ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. ΑΦΘΟΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

BMW i

Ιδανικό για καθημερινή χρήση – αυτονομία και φόρτιση του BMW i3.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. ΑΦΘΟΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση – αυτονομία και φόρτιση του BMW i3.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. ΑΦΘΟΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.Ιδανικό για καθημερινή χρήση – αυτονομία και φόρτιση του BMW i3.

Το BMW i προωθεί συστηματικά την ανάπτυξη βιώσιμης ηλεκτρικής κινητικότητας και την καθιστά ακόμα πιο πρακτική για καθημερινή χρήση. Εκτός από το γνωστό BMW i3 με μπαταρία 60 Ah, παρουσιάζει τώρα ένα δεύτερο μοντέλο με μεγαλύτερη αυτονομία και χωρητικότητα μπαταρίας 94 Ah. Το BMW i3 (60 Ah) προσφέρει αυτονομία NEDC έως και 190 km (Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης). Το BMW i3 (94 Ah) σάς επιτρέπει να φτάνετε σε προορισμούς που βρίσκονται μέχρι και 300 km (200 km σε καθημερινή χρήση) μακριά. Έτσι, το BMW i3 δεν είναι μόνον ο αξιόπιστος σύντροφος σε όλες τις μετακινήσεις εντός πόλης, αλλά αποτελεί και την ιδανική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις από το σπίτι στο γραφείο, συμπεριλαμβανομένων και των περιστασιακών παρακάμψεων.
Μπορείτε να υπολογίσετε τη δική σας αυτονομία με τον υπολογιστή αυτονομίας.

Όταν τα αποθέματα ενέργειας μειωθούν, η φόρτιση του BMW i3 γίνεται ουσιαστικά αυτόματα. Εκμεταλλευτείτε τη διάρκεια στάθμευσης του αυτοκινήτου για να το φορτίσετε εύκολα μέσα σε λίγες ώρες τη νύχτα στο σπίτι, χρησιμοποιώντας το βασικό καλώδιο φόρτισης (Mode 2), το BMW i Wallbox ή το BMW i Wallbox Pro. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή διάρκειας φόρτισης για να δείτε πόση ώρα απαιτείται για τη φόρτιση του BMW i3.

BMW i

ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΟΥ.

Το BMW i3 διατίθεται τώρα σε δύο εκδόσεις: στη μέχρι σήμερα γνωστή με τις μπαταρίες 60 Ah και αυτονομία NEDC έως και 190 km (Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης) και εκείνη με τις μπαταρίες 94 Ah και λειτουργική αυτονομία (NEDC)μέχρι και 300 km (200 km σε καθημερινή χρήση).

Τα δύο προφίλ οδηγού City και Commuter δείχνουν δύο τυπικές χρήσεις του BMW i3 (60 Ah) και του BMW i3 (94 Ah), το καλοκαίρι και τον χειμώνα. Το προφίλ City είναι σχεδιασμένο για διαδρομές εντός πόλης και επομένως χαρακτηρίζεται από τις συχνές φάσεις ανάκτησης ενέργειας και τις ακινητοποιήσεις. Εκτός από αυτές τις συχνές επιβραδύνσεις, το προφίλ αυτό περιλαμβάνει ταχύτητες κίνησης έως τα 60 km/h. Το προφίλ Commuter βασίζεται κατά ένα τρίτο σε πυκνή κυκλοφορία εντός πόλης, κατά ένα τρίτο στην κίνηση σε επαρχιακό δίκτυο και κατά ένα τρίτο στην οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Η αυτονομία του BMW i3 με Range Extender μπορεί να παρουσιάσει απόκλιση μέχρι και 15 χιλιόμετρα, ανάλογα με το προφίλ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι οδηγούν πολύ λιγότερο από όσο νομίζουν: κατά μέσο όρο καλύπτουμε με το αυτοκίνητό μας από 35 έως 50 km κάθε ημέρα. Το BMW i3 διατίθεται τώρα σε δύο εκδόσεις: στη μέχρι σήμερα γνωστή με τις μπαταρίες 60 Ah και αυτονομία NEDC έως και 190 km (Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης) και εκείνη με τις μπαταρίες 94 Ah και λειτουργική αυτονομία (NEDC) μέχρι και 300 km (200 km σε καθημερινή χρήση). Και τα δύο μοντέλα καλύπτουν τρεις έως τέσσερις φορές τη μέση απόσταση που διανύουμε καθημερινά οδηγώντας. Πάραυτα, δεν αφήσαμε τίποτε στην τύχη. Ένα αξιόπιστο πρόγραμμα αναλύει όλους τους παράγοντες που είναι σημαντικοί για τον υπολογισμό της αυτονομίας: στιλ οδήγησης, τοπογραφία, θερμοκρασία, πρόγραμμα οδήγησης, σχεδιασμός διαδρομής με κλιματισμό και θέρμανση – όλα αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται στον υπολογισμό της αυτονομίας. Αυτό σημαίνει ότι είστε πάντοτε ενημερωμένοι για την αυτονομία και ότι μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας γρήγορα και με ασφάλεια.
 

