BMW i

ΒΙΩΣΙΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

Αξεσουάρ και υπηρεσίες για το BMW i3.

Το BMW i έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα βιώσιμων υπηρεσιών το οποίο εγγυάται αξιόπιστη ολοκληρωμένη υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά του BMW i3. Τι άλλο μπορείτε να εμπιστευτείτε: αξεσουάρ που παράγονται με αειφόρες διαδικασίες και με έξυπνες λειτουργίες στη σχεδίαση της BMW i.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW i.

Για το BMW i3 αναπτύχθηκαν έξυπνα αξεσουάρ τα οποία ενσαρκώνουν τη φιλοσοφία «ουκ εν τω πολλώ το ευ» και χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας, βιώσιμα υλικά. Ζήστε τον ενθουσιασμό της λειτουργικότητας και της σχεδιαστικής γλώσσας του BMW i.

 • BMW i Wallbox και BMW i Wallbox Pro

  Τα φουτουριστικά και εργονομικά σχεδιασμένα BMW i Wallbox και BMW i Wallbox Pro είναι οικιακοί σταθμοί φόρτισης για το BMW i3 που παρέχουν εξαιρετικά γρήγορη και πρακτική φόρτιση. Σε σύγκριση με το καλώδιο φόρτισης που παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου, η διαδικασία φόρτισης του BMW i3 επιταχύνεται κατά 30% περίπου. Η λειτουργία και ο χειρισμός των δύο BMW i Wallbox ευθυγραμμίζονται πλήρως με τις απαιτήσεις των αυτοκινήτων BMW i. Εκτός από τη βασική έκδοση BMW i Wallbox, διατίθεται και η έκδοση BMW i Wallbox Pro που προσφέρει διάφορες λειτουργίες άνεσης, μεταξύ άλλων και τη δυνατότητα αξιοποίησης της αυτοπαραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα.

  Η εγκατάσταση του BMW i Wallbox ή του BMW i Wallbox Pro πραγματοποιείται, εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης, μετά από εκτενή συζήτηση με τους αρμόδιους τεχνικούς και εξατομικευμένη επί τόπου επιθεώρηση του χώρου εγκατάστασης, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να επεκταθεί το ηλεκτρολογικό σύστημα του σπιτιού, εάν είναι απαραίτητο. Έτσι, η υπηρεσία αυτή σας παρέχεται ολόκληρη από έναν και μόνο πόρο. Για την εξυπηρέτησή σας, το BMW i αναλαμβάνει και την εξυπηρέτησή σας μετά την πώληση.

  Με τον online προκαταρκτικό έλεγχο, μπορείτε να δείτε εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εγκατάσταση ενός BMW i Wallbox ή ενός BMW i Wallbox Pro στο χώρο που θέλετε.

 • Καλώδιο ταχείας φόρτισης AC (Δημόσια φόρτιση)

  Το καλώδιο ταχείας φόρτισης AC κάνει τη φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης έως και τρεις φορές γρηγορότερη – ανάλογα με την τοπική υποδομή δικτύου ηλεκτροδότησης – και, χάρη στην σπειροειδή κατασκευή του, είναι ιδιαίτερα εύκολο στον χειρισμό.

 • Πατάκι παντός καιρού

  Το πατάκι δαπέδου παντός καιρού με εφαρμογή ακριβείας και τρισδιάστατη εμφάνιση εναρμονίζεται άψογα με την πρωτοποριακή σχεδίαση στον ενιαίο χώρο ποδιών και είναι ιδανικό για το εσωτερικό του BMW i3. Το ανθεκτικό στους ρύπους και αδιάβροχο υλικό προσφέρει γερό κράτημα στο δάπεδο, χάρη στο δοκιμασμένο από την BMW σύστημα συγκράτησης, και αποτελείται από έναν νέας τεχνολογίας, βιώσιμο συνδυασμό πλαστικών που είναι 100% ανακυκλώσιμα. Επιπλέον, όλα τα απόβλητα που δημιουργούνται κατά την παραγωγή είναι επίσης ανακυκλώσιμα σε ποσοστό 100%.

