ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΣ.

Ο εξοπλισμός της BMW Σειράς 7.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΣ.

Ο εξοπλισμός της BMW Σειράς 7.

Έμφαση στον αθλητικό χαρακτήρα ή την αυθεντική κομψότητα – επιλέξτε ανάμεσα σε δύο πακέτα εξοπλισμού για την δική σας BMW Σειρά 7 με την Έκδοση M Sport ή το πακέτο εξοπλισμού Design Pure Excellence. Η γκάμα αποκλειστικών στοιχείων εξοπλισμού BMW Individual προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία. Δημιουργήστε το προσωπικό σας αριστούργημα με την γκάμα χρωμάτων και υλικών του BMW Individual ή υποδυθείτε τον ρόλο του σχεδιαστή στο BMW Individual Workshop. Επιπλέον, τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW προσφέρουν διάφορες λύσεις μεταφοράς, επικοινωνίας ή εξοπλισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό της BMW Σειράς 7.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΣ.Ο εξοπλισμός της BMW Σειράς 7.

Έμφαση στον αθλητικό χαρακτήρα ή την αυθεντική κομψότητα – επιλέξτε ανάμεσα σε δύο πακέτα εξοπλισμού για την δική σας BMW Σειρά 7 με την Έκδοση M Sport ή το πακέτο εξοπλισμού Design Pure Excellence. Η γκάμα αποκλειστικών στοιχείων εξοπλισμού BMW Individual προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία. Δημιουργήστε το προσωπικό σας αριστούργημα με την γκάμα χρωμάτων και υλικών του BMW Individual ή υποδυθείτε τον ρόλο του σχεδιαστή στο BMW Individual Workshop. Επιπλέον, τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW προσφέρουν διάφορες λύσεις μεταφοράς, επικοινωνίας ή εξοπλισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό της BMW Σειράς 7.

Read more

ΕΚΔΟΣΗ M SPORT.

Η Έκδοση M Sport ανεβάζει σε πρωτόγνωρα επίπεδα την εξαιρετική δυναμική της BMW Σειράς 7. Η εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση δημιουργείται από την σπορ σχεδίαση του μπροστινού προφυλακτήρα ή τον προαιρετικά διαθέσιμο ουρανό από Alcantara σε ανθρακί χρώμα.

 • Εξωτερικό

  Εξωτερικός εξοπλισμός της Έκδοσης M Sport:

  • Αεροδυναμικό πακέτο M με μπροστινό προφυλακτήρα, πλαϊνά μαρσπιέ και πίσω προφυλακτήρα με ένθετο διαχύτη σε μεταλλικό Dark Shadow
  • Προβολείς ομίχλης LED
  • Ζάντες ελαφρού κράματος M 19" με διπλές ακτίνες 647 M και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, εναλλακτικά ζάντες ελαφρού κράματος M 20" με διπλές ακτίνες 648 M και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω
  • Ειδικά σχεδιασμένα φρένα με ανοδιωμένες δαγκάνες σε ασημί χρώμα και λογότυπο BMW
  • Επιγραφή M στα πλαϊνά
  • Απόληξη εξάτμισης σε ασημί χρώμιο, εναλλακτικά σε σκουρόχρωμο χρώμιο
  • Σπορ εξάτμιση M με χαρακτηριστικό ήχο
  • Αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος σε μεταλλικό μαύρο Carbon – διατίθενται και άλλα χρώματα αμαξώματος
  • Ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία σε γυαλιστερό χρώμιο, εναλλακτικά σε σκουρόχρωμο χρώμιο  
 • Εσωτερικό

  Εσωτερικός εξοπλισμός της Έκδοσης M Sport:

  • Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ M, υποπόδιο οδηγού M
  • Καθίσματα Comfort σε μαύρο δέρμα «Dakota»/ραφές M. Διατίθενται και άλλες επενδύσεις καθισμάτων
  • Δερμάτινο τιμόνι Μ, εναλλακτικά σπορ δερμάτινο τιμόνι
  • Ειδικά πεντάλ Μ
  • Σπορ κιβώτιο Steptronic
  • Ανθρακί ουρανός BMW Individual, εναλλακτικά από Alcantara σε ανθρακί χρώμα
  • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο "Fineline" σε μαύρο χρώμα με μεταλλική γυαλιστερή επιφάνεια. Διατίθενται και άλλες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού 
  • Ατμοσφαιρικός φωτισμός μεταβλητού χρώματος
  • Κλειδί αυτοκινήτου με αποκλειστική επιγραφή Μ