Εάν απαιτείται, μπορείτε να παρατείνετε την οδηγική σας απόλαυση με το Range Extender: ο μικρός και αθόρυβος δικύλινδρος κινητήρας βενζίνης τροφοδοτεί έναν εναλλάκτη, ο οποίος ενεργοποιείται αυτόματα όταν χρειαστεί και διατηρεί τη φόρτιση της μπαταρίας υψηλής τάσης σε ένα σταθερό επίπεδο.

Ο Steve για την αυτονομία.

Εμπειρία χρήστη σχετικά με την αυτονομία του BMW i3.

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Η ηλεκτρισμένη οδηγική απόλαυση ξεκινά με τη φόρτιση: όταν τα αποθέματα ενέργειας της μπαταρίας του BMW i3 μειωθούν, μπορείτε να φορτίσετε άνετα το αυτοκίνητο στο σπίτι σας. Απλώς συνδέστε το BMW i3 σε μια συμβατική οικιακή πρίζα των 230 Volt χρησιμοποιώντας το βασικό καλώδιο φόρτισης και η μπαταρία υψηλής τάσης θα φορτιστεί στο 80% σε λιγότερο από δέκα ώρες.
 

Η φόρτιση ολοκληρώνεται ακόμα πιο γρήγορα και άνετα με τη χρήση του BMW i Wallbox ή του BMW i Wallbox Pro. Η υπηρεσία εγκατάστασης θα χαρεί να αναλάβει την τοποθέτησή τους. Ανάλογα με την έκδοση, το BMW i3 μπορεί να φορτιστεί στο 80% σε λιγότερο από τρεις ώρες. Αυτό είναι εφικτό χάρη στην εξαιρετικά υψηλή ισχύ φόρτισης του νέου BMW i Wallbox που φτάνει τα 11 kW για το BMW i3 (94 Ah).
 

Αυτός ο οικιακός "σταθμός ανεφοδιασμού" σάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές – για ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα.

Η Kathryn για την οικιακή φόρτιση.

Εμπειρία χρήστη σχετικά με την οικιακή φόρτιση του BMW i3.

ΤΟ BMW i WALLBOX.

Γρήγορο. Αποδοτικό. Ασφαλές.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Το νέο BMW i Wallbox εντυπωσιάζει με τη νέα σχεδίαση και τα υλικά υψηλής ποιότητας.

Στην καθημερινή χρήση, ο σταθμός οικιακής φόρτισης ξεχωρίζει με την εξαιρετική του λειτουργικότητα. Οι συμπαγείς διαστάσεις, η λειτουργική σχεδίαση και το μακρύ καλώδιο απλοποιούν τη χρήση και τη διαδικασία φόρτισης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

Συνδέστε απλώς το καλώδιο φόρτισης και η διαδικασία φόρτισης ξεκινά αυτόματα.

