BMW i3 I01 2018, μπεζ Jucaro με διακοσμητικά στοιχεία σε γκρι Frozen μεταλλικό, μπροστινή λήψη, κινούμενο μπροστά από αστικό σκηνικό

THE i3

BMW i3 I01 2018, μπεζ Jucaro με διακοσμητικά στοιχεία σε γκρι Frozen μεταλλικό, μπροστινή λήψη, κινούμενο μπροστά από αστικό σκηνικό

ΤΟ BMW i3: ΕΚΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.

Το BMW i3 διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες που σας επιτρέπουν να καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες κινούμενοι αθόρυβα, αποδοτικά και άκρως απολαυστικά. Μάθετε εδώ περισσότερα για την αυτονομία, τη φόρτιση και την αποδοτικότητα αυτού του συναρπαστικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Δείτε εδώ τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες και τα πρωτοποριακά συστήματα υποστήριξης οδηγού.

 

Επιπλέον, οι νέες Εκδόσεις Advanced έρχονται να συμπληρώσουν τη γκάμα των διαθέσιμων BMW i3 & i3s, προσφέροντας κορυφαίο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

 

Οι προτεινόμενες λιανικές τιμές με φόρους των Εκδόσεων Advanced είναι:

 

 • BMW i3 Έκδοση Advanced: €48.232 (€42.397 με κρατική επιδότηση*)
 • BMW i3s Έκδοση Advanced: €51.622 (€45.622 με κρατική επιδότηση*)
 • BMW i3 Βασική Έκδοση: €41.300 (€36.304 με κρατική επιδότηση*)
 • BMW i3s Βασική Έκδοση: €45.050 (€39.600 με κρατική επιδότηση*)

* Μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με κρατική επιδότηση για φυσικά πρόσωπα.

Μάθετε περισσότερα
THE i3ΤΟ BMW i3: ΕΚΔΟΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ BMW i3 & BMW i3s ADVANCED, ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ €6.000.

Οι νέες Εκδόσεις Advanced έρχονται να συμπληρώσουν τη γκάμα των διαθέσιμων BMW i3 και BMW i3s, προσφέροντας κορυφαίο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

Οι προτεινόμενες λιανικές τιμές με φόρους των Εκδόσεων Advanced και των Βασικών Έκδόσεων είναι:

 • BMW i3 Έκδοση Advanced: €48.232 (€42.397 με κρατική επιδότηση*)
 • BMW i3s Έκδοση Advanced: €51.622 (€45.622 με κρατική επιδότηση*)
 • BMW i3 Βασική Έκδοση: €41.300 (€36.304 με κρατική επιδότηση*)
 • BMW i3s Βασική Έκδοση: €45.050 (€39.600 με κρατική επιδότηση*)

* Μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με κρατική επιδότηση για φυσικά πρόσωπα.

 

Συγκεκριμένα, οι Εκδόσεις Advanced διαθέτουν επιπλέον του πλούσιου βασικού επιπέδου εξοπλισμού:

 • Αναβαθμισμένη εσωτερική σχεδίαση (BMW i Loft) με επενδύσεις καθισμάτων σε συνδυασμό συνθετικού δέρματος / υφάσματος.
 • Αναβαθμισμένες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών (μαύρες ζάντες 20 ιντσών για το i3s).
 • Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών / Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος.
 • Αισθητήρα βροχής και αυτόματο έλεγχο φώτων.
 • Αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό.
 • Πακέτο αποθηκευτικών χώρων / Υποβραχιόνιο εμπρός.
 • Πακέτο φωτισμού με ατμοσφαιρικό φωτισμό και περιμετρικό εξωτερικό φωτισμό.
 • Εσωτερικό και εξωτερικό καθρέπτη οδηγού με λειτουργία αυτόματης σκίασης.
 • Υπηρεσίες ConnectedDrive / Απομακρυσμένες υπηρεσίες.
 • Σύστημα άνετης πρόσβασης.
 • Σύστημα πλοήγησης Professional με έγχρωμη οθόνη 10,2 ιντσών, live mode και χειριστήριο αφής iDrive.
 • Σύστημα ανοικτής ακρόασης Bluetooth με διευρυμένη συνδεσιμότητα συσκευών / Ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου.
 • Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού / συνοδηγού.
 • Αντλία θερμότητας (σύστημα θέρμανσης μπαταρίας υψηλής τάσης).

