BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, BMW iX, xDrive50 σε κόκκινο Aventurin μπροστά από ακτή

Ηλεκτρικό

Τύπος κινητήρα και καυσίμου

THE iX

BMW i

Η πρώτη ηλεκτρική BMW iX.

Ηλεκτρικό

Τύπος κινητήρα και καυσίμου

Η ΠΡΩΤΗ BMW iX: ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Γεννημένη μέσα από ένα όραμα. Φτιαγμένη για την ηλεκτρική κινητικότητα. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive και το σύστημα ηλεκτρικής τετρακίνησης, η BMW iX επιτυγχάνει εξαιρετική αυτονομία και εντυπωσιακή επιτάχυνση. Το προηγμένο λειτουργικό σύστημα BMW 8 διατηρεί πάντα ενημερωμένη την BMW iX και μπορεί να λειτουργήσει εντελώς διαισθητικά.

Μάθετε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ BMW iX xDRIVE50 ΜΕ ΤΗΝ BMW iX xDRIVE40.

BMW iX xDrive50

 • Αυτονομία πάνω από 600 km*
 • Επιτάχυνση από τα 0 στα 100 km/h σε λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα
 • Περισσότερα από 120 km με 10 λεπτά ταχείας φόρτισης
BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, BMW iX, xDrive50, στοιχεία

BMW iX xDrive40

 • Αυτονομία πάνω από 400 km*
 • Επιτάχυνση από τα 0 στα 100 km/h σε λιγότερα από 6 δευτερόλεπτα
 • Περισσότερα από 90 km με 10 λεπτά ταχείας φόρτισης
BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, BMW iX, xDrive40, στοιχεία
 • BMW iX xDrive50
 • BMW iX xDrive40

ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.

Ο Επίσημος Έμπορος BMW θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για να λαμβάνετε αποκλειστικά νέα γύρω από την BMW iX.

Μάθετε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 600 KM* ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW iX.

BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, BMW iX, xDrive50 σε κόκκινο Aventurin, κινούμενη σε δρόμο, αυτονομία

Με αυτονομία πάνω από 600 km*, η BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: πάνω από 400 km*) είναι το τέλειο αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση, τόσο για την οδήγηση στην πόλη όσο και για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων. Με την άκρως αποδοτική σχεδίαση το αυτοκίνητο αποκτά εξαιρετική αεροδυναμική συμπεριφορά, η οποία συμβάλλει στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κάτω των 21 kW/h και εξασφαλίζει εξαιρετικό συντελεστή αεροδυναμικής αντίστασης μόλις 0,25, τιμή πραγματικά ασυναγώνιστη σε αυτήν την κατηγορία.

H BMW iX ΜΕ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 HP*.

BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, BMW iX, xDrive50 σε κόκκινο Aventurin, κινούμενη σε δρόμο, επιδόσεις

Με δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες και ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive, η BMW iX προσφέρει εξαιρετικές "ηλεκτρικές" επιδόσεις: η ισχύς πάνω από 500 hp* εκτοξεύει την BMW iX xDrive50 από στάση στα 100 km/h σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα (BMW iX xDrive40: 300 hp*, 0-100 km/h λίγο πάνω από 6 δευτερόλεπτα). Η άμεσα διαθέσιμη ροπή και η επιτάχυνση από στάση χωρίς διακοπές, επιτρέπουν στην BMW iX να αποκρίνεται άμεσα και με ακρίβεια σε κάθε πάτημα του πεντάλ γκαζιού. Παράλληλα, το SAV παρουσιάζει μία ασφαλή, χαρακτηριστική για ηλεκτρικό αυτοκίνητο, οδική συμπεριφορά.

BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, χρόνος φόρτισης

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ 120 KM ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ.

BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, BMW iX, xDrive50 σε κόκκινο Aventurin, φόρτιση σε BMW Wallbox

Με ισχύ φόρτισης έως 200 kW (BMW iX xDrive40: έως 150 kW), μπορείτε να επαναφορτίσετε την μπαταρία της BMW iX σε δημόσιους σταθμούς ταχείας φόρτισης σε λιγότερο από 40 λεπτά από το 10 στο 80% της συνολικής χωρητικότητας. Στο σπίτι, μπορείτε να φορτίσετε την BMW iX xDrive50 στο 100% σε λιγότερο από 11 ώρες χρησιμοποιώντας το BMW Wallbox με ισχύ έως και 11 kW (BMW iX xDrive40: σε λιγότερο από 8 ώρες). 

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ BMW iX.

BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, BMW iX, xDrive50 σε κόκκινο Aventurin, πλαϊνή λήψη, εξωτερικό

Οι καθαρές επιφάνειες και οι χαρακτηριστικές γραμμές προσδίδουν στην BMW iX το μοναδικό της ενιαίο σχήμα. Κάθε λεπτομέρεια ενσωματώνεται με άψογο τρόπο στη σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία που δημιουργεί την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο έχει φτιαχτεί από μία ενιαία μήτρα. Η αεροδυναμική εξωτερική σχεδίαση αλλά και οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως η σχεδίαση των παραθύρων που στενεύουν προς τα πίσω, εξασφαλίζουν μια εξαιρετική τιμή αεροδυναμικής αντίστασης μόλις 0,25. Οι λαβές και η έλλειψη πλαισίων από τις πόρτες συναντώνται για πρώτη φορά σε ένα BMW SAV, αποκαλύπτοντας το πνεύμα πρωτοπορίας από την πρώτη κιόλας στιγμή.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ "SHY TECH" ΣΤΗΝ BMW iX.

BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, BMW iX, xDrive50 σε κόκκινο Aventurin, μπροστινή λήψη, "νεφρά" BMW, Shy Tech

H φιλοσοφία "Shy Tech" εστιάζει στους επιβάτες και επιτρέπει την απόκρυψη της σύγχρονης τεχνολογίας της BMW iX μέχρι να απαιτηθεί η χρήση της. Η "αόρατη" ευφυΐα εντοπίζεται σε πολλές λεπτομέρειες στο εξωτερικό και το εσωτερικό, όπως στη μάσκα "νεφρών, η οποία λειτουργεί ως έξυπνη επιφάνεια και φιλοξενεί την τεχνολογία καμερών, τις λειτουργίες ραντάρ και τους αισθητήρες προηγμένης τεχνολογίας. Επιπλέον, υπάρχουν τα "αόρατα" ηχεία του ηχοσυστήματος και η μινιμαλιστική σχεδίαση των διακοπτών στο εσωτερικό.

Τα σημαντικότερα σημεία εξωτερικής σχεδίασης της BMW iX.

BMW iX, ηλεκτρικό SUV, κόκκινο Aventurin, μπροστινή λήψη

Σχεδίαση μπροστινού τμήματος.

Το μπροστινό τμήμα της BMW iX επαναπροσδιορίζεται με έναν φουτουριστικό τρόπο και τονίζει την εκφραστική παρουσία. Η κάθετη διάταξη της BMW μάσκας "νεφρών" τονίζει την προοδευτική εμφάνιση του SAV και συνδυάζεται με τους πιο λεπτούς διπλούς προβολείς που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW μαζικά.
BMW iX, ηλεκτρικό SUV, κόκκινο Aventurin, i20, πλαϊνή λήψη

Πλαϊνή όψη.

Τα εντυπωσιακά ορθογώνια περιγράμματα γύρω από τους τροχούς τραβούν την προσοχή και παραπέμπουν στα πρώτα μοντέλα BMW X. Οι χωνευτές λαβές των θυρών, οι πόρτες χωρίς πλαίσια και το σχήμα των παραθύρων που στενεύει προς τα πίσω ενσωματώνονται αρμονικά στη συνολική σχεδίαση και δημιουργούν μία έντονη αίσθηση μοντερνισμού.
BMW iX, ηλεκτρικό SUV, κόκκινο Aventurin, i20, πίσω λήψη

Σχεδίαση πίσω τμήματος.

Οι μεγάλες επιφάνειες, τα λεπτότερα πίσω φώτα και η άψογα ενσωματωμένη πόρτα του χώρου αποσκευών δημιουργούν μία μοντέρνα εμφάνιση. Τα μεγάλα στοιχεία του διαχύτη βελτιώνουν την αεροδυναμική και, μαζί με το επίπεδο δάπεδο, αυξάνουν την αυτονομία.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, εσωτερικό, Suite, δέρμα Castanea

Το εσωτερικό της BMW iX είναι ένας μοναδικός χώρος με αρχιτεκτονική που αντλεί έμπνευση από τη μοντέρνα σχεδίαση εσωτερικών χώρων. Τα στοιχεία, όπως το επίπεδο ταμπλό με τη μεγάλη κυρτή οθόνη και τα καθίσματα λεπτής σχεδίασης, θυμίζουν έπιπλα χάρη στην επιλογή χρωμάτων και υλικών. Η "αιωρούμενη" κεντρική κονσόλα και η μεγαλύτερη πανοραμική γυάλινη οροφή που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW δημιουργούν μία εντυπωσιακή αίσθηση χώρου.

BMW iDRIVE.

BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, BMW iDrive, εσωτερικό, Suite, cockpit

Το νέο BMW πολυχειριστήριο iDrive προσφέρει μία πρωτόγνωρη, ολιστική εμπειρία στο εσωτερικό. Για πρώτη φορά μπορείτε να επικοινωνείτε με την BMW σας με φυσικό και διαισθητικό τρόπο. Γνωρίστε το νέο έξυπνο, ψηφιακό βοηθό που αποκρίνεται στις φωνητικές σας εντολές και τις κινήσεις των χεριών και εξασφαλίζει μια ευχάριστη διαμονή μέσα στην BMW iX. Εκτός από την επιφάνεια αφής του BMW πολυχειριστηρίου iDrive, έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε το σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας της BMW iX με τον πλέον φυσικό τρόπο.

