνέουν άκρατο δυναμισμό και τονίζουν την κομψότητα.

Μάθετε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ.

Πανοραμική γυάλινη οροφή, BMW Σειρά 6 Gran Turismo 640i xDrive, G32, 2020, εσωτερικό

Πανοραμική γυάλινη οροφή.

Η ανοικτή πανοραμική γυάλινη οροφή τροφοδοτεί το εσωτερικό με άφθονο φρέσκο αέρα. Όταν είναι κλειστή, δημιουργεί μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Ανοίγει και κλείνει αυτόματα με το πάτημα ενός διακόπτη ή από το κλειδί του αυτοκινήτου. Διαθέτει λειτουργία ολίσθησης και ανάκλισης, σκιάδιο ηλιοπροστασίας και ανεμοθραύστη.
Μ Σπορ φρένα, BMW Σειρά 6 Gran Turismo 640i xDrive, G32, 2020, κοντινή λήψη τροχού

Μ Σπορ φρένα.

Τα M Σπορ φρένα υψηλών επιδόσεων ξεχωρίζουν από τις ιδιαίτερες δαγκάνες σε σκούρο μπλε χρώμα με Μ επιγραφή, αλλά και για τις εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης. Προσαρμοσμένα στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, παρακινούν για έναν άκρως δυναμικό τρόπο οδήγησης και προσφέρουν εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης στο βρεγμένο οδόστρωμα.
Κεραμικά πλαίσια στα χειριστήρια, BMW Σειρά 6 Gran Turismo 640i xDrive, G32, 2020, εσωτερικό

Κεραμικά διακοσμητικά στα χειριστήρια.

Τα αποκλειστικά κεραμικά διακοσμητικά στα χειριστήρια, όπως π.χ. ο επιλογέας ταχυτήτων, τα χειριστήρια θερμοκρασίας και έντασης ήχου, διαμορφώνουν ένα εξαιρετικά ποιοτικό σύνολο.

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 6 GRAN TURISMO.

Ψυχαγωγία και λειτουργίες εργασίας, ψηφιακές υπηρεσίες και έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού.

Οθόνη πληροφοριών, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, εσωτερικό
Driving Assistant Professional, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, εσωτερικό

Driving Assistant Professional.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και κρίσιμες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.
Υποβοήθηση Οπισθοπορείας, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, εσωτερικό

Υποβοήθηση Οπισθοπορείας.

Η Υποβοήθηση Οπισθοπορείας αποθηκεύει τα τελευταία 50 m της απόστασης που διανύθηκε προς τα μπροστά με ταχύτητα κίνησης έως 35 km/h, ώστε να μπορεί να την ακολουθήσει ξανά με την όπισθεν, αν χρειαστεί. Εσείς δεν χρειάζεται να στρίβετε το τιμόνι και μπορείτε να επικεντρωθείτε απόλυτα στην επιτήρηση του χώρου γύρω από το αυτοκίνητο.
BMW Φώτα Laser, BMW Σειρά 6 Gran Turismo 640i xDrive, G32, 2020, γκρι Bernina

BMW Φώτα Laser.

Στα BMW Φώτα Laser, η εμβέλεια φωτισμού των φώτων πορείας laser φτάνει μέχρι και τα 650 μέτρα − δηλαδή, σχεδόν διπλασιάζεται σε σχέση με τους προβολείς συμβατικής τεχνολογίας. Η καλύτερη ορατότητα στο σκοτάδι αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια. Τα μπλε χαρακτηριστικά στοιχεία και η επιγραφή "BMW Laser" στους προβολείς υπογραμμίζουν το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο και τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
BMW Live Cockpit Professional, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, εσωτερικό

BMW Live Cockpit Professional.

