BMW Σειρά 7 Sedan, πολυτελές sedan, πολυτελής κατηγορία, ενημέρωση

THE 7

BMW ΣΕΙΡΑ 7 SEDAN

Η BMW Σειρά 7 Sedan αντιπροσωπεύει την απαράμιλλη πολυτέλεια και τον μοναδικό ενθουσιασμό για επαναπροσδιορισμό των ορίων. Για ακριβώς αυτόν τον λόγο διατίθενται επιλεγμένα στοιχείων εξοπλισμού για τη δυναμική οδήγησης, την εσωτερική και εξωτερική σχεδίαση, καθώς και τεχνολογικές καινοτομίες και δυνατότητες συνδεσιμότητας που προσφέρουν πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Μάθετε περισσότερα
THE 7BMW ΣΕΙΡΑ 7 SEDAN

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 7 SEDAN

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ PURE EXCELLENCE

Με το πολυτελές χρώμα αμαξώματος γκρι Bernina Grey με αστραφτερές αντανακλάσεις σε απόχρωση κεχριμπαριού και τις ζάντες ελαφρού κράματος 20" με πολλαπλές ακτίνες, η BMW Σειρά 7 Sedan κλέβει την παράσταση. Ο ισχυρός οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo αποδίδει μέγιστη ισχύ 390 kW (530 PS) και μέγιστη ροπή 750 Nm, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις. Το εσωτερικό κερδίζει τις εντυπώσεις με τα ιδιαίτερα υλικά, όπως οι επενδύσεις διευρυμένης κάλυψης από δέρμα 'Nappa' και ραφές σε χρώμα Cognac ή οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από σκουρόχρωμο ξύλο αμερικανικής δρυός.

Γκρι BMW Σειρά 7 Sedan με πακέτο εξωτερικού εξοπλισμού Design Pure Excellence σε μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

Με το πολυτελές χρώμα αμαξώματος γκρι Bernina Grey με αστραφτερές αντανακλάσεις σε απόχρωση κεχριμπαριού και τις ζάντες ελαφρού κράματος 20" με πολλαπλές ακτίνες, η BMW Σειρά 7 Sedan κλέβει την παράσταση. Ο ισχυρός οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo αποδίδει μέγιστη ισχύ 390 kW (530 PS) και μέγιστη ροπή 750 Nm, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις. Το εσωτερικό κερδίζει τις εντυπώσεις με τα ιδιαίτερα υλικά, όπως οι επενδύσεις διευρυμένης κάλυψης από δέρμα 'Nappa' και ραφές σε χρώμα Cognac ή οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από σκουρόχρωμο ξύλο αμερικανικής δρυός.

  • Εξωτερικό

  • Εσωτερικό

ΕΚΔΟΣΗ M SPORT

Η Έκδοση M Sport προσδίδει στο αυτοκίνητο έναν άκρως δυναμικό χαρακτήρα. Με τα σπορ στοιχεία εξοπλισμού στο μπροστινό και πίσω μέρος, το αυτοκίνητο αποκτά ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση. Το δυναμικό προφίλ ολοκληρώνεται με τα αποκλειστικά χρώματα αμαξώματος, τις σπορ ζάντες ελαφρού κράματος M και τις διάφορες λεπτομέρειες στο εσωτερικό.

BMW Σειρά 7 Sedan, Frozen Bluestone μεταλλικό, Έκδοση M Sport σε μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

Η Έκδοση M Sport προσδίδει στο αυτοκίνητο έναν άκρως δυναμικό χαρακτήρα. Με τα σπορ στοιχεία εξοπλισμού στο μπροστινό και πίσω μέρος, το αυτοκίνητο αποκτά ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση. Το δυναμικό προφίλ ολοκληρώνεται με τα αποκλειστικά χρώματα αμαξώματος, τις σπορ ζάντες ελαφρού κράματος M και τις διάφορες λεπτομέρειες στο εσωτερικό.

  • Εξωτερικό

  • Εσωτερικό

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ.