 • Επίπεδος σάκος

  Ο ελκυστικός επίπεδος σάκος με τη χαρακτηριστική σχεδίαση BMW i είναι ιδανικός για τη φύλαξη του καλωδίου φόρτισης, εργαλείων και προϊόντων φροντίδας αυτοκινήτου. Αυτός ο ανθεκτικός σάκος εφαρμόζει ακριβώς στον δίσκο του χώρου αποσκευών κάτω από το καπό του BMW i3 και κάνει τη φύλαξη αντικειμένων εξαιρετικά εύκολη. Τόσο το καλώδιο φόρτισης όσο και οι σύνδεσμοι προστατεύονται αποτελεσματικά από τη σκόνη και τις πιτσιλιές νερού. Ο επίπεδος σάκος παρέχεται μαζί με αφαιρούμενο organizer και γνήσια γάντια συνεργείου BMW.

 • Αναδιπλούμενο κουτί

  Το πρακτικό αναδιπλούμενο κουτί με την κλασική σχεδίαση BMW i είναι κατασκευασμένο από ύφασμα υψηλής ποιότητας το οποίο παράγεται από ανακυκλώσιμες φιάλες πολυαιθυλενίου (PET), χωράει άνετα στον χώρο αποσκευών του BMW i3 και εξασφαλίζει ασφαλή φύλαξη διάφορων αντικειμένων χωρίς να μετατοπίζονται από τη θέση τους. Επιπλέον, ο χώρος αποσκευών προστατεύεται αποτελεσματικά από τη σκόνη. Ο απλός και έξυπνος μηχανισμός αναδίπλωσης εξοικονομεί χώρο όταν το κουτί είναι διπλωμένο. Όταν ξεδιπλωθεί, χωράει σε οποιοδήποτε καροτσάκι για ψώνια και σας βοηθά να έχετε τα πράγματά σας τακτοποιημένα και οργανωμένα με δύο μεγάλες θήκες και δύο μικρότερες για κλειδιά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BMW i WALLBOX ΚΑΙ ΤΟ BMW i WALLBOX PRO.

Η Υπηρεσία Εγκατάστασης Wallbox αναλαμβάνει ολόκληρη τη διαδικασία εγκατάστασης του BMW i Wallbox ή του BMW i Wallbox Pro στο σπίτι σας μετά από έναν δωρεάν online προκαταρκτικό έλεγχο του ηλεκτρικού σας συστήματος. Με τον online προκαταρκτικό έλεγχο, μπορείτε να δείτε πολύ εύκολα από μόνοι σας εάν το ηλεκτρικό σύστημα του σπιτιού σας είναι κατάλληλο για την εγκατάσταση ενός BMW i Wallbox ή ενός BMW i Wallbox Pro.

 • Υπηρεσία Εγκατάστασης BMW i Wallbox

  Το BMW i προσφέρει ένα ελκυστικό, ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για την εγκατάσταση του BMW i Wallbox ή του BMW i Wallbox Pro: με τον προκαταρκτικό έλεγχο online, μπορείτε να δείτε εάν είναι εφικτή η εγκατάσταση. Ο Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος BMW i της περιοχής σας μπορεί να πραγματοποιήσει αυτόν τον γρήγορο έλεγχο, εάν αυτό είναι απαραίτητο. Ο έλεγχος εγκατάστασης BMW i Wallbox, τον οποίο μπορείτε να ζητήσετε απευθείας από τον Εξουσιοδοτημένο Αντιπρόσωπο BMW i, αξιολογεί εάν η ηλεκτρική εγκατάσταση και οι συνθήκες του χώρου επιτρέπουν την εγκατάσταση. Το τελευταίο βήμα είναι η εγκατάσταση του BMW i Wallbox ή του BMW i Wallbox Pro από την Υπηρεσία Εγκατάστασης Wallbox, την οποία μπορείτε να παραγγείλετε από τον Εξουσιοδοτημένο Αντιπρόσωπο BMW i και η εκτέλεσή της γίνεται από τον επιλεγμένο συνεργάτη. Εφόσον το επιθυμείτε, πέρα από αυτήν την πρακτική λύση, μπορείτε επίσης να υπογράψετε συμβόλαιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος με έναν πάροχο βιώσιμης ενέργειας, έτσι ώστε το BMW i3 να φορτίζεται με ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται με οικολογικό τρόπο.

