Το νέο BMW i3 με αυξημένη αυτονομία από €295/μήνα

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ.

BMW i

Το νέο BMW i3 με αυξημένη αυτονομία από €295/μήνα και δωρεάν ενέργεια έως 100.000 χλμ.

BMW i

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ.

Το νέο BMW i3 με αυξημένη αυτονομία από €295/μήνα και δωρεάν ενέργεια έως 100.000 χλμ.

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ.Το νέο BMW i3 με αυξημένη αυτονομία από €295/μήνα και δωρεάν ενέργεια έως 100.000 χλμ.

Ο κόσμος βρίσκεται σε μία διαρκή κίνηση. Συναρπαστικές αλλαγές συμβαίνουν καθημερινά και όλο και περισσότερο αυξάνεται η επιθυμία για αυθεντικές αξίες και έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.

Η μάρκα BMW i εκφράζει την έννοια της βιωσιμότητας και επαναπροσδιορίζει την κινητικότητα.

Το BMW i3, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW, είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αυτοκίνητο. Η καινοτομία χαρακτηρίζει τη σχεδίαση και την κατασκευή του και η οδηγική απόλαυση παίρνει νέα διάσταση.

Το νέο BMW i3 με την αυξημένη αυτονομία έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Έχει όραμα, είναι πρωτοποριακό και βιώσιμο.

Επιπλέον των υπαρχόντων BMW i3 (60 Ah) τώρα είναι πλέον διαθέσιμα και δύο ακόμα μοντέλα: το BMW i3 (94 Ah) και το BMW i3 (94 Ah) με Range Extender. Και τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία ιόντων λιθίου.

H αυτονομία του BMW i3 (94 Ah) μπορεί να φτάσει τα 200 χλμ. στην καθημερινή χρήση (300 χλμ. NEDC) και είναι σημαντικά αυξημένη σε σχέση με τα 130 χλμ στην καθημερινή χρήση (190 χλμ. NEDC) του BMW i3 (60 Ah).
Tο BMW i3 (94 Ah) με Range Extender μπορεί να φτάσει τα 330 χλμ. αυτονομίας στην καθημερινή χρήση.

Αποκτήστε τώρα το νέο BMW i3 από €295/μήνα* με το πρόγραμμα eSelect της BMW Financial Services και δωρεάν ενέργεια έως 100.000 χλμ (μέσω της  συνεργασίας με τον ενεργειακό όμιλο ΗΡΩΝ). Η προσφορά της δωρεάν ενέργειας ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

 

*Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα eSelect της ΒΜW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος €36.202 με προκαταβολή €11.760, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 3,90% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/1975), διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €14.480, προστασία δανείου €615, έξοδα φακέλου €270. Συνολικό ποσό πίστωσης
€25.057, συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλει ο πελάτης €40.693, ΣΕΠΠΕ 4,91%.

BMW i

ΤΟ ΝΕΟ BMW i3 ADVANCE EDITION.

Μεγαλύτερη αποδοτικότητα.

Το πακέτο φόρτισης βελτιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας του BMW i3. Χάρη στον συνδυασμό της αντλίας θερμότητας, της θέρμανσης καθισμάτων και της θέρμανσης μπαταρίας, η ενεργειακή απόδοση αυξάνεται, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διατηρείται σε ένα άνετο επίπεδο και η αυτονομία αυξάνεται. Το wallbox (οικιακός φορτιστής) σας επιτρέπει την ιδιαίτερα γρήγορη και εύκολη φόρτιση στον χώρο σας.

Μεγαλύτερη άνεση.

Μεταξύ άλλων, το πακέτο Comfort Advanced προσφέρει: τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, εσωτερικούς και εξωτερικούς καθρέπτες με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία, εμπρός υποβραχιόνιο, πακέτο αποθηκευτικών χώρων, αισθητήρα φώτων και βροχής, αυτόματο κλιματισμό, cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος, σύστημα πλοήγησης Business και LED φώτα ημέρας.

