ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 7.

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 7.

Η νέα BMW Σειρά 7 αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία μας για τη σύγχρονη πολυτέλεια. Θεωρούμε ότι η τεχνολογική καινοτομία και η υψηλή ποιότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια είναι εξίσου απαραίτητες όπως και η σχεδιαστική γλώσσα και η ατμόσφαιρα πολυτέλειας και άνεσης στο εσωτερικό. Στο στάδιο σχεδίασης, εργαστήκαμε επάνω στην ιδέα της "τεχνολογικής ποίησης", την αίσθηση της άριστης συνεργασίας μεταξύ της προοδευτικής τεχνολογίας και της μεταφοράς της στη σχεδίαση."

Karim Habib , Επικεφαλής Τμήματος Σχεδίασης της BMW.

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.Η σχεδίαση της BMW Σειράς 7.

Η νέα BMW Σειρά 7 αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία μας για τη σύγχρονη πολυτέλεια. Θεωρούμε ότι η τεχνολογική καινοτομία και η υψηλή ποιότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια είναι εξίσου απαραίτητες όπως και η σχεδιαστική γλώσσα και η ατμόσφαιρα πολυτέλειας και άνεσης στο εσωτερικό. Στο στάδιο σχεδίασης, εργαστήκαμε επάνω στην ιδέα της "τεχνολογικής ποίησης", την αίσθηση της άριστης συνεργασίας μεταξύ της προοδευτικής τεχνολογίας και της μεταφοράς της στη σχεδίαση."

Karim Habib , Επικεφαλής Τμήματος Σχεδίασης της BMW.

Read more

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Δυναμικές αναλογίες, τονισμένες γραμμές και ανάγλυφες επιφάνειες: Η BMW Σειρά 7 παρουσιάζει τη χαρακτηριστική σχεδίαση BMW στην πιο κομψή της μορφή. Στο επιβλητικό μπροστινό τμήμα, στο επιμηκυμένο πλαϊνό προφίλ ή στο δυναμικό πίσω μέρος, η BMW Σειρά 7 δείχνει τη φυσική και κυρίαρχη πλευρά της, από όποια γωνία κι αν την παρατηρήσετε.

 • Επιβλητικό μπροστινό τμήμα.

  Στο μπροστινό τμήμα ξεχωρίζει το φαρδύ πλαίσιο της μεγάλης, κάθετης μάσκας "νεφρών" η οποία ενισχύει τον δυναμικό και ορμητικό χαρακτήρα της BMW Σειράς 7. Η εισαγωγή αέρα διαιρείται οπτικά σε τρία τμήματα και εκτείνεται σε όλο το πλάτος του μπροστινού προφυλακτήρα, προσδίδοντας στο αυτοκίνητο μία επιβλητική και ιδιαίτερη εμφάνιση. Τα εσωτερικά στοιχεία των προαιρετικά διαθέσιμων Προσαρμοζόμενων Προβολέων εξοπλίζονται με τεχνολογία LED και ενώνονται γεωμετρικά με τη μάσκα "νεφρών".
  Το BMW Laserlight είναι μία τεχνολογία φωτισμού που δείχνει κυριολεκτικά τον δρόμο και είναι αναγνωρίσιμο από τις μπλε οριζόντιες διακοσμητικές επιφάνειες.

 • Κομψή πλαϊνή όψη

  Στην πλαϊνή όψη, η ελαφρώς κεκλιμένη γραμμή οροφής που αποκαλύπτει μία ιδιαίτερα κομψή σιλουέτα. Τα χρωμιωμένα πλαίσια των παραθύρων καταλήγουν στη χαρακτηριστική γωνία Hofmeister. Η διπλή γραμμή πτύχωσης με τις ενσωματωμένες χειρολαβές των θυρών εκτείνεται από το μπροστινό τμήμα και καταλήγει στα πίσω φώτα. Ανάμεσα στις δύο ακμές δημιουργείται μία στενή επιφάνεια που αναδεικνύει τις εναλλαγές φωτός και σκιών και τονίζει με μοναδικό τρόπο τόσο το μήκος όσο και το ύψος της BMW Σειράς 7. Η ισορροπημένη επιφάνεια και το οπτικά χαμηλό κέντρο βάρους του sedan υποστηρίζεται από τη χρωμιωμένη διακοσμητική επιφάνεια που ξεκινά από το Air Breather και εκτείνεται κατά μήκος του αυτοκινήτου.