Το BMW Live Cockpit Professional με λειτουργία πλοήγησης περιλαμβάνει δύο μονάδες ενδείξεων υψηλής ποιότητας, αποτελούμενες από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 12,3'' με λειτουργία αφής και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3''. Το BMW Λειτουργικό Σύστημα 7 μπορεί να ελεγχθεί και από το πολυχειριστήριο iDrive Controller*.

*Για αυτό το μοντέλο δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη η λειτουργία αφής για το πολυχειριστήριο iDrive.

Πακέτο Connected Professional, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, εσωτερικό

Πακέτο Connected Professional.

Concierge Service, Απομακρυσμένες Υπηρεσίες, Χάρτες BMW, ενσωμάτωση smartphone με Apple CarPlay και Android Auto ή μήπως In-Car Experiences; Γιατί να πρέπει να παραγγείλετε μεμονωμένες υπηρεσίες όταν μπορείτε να τις έχετε όλες μαζί; Με το πακέτο Connected Professional μπορείτε να απολαμβάνετε αυτές τις υπηρεσίες από το BMW ConnectedDrive. Ορισμένες από τις υπηρεσίες δεν διατίθενται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, εσωτερικό

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

Η BMW σας θα διαθέτει πάντα το πιο πρόσφατο λογισμικό. Μπορείτε να κατεβάσετε την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού μέσω της εφαρμογής My BMW ή στο αυτοκίνητο και μετά να την εγκαταστήσετε.

Ενσωμάτωση smartphone, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, εσωτερικό

Ενσωμάτωση smartphone.

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του smartphone και στην BMW σας; Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει ασύρματα το smartphone με το αυτοκίνητό σας μέσω του Apple CarPlay και του Android Auto. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε πολλές γνώριμες λειτουργίες και εφαρμογές απευθείας από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου.

BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, Ψηφιακό Κλειδί

BMW Ψηφιακό Κλειδί.

Το BMW Ψηφιακό Κλειδί μετατρέπει το συμβατό smartphone* σε κλειδί αυτοκινήτου. Για το ξεκλείδωμα των θυρών απλώς κρατήστε το smartphone κοντά στη λαβή της πόρτας και τοποθετήστε το στη θήκη smartphone προτού βάλετε μπροστά την BMW σας. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε το Ψηφιακό Κλειδί σε έως και πέντε άτομα και να περιορίσετε την τελική ταχύτητα, π.χ. για νέους οδηγούς.

*To BMW Ψηφιακό Κλειδί είναι συμβατό μόνο με επιλεγμένα smartphone. Στο bmw.com/digitalkey θα βρείτε έναν κατάλογο συμβατών smartphone. Για τη χρήση του BMW Ψηφιακού Κλειδιού απαιτείται ο εξοπλισμός Teleservice.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 6 GRAN TURISMO.

Οι αποδοτικοί κινητήρες, το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης και οι τεχνολογίες ανάρτησης με μια ματιά.

Εξαιρετικά δυναμική και άνετη: η BMW Σειρά 6 Gran Turismo συνδυάζει με άψογο τρόπο τα προσαρμοσμένα στοιχεία ανάρτησης σε μία πρωτοποριακή τεχνολογία – το Executive Drive. Σε συνδυασμό με τον αποδοτικό εξακύλινδρο κινητήρα diesel ή τον εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης υψηλής ροπής, τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην απόλυτη οδηγική απόλαυση, σε μικρές και μεγάλες διαδρομές.
Προσαρμοζόμενη αερανάρτηση στους 2 άξονες, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

Προσαρμοζόμενη αερανάρτηση στους 2 άξονες.

Η προσαρμοζόμενη αερανάρτηση στους 2 άξονες προσφέρει μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία οδήγησης με κορυφαία δυναμική. Σε αντίθεση με τη συμβατική ανάρτηση, η αερανάρτηση αποτελείται ελαστικές βάσεις με αεροθαλάμους που διατηρούν σταθερή την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, ανεξάρτητα από την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης και το μεταφερόμενο φορτίο. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεχή ρύθμιση της πίεσης αέρα.
Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων σε κίνηση

Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση.