Μεγαλύτερες δυνατότητες.

Με το πακέτο Business προσφέρονται: αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης Professional, Bluetooth με διευρυμένες λειτουργίες, Υπηρεσίες ConnectedDrive, σύστημα εύκολης πρόσβασης και ηχοσύστημα Harman Kardon.

Για μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Ένας αρμονικός συνδυασμός βιώσιμων και σύγχρονων υλικών και οι εσωτερικές επενδύσεις της σχεδίασης “LOFT” δημιουργούν ένα φωτεινό και δυναμικό χώρο, ο οποίος εκπέμπει ιδιαίτερη κομψότητα. Οι ειδικά σχεδιασμένοι τροχοί 19 ιντσών σε σχήμα τουρμπίνας, ολοκληρώνουν το αισθητικό πακέτο του νέου BMW i3 Advanced Edition.

Για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

Γνωρίστε και απολαύστε το νέο BMW i3 Advanced Edition με την αυξημένη αυτονομία. To πακέτο Φόρτισης, με ταχεία φόρτιση και οικιακό φορτιστή wallbox, τα πακέτα Comfort Advanced και Business με πληθώρα στοιχείων εξοπλισμού όπως το σύστημα πλοήγησης Professional, το ηχοσύστημα Harman Kardon, ο αυτόματος κλιματισμός κ.ά. και το αισθητικό πακέτο με ζάντες 19 ιντσών σχήματος τουρμπίνας και την εσωτερική σχεδίαση “LOFT”, είναι μόνο μερικά από τα highlights του νέου BMW i3 Advanced Edition. Η νέα έκδοση προσφέρει κορυφαίο όφελος για τον πελάτη, το οποίο ξεπερνά τα €5.000. Κλείστε τώρα ένα test drive!

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ BMW i3 (94 AH).

Νέα μπαταρία ιόντων λιθίου μεγαλύτερης χωρητικότητας για αυξημένη αυτονομία.

Η νέα μπαταρία έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και αυξημένη αυτονομία χωρίς να έχει μεγαλύτερο όγκο. Επιπλέον, η μπαταρία υψηλής τάσης των 94 Ah, μπορεί να φορτιστεί στους ίδιους χρόνους (π.χ. σε λιγότερο από τρεις ώρες με φορτιστή AC) όπως και η μπαταρία των 60 Ah.

Μεγαλύτερη αυτονομία έως και 200 χλμ. στην καθημερινή χρήση με μία πλήρη φόρτιση.

Το BMW i3 (60 Ah) έχει μέγιστη αυτονομία έως 130 χλμ. στην καθημερινή χρήση (New European Driving Cycle - NEDC: 190 χλμ.) ενώ το BMW i3 (94 Ah) μπορεί να φτάσει μέγιστη αυτονομία έως 200 χλμ. στην καθημερινή χρήση (NEDC: 300 χλμ). Το BMW i3 (94 Ah) με Range Extender φτάνει σε αυτονομία στα 330 χλμ. στην καθημερινή χρήση.

Τα BMW i3 (60 Ah) και BMW i3 (60 Ah) με Range Extender παραμένουν ακόμη διαθέσιμα.

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα μοντέλα BMW i3, καθώς τα BMW i3 (60 Ah) και BMW i3 (60 Ah) με Range Extender θα παραμείνουν διαθέσιμα.

Το χρώμα Protonic Blue Metallic του BMW i8, τώρα διαθέσιμο και στο BMW i3 (94 Ah).

Πέραν της επιλογής του χρώματος Protonic Blue Metallic, υπάρχουν επιπλέον τρία μεταλλικά χρώματα αμαξώματος: Mineral Grey, Platinum Silver και Ionic Silver. Διαθέσιμα είναι και δύο μη μεταλλικά χρώματα: Capparis White και Fluid Black. Προσφέρονται επίσης νέες επιλογές διαμόρφωσης εσωτερικού. Για παράδειγμα η επένδυση dark oak η οποία περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό της εσωτερικής σχεδίασης Suite.