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 7 SEDAN

Ιδιαίτερη μορφή ακτινοβολίας: η BMW Σειρά 7 Sedan είναι δυναμική και αποφασιστική. Οι εστιασμένοι προβολείς και η εντυπωσιακή μάσκα με τα διπλά "νεφρά" σχηματίζουν το επιβλητικό μπροστινό τμήμα που αποπνέει κύρος και υπογραμμίζουν τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Από τις μπροστινές εισαγωγές αέρα και τα Air Breather, μέχρι το πίσω μέρος, το αποτέλεσμα είναι μια ρέουσα σχεδιαστική γραμμή. Η BMW Σειρά 7 Sedan είναι συγχρόνως επιβλητική και κομψή. Στο εσωτερικό της BMW Σειράς 7 Sedan κυριαρχεί η διαύγεια και η υψηλή ποιότητα. Το εσωτερικό με τις επενδύσεις από πολυτελές δέρμα και το πολυλειτουργικό σύστημα χειρισμού υπογραμμίζουν την ασύγκριτη αισθητική και το μοναδικό επίπεδο άνεσης. Επιπλέον, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό και ολοκληρώνει με ιδανικό τρόπο την αρμονική σχεδίαση.

BMW Σειρά 7 Sedan σε πλαϊνή όψη με ανοικτή πόρτα μπροστά από φωτισμένο ξενοδοχείο
BMW Σειρά 7 Sedan: μπροστινή όψη, κοντινή λήψη μπροστινού προφυλακτήρα

Μπροστινός προφυλακτήρας

Ο μπροστινός προφυλακτήρας με τη μεγάλη μάσκα "νεφρών" BMW φροντίζει για μια ισχυρή παρουσία στον δρόμο. Επιπλέον, οι χαμηλές εισαγωγές αέρα πλαισιώνονται από τα δυναμικής σχεδίασης Air Blades που βελτιώνουν την αεροδυναμική και τονίζουν τον σπορ-κομψό χαρακτήρα αυτού του sedan.
BMW Σειρά 7 Sedan: κοντινή λήψη του BMW Laserlight

BMW Φώτα Laser

Στη λειτουργία φώτων πορείας ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου, τα BMW φώτα Laser φωτίζουν σε σχεδόν διπλάσια απόσταση από άλλους τύπους προβολέων, αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια χάρη στη βελτιωμένη ορατότητα. Τα μπλε διακοσμητικά στοιχεία και η επιγραφή "BMW Laser" υπογραμμίζουν οπτικά αυτήν την τεχνολογία. Αυτός ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τους Προσαρμοζόμενους Προβολείς και το BMW Selective Beam (σύστημα υποβοήθησης φώτων πορείας με αντιθαμβωτική λειτουργία).
BMW Σειρά 7 Sedan: κοντινή λήψη του Air Breather

Air Breather

Τα Air Breather υπογραμμίζουν τον σπορ-κομψό χαρακτήρα του αυτοκινήτου και εξασφαλίζουν την ιδανική ροή αέρα στους θόλους τροχών. Μαζί με τον μπροστινό προφυλακτήρα και τη μεγάλη μάσκα "νεφρών" BMW, το sedan δείχνει τη δυναμική της προσωπικότητα στον δρόμο.
BMW Σειρά 7 Sedan: κοντινή λήψη πίσω προφυλακτήρα

Πίσω ποδιά

Ο πίσω προφυλακτήρας νέας σχεδίασης, οι στενές ανακλαστικές επιφάνειες και οι τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης που είναι τοποθετημένες στα άκρα του προφυλακτήρα, ενισχύουν οπτικά το πλάτος του αυτοκινήτου. Η αίσθηση του πλάτους τονίζεται επιπλέον από τα επίπεδα πίσω φώτα LED και τη στενή φωτεινή ταινία ανάμεσα στα φωτιστικά σώματα.
BMW Σειρά 7 Sedan: κοντινή λήψη πίσω φώτων LED με φωτεινή μπάρα

Πίσω φώτα LED με φωτεινή ταινία

Τα διαιρούμενα πίσω φώτα LED περιλαμβάνουν πίσω φώτα, φώτα φρένων, φώτα οπισθοπορείας, πίσω φώτα ομίχλης και φλας τεχνολογίας LED. Οι ανακλαστικές επιφάνειες είναι ενσωματωμένες αριστερά και δεξιά στον προφυλακτήρα. Μία στενή φωτεινή ταινία ανάμεσα στα φωτιστικά σώματα τονίζει το πλάτος του αυτοκινήτου.
BMW Σειρά 7 Sedan: γυάλινη πανοραμική οροφή, σε πανοραμική λήψη