BMW I SERVICE INCLUSIVE.

Το BMW i Service Inclusive διευρύνει τις Υπηρεσίες Υποστήριξης BMW i, καθώς συμπεριλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης και επισκευής. Με μία και μόνο εφ’ άπαξ καταβολή, έχετε στη διάθεσή σας ένα μεγάλο πλήθος Υπηρεσιών BMW i, όπως τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW i – σε όλους τους Εξουσιοδοτημένους Αντιπροσώπους BMW i παγκοσμίως που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα. Έτσι, σας παρέχεται απόλυτη διαφάνεια όσον αφορά το κόστος και προστασία από αυξήσεις τιμών ή απρόβλεπτες δαπάνες καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου σας. Κάθε πακέτο BMW i Service Inclusive τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης του αυτοκινήτου και λήγει μόλις εκπνεύσει η διάρκεια ισχύος του συμβολαίου σας ή μόλις συμπληρωθεί ο συμφωνημένος αριθμός χιλιομέτρων.

Δεν χρειάζεται, φυσικά, να αναφέρουμε ότι είναι δυνατή η αναβάθμιση του αριθμού χιλιομέτρων, της διάρκειας ισχύος και του καλυπτόμενου περιεχομένου του προτιμώμενου πακέτου προϊόντων σας, οποιαδήποτε στιγμή. Επιπλέον, σε περίπτωση πώλησης του αυτοκινήτου σας, το πακέτο BMW i Service Inclusive μεταβιβάζεται στον νέο κάτοχο. Ο Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος BMW i θα χαρεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 • Πακέτο BMW i Service Inclusive

  Με τον έλεγχο του αυτοκινήτου σύμφωνα με το βιβλίο service, καθώς και με την αντικατάσταση του μικροφίλτρου και των υγρών των φρένων, το BMW i Service Inclusive καλύπτει όλες τις βασικότερες εργασίες service και συντήρησης. Εάν το BMW i3 είναι εξοπλισμένο με Range Extender, το πακέτο καλύπτει επίσης την αντικατάσταση λαδιών κινητήρα (ή τη συμπλήρωση της απαιτούμενης ποσότητας), καθώς και την αλλαγή του φίλτρου καυσίμου, του φίλτρου αέρα και των μπουζί – δηλαδή, το πρώτο βήμα προς την απεριόριστη οδηγική απόλαυση.

 • Πακέτο BMW i Service Inclusive Plus

  Το πακέτο BMW i Service Inclusive Plus εγγυάται απεριόριστη οδηγική απόλαυση. Προσφέρει όλο το περιεχόμενο του πακέτου BMW i Service Inclusive και, επιπλέον, επισκευή και αντικατάσταση των υλικών τριβής και των δίσκων των φρένων, καθώς και αντικατάσταση των μάκτρων των υαλοκαθαριστήρων μία φορά τον χρόνο.

BMW ADD-ON MOBILITY.

Το BMW Add-on Mobility σάς προσφέρει όλη την ελευθερία κίνησης που χρειάζεστε. Για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, μπορείτε να απολαμβάνετε την κινητικότητα στην πόλη στην πιο πρωτοποριακή της μορφή με το BMW i3. Εάν επιθυμείτε να καλύψετε μεγαλύτερες αποστάσεις ή χρειάζεστε περισσότερο χώρο σε κάποια ταξίδια, απλά μεταβείτε σε ένα συμβατικό μοντέλο BMW.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ BMW i.

Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης BMW i παρέχουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε κάθε σας διαδρομή, ακόμα και προτού επιβιβαστείτε στο BMW i3. Οι Υπηρεσίες BMW i ConnectedDrive σάς παρέχουν υποστήριξη όχι μόνο παρακολουθώντας το επίπεδο φόρτισης και τη διαδικασία φόρτισης της μπαταρίας, αλλά χρησιμοποιούνται και στο σύστημα πλοήγησης BMW i, για να παρακολουθούν και να λαμβάνουν υπόψη την αυτονομία και άλλους εξωτερικούς παράγοντες, όπως την κυκλοφοριακή κατάσταση κατά μήκος της τρέχουσας διαδρομής. Επιπλέον, εάν ποτέ χρειαστείτε βοήθεια καθ’ οδόν, τα κινητά συνεργεία εξυπηρέτησης μπορούν να σας παρέχουν ακόμα και μια κινητή υπηρεσία φόρτισης σε περίπτωση που η μπαταρία υψηλής τάσης αποφορτιστεί εντελώς στον δρόμο.

 • BMW Teleservices

  Το BMW Teleservices είναι ένα εκτενές πακέτο υπηρεσιών για τους πελάτες με το οποίο το BMW i3 είναι σε θέση να επικοινωνεί απευθείας με τον οδηγό ή με τον Εξουσιοδοτημένο Αντιπρόσωπο BMW i, ενημερώνοντάς τον για επικείμενα ραντεβού για συντήρηση ή service και μεταβιβάζοντας άμεσα τα σχετικά δεδομένα. Ο οδηγός ειδοποιείται αυτόματα όταν είναι απαραίτητο να γίνει ένα service και μπορεί να επικοινωνήσει προσωπικά με τον Εξουσιοδοτημένο Αντιπρόσωπο BMW i, οποιαδήποτε στιγμή, για να μεταβιβάσει μη αυτόματα ο ίδιος τα δεδομένα του αυτοκινήτου. Έτσι, οποιαδήποτε προβλήματα τυχόν παρουσιαστούν μπορούν να επιλυθούν πολύ γρήγορα, είτε μέσω τηλεφώνου είτε στις εγκαταστάσεις του Επίσημου Αντιπροσώπου BMW i.

 • Υποστήριξη κινητικότητας

  Διατηρήστε την κινητικότητά σας σε κάθε περίσταση με την BMW i. Ακόμα και στην περίπτωση service ή επισκευής του αυτοκινήτου σας, σας παρέχεται μια εναλλακτική λύση κινητικότητας, π.χ. εισιτήρια μέσων μαζικής μεταφοράς, κουπόνια για ταξί, υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο ή αυτοκίνητα αντικατάστασης. Επιπλέον, με την υπηρεσία παραλαβής & παράδοσης, εξυπηρετείστε σε περίπτωση που ο πλησιέστερος Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος BMW i δεν βρίσκεται αρκετά κοντά.

  Με την αγορά ενός BMW i3, τίθεται αυτόματα στη διάθεσή σας το ολοκληρωμένο πακέτο BMW i Mobile Care. Αυτό σημαίνει ότι σας προσφέρεται αποτελεσματική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου για οποιοδήποτε απρόοπτο συμβάν μπορεί να επηρεάσει το αυτοκίνητο ή την υποδομή φόρτισης και σας παρέχεται γρήγορη βοήθεια στην τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε, εάν χρειαστεί. Εάν προκύψει περιστατικό έκτακτης ανάγκης, το αυτοκίνητο φορτίζεται ξανά επί τόπου και μεταφέρεται στον επόμενο σταθμό φόρτισης ή, εφόσον είναι απαραίτητο ή το επιθυμεί ο πελάτης, απευθείας σε έναν Εξουσιοδοτημένο Αντιπρόσωπο BMW i.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (60 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 12,9

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (60 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 13
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 13,5
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (94 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 12* / 13**
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,3* / 11,9**
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6

  * Συνδυασμός ζαντών 1: ζάντες 19"

  ** Συνδυασμός ζαντών 2: ζάντες 20" με χειμερινά ελαστικά

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ισχύος εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών.

  Η αυτονομία οδήγησης εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας κλίματος.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.