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Το πακέτο εσωτερικού και εξωτερικού εξοπλισμού Design Pure Excellence βάζει λαμπρές πινελιές. Τα στοιχεία σε γυαλιστερό χρώμιο στο εξωτερικό και οι λεπτομέρειες από ξύλο στο εσωτερικό, υπογραμμίζουν τον σύγχρονο και πολυτελή χαρακτήρα της BMW Σειράς 7 με τη μοναδική ποιότητα κατασκευής.

 • Σχεδίαση εξωτερικού Pure Excellence

  Εξωτερικός εξοπλισμός του πακέτου Design Pure Excellence:

  • Μπροστινός προφυλακτήρας με ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία σε χρώμιο και εισαγωγές αέρα ιδιαίτερης γεωμετρίας
  • Προφυλακτήρες με ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία σε χρώμιο
  • Απόληξη εξάτμισης με πρόσθετο χρωμιωμένο διακοσμητικό κάλυμμα
  • Ειδικά σχεδιασμένα φρένα με ανοδιωμένες δαγκάνες σε ασημί χρώμα και λογότυπο «BMW»  
 • Σχεδίαση εσωτερικού Pure Excellence

  Εσωτερικός εξοπλισμός του πακέτου Design Pure Excellence:

  • Ουρανός από Alcantara σε λευκό Ivory, μπεζ Canberra ή Mocha
  • Εκτεταμένα στοιχεία ξύλου: λαβές οροφής με ξύλινα ένθετα, διακοσμητική επένδυση στις θήκες αναψυκτικών του κεντρικού υποβραχιόνιου και στα διακοσμητικά καλύμματα των οδηγών των ζωνών ασφαλείας για τους πίσω επιβάτες
  • Πατάκια με ψηλό πέλος για τους πίσω επιβάτες

ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BMW INDIVIDUAL.

Όταν η δημιουργικότητα συναντά την υψηλή τέχνη του χειροποίητου, μπορεί να προκύψουν απαράμιλλα έργα τέχνης. Ο κορυφαίος εξοπλισμός από το BMW Individual Collection σας επιτρέπει να διαμορφώσετε μία ξεχωριστή BMW Σειρά 7.
Όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα και να μετατρέψουν την BMW Σειρά 7 σε ένα μοναδικό έργο τέχνης, θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο BMW Individual.
Η σύνθεση BMW Individual Design αποτελεί έμπνευση και τέλειο αριστούργημα συγχρόνως. Η ιδιαίτερη σύνθεση αποτελεί υπόδειγμα κομψότητας και αισθητικής που μπορεί να υλοποιηθεί με τις επιλογές BMW Individual.

 • Σύνθεση BMW Individual Design

  H αποκλειστική σύνθεση BMW Individual Design κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας στιγμή, χάρη στο χρώμα αμαξώματος καφέ BMW Individual Almandine μεταλλικό. Εξελιγμένο ειδικά για την BMW Σειρά 7, υπογραμμίζει τις ακμές με μία βαθιά καφέ απόχρωση.
  Η κομψότητα ενισχύεται στο εσωτερικό από το καφέ Mediterranean του δέρματος BMW Individual 'Merino' σε χρώμα Tartufo. Οι αστραφτερές διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual σε μαύρη λάκα Piano, μαζί με το δερμάτινο τιμόνι με ίδιο διακοσμητικό στοιχείο, συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες οπτικές λεπτομέρειες. Η αποκλειστική αυτή σύνθεση μπορεί να συνδυαστεί με πρόσθετα στοιχεία για να δημιουργηθεί ένα μοναδικό έργο τέχνης.
  Η σύνθεση BMW Individual Design περιλαμβάνει:
  • Χρώμα αμαξώματος BMW Individual σε καφέ Almandine μεταλλικό
  • Ζάντες ελαφρού κράματος 20ˮ BMW Individual με ακτίνες V 649 Ι σε διχρωμία
  • Δέρμα BMW Individual 'Merino' σε χρώμα Tartufo
  • Ουρανός BMW Individual σε Alcantara Tartufo
  • Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ σε αλουμίνιο με φωτιζόμενη επιγραφή ˮBMW Individualˮ
  • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual σε μαύρη λάκα Piano
  • Δερμάτινο τιμόνι BMW Individual με ξύλο
  Η σύνθεση BMW Individual Design είναι άμεσα διαθέσιμη για την BMW Σειρά 7.