Το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση προσαρμόζει την υποβοήθηση ανάλογα με τη γωνία στροφής των τροχών του μπροστινού άξονα και τη συμβολή των πίσω τροχών στην αλλαγή κατεύθυνσης του αυτοκινήτου. Στις χαμηλές ταχύτητες κίνησης εξασφαλίζεται μεγαλύτερη ευελιξία και ικανότητα ελιγμών. Οι πίσω τροχοί στρίβουν αντίθετα από τους μπροστινούς τροχούς. Σε ταχύτητες από 60 έως 80 km/h, οι πίσω τροχοί στρίβουν παράλληλα με τους μπροστινούς τροχούς, βελτιώνοντας την ευστάθεια και την άνεση.
xDrive, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, κοντινή λήψη

BMW xDrive.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει ομαλά και με μεταβλητό τρόπο τη ροπή ανάμεσα στους μπροστινούς και τους πίσω τροχούς εξασφαλίζοντας υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, δυναμική και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατανομή της ισχύος εξουδετερώνει τις τάσεις υποστροφής ή υπερστροφής.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 6 GRAN TURISMO.

BMW Σειρά 6 Gran Turismo.

Στην βασική της έκδοση, η BMW Σειρά 6 Gran Turismo εμπνέει με την πολυχρηστικότητα και την πλούσια γκάμα λειτουργικών στοιχείων που βελτιώνουν την άνεση και την ασφάλεια.
 • Προσαρμοζόμενοι προβολείς LED
 • Σπορ δερμάτινο τιμόνι
 • Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών
 • Αυτόματη λειτουργία θύρας αποσκευών
 • Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω (PDC)
BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 620d, 2020, βασικός εξοπλισμός, λευκό Mineral μεταλλικό

Έκδοση Luxury Line.

Η Έκδοση Luxury Line παρουσιάζει την κομψή πλευρά του αυτοκινήτου. Τα κομψά διακοσμητικά στοιχεία από γυαλιστερό χρώμιο προσδίδουν στο εξωτερικό μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Ο κομψός χαρακτήρας συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Οι επενδύσεις καθισμάτων από εκλεκτό δέρμα και οι κορυφαίας ποιότητας διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού χαρακτηρίζουν την πολυτέλεια.
 • Ζάντες ελαφρού κράματος 19" με πολλαπλές ακτίνες, σχέδιο 644 Ferric Grey
 • Σχεδιαστικά διακοσμητικά στοιχεία σε γυαλιστερό Chrome
 • Επένδυση καθισμάτων σε δέρμα 'Dakota': διατίθενται και άλλες επενδύσεις
 • Ξύλινη επένδυση εσωτερικού 'Fineline' Ridge με Pearl Chrome: διατίθενται και άλλες διακοσμητικές επενδύσεις
 • Ατμοσφαιρικός φωτισμός με έξι χρωματισμούς
BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 640d xDrive, 2020, Έκδοση Luxury Line, γκρι Dravit, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

Έκδοση M Sport.

Η Έκδοση M Sport προσδίδει στο αυτοκίνητο έναν άκρως δυναμικό χαρακτήρα. Με τα σπορ σχεδιαστικά στοιχεία στο μπροστινό και πίσω μέρος, το αυτοκίνητο αποκτά ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση. Το δυναμικό προφίλ ολοκληρώνεται με τα αποκλειστικά χρώματα αμαξώματος, τις Μ ζάντες ελαφρού κράματος και τις διάφορες λεπτομέρειες στο εσωτερικό.
 • Μ Ζάντες ελαφρού κράματος 19" με διπλές ακτίνες, σχέδιο 647 M με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων
 • Μ Αεροδυναμικό πακέτο με τον μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα και τα πλαϊνά σε Dark Shadow μεταλλικό
 • Σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με επένδυση σε δέρμα ‘Dakota’ με ραφές αντίθεσης: διατίθενται και άλλες επενδύσεις καθισμάτων
 • Μ Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι
 • Μ Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού Aluminium Rhombicle Smoke Grey με Pearl Chrome: διατίθεται και άλλες διακοσμητικές επενδύσεις
BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 640i xDrive, 2020, Έκδοση M Sport, γκρι Bernina με εφέ Amber, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
 • BMW Σειρά 6 Gran Turismo.
 • Έκδοση Luxury Line.
 • Έκδοση M Sport.