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κρατική Επιδότηση μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας: https://kinoumeilektrika.gov.gr/

Μάθετε περισσότερα
Κινούμαι Ηλεκτρικά

ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BMW i3.

Φτάστε πιο μακριά, πιο γρήγορα. Απολαυστικά και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το BMW i3 διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της σύγχρονης κινητικότητας – με απόλυτα αθόρυβο τρόπο. Σε έναν σταθμό ταχείας φόρτισης, η μπαταρία υψηλής τάσης φορτίζεται στο 80% σε περίπου 45 λεπτά. Η έξυπνη διαχείριση ενέργειας εξασφαλίζει ευελιξία και υψηλή αποδοτικότητα, τόσο στις μετακινήσεις εντός πόλης όσο και σε μεγαλύτερα ταξίδια. Το BMW i3 δεν πρέπει να φορτίζεται με καλώδια μήκους άνω των 30 μέτρων.
 

BMW i3s I01 2018, μαύρο Fluid με διακοσμητικά στοιχεία σε μπλε BMWi, πίσω λήψη τριών τετάρτων, μπροστά από γκαράζ με BMW Wallbox
BMW i3 I01 2018, μπεζ Jucaro με διακοσμητικά στοιχεία σε γκρι Frozen μεταλλικό, πίσω λήψη τριών τετάρτων, κινούμενο σε δρόμο

Αυτονομία.

Οι μετακινήσεις γίνονται πιο εύκολες από ποτέ: το BMW i3 μπορεί να καλύψει έως και 260 χιλιόμετρα σε μία ημέρα χάρη στην αυξημένη αυτονομία του. Η νέα μπαταρία υψηλής απόδοσης τροφοδοτεί τώρα τον ηλεκτροκινητήρα με ακόμα περισσότερη ενέργεια – για να μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερη οδηγική απόλαυση.
BMW i3 I01 2018, μπεζ Jucaro με διακοσμητικά στοιχεία σε γκρι Frozen μεταλλικό, φόρτιση σε BMW Wallbox

Οικιακή φόρτιση.

Μπορείτε να φορτίστε το BMW i3 στο σπίτι σας με το BMW Wallbox Essential, το BMW Wallbox Plus ή το BMW Wallbox Connect γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια. Σε περίπου τρεις ώρες η μπαταρία θα ανακτήσει το 80% της ενεργειακής χωρητικότητάς της. Αυτό είναι εφικτό χάρη στο τριφασικό ρεύμα φόρτισης του νέου BMW Wallbox που φτάνει τα 11 kW για το BMW i3.
Άντρας με καλώδιο φόρτισης BMW Wallbox, BMW i3 I01 2018, μπεζ Jucaro με διακοσμητικά στοιχεία σε γκρι Frozen μεταλλικό

Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης.

Πώς μπορώ να τροφοδοτήσω το αυτοκίνητο με ρεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας; Θα φορτιστεί εγκαίρως η BMW μου πριν από την αναχώρησή μου; Με την Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης, ερωτήσεις όπως αυτές είναι πλέον περιττές. Ο έξυπνος βοηθός φόρτισης φροντίζει για τη φόρτιση της μπαταρίας από τον οικιακό σταθμό φόρτισης, κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, ή από την πρίζα – πλήρως αυτόματα, αποδοτικά και, κυρίως, με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Εισαγάγετε το τιμολόγιο χρεώσεων ηλεκτρικού ρεύματος, την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης και την προτιμώμενη λειτουργία φόρτισης στην εφαρμογή BMW Connected. Βάσει αυτών των πληροφοριών, η Ψηφιακή Υπηρεσία Φόρτισης θα φορτίσει την BMW σας κατά τις χρονικές περιόδους με χαμηλό τιμολόγιο για να είναι πανέτοιμη κατά την αναχώρησή σας. Η δυνατότητα παρέχεται μόνο σε συνδυασμό με ένα BMW Wallbox.
Ζευγάρι φορτίζει το BMW i3 σε έναν δημόσιο σταθμό φόρτισης, I01 2018, μπεζ Jucaro με διακοσμητικά στοιχεία σε γκρι Frozen μεταλλικό

