Η ΝΕΑ BMW iX: ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Γεννημένη μέσα από ένα όραμα. Φτιαγμένη για την ηλεκτρική κινητικότητα. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive και το σύστημα ηλεκτρικής τετρακίνησης, η BMW iX επιτυγχάνει εξαιρετική αυτονομία και εντυπωσιακή επιτάχυνση. Η λιτή σχεδιαστική γραμμή δημιουργεί μία σύγχρονη και εκφραστική εμφάνιση. Στο εσωτερικό, ο κορυφαίας αισθητικής εσωτερικός διάκοσμος, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες αιχμής, εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο άνεσης και μοναδική ευρυχωρία για πέντε επιβάτες. Ανακαλύψτε τον αγαπημένο σας χώρο επάνω σε τέσσερις τροχούς – η BMW iX.

Μάθετε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ BMW iX.

BMW iX Aventurin Red i20 πλαϊνή λήψη τρία τέταρτα στο εξωτερικό

ΕΝΙΑΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Οι καθαρές επιφάνειες και η μινιμαλιστική σχεδίαση προσδίδουν στην BMW iX έναν ισχυρό χαρακτήρα.

BMW iX i20 cockpit εσωτερικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ.

Ο κορυφαίας αισθητικής εσωτερικός διάκοσμος, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες αιχμής, προσφέρει μία ασύγκριτη αίσθηση ευρυχωρίας στην BMW iX – τον νέο αγαπημένο σας χώρο επάνω σε τέσσερις τροχούς.

BMW iX Cashmere Silver i20 μπροστινή λήψη στο δρόμο

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 KM* ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.

Σχεδιασμένη για μεγάλες αποστάσεις και φτιαγμένη για την ηλεκτρική κινητικότητα – η BMW iX δημιουργεί νέα πρότυπα ευχρηστίας, χάρη στο αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης και την αυτονομία άνω των 600 km*.

BMW iX Cashmere Silver i20 πανοραμική θέα στο δρόμο

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ.

Δύο ηλεκτροκινητήρες BMW υψηλής αποδοτικότητας εκτοξεύουν σχεδόν αθόρυβα την BMW iX από στάση στα 100 km/h σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, με απόλυτα ομαλή επιτάχυνση χάρη στην ισχύ των 500 hp.

BMW iX Cashmere Silver i20 μπροστινή λήψη τρία τέταρτα σε σταθμό φόρτισης

ΑΝΕΤΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Στο σπίτι, στην εργασία ή στον δρόμο: Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες φόρτισης της BMW προσφέρουν λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας. Με έως και 200 kW μέγιστη ισχύ φόρτισης, η BMW iX φορτίζεται από το 10% στο 80% σε λιγότερο από 40 λεπτά.

BMW iX Κόκκινο Aventurin i20 Εσωτερικό Castanea

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Η μοναδική αισθητική σχεδίασης στο εσωτερικό συναντά την άνεση και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες. Με την τεχνολογία iDrive, h BMW iX εισάγει μια νέα εποχή οδηγικής εμπειρίας.

BMW iX i20 video

"Το BMW Group προσπαθεί συνεχώς να επαναπροσδιορίζεται. Αυτό αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της εταιρικής μας στρατηγικής. Η BMW iX εκφράζει εξαιρετικά αυτήν την προσέγγιση ."


Oliver Zipse, πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG

Μάθετε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Η εξωτερική σχεδίαση της νέας BMW iX.