 • Δυναμικό πίσω μέρος

  Η οριζόντια ευθυγράμμιση όλων των στοιχείων του πίσω τμήματος τονίζει το πλάτος και την επιβλητική παρουσία της BMW Σειράς 7. Η οριζόντια χρωμιωμένη μπάρα καλύπτει όλο το πλάτος του αυτοκινήτου και ενώνει οπτικά τα φωτιστικά σώματα. Για πρώτη φορά, το σχήμα L συνεχίζεται και στη γεωμετρία των κρυστάλλων, χαρίζοντας στα πίσω φώτα μία ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι απολήξεις των εξατμίσεων περιβάλλονται από ένα εντυπωσιακό χρωμιωμένο πλαίσιο. Σε συνδυασμό με το μεγάλο μετατρόχιο και τους τονισμένους θόλους τροχών, χαμηλώνουν οπτικά το κέντρο βάρους, ενισχύοντας την μοναδική παρουσία της BMW Σειράς 7.

ΜΑΣΚΑ "ΝΕΦΡΩΝ" ΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ.

Μία ιδιαίτερη σχεδιαστική λεπτομέρεια στην μπροστινή όψη της BMW Σειράς 7 Series είναι η μάσκα "νεφρών" με ενεργή ροή αέρα. Οι εισαγωγές αέρα με τις χρωμιωμένες γρίλιες είναι ορατές και ρυθμίζουν ενεργά τη ροή αέρα. Τα πτερύγια αέρα ανοίγουν όταν αυξάνονται οι ανάγκες ψύξης του κινητήρα. Όταν είναι κλειστά, βελτιώνουν την αεροδυναμική και ενισχύουν την επιβλητική παρουσία μαζί με τις κάθετες χρωμιωμένες γρίλιες.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Όποια θέση της BMW Σειράς 7 επιλέξετε, θα απολαύσετε την αίσθηση σύγχρονης πολυτέλειας. Η αριστοτεχνική σύνθεση υλικών, φωτισμού, σχημάτων, χρωματισμών και πρωτοποριακών τεχνολογιών θα συνοδεύσουν αυτούς που επιθυμούν να γευτούν μία πρωτόγνωρη εμπειρία – είτε από τη θέση του οδηγού είτε από τις πίσω θέσεις.

Άνεση για τις αισθήσεις.

Νέα εποχή οδηγικής άνεσης στην BMW Σειρά 7.

 • Για τους πίσω επιβάτες

  Στον χώρο των πίσω επιβατών, τα πάντα προσανατολίζονται στην εμπειρία ταξιδιού μέσα σε ένα περιβάλλον ασύγκριτης πολυτέλειας. Οι επιβάτες απολαμβάνουν την ευρυχωρία, την άνεση και μία μεγάλη γκάμα μοναδικών επιλογών ψυχαγωγίας. Το αφαιρούμενο tablet Touch Command παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου των λειτουργιών άνεσης και ψυχαγωγίας.
  Με τον προαιρετικά διαθέσιμο εξοπλισμό "Executive Lounge", ο επιβάτης που κάθεται πίσω από τον συνοδηγό μπορεί να απολαύσει το ταξίδι σε μία ιδιαίτερα χαλαρωτική θέση. Το τραπεζάκι που είναι ενσωματωμένο στο κεντρικό υποβραχιόνιο είναι επενδεδυμένο με μαύρο δέρμα Nappa και προσφέρει μία μοναδική αίσθηση αφής. Επιπλέον, η γυάλινη πανοραμική οροφή Sky Lounge για τη μακριά έκδοση, δημιουργεί μία αέρινη αίσθηση ευρυχωρίας μπορεί να φωτιστεί στο χρώμα του ατμοσφαιρικού φωτισμού. Σε αυτήν την ιδανική ατμόσφαιρα μπορεί κανείς να απολαύσει την ασύγκριτη ποιότητα ήχου surround του ηχοσυστήματος Bowers & Wilkins Diamond με την ισχύ των 1.400 Watt.

 • Για τον οδηγό και τον συνοδηγό

  Ο πίνακας οργάνων της BMW Σειράς 7 είναι στραμμένος προς τον οδηγό και αποτελεί το πεδίο εφαρμογής τεχνολογικών καινοτομιών. Η BMW είναι ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει το σύστημα Gesture Control, το οποίο επιτρέπει την εκτέλεση βασικών εντολών με την κίνηση των χεριών. Εξίσου έξυπνο είναι το Σύστημα Φωνητικού Ελέγχου, το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch και εναλλακτικά η Οθόνη Αφής, η οποία επιτρέπει τον απευθείας χειρισμό από την έγχρωμη οθόνη LCD 10,25", σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Professional.
  Οι ενδείξεις στον πίνακα οργάνων πίσω από το δερμάτινο τιμόνι προβάλλουν διαφοροποιημένα γραφικά, ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης. Τα πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών έχουν τρισδιάστατο σχήμα για να παρέχουν μία ιδιαίτερη αίσθηση αφής και περιβάλλονται από μία γυαλιστερή χρωμιωμένη επιφάνεια. Η κομψή αρχιτεκτονική με τις οριζόντιες επιφάνειες κεντρίζει την προσοχή με τις οπτικές λεπτομέρειες που δημιουργούνται από τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

