NEA ΜΟΡΦΗ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ.

BMW i

Το ηλεκτρικό BMW i3.

NEA ΜΟΡΦΗ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ.

Το ηλεκτρικό BMW i3.

NEA ΜΟΡΦΗ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ.Το ηλεκτρικό BMW i3.

Ο κόσμος βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και μαζί του κι εμείς. Κίνηση σημαίνει αλλαγή και η αλλαγή είναι συναρπαστική. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο θέτουν τις αξίες τους υπό αμφισβήτηση και σκέφτονται πώς θα μπορούσαν να ακολουθήσουν έναν πιο συνειδητοποιημένο τρόπο ζωής.

Στο BMW i, αυτή η αλλαγή του τρόπου σκέψης οδήγησε σε μια νέα εποχή όπου για πρώτη φορά τα αυτοκίνητα σχεδιάζονται από λευκό χαρτί, με γνώμονα τη βιώσιμη κινητικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, το BMW i3 είναι κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο. Είναι η απόδειξη ότι η υπευθυνότητα και η οδηγική απόλαυση αλληλοσυμπληρώνονται για να οδηγήσουν στην τελειότητα. Ήρθε η ώρα να δείξετε τον δρόμο. Και να ζήσετε μια νέα μορφή οδηγικής απόλαυσης.

BMW i

ΤΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ BMW i3;

Αναρωτιόσασταν πάντοτε ποια αίσθηση προσφέρει η οδήγηση του BMW i3; Ανακαλύψτε το μόνοι σας με το BMW i3 Experience. Ρίξτε μια ματιά στα βίντεο από το Μιλάνο, το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Όσλο.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

Η BMW έχει μακρά παράδοση στην ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών, ακολουθώντας το πνεύμα πρωτοπορίας του BMW Group. Με το BMW i, το BMW Group κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς το μέλλον. Οι ρίζες του BMW i εντοπίζονται στο "project i" του 2007 – ένα εγχείρημα που αμφισβήτησε τις βάσεις δεκαετιών στην κατασκευή αυτοκινήτων αλλά και στη βασική σχεδιαστική φιλοσοφία του ίδιου του αυτοκινήτου, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για νέες εξελίξεις και τον προσδιορισμό της κινητικότητας του μέλλοντος.

Η εξέλιξη του BMW i3.

Η πρακτική δοκιμή.

THE BORN ELECTRICS.

Το BMW i προκαλεί συγκινήσεις από το 2013. Πρωτοπόροι σε όλον τον κόσμο οδηγούν, ζουν και μοιράζονται το όραμά μας για την κινητικότητα του μέλλοντος. Στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες ηλεκτροκίνησης και μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους με τον BMW i3.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Το ηλεκτρικό BMW i3 είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη βιωσιμότητα, από το στάδιο εξέλιξης μέχρι την παραγωγή και την καθημερινή χρήση. Ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν εκπέμπει ρύπους και οσμές κατά τη χρήση, κάτι που το καθιστά ιδανικό συνοδό στις μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

Όμως το BMW i3 δεν είναι απλώς ένα πράσινο αυτοκίνητο. Με την ευελιξία του και την επιτάχυνση, χρειάζεται μόλις 7,3 δευτερόλεπτα για να φτάσει από στάση τα 100 km/h – πάνω απ' όλα όμως προσφέρει ασύγκριτη οδηγική απόλαυση. Για να επιταχύνετε από στάση, απλώς πιέστε απαλά το πεντάλ γκαζιού και το BMW i3 θα επιταχύνει δυναμικά και σχεδόν αθόρυβα.

BORN ELECTRIC.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα κινητικότητας με όραμα από το BMW i.

BMW eDrive.

Ζήστε την ανόθευτη απόλαυση ηλεκτρικής οδήγησης: το πρωτοποριακό BMW eDrive σάς μεταφέρει στον προορισμό σας, δυναμικά και χωρίς εκπομπές ρύπων.

Βιωσιμότητα.

Πειστικό από άκρη σε άκρη: ολόκληρος ο κύκλος παραγωγής και ζωής του BMW i3 προσανατολίζεται στη βιωσιμότητα.

Φόρτιση.

Στο σπίτι ή στον δρόμο: χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα φόρτισης, μπορείτε να "ανεφοδιάσετε" το BMW i3 μέσα σε ελάχιστες ώρες.

  

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

Ανακαλύψτε τη νέα μορφή οδηγικής απόλαυσης: ο οδηγός γρήγορης εκκίνησης παρέχει διάφορες πληροφορίες σχετικά με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο BMW i3.

 

 

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (60 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 12,9

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (60 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 13
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 13,5
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (94 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 12* / 13**
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,3* / 11,9**
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6

  * Συνδυασμός ζαντών 1: ζάντες 19"

  ** Συνδυασμός ζαντών 2: ζάντες 20" με χειμερινά ελαστικά

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ισχύος εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών.

  Η αυτονομία οδήγησης εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας κλίματος.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.