Το πρόσωπο μίας νέας γενιάς. Κατά την εξέλιξη της BMW iX, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μία εντελώς νέα σχεδιαστική γλώσσα, εκφραστική αλλά όχι υπερφορτωμένη. Έξυπνη αλλά όχι πολύπλοκη. Με λίγα λόγια: μια σχεδίαση που συμβολίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή τη νέα μορφή οδηγικής απόλαυσης. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το πρωτοπόρο SAV με την εμβληματική ενιαία σχεδίαση, τις λεπτομέρειες με ισχυρό χαρακτήρα και τα έξυπνα στοιχεία εξοπλισμού Shy Tech: τη νέα BMW iX.
BMW iX i20 εξωτερική σχεδίαση, video
BMW iX Aventurin Red i20 μπροστινή λήψη
"Η ενιαία σχεδίαση με λίγες, ακριβείς γραμμές αποδίδουν έναν ισχυρό χαρακτήρα και προσδίδει μια μοντέρνα εμφάνιση στο αυτοκίνητο. Η BMW iX είναι στιβαρή, τολμηρή και κομψή."
Domagoj Dukec – Επικεφαλής Τμήματος Σχεδίασης BMW
BMW iX Cashmere Silver i20 πλαϊνή λήψη σε ακινησία
BMW iX i20 Cashmere Silver πίσω λήψη τρία τέταρτα σε ακινησία
BMW iX Cashmere Silver i20 πίσω λήψη σε ακινησία
BMW iX i20 εξωτερική σχεδίαση, video
BMW iX Aventurin Red i20 μπροστινή λήψη
BMW iX Cashmere Silver i20 πλαϊνή λήψη σε ακινησία
BMW iX i20 Cashmere Silver πίσω λήψη τρία τέταρτα σε ακινησία
BMW iX Cashmere Silver i20 πίσω λήψη σε ακινησία

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΟΣ.

Η εσωτερική σχεδίαση της νέας BMW iX.

Ο συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας και υψηλού επιπέδου άνεσης δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για ποιότητα ζωής. Εμπνευστείτε από το εσωτερικό της BMW iX. Ο κομψός μινιμαλισμός και η τεχνολογία αιχμής Shy Tech, σε συνδυασμό με την πανοραμική γυάλινη οροφή, δημιουργούν μία μοναδική αίσθηση ευρυχωρίας που μετατρέπει κάθε ταξίδι σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Με την καθαρή σχεδίαση, τα υλικά υψηλής ποιότητας και την προηγμένη τεχνολογία, το εσωτερικό γίνεται ο αγαπημένος σας χώρος.
BMW iX i20 εσωτερική σχεδίαση video
BMW iX i20 cockpit εσωτερική σχεδίαση Suite Castanea
"Σχεδιάσαμε την BMW iX από μέσα προς τα έξω. Εν τω μεταξύ, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα μοντέρνο και μινιμαλιστικό εσωτερικό σχεδιασμό με μεγάλη αίσθηση ευρυχωρίας."
Domagoj Dukec – Επικεφαλής Τμήματος Σχεδίασης BMW
BMW iX i20 εσωτερική σχεδίαση Loft Stonegrey
BMW iX i20 εσωτερική σχεδίαση Suite Castanea
BMW iX i20 πίσω καθίσματα Loft Stonegrey
BMW iX i20 εσωτερική σχεδίαση video
BMW iX i20 cockpit εσωτερική σχεδίαση Suite Castanea
BMW iX i20 εσωτερική σχεδίαση Loft Stonegrey
BMW iX i20 εσωτερική σχεδίαση Suite Castanea
BMW iX i20 πίσω καθίσματα Loft Stonegrey

ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Η τεχνολογία BMW iDrive στη νέα BMW iX.

Η πιο συναισθηματική και άνετη εμπειρία οδήγησης που έχει δημιουργήσει ποτέ η BMW. Με τη συνεχώς βελτιωμένη τεχνολογία BMW iDrive, μπορείτε να βιώσετε μια εντελώς νέα εμπειρία στο εσωτερικό που επεκτείνει απρόσκοπτα τη ψηφιακή σας καθημερινότητα. Οι καινοτόμες τεχνολογίες, η ευφυΐα και η πολυτέλεια συνδυάζονται με τον ψηφιακό σχεδιασμό με μοναδικό τρόπο. Χάρη στον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό της BMW, ο οδηγός υποστηρίζεται βέλτιστα από τη σχεδίαση της BMW, καθώς και από τους αισθητικούς πίνακες ελέγχου και την απλή, φυσική λειτουργία. Ο συνδυασμός των καινοτόμων αισθητήρων και της τεχνητής νοημοσύνης δημιουργεί μια σύνδεση που οδηγεί στον προσωποιημένο και ενεργό διάλογο μεταξύ οδηγού και οχήματος - ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την απόλυτη οδηγική εμπειρία.
BMW iX i20 Εσωτερικό Διεπαφή Χρήστη iDrive Video
BMW iX i20 Εσωτερικό Διεπαφή Χρήστη iDrive Castanea
" Δεν υπάρχει καμία διεπαφή χρήστη στη βιομηχανία που να λειτουργεί τόσο εύκολα και με ασφάλεια όσο η νέα τεχνολογία BMW iDrive. "
Frank Weber – Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG
BMW iX i20 Εσωτερικό Διεπαφή Χρήστη iDrive Cockpit Castanea
BMW iX i20 Εσωτερικό Διεπαφή Χρήστη iDrive Cockpit Stonegrey
BMW iX i20 Εσωτερικό Διεπαφή Χρήστη iDrive Video
BMW iX i20 Εσωτερικό Διεπαφή Χρήστη iDrive Castanea
BMW iX i20 Εσωτερικό Διεπαφή Χρήστη iDrive Cockpit Castanea
BMW iX i20 Εσωτερικό Διεπαφή Χρήστη iDrive Cockpit Stonegrey