 • Συλλογή BMW Individual

  Έκφραση της προσωπικότητας - αυτή είναι το BMW Individual Collection. Ιδιαίτερη, από την επιλογή των υλικών μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
  Το δέρμα BMW Individual Merino εμπνέει με τη μοναδική αίσθηση που αποπνέει. Το ιδιαίτερα απαλό δέρμα εντυπωσιάζει μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, χάρη στις ραφές με πλεκτή υφή, το χειροποίητο ρέλι και τις αριστοτεχνικές ραφές σε χρώμα αντίθεσης. Ωστόσο, μοναδική δεν είναι μόνο η ποιότητα, αλλά και η ποικιλία. Το δέρμα BMW Individual Merino διατίθεται σε έξι εκφραστικά χρώματα.
  Αρμονικά συνδυασμένο με τις επιλεγμένες επενδύσεις, το φινίρισμα των τριών διαθέσιμων διακοσμητικών επενδύσεων εσωτερικού φέρνει με αριστοτεχνικό τρόπο το ιδιαίτερο ύφος κάθε υλικού στο εσωτερικό.
  Διατίθενται οκτώ χρώματα αμαξώματος με επιπλέον ειδικά χρωστικά στοιχεία που ενισχύουν τις μοναδικές εναλλαγές φωτός και χρώματος. Το αποτέλεσμα; Κάθε χρώμα αμαξώματος έχει τον δικό του χαρακτήρα.
  Η γκάμα χρωμάτων και υλικών του BMW Individual Collection ολοκληρώνεται από τα πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού για να επιτευχθεί η τελειότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελούν οι αποκλειστικά διαθέσιμες ζάντες ελαφρού κράματος 20ˮ BMW Individual με ακτίνες V 649 Ι.

 • BMW Individual

  Μία BMW Σειρά 7 αποτελεί πάντα μία προσωπική δήλωση. Μία δήλωση που αποκτά ακόμα πιο προσωπικό χαρακτήρα με τα στοιχεία εξοπλισμού του BMW Individual. Ωστόσο, υπάρχουν προσδοκίες και προτιμήσεις που εκτείνονται πέρα από αυτήν την γκάμα. Αυτός είναι ο σκοπός του BMW Individual: να κάνει πραγματικότητα σχεδόν κάθε επιθυμία του πελάτη, όσο ιδιαίτερη κι αν είναι αυτή, αρκεί να μην έρχεται σε αντίθεση με τις προδιαγραφές ασφαλείας και τις αξίες της μάρκας BMW. Με αυτόν τον τρόπο, η δική σας BMW Σειρά 7 αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και εκφράζει με μοναδικό τρόπο την προσωπικότητά σας.
  Οι επιλογές του BMW Individual Workshop θα είναι διαθέσιμες για την BMW Σειρά 7 από τον Μάρτιο του 2016.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που υπογραμμίζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της BMW Σειράς 7 και προσαρμόζουν τη λειτουργικότητά της στις προσωπικές σας ανάγκες.

 • Μεταφορά

  Το αντιολισθητικό πατάκι με υπερυψωμένο χείλος σε όλες τις πλευρές και άψογη εφαρμογή προστατεύει τον χώρο αποσκευών από τους ρύπους και την υγρασία. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα με ενσωματωμένο χρωμιωμένο ένθετο «7» και διαθέτει μια εύχρηστη θηλιά για εύκολη αφαίρεση.

  Η βάση στερεώνεται ανάμεσα στα στηρίγματα των προσκέφαλων των μπροστινών καθισμάτων και μπορεί να δεχθεί με ασφάλεια όλα τα στοιχεία του αρθρωτού συστήματος Travel & Comfort. Η κρεμάστρα ρούχων, το αναδιπλούμενο τραπεζάκι, οι γάντζοι γενικής χρήσης ή η βάση στήριξης για το Apple iPad™ ή το Samsung Galaxy Tab μπορούν να στερεωθούν εύκολα και με ασφάλεια χάρη στην κουμπωτή σύνδεση.