Η ισχύς φόρτισης ανέρχεται στα 7,4 kW σε μονοφασική λειτουργία και φτάνει τα 11 kW σε τριφασική λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε το BMW i3 στο 80% της μέγιστης χωρητικότητάς του σε λιγότερο από τρεις ώρες. Η διαδικασία φόρτισης ολοκληρώνεται πιο γρήγορα και πιο άνετα σε σχέση με το καλώδιο φόρτισης του βασικού εξοπλισμού.

Κατά τη διάρκεια φόρτισης το αυτοκίνητο μπορεί να προθερμανθεί ή να ψυχθεί. Έτσι, η απαιτούμενη ενέργεια δεν παρέχεται από την μπαταρία του αυτοκινήτου, κάτι που μεγιστοποιεί την αυτονομία.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Επωφεληθείτε από την Υπηρεσία Εγκατάστασης BMW i.

Αυτή η ασφαλής και εξατομικευμένη λύση περιλαμβάνει τον σταθμό φόρτισης, τον έλεγχο εγκατάστασης αλλά και τις εργασίες εγκατάστασης στο σπίτι σας ή το γκαράζ.

Κατά τον έλεγχο εγκατάστασης, οι ειδικοί τεχνίτες θα ελέγξουν τις διαθέσιμες συνδέσεις για το BMW i Wallbox. Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης θα σας καθοδηγήσουν στη χρήση του BMW i Wallbox. Η ασφαλής λειτουργία καλύπτεται από εγγύηση 24 μηνών.

Ο online προκαταρκτικός έλεγχος σάς επιτρέπει να ελέγξετε μόνοι σας εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εγκατάσταση του wallbox.

BMW i WALLBOX PRO.

Έξυπνο. Βιώσιμο. Πολυλειτουργικό.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Μεγαλύτερη ισχύ φόρτισης και έξυπνη σύνδεση σε συστήματα smart home και συστήματα διαχείρισης ενέργειας – το BMW i Wallbox Pro συνδυάζει κορυφαία ποιότητα σχεδίασης και μέγιστη λειτουργικότητα.

Ο χειρισμός του BMW i Wallbox Pro πραγματοποιείται μέσω μιας οθόνης αφής 7 ιντσών, η οποία σας επιτρέπει να ελέγχετε τη διαδικασία φόρτισης και σας παρέχει μια εξαιρετική συνοπτική εικόνα των δεδομένων κατανάλωσης ενέργειας. Ένας κωδικός PIN προστατεύει το wallbox από μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Χάρη στην τοποθέτηση του καλωδίου σε ψηλό σημείο, η φόρτιση γίνεται το ίδιο εύκολα με τον ανεφοδιασμό από μια αντλία υγρών καυσίμων. Το ιδανικό μήκος του καλωδίου φόρτισης του BMW i Wallbox Pro αποτρέπει την επαφή με το έδαφος και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο σκοντάμματος. Οι ελκυστικές ταινίες φωτισμού LED δείχνουν την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ.

Η ενσωματωμένη οθόνη αφής 7 ιντσών είναι το κεντρικό στοιχείο χειρισμού του BMW i Wallbox Pro και σας επιτρέπει να επιλέξετε τις δικές σας προσωπικές ρυθμίσεις. Μπορεί να λειτουργήσει σε εξωτερικό χώρο, υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες ή ακόμα και όταν φοράτε γάντια. Μόλις πλησιάσετε στο wallbox, ένας αισθητήρας προσέγγισης αποκρίνεται αυτόματα και ενεργοποιεί την οθόνη.

Η οθόνη δείχνει τα τρέχοντα δεδομένα κατανάλωσης καθώς και πληροφορίες σχετικά με τους προηγούμενους κύκλους φόρτισης.

Εάν συμπεριλάβετε το BMW i Wallbox Pro στο οικιακό σας δίκτυο, το BMW i Wallbox Remote App προσφέρει τη δυνατότητα τηλεχειρισμού όλων των λειτουργιών από ένα smartphone ή ένα tablet.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

Συνδέστε απλώς το καλώδιο φόρτισης και η διαδικασία φόρτισης ξεκινά αυτόματα, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Με ισχύ φόρτισης έως και 7,4 kW, το BMW i Wallbox Pro υποστηρίζει την ταχεία φόρτιση ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων. Η μπαταρία υψηλής τάσης του BMW i3 μπορεί να φορτιστεί μέχρι το 80% της μέγιστης χωρητικότητάς της σε λιγότερο από τέσσερις ώρες.