BMW ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ BMW M PERFORMANCE ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 6 GRAN TURISMO.

Μία γνώριμη αίσθηση.

Τα BMW M Performance Εξαρτήματα σάς επιτρέπουν να μεγιστοποιήσετε τον αυθεντικό αγωνιστικό χαρακτήρα της BMW Σειράς 6 Gran Turismo. Επιλέξτε στοιχεία εξοπλισμού που τονίζουν οπτικά την εξωτερική σχεδίαση και τις σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος. Με τα BMW Γνήσια Αξεσουάρ μπορείτε να προσαρμόσετε την BMW σας ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες: η ποιότητα, η σχεδίαση και η απόδοση των προϊόντων ταιριάζουν άψογα στην BMW Σειρά 6 Gran Turismo.
BMW πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων Pro 2.0, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, κοντινή λήψη

BMW πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου Pro 2.0.

Η BMW πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων Pro 2.0 είναι ελαφριά και στιβαρή συγχρόνως και μπορεί να μεταφέρει βάρος έως και 60 kg. Εξαιρετικά εύκολη στο χειρισμό, μπορεί να μεταφέρει δύο κανονικά ή ηλεκτρικά ποδήλατα (μπορεί επίσης να προεκταθεί για μεταφορά τριών ποδηλάτων). Διαθέτει λειτουργία κλίσης, η οποία επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών ανά πάσα στιγμή.
Μετάβαση στο προϊόν
BMW κρεμάστρα ρούχων, μαύρη, Travel & Comfort, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, κοντινή λήψη

BMW κρεμάστρα ρούχων, "Travel & Comfort".

Η BMW κρεμάστρα ρούχων σάς επιτρέπει να κρεμάτε ρούχα στην πίσω πλευρά της πλάτης του καθίσματος. Χάρη στο κουμπωτό στήριγμα μπορεί να στερεωθεί εύκολα στη βάση στήριξης που διατίθεται χωριστά ή με τον προαιρετικά διαθέσιμο εξοπλισμό "Travel & Comfort". Χάρη στη λειτουργία ξενοδοχείου (τυπική κρεμάστρα ρούχων) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έξω από το αυτοκίνητο.
Μετάβαση στο προϊόν
Θήκη ασύρματης φόρτισης, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, κοντινή λήψη

Θήκη ασύρματης φόρτισης.

Η θήκη ασύρματης φόρτισης επιτρέπει την επαγωγική φόρτιση των μοντέλων Apple iPhone™ 5/5s/SE. Αυτή η πρωτοποριακή θήκη κινητού τηλεφώνου είναι συμβατή με όλους τους φορτιστές που φέρουν πιστοποίηση Qi, ενώ χρησιμεύει και ως προστατευτικό κάλυμμα.
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance τιμόνι, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, κοντινή λήψη

M Performance τιμόνι.

"Απτά" στοιχεία: Χάρη στην επενδεδυμένη με Alcantara επιφάνεια αφής, το M Performance τιμόνι παρέχει εξαιρετική αίσθηση και τέλειο κράτημα – για μια αίσθηση πιο άμεσης και πιο γρήγορης απόκρισης του συστήματος διεύθυνσης. Η μοναδική του σχεδίαση και η κεντρική λωρίδα από κόκκινο δέρμα υπογραμμίζουν το αγωνιστικό στιλ του.
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance κάλυμμα εξωτερικού καθρέπτη, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, κοντινή λήψη

BMW Performance καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών από ανθρακονήματα.

Κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και δουλεμένα με ιδιαίτερη φροντίδα με το χέρι, τα άκρως εντυπωσιακά M Performance καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών υπογραμμίζουν τον κορυφαίο τεχνολογικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η δυναμική τους σχεδίαση εγγυάται μια ασυναγώνιστη εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα και προσθέτει μια ιδιαίτερη αθλητική «πινελιά».
Μετάβαση στο προϊόν
M Performance πλαϊνά αυτοκόλλητα σε μαύρο Frozen, BMW Σειρά 6 Gran Turismo, G32, 2020, κοντινή λήψη

M Performance πλαϊνά αυτοκόλλητα σε μαύρο Frozen.

Αθλητικός χαρακτήρας πέρα για πέρα: Η M Performance αυτοκόλλητη μεμβράνη σε μαύρο/ασημί χρώμα προσδίδει στο αυτοκίνητο μια άκρως ξεχωριστή και δυναμική εμφάνιση. Η θέση της αυτοκόλλητης μεμβράνης επάνω από τα πλαϊνά μαρσπιέ τονίζει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και τις δυναμικές αναλογίες του.
Μετάβαση στο προϊόν

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 6 GRAN TURISMO.

H BMW 640i xDrive Gran Turismo.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

245 (333)

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

5,4

Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο, σε l/100 km:

8,8–8,2

Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο, σε g/km: 

201-187

BMW Σειρά 6 Gran Turismo (G32), τεχνικά χαρακτηριστικά

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 6 GRAN TURISMO.

BMW Σειρά 6 Gran Turismo 640i xDrive (G32), γκρι Bernina, άντρας στέκεται μπροστά σε BMW, πλαϊνή λήψη

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 6 GRAN TURISMO.

Οι επιλογές χρηματοδότησης και μίσθωσης από την BMW Financial Services προσφέρουν ταχύτητα κι ευελιξία. Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για την BMW Σειρά 6 Gran Turismo.

BMW ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

SERVICE ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 6 GRAN TURISMO.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Ξένοιαστες μετακινήσεις με ηλεκτρικά αυτοκίνητα: αυτό το πακέτο σάς προσφέρει 100% διαφάνεια και ευκολία προγραμματισμού. Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια 4 ή 6 ετών. Το περιεχόμενο του πακέτου συντήρησης:
 • Έλεγχος service αυτοκινήτου
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων
Μάθετε περισσότερα για το BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Με τα πρωτοποριακά Teleservices του BMW ConnectedDrive η BMW σάς βοηθά να διατηρείτε πάντα την ηρεμία σας: όταν απαιτείται συντήρηση ή σε περίπτωση βλάβης μεταβιβάζει όλα τα απαραίτητα δεδομένα του αυτοκινήτου στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορο και αποτελεσματικό service χωρίς να χρειαστεί να φροντίσετε εσείς για όλα. Η μοναδική απαίτηση: να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στην διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο το BMW Teleservices προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη ζωή σας.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Teleservices
BMW Οδική Βοήθεια

BMW Mobile Care.

Το BMW Mobile Care διατίθεται δωρεάν για όλους τους οδηγούς BMW, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Αρκεί μια κλήση για να λάβετε υποστήριξη από τους τεχνικούς μας, είτε τηλεφωνικά είτε στον τόπο του συμβάντος εάν χρειαστεί.
Μάθετε περισσότερα για το BMW Mobile Care
Υπάλληλος BMW συμβουλεύει έναν πελάτη

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW Σειρά 6 Gran Turismo, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΈΣ CO₂.

BMW 640i xDrive:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,8–8,2
CO₂ emissions in g/km (combined): 201–187

 

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

 

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). 

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW 640i xDrive:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 8,8–8,2
  CO2 emissions in g/km (combined): 201–187

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.