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

Shy Tech και τεχνολογίες αιχμής στη νέα BMW iX.

Με τη σχεδίαση, την lounge αίσθηση στο πολυτελές εσωτερικό και τα στοιχεία προηγμένης τεχνολογίας Shy Tech, η BMW iX, ως ένα αυτοκίνητο μηδενικών εκπομπών ρύπων, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία άνεσης στις καθημερινές μετακινήσεις και τα ταξίδια. Η φιλοσοφία Shy Tech τοποθετεί στο επίκεντρο τους επιβάτες και φέρνει την τεχνολογία στο προσκήνιο μόνο όταν χρειαστεί: η αόρατη ευφυΐα αντανακλάται σε κάθε ιδιαίτερη λεπτομέρεια της BMW iX.

BMW iX Aventurin Red και Cashmere Silver i20 πανοραμική λήψη
BMW iX Aventurin Red i20 πίσω λήψη τρία τέταρτα

Ενιαία μορφή.

Οι μεγάλες ανάγλυφες επιφάνειες, οι δυναμικές αναλογίες και οι πρωτοποριακές λεπτομέρειες που ενσωματώνονται άψογα στο αμάξωμα του αυτοκινήτου δημιουργούν έναν μινιμαλιστικό σχεδιαστικό χαρακτήρα και προσδίδουν στην BMW iX την εμβληματική, ενιαία εμφάνιση.
BMW iX Cashmere Silver i20 πλαϊνή λήψη

Μινιμαλιστικές επιφάνειες.

Η δυναμική παρουσία της BMW iX ενισχύεται από τις τονισμένες ανάγλυφες επιφάνειες και τις μινιμαλιστικές χαρακτηριστικές γραμμές. Το αποτέλεσμα είναι η μοντέρνα εμφάνιση που υπογραμμίζει την ενιαία σχεδίαση του αμαξώματος.
BMW iX Aventurin Red i20 μπροστινή λήψη

Σχεδίαση μπροστινού τμήματος.

Το μπροστινό τμήμα της BMW iX επαναπροσδιορίζεται με έναν φουτουριστικό τρόπο και τονίζει την εκφραστική παρουσία. Η κάθετη BMW μάσκα "νεφρών" τονίζει την προοδευτική εμφάνιση του SAV και συνδυάζεται με τους πιο λεπτούς διπλούς προβολείς που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW μαζικά.
BMW iX Aventurin Red i20 πλαϊνη λήψη

Πλαϊνή όψη.

Η πλαϊνή όψη της BMW iX αποκαλύπτει τις δυναμικές αναλογίες SAV και ξεχωρίζει με τις καθαρές επιφάνειες χωρίς χαρακτηριστικές ακμές. Τα εντυπωσιακά ορθογώνια περιγράμματα γύρω από τους τροχούς τραβούν την προσοχή και παραπέμπουν στα πρώτα μοντέλα BMW X. Οι εξωτερικοί καθρέπτες, οι λαβές των θυρών και το σχήμα των παραθύρων που στενεύει προς τα πίσω ενσωματώνονται αρμονικά στη συνολική σχεδίαση.
BMW iX Cashmere Silver i20 πίσω λήψη

Σχεδίαση πίσω τμήματος.

Το πίσω τμήμα της BMW iX ενσαρκώνει την εξωτερική σχεδίαση στην πιο αυθεντική της μορφή: μινιμαλιστική και εκφραστική. Οι μεγάλες επιφάνειες, τα πιο λεπτά πίσω φώτα του BMW Group και η άψογα ενσωματωμένη πόρτα του χώρου αποσκευών εξασφαλίζουν μία μοντέρνα εμφάνιση. Τα μεγάλα στοιχεία του διαχύτη βελτιώνουν την αεροδυναμική και, μαζί με το επίπεδο δάπεδο, αυξάνουν την αυτονομία.
BMW iX Aventurin Red i20 μπροστινή λήψη τρία τέταρτα

Σπορ πακέτο.