Πανοραμική γυάλινη οροφή

Η ανοικτή πανοραμική γυάλινη οροφή τροφοδοτεί το εσωτερικό με άφθονο φρέσκο αέρα. Όταν είναι κλειστή, δημιουργεί μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Ανοίγει και κλείνει αυτόματα με το πάτημα ενός διακόπτη ή από το κλειδί του αυτοκινήτου. Διαθέτει λειτουργία ολίσθησης και ανάκλισης, σκιάδιο ηλιοπροστασίας και ανεμοθραύστη.
BMW Σειρά 7 Sedan: κοντινή λήψη καθισμάτων με δέρμα Nappa

Δέρμα 'Nappa' με στοιχεία διευρυμένης κάλυψης σε Cognac

Δέρμα 'Nappa' διευρυμένης κάλυψης/ραφές σε Cognac, μαύρος χρωματισμός εσωτερικού
BMW Σειρά 7 Sedan: ατμοσφαιρικός φωτισμός στο εσωτερικό

Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός στις μεσαίες κολόνες δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους πίσω επιβάτες. Ο απαλός φωτισμός μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί από έναν διακόπτη και δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, όχι μόνο όταν νυχτώσει. Ακόμα και όταν είναι ενεργοποιημένος, οι οθόνες στο πίσω μέρος μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς ενοχλητικές αντανακλάσεις.
BMW Σειρά 7 Sedan: κοντινή λήψη του κατωφλιού φόρτωσης από ανοξείδωτο ατσάλι με ανοικτή πόρτα χώρου αποσκευών

Κατώφλι φόρτωσης από ανοξείδωτο ατσάλι

Το φαρδύ κατώφλι φόρτωσης από ανοξείδωτο ατσάλι αποτελεί κομψή λεπτομέρεια και επιπλέον βελτιώνει την ευχρηστία του χώρου αποσκευών.
BMW Σειρά 7 Sedan: κοντινή λήψη του ψυγείου BMW Individual

Ψυγείο BMW Individual

Το ηλεκτρικό ψυγείο BMW Individual τοποθετείται στον χώρο αποσκευών και μπορεί να ανοιχθεί από τον χώρο των επιβατών όταν το πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο είναι διπλωμένο προς τα κάτω. Η χωρητικότητα των 15 λίτρων επιτρέπει την τοποθέτηση π.χ. δύο φιαλών (0,5 l) και μίας φιάλης σαμπάνιας (0,375 l). Αφαιρείται εύκολα ώστε η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών να είναι και πάλι πλήρως διαθέσιμη όταν χρειαστεί.
BMW Σειρά 7 Sedan Executive Lounge: χώρος πίσω επιβατών με κορυφαία άνεση

Executive Lounge

Το Executive Lounge προσφέρει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο άνεσης και την καλύτερη περιμετρική ορατότητα για τον επιβάτη που κάθεται πίσω από τον συνοδηγό. Το κάθισμα διαθέτει λειτουργία μασάζ και διάφορες δυνατότητες ρυθμίσεων που εξασφαλίζουν ιδιαίτερα ξεκούραστα ταξίδια. Προσφέρει κορυφαίο χώρο ποδιών και διαθέτει υποπόδιο στο πίσω μέρος της πλάτης καθίσματος συνοδηγού, εξασφαλίζοντας έτσι μια ιδιαίτερα αναπαυτική θέση.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΕΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 7 SEDAN

Διαισθητικά προς το μέλλον. Σύντομα θα μπορείτε να επιλέγετε εάν θέλετε να οδηγείτε οι ίδιοι ή να επιλέγετε την αυτόνομη οδήγηση. Σήμερα, τα συστήματα υποστήριξης οδηγού BMW Personal CoPilot δίνουν μια πρόγευση για το πώς θα είναι η οδήγηση στο εγγύς μέλλον. Τα συστήματα υποστηρίζουν τον οδηγό ή αναλαμβάνουν πλήρως ορισμένες διαδικασίες. Στην BMW Σειρά 7 Sedan, τα πάντα είναι προσανατολισμένα στον οδηγό. Για παράδειγμα, οι ενδείξεις του BMW Live Cockpit Professional προσφέρουν τη δυνατότητα εύκολης εξατομίκευσης. To σύστημα BMW Intelligent Personal Assistant σάς επιτρέπει να ελέγχετε γρήγορα και εύκολα μεμονωμένες λειτουργίες. Νέα εποχή τεχνολογίας.