  Η σχάρα οροφής μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις βάσεις σχάρας και τις μπαγκαζιέρες οροφής BMW. Μπορεί να στερεωθεί εξαιρετικά εύκολα και συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, χάρη στη στιβαρή κατασκευή της και το σύστημα κλειδώματός της που παρέχει προστασία από κλοπή.

  Η μοντέρνα μπαγκαζιέρα οροφής σε μαύρο και ανθρακί χρώμα έχει χωρητικότητα 460 λίτρων και είναι συμβατή με όλα τα συστήματα σχάρας οροφής BMW. Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα διπλού ανοίγματος και το τριπλό κεντρικό κλείδωμα και στις δύο πλευρές, η μπαγκαζιέρα φορτώνεται εξαιρετικά εύκολα και προστατεύεται από τυχόν κλοπή.

  Η βάση ποδηλάτου είναι ελαφριά και στιβαρή και μπορεί να δεχθεί βάρος έως 60 kg. Εξαιρετικά εύκολη στον χειρισμό, μπορεί να μεταφέρει δύο κανονικά ή ηλεκτρικά ποδήλατα (μπορεί επίσης να προεκταθεί για μεταφορά τριών ποδηλάτων). Διαθέτει λειτουργία ανάκλισης, η οποία επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στον χώρο αποσκευών.

 • Επικοινωνία και άνεση ταξιδιού

  Θέλετε λίγη παραπάνω ζέστη ή ψάχνετε έναν συνοδό στα ταξίδια σας; Η κομψή κουβέρτα ταξιδιού σε κομψό μπεζ και σκούρο καφέ χρώμα υπογραμμίζει με δυναμικό τρόπο την πολυτέλεια και την άνεση ταξιδιού στο αυτοκίνητο. 100% από εκλεκτό μαλλί (Merino) premium ποιότητας, διαθέτει ύφανση ζακάρ.

  Η θήκη κλειδιού BMW Display από υψηλής ποιότητας μαύρο δέρμα «Nappa» προστατεύει το κλειδί BMW Display από τα γδαρσίματα και τους ρύπους.

 • Εσωτερικό & εξωτερικό

  Οι ζάντες ελαφρού κράματος 21'' διατίθενται σε μαύρο χρώμα Liquid. Ολοκληρωμένο σετ ζαντών TPMS με ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων, 8,5J x 21 με ελαστικά διαστάσεων 245/35 R21 96Y XL RSC (μπροστά) και 10J x 21 με ελαστικά διαστάσεων 275/30 R21 98Y XL RSC (πίσω).

  Οι υψηλής ποιότητας ζάντες ελαφρού κράματος 21" προσφέρονται σε γκρι Orbit διχρωμία με γυαλιστερή στιλβωμένη επιφάνεια. Ολοκληρωμένο σετ ζαντών TPMS με ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων, 8,5J x 21 με ελαστικά διαστάσεων 245/35 R21 96Y XL RSC (μπροστά) και 10J x 21 με ελαστικά διαστάσεων 275/30 R21 98Y XL RSC (πίσω).

  Οι υψηλής ποιότητας ζάντες ελαφρού κράματος 21" M Performance είναι σφυρήλατες και διατίθενται σε μαύρη διχρωμία με γυαλιστερή στιλβωμένη επιφάνεια. Ολοκληρωμένο σετ ζαντών TPMS με ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων, 8,5J x 21 με ελαστικά διαστάσεων 245/35 R21 96Y XL RSC (μπροστά) και 10J x 21 με ελαστικά διαστάσεων 275/30 R21 98Y XL RSC (πίσω).

 • Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στα μοντέλα της BMW Σειράς 7 με κινητήρες βενζίνης ή diesel:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 12,6* έως 4,4
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 299 έως 116

  Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στα μοντέλα της BMW Σειράς 7 iPerformance:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,3 έως 2,1
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 53 έως 49
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 13,0 έως 12,5

  Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 στην BMW 750Li xDrive:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,5 έως 8,3
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 197 έως 192


  * Προσωρινές τιμές.

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών.


  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.