Το σπορ πακέτο επαναπροσδιορίζει τη μινιμαλιστική σχεδίαση με έναν εξωστρεφή τρόπο: το κάτω μέρος του αυτοκινήτου είναι βαμμένο σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα σε όλο το πλάτος του, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική αντίθεση με το χρώμα αμαξώματος. Οι σπορ λεπτομέρειες όπως το δυναμικό τραπεζοειδές σχήμα των κεντρικών στοιχείων τονίζουν την εκφραστική σχεδίαση.
BMW iX i20 καθίσματα, εσωτερική σχεδίαση Suite Castanea

O αγαπημένος σας χώρος επάνω σε τέσσερις τροχούς.

Η μοναδική αίσθηση ευρυχωρίας χαρακτηρίζει το εσωτερικό της BMW iX. Στο εσωτερικό περιβάλλον κυριαρχεί ο κομψός μινιμαλισμός, ενώ η απουσία του κεντρικού τούνελ εξασφαλίζει περισσότερο χώρο ποδιών για τους μπροστινούς και πίσω επιβάτες. Η "αιωρούμενη" κεντρική κονσόλα έχει την εμφάνιση ενός κομψού τραπεζιού σε ένα πολυτελές boutique hotel.
BMW iX i20 cockpit εσωτερική σχεδίαση Suite Castanea

Μινιμαλιστική εσωτερική σχεδίαση.

Η εσωτερική σχεδίαση χαρακτηρίζεται από τη μέγιστη απλοποίηση. Από το εσωτερικό απουσιάζουν οι διακόπτες που δεν είναι απαραίτητοι. Στη λιτή κεντρική κονσόλα, οι επιφάνειες αισθητήρων αντικαθιστούν τα συμβατικά πλήκτρα, ενώ το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch διαθέτει διάφανη σχεδίαση με κρυστάλλινη όψη υψηλής ποιότητας. Το ίδιο ισχύει και για τον νέο, κομψό επιλογέα σχέσεων.
BMW iX i20 πίσω, εσωτερική σχεδίαση Suite Castanea

Καθίσματα lounge για τους πίσω επιβάτες.

Ο πάγκος των πίσω καθισμάτων παρέχει κορυφαίο επίπεδο άνεσης για τρεις επιβάτες. Όλες οι θέσεις διαθέτουν προσκέφαλα και μπορούν προαιρετικά να εξοπλιστούν με σύστημα θέρμανσης και ενσωματωμένα ηχεία. Επιπλέον, η πλάτη των πίσω καθισμάτων είναι αναδιπλούμενη και διαιρούμενη σε αναλογία 40 : 20 : 40 και επιτρέπει την ευέλικτη επέκταση του χώρου αποσκευών.
BMW iX i20 γυάλινη οροφή panorama, εσωτερικό

Πανοραμική γυάλινη οροφή.

Η πανοραμική γυάλινη οροφή Sky Lounge ενισχύει την αίσθηση ευρυχωρίας και δημιουργεί μία χαλαρωτική lounge ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Διαθέτει ηλεκτροχρωματική λειτουργία σκίασης για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο για τα κεφάλια χάρη στην απουσία της εσωτερικής επένδυσης ουρανού.
BMW iX i20 επένδυση καθισμάτων, εσωτερική σχεδίαση Loft Stonegrey

Σύγχρονα υλικά.

Ο ιδιαίτερος συνδυασμός υλικών και χρωμάτων χαρακτηρίζει το μοντέρνο εσωτερικό της BMW iX. Η ασύμμετρη διαγώνια σχεδίαση, οι ασυνήθιστες ραφές και τα ρέλια σε χρώμα αντίθεσης δημιουργούν μία μοναδική αίσθηση που θυμίζει πολυτελές boutique hotel.
BMW iX BMW Curved Display

BMW κυρτή οθόνη.