BMW Σειρά 7 Sedan: οθόνη που προβάλλει το Λειτουργικό Σύστημα BMW 7.0

Λειτουργικό Σύστημα BMW 7

Το προαιρετικό σύστημα χειρισμού του Λειτουργικού Συστήματος BMW 7 επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου π.χ. με, φωνητικές εντολές, μέσω της οθόνης αφής και μέσω του πολυχειριστηρίου iDrive – με πολύ διαισθητικό τρόπο. Για αυτόν τον σκοπό έχει αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα του πολυχειριστηρίου. Έτσι το μενού εφαρμογών μπορεί να επιλεχθεί απευθείας.
BMW Σειρά 7 Sedan: οθόνη και πίνακας οργάνων που προβάλλουν το Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και περίπλοκες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Αλλαγής Λωρίδας, Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.
BMW Σειρά 7 Sedan: οθόνη που προβάλλει το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης Plus

Parking Assistant Plus

Το Parking Assistant Plus κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Μεταξύ άλλων, διαθέτει σύστημα Surround View με Top View, Panorama View, Σύστημα Υποβοήθησης Παράλληλης Στάθμευσης, λειτουργία φρεναρίσματος ανάγκης, Ενεργό Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος, και Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με καθοδήγηση για παράλληλη και κάθετη στάθμευση και Υποστήριξη Οπισθοπορείας.
BMW Σειρά 7 Sedan: οθόνη και πίνακας οργάνων που προβάλλουν το BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant

"Hey, BMW. Who are you?" Δεν θα ήταν εκπληκτικό, η BMW σας να είναι και ο προσωπικός σας βοηθός; Επικοινωνήστε με το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας το BMW Intelligent Personal Assistant. Σας γνωρίζει, βελτιώνεται καθημερινά και σας βοηθά σε κάθε περίπτωση. Μπορείτε να ορίσετε τη δική σας λέξη ενεργοποίησης. Μπορεί να σας εξηγήσει τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την BMW σας.
BMW Σειρά 7 Sedan: οθόνη που προβάλλει το BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

Το BMW Live Cockpit Professional με λειτουργία πλοήγησης περιλαμβάνει δύο μονάδες ενδείξεων υψηλής ποιότητας, αποτελούμενες από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 10.25'' με λειτουργία αφής και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3''. Το λειτουργικό σύστημα BMW 7 μπορεί να ελεγχθεί και από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch.

ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ

ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 7 SEDAN

Οι κορυφαίες επιδόσεις έχουν πολλές μορφές – για αυτόν ακριβώς τον λόγο η BMW Σειρά 7 Sedan διατίθεται με μία ευρεία γκάμα κινητήρων. Εκτός από τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα BMW TwinPower Turbo, από το πλήθος ξεχωρίζει οι πανίσχυροι κινητήρες V8 και V12. Στην Plug-in Hybrid έκδοσή του, το αυτοκίνητο αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποδοτικό. Ο συνδυασμός εξακύλινδρου κινητήρα και μπαταρίας υψηλής τάσης νεότερης γενιάς εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις, συνοδευόμενες από βελτιωμένες τιμές κατανάλωσης καυσίμου. Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive, η BMW Σειρά 7 Sedan μεταφέρει την ισχύ στον δρόμο δυναμικά και επιβλητικά, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Γκρι BMW Σειρά 7 Sedan κινείται σε αστικό σκηνικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
BMW Σειρά 7 Sedan: κοντινή λήψη του τετρακύλινδρου κινητήρα βενζίνης BMW TwinPower Turbo

Τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo

Ο δίλιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo νέας γενιάς εγγυάται τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Διακρίνεται για την ταχύτατη απόδοση ισχύος και την ασυναγώνιστη απόκριση, ακόμα και στις χαμηλές στροφές λειτουργίας ενώ, συγχρόνως, εξασφαλίζει οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.
BMW Σειρά 7 Sedan: κοντινή λήψη του εξακύλινδρου σε σειρά κινητήρα βενζίνης BMW TwinPower Turbo