Επιλέξτε μόνοι σας τον τύπο ηλεκτρικής ενέργειας που θα τροφοδοτήσετε στο αυτοκίνητό σας. Οι έξυπνες λειτουργίες φόρτισης του BMW i Wallbox Pro με μετρητή ενέργειας σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική ενέργεια που παράγετε μόνοι σας στο σπίτι, π.χ. από το φωτοβολταϊκό σύστημα του σπιτιού για κινητικότητα χωρίς ρύπους. Όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη αυτοπαραγόμενη οικιακή ηλεκτρική ενέργεια, το BMW i Wallbox Pro χρησιμοποιεί την ηλεκτρική ενέργεια από το δίκτυο.

ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Ο προαιρετικά διαθέσιμος μετρητής ενέργειας του BMW i Wallbox Pro σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε το φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής ενέργειας στο σύστημα φόρτισης του αυτοκινήτου. Το BMW i Wallbox Pro βελτιστοποιεί τη διαδικασία φόρτισης σύμφωνα με τη διαθέσιμη φωτοβολταϊκή ενέργεια, εξασφαλίζοντας κινητικότητα χωρίς εκπομπές ρύπων. Το BMW i σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική ενέργεια που παράγετε οι ίδιοι, σε συνεργασία με ειδικευμένους συνεργάτες στη διαχείριση ηλιακής ενέργειας. Οι συνεργάτες μας σας προσφέρουν προσαρμοσμένα πακέτα λύσεων ηλιακής ενέργειας για τη στέγη του σπιτιού ή του γκαράζ, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για το γκαράζ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ.

Με τη διαχείριση χρηστών του BMW i Wallbox Pro μπορείτε να έχετε πάντα υπό έλεγχο την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Εάν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας για επαγγελματικούς σκοπούς, μια ενσωματωμένη λειτουργία σάς επιτρέπει να καταγράφετε ξεχωριστά ως εταιρική δαπάνη αυτήν την κατανάλωση ενέργειας.

Μπορείτε ακόμα να προωθήσετε από το BMW i Wallbox Pro τα δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας ενός συγκεκριμένου λογαριασμού χρήστη μέσω e-mail.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΟΡΤΙΟΥ.

Χάρη στην ενσωματωμένη διαχείριση φορτίου, το BMW i Wallbox Pro αναγνωρίζει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι και προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ φόρτισης.

Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη αποδοτικότητα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας.

Μία ένδειξη στην οθόνη αφής δείχνει πόση ισχύ λαμβάνεται από το οικιακό ηλεκτρικό σύστημα.

ΣΥΣΤΗΜΑ SMART HOME.

Με την προαιρετική σύνδεση σε ένα σύστημα smart home όπως τα myGEKKO και Loxone, το BMW i Wallbox Pro μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως στο νοικοκυριό σας.

Μπορείτε να ελέγχετε συγκεκριμένες λειτουργίες smart home απευθείας από το BMW i Wallbox Pro. Και πριν ξεκινήσετε, το BMW i Wallbox Pro θα σας ενημερώσει για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Επωφεληθείτε από την Υπηρεσία Εγκατάστασης BMW i.

Αυτή η ασφαλής και εξατομικευμένη λύση περιλαμβάνει τον έλεγχο και τις εργασίες εγκατάστασης στο σπίτι σας ή το γκαράζ.

Κατά τον έλεγχο εγκατάστασης, οι ειδικοί τεχνίτες θα ελέγξουν τις διαθέσιμες συνδέσεις για το BMW i Wallbox Pro. Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης θα σας καθοδηγήσουν στη χρήση του BMW i Wallbox Pro και με τη βοήθειά τους θα εγκαταστήσετε τον δικό σας λογαριασμό χρήστη. Η ασφαλής λειτουργία καλύπτεται από εγγύηση 24 μηνών.