Η BMW Σειρά 7 αντιπροσωπεύει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Αυτό το αποδεικνύει και η σχεδίαση Floating Design Mirror: οι εξωτερικοί καθρέφτες μοιάζουν να αναδύονται από το περίγραμμα των παραθύρων. Μοντέρνοι και κομψοί, βελτιώνουν συγχρόνως και την αεροδυναμική. Άλλα παραδείγματα της ιδιαίτερης προσοχής που έχει δοθεί στις λεπτομέρειες, είναι η μάσκα «νεφρών» με ενεργά πτερύγια ροής αέρα και χρωμιωμένες κάθετες γρίλιες, η δυναμική σχεδίαση των ζαντών και η αριστοτεχνική ενσωμάτωση της γωνίας Hofmeister.

Στο εσωτερικό, τα υλικά κορυφαίας ποιότητας, όπως το χρώμιο, οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε γκρι ξύλο φλαμουριάς και τα καθίσματα με επένδυση από δέρμα «Nappa» σε λευκό Ivory, δημιουργούν μια αρμονική σύνθεση. H κορυφαία ποιότητα κατασκευής αντανακλάται και στον πίνακα οργάνων, ο οποίος περιλαμβάνει στοιχεία που συνδυάζονται μεταξύ τους κατά τη διαδικασία παραγωγής για να δημιουργήσουν ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα.

Το BMW Individual Collection με τα αποκλειστικά διαθέσιμα χρώματα και υλικά προσφέρει πρόσθετες επιλογές για την εξατομικευμένη διαμόρφωση της BMW Σειράς 7. Εδώ περιλαμβάνονται οι επενδύσεις από δέρμα "Merino" από το BMW Individual σε καφέ Mediterranean Tartufo με χειροποίητες λεπτομέρειες, όπως οι πλεκτές ραφές και τα χειροποίητα ρέλια σε χρώμα αντίθεσης.

 • Πακέτο M Driver.

  Το πακέτο M Driver αυξάνει την τελική ταχύτητα από τα 250 km/h στα 305 km/h και μπορεί να παραγγελθεί απευθείας κατά την αγορά νέου αυτοκινήτου ή σε κάποια μελλοντική στιγμή. Μετά την τοποθέτηση, όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν αμετάβλητα. Περιλαμβάνεται και ένα δελτίο συμμετοχής στο BMW M Intensive Training στο πλαίσιο του BMW Driving Experience. Εάν το πακέτο M Driver αγοραστεί περισσότερες φορές, τότε το Driving Experience μπορεί να επιλεχθεί για διαφορετική εκπαίδευση χωρίς πρόσθετη χρέωση.

ΣΥΛΛΟΓΗ "MONTBLANC FOR BMW"*.

Επιλεγμένα υλικά, έξυπνη σχεδίαση και εξαιρετικές λειτουργίες: η σύγχρονη πολυτέλεια έχει πολλές διαστάσεις. Η συλλογή ˮMontblanc for BMWˮ εξυμνεί το πάθος που μοιράζονται οι δύο εταιρίες για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής με επιλεγμένα αξεσουάρ, αποκλειστικά για την BMW Σειρά 7.

Οι δημιουργίες από δέρμα και τα εργαλεία γραφής είναι οι τέλειοι συνοδοί για την καθημερινή μετακίνηση ή τα μεγάλα ταξίδια. Όλα τα είδη διαθέτουν ανάγλυφο λογότυπο στο στυλ της BMW Σειράς 7 καθώς και επιγραφή ˮMontblanc for BMWˮ. *Τα είδη της συλλογής θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο 2016.

 • Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στα μοντέλα της BMW Σειράς 7 με κινητήρες βενζίνης ή diesel:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 12,6* έως 4,4
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 299 έως 116

  Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στα μοντέλα της BMW Σειράς 7 iPerformance:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,3 έως 2,1
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 53 έως 49
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 13,0 έως 12,5

  Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στην BMW 750Li xDrive:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,5 έως 8,3
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 197 έως 192


  * Προσωρινές τιμές.

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών.


  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.