Δημόσια φόρτιση.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι να επιλέξετε το BMW i3 για τις μετακινήσεις σας – και άλλες τόσες δυνατότητες για να το φορτίσετε καθ' οδόν. Η πρακτική πλευρά: με το BMW i3, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δημόσιους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο (AC) ή συνεχές ρεύμα (DC). Έτσι αυξάνετε την ευελιξία σας και μπορείτε να φορτίζετε το αυτοκίνητό σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε έναν δημόσιο σταθμό φόρτισης η ενέργεια μεταφέρεται απευθείας στην μπαταρία υψηλής τάσης του αυτοκινήτου με ρεύμα σταθερής έντασης. Αυτό επιτρέπει στο BMW i3 να ανακτά το 80% της ενεργειακής χωρητικότητάς του σε περ. 40 λεπτά. Εναλλακτικά, μπορείτε να φορτίσετε το BMW i3 σε έναν σταθμό φόρτισης AC στο 80% της ενεργειακής χωρητικότητάς του, σε περίπου από τρεις ώρες. Έτσι, οι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης AC είναι κατάλληλοι για φόρτιση όταν το αυτοκίνητο παραμένει σταθμευμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, π.χ. όσο εσείς κάνετε τα ψώνια σας στο εμπορικό κέντρο.
BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Με το νέο BMW Wallbox Essential, το BMW Wallbox Plus ή το BMW Wallbox Connect μπορείτε να φορτίζετε γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια. Επιπλέον, το BMW Wallbox Connect προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης "πράσινης" ενέργειας από τη δική σας φωτοβολταϊκή εγκατάσταση.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BMW i3.

Χωρίς συμβιβασμούς. Τα πάντα για την οδηγική απόλαυση με μηδενικούς ρύπους.

Το BMW i3 αντιπροσωπεύει μια νέα στάση απέναντι στην κινητικότητα. Βασίζεται σε μια ενοποιημένη προσέγγιση που πλαισιώνει το αυτοκίνητο σε όλα τα στάδια, από την εξέλιξη και την παραγωγή μέχρι την ανακύκλωση. Πολλά από τα υλικά προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές – το BMW i3 κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου με ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές. Οδηγική απόλαυση με μοναδική αίσθηση.

Μάθετε περισσότερα
Ο κύκλος βιωσιμότητας του BMW i3

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Για το BMW i η βιωσιμότητα δεν είναι απλώς μια λέξη. Είναι η πιο ουσιαστική αρχή λειτουργίας. Για τον λόγο αυτό, ολόκληρος ο κύκλος ζωής του BMW i3 είναι σχεδιασμένος με γνώμονα τη μέγιστη εξοικονόμηση πόρων και τη βιωσιμότητα.

Μάθετε περισσότερα
Το πρωτοποριακό αμάξωμα χαμηλού βάρους του BMW i3 από ανθρακονήματα

ΕΞΕΛΙΞΗ.

Το αυτοκίνητο εξελίχθηκε εξαρχής με γνώμονα την ηλεκτρική κινητικότητα. Τα πρωτοποριακά μέτρα βελτιστοποίησης της αεροδυναμικής μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση και την κατανάλωση ενέργειας, τα βιώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά προστατεύουν το περιβάλλον και αντικαθιστούν παραδοσιακά υλικά, όπως το πλαστικό.

Μάθετε περισσότερα
Ανεμογεννήτριες

ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Εξαιρετική βιωσιμότητα: Τα ανθρακονήματα που χρησιμοποιούνται στο BMW i3 κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου με τη χρήση υδροηλεκτρικής ενέργειας. Η παραγωγή στο εργοστάσιο BMW στη Λειψία της Γερμανίας τροφοδοτείται εξ' ολοκλήρου με αιολική ενέργεια. Σε σύγκριση με άλλα μοντέλα BMW, απαιτείται μόνο η μισή ενέργεια για την παραγωγή.

Μάθετε περισσότερα
BMW i3 I01 2018, μπεζ Jucaro με διακοσμητικά στοιχεία σε γκρι Frozen μεταλλικό, πλαϊνή λήψη με ανοικτές πόρτες σε πάρκο

ΧΡΗΣΗ.

Με το BMW i3 μπορείτε να κινηθείτε χωρίς ρύπους, θόρυβο ή οσμές. Αυτό περιορίζει την ατμοσφαιρική ρύπανση στις πόλεις. Ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχει η δυνατότητα εύκολης φόρτισης με "πράσινη ενέργεια" ή με ενέργεια από φωτοβολταϊκά συστήματα. Η λειτουργία ECO PRO αυξάνει την αυτονομία και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας.

