Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.

4.4

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km

2.1

Εκπομπές CO2 σε g/km

49

Ηλεκτρική αυτονομία σε km

έως και 37

Ανακαλύψτε τη νέα γενιά των σπορ αυτοκινήτων. Πιο αποδοτικό - για παράδειγμα χάρη στην έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους με ανθρακονήματα και την αεροδυναμική σχεδίαση. Περισσότερο βιώσιμο – με την άκρως αποδοτική τεχνολογία BMW eDrive και τα ανακυκλώσιμα υλικά στο εσωτερικό. Χωρίς να υπολείπεται σε δυναμική και σπορ εμφάνιση. Χωρίς συμβιβασμούς, αλλά με τον ιδανικό συνδυασμό οδηγικής απόλαυσης και υπευθυνότητας. Το BMW i8 είναι ένα υβριδικό plug-in που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του πρωτοποριακού ηλεκτροκινητήρα με τις τεχνολογίες του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το αποτέλεσμα είναι μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης – με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

Ο επαναπροσδιορισμός του σπορ αυτοκινήτου: το BMW i8.

Προοδευτική οδηγική απόλαυση.

Το BMW i8 είναι έτοιμο να φέρει επανάσταση στην κατηγορία του. Είναι το πρώτο σπορ αυτοκίνητο με τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων ενός μικρού αυτοκινήτου. Το δυνατό σημείο του υβριδικού plug-in είναι ο άψογος συνδυασμός του ηλεκτροκινητήρα με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, ο οποίος εκφράζεται στο δρόμο με κορυφαία δυναμική και αποδοτικότητα. Το πρώτο σπορ αυτοκίνητο που επιταχύνει ακόμα και το πνεύμα της εποχής.

Σχεδίαση.

Με τη συναρπαστική ολιστική του σύλληψη, το BMW i8 ζωντανεύει το όραμα ενός σύγχρονου και βιώσιμου σπορ αυτοκινήτου. Η άκρως συναισθηματική σχεδίαση προϊδεάζει για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το BMW i8. Και όμως, δεν υπάρχει εφησυχασμός από τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η αισθητική ακολουθεί έναν λειτουργικό σκοπό: καλύτερη αεροδυναμική για μέγιστη αποδοτικότητα.

Μετάδοση κίνησης.

Το BMW i8 προσφέρει κάτι παραπάνω από έναν γνήσιο σπορ χαρακτήρα. Με το μοναδικό της σύστημα κίνησης, εφευρίσκει εκ νέου την ιδέα της σπορ κινητικότητας. Αυτό το επιτυγχάνει με το ισχυρό υβριδικό σύστημα plug-in, την τεχνολογία BMW eDrive και τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης BMW TwinPower Turbo των 1,5 λίτρων. Έτσι, καταφέρνει να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτροκινητήρα με αυτά του κινητήρα βενζίνης για να μπορεί να προσφέρει μία μοναδική οδηγική εμπειρία.

Laser light.

Τα προαιρετικά διαθέσιμα φώτα πορείας με τεχνολογία laser αυξάνουν την απόσταση φωτισμού των φώτων πορείας και βελτιώνουν τον φωτισμό. Συγχρόνως καταναλώνουν μόνον ένα μικρό μέρος της ενέργειας που καταναλώνουν οι συμβατικοί προβολείς