Η BMW Κυρτή Οθόνη, η οποία περνά για πρώτη φορά σε μαζική παραγωγή, αποτελεί το κεντρικό στοιχείο ενδείξεων και χειρισμού στην BMW iX – μια πραγματικά πρωτοποριακή μορφή οδηγοκεντρικού προσανατολισμού. Η Οθόνη Πληροφοριών 12,3" ενώνεται με την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 14,9" και δημιουργεί μία εμφάνιση μοντέρνας απεικόνισης στον πίνακα οργάνων.
BMW iX i20 σύστημα διεύθυνσης εσωτερικό

Εξάγωνο τιμόνι.

Με γεωμετρία που είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το πρώτο εξάγωνο τιμόνι της BMW κάνει ευκολότερη την επιβίβαση και βελτιώνει την άνεση και το οπτικό πεδίο προς όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την οδήγηση. Τα ανασχεδιασμένα πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών με πολυτελή γυάλινη όψη επιτρέπουν τον διαισθητικό χειρισμό. Επιπλέον, για πρώτη φορά διατίθεται προαιρετικά η λειτουργία θέρμανσης τριών επιπέδων για το τιμόνι.
BMW iX i20 καθίσματα, εσωτερική σχεδίαση Loft Stonegrey

Καθίσματα οδηγού και επιβατών.

Η BMW iX διαθέτει στον βασικό του εξοπλισμό νέα σχεδιασμένα καθίσματα που προσφέρουν κορυφαία άνεση και δημιουργούν μία χαλαρωτική lounge αίσθηση. Επιπλέον, για πρώτη φορά μπορούν προαιρετικά να ενσωματωθούν στη δομή των καθισμάτων ηχεία και ένα shaker για ήχο 4D, για μία έντονη εμπειρία ήχου.
BMW iX i20 Γρίλιες μάσκας νεφρών

Έξυπνη μάσκα "νεφρών".

Καθώς το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης της BMW iX απαιτεί ελάχιστο όγκο αέρα για τις ανάγκες ψύξης, η BMW μάσκα "νεφρών" είναι τελείως κλειστή και μετατρέπεται σε μία "έξυπνη" επιφάνεια. Εδώ φιλοξενούνται οι λειτουργίες ραντάρ, η τεχνολογία καμερών, η υπερσύγχρονη τεχνολογία αισθητήρων καθώς και τα αντίστοιχα στοιχεία καθαρισμού και θέρμανσης.
BMW iX i20 BMW λογότυπο

Λογότυπο BMW στο καπό.

Το λογότυπο BMW στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου λειτουργεί ταυτόχρονα και ως κάλυμμα για το δοχείο πλύσης παρμπρίζ. Έτσι, η αναπλήρωση υγρού γίνεται εύκολα και καθαρά. Το κάλυμμα ανοίγει με ένα απλό πάτημα και ασφαλίζει εύκολα μετά την αναπλήρωση.
BMW iX i20 κάμερα οπισθοπορείας

Κάμερα οπισθοπορείας.

Η κάμερα οπισθοπορείας είναι κρυμμένη πίσω από το μαύρο στεφάνι του λογότυπου BMW στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ο φακός της κάμερας καθαρίζεται αυτόματα από ένα σύστημα ψεκασμού νερού, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο λογότυπο και ανοίγει προς τα έξω όταν χρειαστεί.
BMW iX i20 ηχεία κοντινή λήψη

Ηχεία.

Τα καλύμματα ηχείων του ηχοσυστήματος surround είναι τοποθετημένα πίσω από το ύφασμα των καλυμμάτων των θυρών καθώς και στα προσκέφαλα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ακρόασης.
BMW iX cockpit

BMW Head-Up Display.

Για πρώτη φορά, ο προβολέας του BMW Head-Up ενσωματώνεται σχεδόν αόρατα στον πίνακα οργάνων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ BMW iX.

  • 01 Ηλεκτρική αυτονομία πάνω από 600 km*
  • 02 Ηλεκτρική κίνηση σε όλους τους τροχούς με δύο ηλεκτρικούς άξονες και ισχύ 500 HP (370 kW)*
  • 03 Επιτάχυνση από 0 έως 100km/h σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα*
  • 04 Επαναφόρτιση αυτονομίας 120 km σε δέκα λεπτά*
  • 05 Δημόσια ταχεία φόρτιση από 10-80% σε λιγότερο από 40 λεπτά
BMW iX Cashmere Silver i20 πλαϊνή λήψη σε ακινησία

ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΧΡΗΣΤΙΑΣ.

Η BMW iX φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία των premium SAV. Με αυτονομία πάνω από 600 km*, είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές μετακινήσεις και τα μεγάλα ταξίδια. Αυτές οι κορυφαίες επιδόσεις επιτυγχάνονται χάρη στη σχεδίαση βελτιστοποιημένου βάρους του αμαξώματος, η οποία βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία μας και στον συνδυασμό έξυπνης κατασκευής χαμηλού βάρους και χρήσης πρωτοποριακών υλικών όπως αλουμίνιο, χάλυβας και ανθρακονήματα.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

BMW iX Cashmere Silver i20 μπροστινή λήψη στο δρόμο

Πρωτοποριακό σύστημα κίνησης.

Εκτός από τους δύο ηλεκτροκινητήρες, η πέμπτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive περιλαμβάνει το σύστημα αποθήκευσης υψηλής τάσης, τα ηλεκτρονικά συστήματα ισχύος και την τεχνολογία φόρτισης της BMW iX. Οι δύο ισχυροί ηλεκτροκινητήρες, σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης εξασφαλίζουν υψηλή αποδοτικότητα και ωθούν την ισχύ της BMW iX στα επίπεδα ενός σπορ αυτοκινήτου: ιπποδύναμη άνω των 500* hp και αθόρυβη επιτάχυνση από τα 0 στα 100 km/h σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα.

BMW iX Cashmere Silver i20 πανοραμική θέα στο δρόμο

Αποδοτική οδηγική άνεση.

Το προσαρμοζόμενο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, σε συνδυασμό με την προσαρμοζόμενη αερανάρτηση στους 2 άξονες, εξασφαλίζει μεγαλύτερη αυτονομία και επιτρέπει στον οδηγό να προσαρμόζει την οδική συμπεριφορά της BMW iX ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Δυναμική, βελτιστοποιημένη για μεγαλύτερη αυτονομία ή άνεση – με την "αίσθηση οδήγησης με ένα πεντάλ" το αυτοκίνητο επιβραδύνει όταν ο οδηγός απομακρύνει το πόδι του από το πεντάλ γκαζιού και προσφέρει την χαρακτηριστική αίσθηση "πλεύσης" της ηλεκτρικής οδήγησης.

BMW iX Cashmere Silver i20 πίσω λήψη τρία τέταρτα, φόρτιση σε BMW Wallbox

ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Με πολλές λύσεις οικιακής και δημόσιας φόρτισης, έχετε στη διάθεσή σας όλες τις επιλογές για την BMW iX. Η BMW iX έχει χωρητικότητα φόρτισης έως και 200 kW. Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί σε μόλις δέκα λεπτά για να καλύψει απόσταση 120 km ή σε λιγότερο 40 λεπτά για να φορτιστεί από το 10% στο 80%. Στο σπίτι, μπορείτε να φορτίσετε την BMW iX στο 100% από το BMW Wallbox με έως και 11 kW σε λιγότερο από έντεκα ώρες, π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με την κάρτα BMW ChargeCard αποκτάτε πρόσβαση σε έναν μεγάλο αριθμό παρόχων δημόσιων σταθμών φόρτισης.

BMW iX Cashmere Silver i20 πλαϊνή λήψη τρία τέταρτα σε ακινησία

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ BMW iX.

Η BMW iX εφαρμόζει την αρχή "η μορφή ακολουθεί τη λειτουργικότητα" σε κάθε χιλιοστό της δυναμικής της σχεδίασης. Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει εύκολα από τις ομαλές επιφάνειες του αμαξώματος, την μετατοπισμένη προς τα πίσω καμπίνα επιβατών, τους περιορισμένους αρμούς και το επίπεδο δάπεδο. Ο συνδυασμός κλειστού μπροστινού τμήματος και διαχύτη στο πίσω μέρος, αλλά και οι ασυνήθιστες λεπτομέρειες όπως οι λαβές των θυρών ή οι εξωτερικοί καθρέπτες που ενσωματώνονται στο πλαίσιο των παραθύρων, επιτρέπει στην BMW iX να επιτυγχάνει έναν εντυπωσιακό αεροδυναμικό συντελεστή Cd μόλις 0,25. Έτσι, η αυτονομία και η αποδοτικότητα συνδυάζονται με την πρωτοποριακή σχεδίαση SAV.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO₂.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

 

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Μάθετε περισσότερα

Καταναλωση καυσιμου και εκπομπες CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

    Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.