Ο online προκαταρκτικός έλεγχος σάς επιτρέπει να ελέγξετε μόνοι σας εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την εγκατάσταση του BMW i Wallbox Pro.

GREEN ENERGY.

Η οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων γίνεται πραγματικότητα, όταν η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται για τη φόρτιση προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές. Για παράδειγμα, ένα συμβόλαιο πράσινης ενέργειας με μία εταιρία όπως η Naturstrom* εγγυάται ότι το αυτοκίνητό σας θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά ενέργεια που προέρχεται 100% από αιολικά πάρκα ή υδροηλεκτρικά εργοστάσια. Με αυτόν τον τρόπο θα ταξιδεύετε παράγοντας μηδενικές εκπομπές ρύπων. Μία ακόμα πρωτοποριακή λύση ηλιακής ενέργειας προσφέρει η εταιρία SOLARWATT*, η οποία σας επιτρέπει να φορτίζετε το BMW i3 με ενέργεια προερχόμενη από φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Όποια λύση κι αν επιλέξετε, εμείς είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε. Φυσικά, η υπηρεσία εγκατάστασης αναλαμβάνει την τοποθέτηση και τη θέση του Wallbox σε λειτουργία.

*Οι υπηρεσίες δεν διατίθενται στην ελληνική αγορά.

ME TO BMW i3, ΚΑΘΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΡΙΖΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

ME TO BMW i3, ΚΑΘΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΡΙΖΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι να επιλέξετε το BMW i3 για τις μετακινήσεις σας – και ακόμα περισσότερες δυνατότητες για να φορτίσετε την μπαταρία όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι. Η πρακτική άποψη: με το BMW i3, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δημόσιους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο (AC) ή συνεχές ρεύμα (DC). Έτσι αυξάνετε την ευελιξία σας και μπορείτε να φορτίζετε το αυτοκίνητό σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στους δημόσιους σταθμούς φόρτισης συνεχούς ρεύματος, η φόρτιση του BMW i3 στο 80% της μέγιστης χωρητικότητας των μπαταριών πραγματοποιείται σε λιγότερο από σαράντα λεπτά. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμος σταθμός DC τότε μπορείτε να φορτίσετε το BMW i3 από έναν σταθμό AC στο 80% της μέγιστης χωρητικότητας των μπαταριών του σε λιγότερο από τρεις ώρες. Συνεπώς, οι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης AC είναι κατάλληλοι για φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όταν το αυτοκίνητο παραμένει σταθμευμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Lou για τη δημόσια φόρτιση.

Εμπειρία χρήστη σχετικά με την δημόσια φόρτιση του BMW i3.

 • ChargeNow: Ηλεκτρισμένη οδηγική απόλαυση σε άνοδο

  Συνδεθείτε πανεύκολα στο δίκτυο χάρη στα διαισθητικά χειριστήρια και την υπηρεσία κινητικότητας ChargeNow*. Επειδή το ChargeNow συνδυάζει τους σταθμούς φόρτισης διαφόρων παρόχων σε ένα τεράστιο ενιαίο δίκτυο. Έτσι μπορείτε να βρίσκετε πιο γρήγορα και πιο εύκολα σταθμούς για να φορτίσετε καθ' οδόν το BMW i3. Το BMW i ConnectedDrive προβάλλει όλους τους διαθέσιμους σταθμούς φόρτισης που βρίσκονται κοντά σας, τόσο στην οθόνη πλοήγησης του αυτοκινήτου όσο και στο smartphone και στην ιστοσελίδα του ChargeNow.

  *Η υπηρεσία δεν διατίθεται στην ελληνική αγορά.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (60 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 12,9

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 12,6* / 13,1**

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (60 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 13
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 13,5
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (94 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 12* / 13**
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,3* / 11,9**
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6

  * Συνδυασμός ζαντών 1: ζάντες 19"

  ** Συνδυασμός ζαντών 2: ζάντες 20" με χειμερινά ελαστικά

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ισχύος εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών.

  Η αυτονομία οδήγησης εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας κλίματος.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.