Μάθετε περισσότερα
Ανακυκλωμένα υλικά του BMW i3

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Το BMW i3 είναι ανακυκλώσιμο σε ποσοστό 95%. Η μονάδα της μπαταρίας μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για τη συσσώρευση ηλιακής ενέργειας. Το πλεόνασμα των ανθρακονημάτων μπορεί να επιστραφεί στη διαδικασία παραγωγής.

Μάθετε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ BMW i3.

Υποστηρίζει την κινητικότητά σας. Με νέους τρόπους και σε όλους του διαύλους.

Μην χάνετε τίποτα όσο βρίσκεστε στον δρόμο. Παραμείνετε πάντα ενημερωμένοι. Αυτό ακριβώς προσφέρει το BMW i3 με τις διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Δεν προκαλεί έκπληξη που παραμένει το καλύτερα δικτυωμένο αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία της αγοράς. Για αυτόν τον λόγο, είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που συνδυάζει την ξεκούραστη κινητικότητα, την άνεση και την ασφάλεια με αυτόν τον τρόπο.

Γυναίκα με γυαλιά ηλίου οδηγεί ένα BMW i3

Ενσωμάτωση Amazon Alexa Car.

Με την ενσωμάτωση του Amazon Alexa* στο αυτοκίνητο, η φωνητική υπηρεσία είναι το ίδιο εύχρηστη, όπως την έχετε συνηθίσει και στο σπίτι. Οι αποκρίσεις του Alexa εμφανίζονται και στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου του αυτοκινήτου. (*Οι επωνυμίες Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών εταιριών της.)
Concierge Service, BMW i3

Concierge Service, BMW i3

Θα έχει ηλιοφάνεια αύριο στη Ρώμη; Πότε πετάει το αεροπλάνο μου; Το Concierge Service σάς βοηθά στα ταξίδια σας και παρέχει υποστήριξη με το πάτημα ενός κουμπιού. Είτε πρόκειται για μια κράτηση στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο ή στον κινηματογράφο. Μπορείτε ακόμα να τις χρησιμοποιήσετε για τις πληρωμές. Το Concierge Service είναι πάντα στη διάθεσή σας, όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν χρειαστείτε. Ορισμένες από τις υπηρεσίες δεν διατίθενται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.
Υπηρεσίες Connected eDrive στην εφαρμογή BMW Connected για smartphone

Υπηρεσίες Connected eDrives.

Οι υπηρεσίες Connected eDrive αποτελούν τη βάση για τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας υποστήριξης κινητικότητας BMW Connected στο αυτοκίνητο, καθώς και των έξυπνων λειτουργιών BMW ConnectedDrive με τις εκτεταμένες υπηρεσίες πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και service. Έτσι είναι δυνατή η χρήση επιλεγμένων εφαρμογών για smartphone στο αυτοκίνητο, καθώς και η πρόσβαση στο BMW ConnectedDrive Store.
Driving Assistant Plus

Driving Assistant Plus.

Ο εξοπλισμός Driving Assistant Plus βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση. Περιλαμβάνει Προειδοποίηση Σύγκρουσης στο Πίσω Μέρος και Προειδοποίηση Πεζών με Λειτουργία Φρεναρίσματος στην Πόλη, Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας, ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Σύστημα Υποβοήθησης σε Κυκλοφοριακή Συμφόρηση.
Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου, BMW i3, εσωτερικό

Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης.

Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης διευκολύνει τη στάθμευση σε παράλληλες θέσεις. Οι κατάλληλες θέσεις στάθμευσης προβάλλονται και επιλέγονται στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου. Μετά την ενεργοποίηση του φλας και όταν πατηθεί το πλήκτρο PDC, το σύστημα αναλαμβάνει την αλλαγή ταχυτήτων, τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2.

BMW i3 (120 Ah):
Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 13,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 359
Καθημερινή ηλεκτρική αυτονομία σε km: έως και 260

BMW i3s (120 Ah):
Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 14,6-14,0
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
Ηλεκτρική αυτονομία σε km (μικτός κύκλος): 330-345
Καθημερινή ηλεκτρική αυτονομία σε km: έως και 260

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την προαναφερόμενη διαδικασία μετρήσεων VO (EU) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Οι τιμές είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.