ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1977.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1977.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1977.

Η BMW Σειρά 7 αποτελεί σύμβολο του στιλ που επαναπροσδιορίζεται ξανά και ξανά εδώ και 40 χρόνια. Η πρώτη σειρά μοντέλων του πολυτελούς sedan σημείωσε 280.000 πωλήσεις και έγινε σύμβολο, όχι μόνο της εποχής της, αλλά και διαχρονικά. Η ιστορία επιτυχίας συμπυκνώνεται τώρα σε δύο επετειακά μοντέλα: το ένα διατίθεται στο κομψό χρώμα αμαξώματος Petrol Mica μεταλλικό, το άλλο στο φουτουριστικό ασημί Frozen μεταλλικό. Και τα δύο μοντέλα αποδεικνύουν απερίφραστα ότι το στιλ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Read more

40 ΧΡΟΝΙΑ.

Από την πρώτη παρουσία της, η BMW Σειρά 7 Sedan εκπροσωπεί τη μοναδικότητα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αλλά και την εντυπωσιακή δύναμη πρωτοπορίας. Έχει δημιουργήσει σημαντικά τεχνολογικά ορόσημα, όντας το πρώτο αυτοκίνητο της κατηγορίας της που εξοπλίστηκε με ψηφιακή μονάδα διαχείρισης κινητήρα, ηλεκτρονικό ταχύμετρο με Cruise Control και υπολογιστή ταξιδιού με αντικλεπτική προστασία. Η BMW Σειρά 7 – μπροστά από την εποχή της, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Read more

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ. ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ.

Η χαρακτηριστική σιλουέτα της πρώτης BMW Σειράς 7 Sedan συνέβαλε καθοριστικά στο στιλ. Με το ελαφρώς κυρτό καπό κινητήρα και το καπό του χώρου αποσκευών, τις τονισμένες πλαϊνές γραμμές και τους κοντούς προβόλους, κατέρριψε όλους τους σχεδιαστικούς συμβιβασμούς. Η BMW Σειρά 7 “40 Jahre” Edition αποτελεί συνέχεια αυτής της ιστορίας αποτυπώνοντας με εντυπωσιακά δυναμικό τρόπο τον σύγχρονο χαρακτήρα.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

Petrol Mica μεταλλικό – αυτό το χρώμα προσέδιδε στην πρώτη BMW Σειρά 7 μια επιβλητική και κομψή εμφάνιση. Στο χρώμα αμαξώματος ασημί Frozen μεταλλικό, η BMW Σειρά 7 “40 Jahre” Edition παρουσιάζεται πιο προοδευτική από ποτέ και μπροστά από το πνεύμα της εποχής. Και οι δύο Εκδόσεις ξεχωρίζουν με τις ζάντες ελαφρού κράματος 20" BMW Individual, οι οποίες τονίζουν με κομψό τρόπο την ξεχωριστή παρουσία.