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo

Η εντυπωσιακή απόδοση ισχύος, η «μεταξένια» λειτουργία και ο συναρπαστικός ήχος είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του εξακύλινδρου σε σειρά κινητήρα βενζίνης BMW TwinPower Turbo από τη νέα γενιά κινητήρων BMW EfficientDynamics. Εξοπλισμένος με διπλό VANOS, Valvetronic, Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας και έναν υπερτροφοδότη TwinScroll είναι εξαιρετικά ισχυρός και αποδοτικός.
BMW Σειρά 7 Sedan: κοντινή λήψη του οκτακύλινδρου κινητήρα βενζίνης BMW TwinPower Turbo

Οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo

Ο οκτακύλινδρος κινητήρας BMW TwinPower Turbo συνδυάζει δύο υπερτροφοδότες με το Valvetronic, τον πλήρως μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων και τον Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας. Η μέγιστη ισχύς ανέρχεται στα 390 kW (530 hp) και η μέγιστη ροπή στα 750 Nm. Οι δύο υπερτροφοδότες είναι τοποθετημένοι ανάμεσα στις σειρές των κυλίνδρων.
BMW Σειρά 7 Sedan: κοντινή λήψη ηλεκτροκινητήρα

Ηλεκτροκινητήρας

Οδηγική απόλαυση, φερμένη από το μέλλον: ο ηλεκτροκινητήρας στο υβριδικό κιβώτιο μετάδοσης αποτελεί κεντρικό "στοιχείο" του συστήματος κίνησης. Στο πλαίσιο της υβριδικής λειτουργίας, και σε συνδυασμό με τον εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, ο ηλεκτροκινητήρας εξασφαλίζει με χαρακτηριστική άνεση την αποκλειστική ηλεκτροκίνηση σε ταχύτητες κίνησης έως 140 km/h. Στο φρενάρισμα και στη λειτουργία "πλεύσης", ο ηλεκτροκινητήρας μετατρέπει την ενέργεια πέδησης σε ηλεκτρική ενέργεια και την αποθηκεύει στην μπαταρία υψηλής τάσης. Ιδανικός συνδυασμός αποδοτικότητας και ευελιξίας.
BMW Σειρά 7 Sedan, τεχνικά χαρακτηριστικά

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 7 SEDAN

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επιλογή μοντέλου

Βάρος

Βάρος κενό EU σε kg 1.845
Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος σε kg 2.435
Επιτρεπόμενο φορτίο σε kg 665
Επιτρεπόμενο φορτίο άξονα μπροστά/πίσω σε kg 1.185 / 1.340
Φορτίο ρυμούλκησης/ράβδος έλξης (χωρίς φρένα) σε kg 750 / 100
Φορτίο ρυμούλκησης με κλίση 8% / 12% (με φρένα) σε kg 2.100 / 2.100
Χωρητικότητα χώρου αποσκευών (ελάχιστη-μέγιστη) σε l 515

Διαστάσεις

Μήκος / Πλάτος / Ύψος σε mm 5.120 / 1.902 / 1.467
Πλάτος συμπεριλ. των καθρεπτών (πλευρά οδηγού / συνοδηγού) σε mm 2169 (1090 / 1079)
Μεταξόνιο σε mm / Κύκλος στροφής σε m 3.070 / 12,3

Τροχοί

Διαστάσεις ελαστικών μπροστά 225/60 R17 99 Y
Διαστάσεις ελαστικών πίσω 225/60 R17 99 Y
Διαστάσεις ζαντών και υλικό μπροστά 7,5Jx17 LM
Διαστάσεις ζαντών και υλικό πίσω 7,5Jx17 LM

Κινητήρας

Kύλινδροι / Βαλβίδες 6 / 4
Κυβισμός σε ccm 2.998
Διαδρομή/διάμετρος σε mm 94,6 / 82
Ισχύς κινητήρα σε kW (PS) στις σ.α.λ. 245 (333) / 5500-6250
Ροπή κινητήρα (Nm) στις σ.α.λ. 450 / 1600-4800
Σχέση συμπίεσης : 1 11

Επιδόσεις

Τελική ταχύτητα σε km/h 250
Επιτάχυνση 5,5

Κατανάλωση καυσίμου

Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος) σε l/100 km 8,6 - 7,7
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ σε l 78
Πρότυπο εκπομπών ΕΕ Euro 6d-ISC-FCM

Εκπομπές CO₂

Εκπομπές ρύπων (συνδυασμένος κύκλος) σε g/km 196 - 176

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΕΣ CO₂.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Μάθετε περισσότερα