Τα σημαντικότερα σημεία εσωτερικής σχεδίασης της BMW iX.

BMW iX i20, ηλεκτρικό SUV, cockpit, εσωτερική σχεδίαση, Suite, Castanea

Μινιμαλιστική εσωτερική σχεδίαση.

Η εσωτερική σχεδίαση είναι μοντέρνα και λιτή – μία προσέγγιση που γίνεται αντιληπτή από τις οθόνες και τα χειριστήρια. Το κεντρικό χειριστήριο, το διάφανο πολυχειριστήριο iDrive στην κεντρική κονσόλα πλαισιώνεται από μία κομψή επιφάνεια από ξύλο με πιστοποίηση FSC. Με την ενεργή λειτουργία αφής και τη δυνατότητα ελέγχου των λειτουργιών, αντικαθιστά τα συμβατικά πλήκτρα για την επιλογή των μενού iDrive.
BMW iX i20, ηλεκτρικό SUV, πίσω, εσωτερική σχεδίαση, Suite, Castanea

Καθίσματα lounge για τους πίσω επιβάτες.

Τα πίσω καθίσματα προσφέρουν άφθονους χώρους και δημιουργούν μια lounge ατμοσφαίρα χάρη στην εξάλειψη του κεντρικού τούνελ και την ομοιογενή ενσωμάτωση των εξωτερικών θέσεων στις πλαϊνές διακοσμητικές επενδύσεις. Τα πίσω καθίσματα διατίθενται προαιρετικά με λειτουργία θέρμανσης και 3D ηχεία που ενσωματώνονται στα προσκέφαλα. Η πλάτη των πίσω καθισμάτων είναι αναδιπλούμενη και διαιρούμενη σε αναλογία 40 : 20 : 40 για την επέκταση του χώρου αποσκευών.
BMW iX i20, ηλεκτρικό SUV, γυάλινη πανοραμική οροφή, εσωτερικό

Πανοραμική γυάλινη οροφή.

Η πανοραμική γυάλινη οροφή "Sky Lounge" δημιουργεί μια αίσθηση ευρυχωρίας και δημιουργεί μία χαλαρωτική lounge ατμόσφαιρα στην καμπίνα. Διαθέτει ηλεκτροχρωματική λειτουργία σκίασης για περισσότερη ιδιωτικότητα. Επιπλέον, χάρη στην απουσία εσωτερικής επένδυσης ουρανού εξασφαλίζεται μεγαλύτερος χώρος για τα κεφάλια των επιβατών.
BMW iX i20, ηλεκτρικό SUV, BMW Κυρτή Οθόνη, εσωτερικό

BMW Κυρτή Οθόνη.

Η BMW Κυρτή Οθόνη, που τοποθετείται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο παραγωγής, αποτελεί το κεντρικό στοιχείο ενδείξεων και χειρισμού των πλήρως ψηφιακών λειτουργιών της BMW iX. Η Οθόνη Πληροφοριών 12,3" ενώνεται με την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 14,9", δημιουργεί μία ενιαία μονάδα ενδείξεων που "αιωρείται" στον πίνακα οργάνων.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ BMW iX ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, βίντεο

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ BMW iX.

BMW iX i20, 2021, ηλεκτρικό SUV, εσωτερικό, Suite, βιωσιμότητα

Συγκριτικά με ένα SAV με κινητήρα πετρελαίου παρόμοιας ισχύος, η BMW iX εκπέμπει 45% λιγότερα αέρια θερμοκηπίου σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της, χάρη στην ολιστική προσέγγιση της βιωσιμότητας. Αυτό επιτυγχάνεται με διάφορα μέτρα όπως η αποκλειστική χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στο στάδιο παραγωγής και η χρήση φυσικών ή ανακυκλωμένων υλικών στο εσωτερικό. Όπως για παράδειγμα το δέρμα Castanea που έχει δεχθεί επεξεργασία με εκχύλισμα φύλλων ελιάς και τα ταπέτα από 100% Econyl.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2.


* μέτρηση σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης WLTP


BMW iX xDrive40(1):

Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 20
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 0
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0


BMW iX xDrive50(1):

Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): κάτω από 21
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 0
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0

Οι τιμές των αυτοκινήτων που επισημαίνονται με την ένδειξη (1) είναι προσωρινές.

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και εκπομπές CO₂.

 • * Βάσει του κύκλου μέτρησης WLTP

  BMW iX xDrive40(1):
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 20
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0

  BMW iX xDrive50(1):
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 21
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 0
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 0

  Οι τιμές των μοντέλων με την ένδειξη (1) είναι προσωρινές.

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.