ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

BMW i

Το Πρόγραμμα Εμπειρίας BMW i Pure Impulse.

ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Το Πρόγραμμα Εμπειρίας BMW i Pure Impulse.

Μοναδικές εμπειρίες που συμπληρώνουν ιδανικά τα ενδιαφέροντα και τα πάθη σας – μια ευγενική προσφορά του Προγράμματος Εμπειρίας BMW i Pure Impulse. Το πρόγραμμα σάς οδηγεί σε έναν κόσμο γεμάτο ιδέες και τάσεις από τους χώρους του ταξιδιού, του πολιτισμού, της γαστρονομίας, της σχεδίασης και πολλά άλλα. Όπως και το ίδιο το BMW i8, το πρόγραμμα εκφράζει έναν νέο τρόπο θέασης της ζωής μας: με επίκεντρο την πολυτέλεια, την προοδευτικότητα και τη βιωσιμότητα. Αυτός είναι ο κόσμος του Προγράμματος Εμπειρίας BMW i Pure Impulse. Αυτό είναι το «Next Premium».

ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Το Πρόγραμμα Εμπειρίας BMW i Pure Impulse.

Μοναδικές εμπειρίες που συμπληρώνουν ιδανικά τα ενδιαφέροντα και τα πάθη σας – μια ευγενική προσφορά του Προγράμματος Εμπειρίας BMW i Pure Impulse. Το πρόγραμμα σάς οδηγεί σε έναν κόσμο γεμάτο ιδέες και τάσεις από τους χώρους του ταξιδιού, του πολιτισμού, της γαστρονομίας, της σχεδίασης και πολλά άλλα. Όπως και το ίδιο το BMW i8, το πρόγραμμα εκφράζει έναν νέο τρόπο θέασης της ζωής μας: με επίκεντρο την πολυτέλεια, την προοδευτικότητα και τη βιωσιμότητα. Αυτός είναι ο κόσμος του Προγράμματος Εμπειρίας BMW i Pure Impulse. Αυτό είναι το «Next Premium».

BMW i

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΣΕ ΓΚΡΙ CARPO CARUM.

Διαθέσιμη αποκλειστικά με το πακέτο Pure Impulse, η εσωτερική σχεδίαση σε γκρι Carpo Carum εντυπωσιάζει με την πρωτοποριακή αισθητική της και την υψηλής ποιότητας εμφάνισή της. Οι ανοιχτόχρωμες, εν μέρει διάτρητες δερμάτινες επιφάνειες σε γκρι Carum δημιουργούν αντίθεση με τους ανθρακί τόνους στην επένδυση ουρανού και με τα διάφορα επιμέρους στοιχεία από φυσικό δέρμα, συνθέτοντας ένα ευρύχωρο περιβάλλον. Οι ιδιαίτερες διακοσμητικές επιφάνειες σε μπλε BMW i, όπως αυτές στους ιμάντες των ζωνών ασφαλείας ή στις διπλές ραφές στα καθίσματα και τα πατάκια, όχι μόνο υπογραμμίζουν τον απόλυτα σπορ χαρακτήρα του BMW i8, αλλά δημιουργούν και μια μοναδική, πολύ φινετσάτη ατμόσφαιρα. Οι μεταλλικές επιφάνειες με φινίρισμα Amido στον πίνακα οργάνων, την κεντρική κονσόλα και τις πόρτες ολοκληρώνουν τη συνολική εμφάνιση. Σε συνδυασμό με μια σειρά από διακριτικές λεπτομέρειες σε γυαλιστερό χρώμιο Pearl, εξασφαλίζουν ότι το πακέτο Pure Impulse είναι το «κλειδί» για μια μοναδική σχεδίαση και μια άνετη εμπειρία οδήγησης.

 • Πλαϊνά διακοσμητικά καλύμματα

  Τα διακοσμητικά καλύμματα στους καθρέπτες στις πόρτες από φυσικό δέρμα σε ανθρακί-μαύρο χρώμα κάνουν το εσωτερικό να φαίνεται ακόμα πιο σπορ και πιο ευρύχωρο. Και εδώ, διακοσμητικές γραμμές τονισμού σε μπλε χρώμα σχηματίζουν καλαίσθητα περιγράμματα και δημιουργούν μια φουτουριστική, τρισδιάστατη αίσθηση. Το «παιχνίδισμα» με τις ανοιχτόχρωμες δερμάτινες επιφάνειες στα πλαϊνά διακοσμητικά καλύμματα αναδεικνύουν στο έπακρο τον σύγχρονο και δυναμικό χαρακτήρα του BMW i8.

 • Ιμάντες ζωνών ασφαλείας

  Με το άκρως ελκυστικό σπορ στιλ τους, οι ιμάντες των ζωνών ασφαλείας του πλήρους πακέτου εξοπλισμού BMW i8 ξεχωρίζουν ανάμεσα στα άλλα μοντέρνα-κλασικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού. Το «φρέσκο» look τους αναδεικνύει τις ανοιχτόχρωμες διπλές ραφές σε μπλε BMW i ενώ, συγχρόνως, δημιουργεί αντίθεση με τις επενδύσεις των καθισμάτων από ανοιχτόχρωμο φυσικό δέρμα. Χάρη σε αυτό το ιδιαίτερο γνώρισμα, οι ιμάντες των ζωνών ασφαλείας του οδηγού και του συνοδηγού αποκτούν το χαρακτήρα μοντέρνας σχεδιαστικής λεπτομέρειας που αποπνέει δυναμισμό και πολυτέλεια στο έπακρο.

ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.

Οι στιλάτες λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν το εξαιρετικό να «ξεφεύγει» από τα συνηθισμένα. Όπως η επιγραφή «i8» στα προσκέφαλα των καθισμάτων, η οποία διατίθεται αποκλειστικά με το πακέτο Pure Impulse (σε συνδυασμό με την εσωτερική σχεδίαση σε γκρι Carpo Carum). Ξεχωρίζει χάρη στο κορυφαίας ποιότητας και, συγχρόνως, διακριτικό στιλ της, υπογραμμίζοντας την αίσθηση μιας εντελώς νέας διάστασης στον πολυτελή χαρακτήρα.

ΦΡΕΝΑ.

Δείχνει ακριβώς από τι είναι φτιαγμένη: Με την επιγραφή «BMW i» και τη συνοδευτική διακοσμητική επιφάνεια σε μπλε BMW i στις δαγκάνες των φρένων, το BMW i8 δηλώνει απερίφραστα ότι είναι ένα σπορ αυτοκίνητο γεμάτο αυτοπεποίθηση. Αυτή η δυναμική λεπτομέρεια εγγυάται ότι το αυτοκίνητο έχει ξεχωριστή εμφάνιση, ενώ, επιπλέον, η άριστης ποιότητας κατασκευή των δαγκανών των φρένων εκφράζει την πρωτοποριακή, προσανατολισμένη στο μέλλον δυναμική οδήγησης του BMW i8 και ολοκληρώνει τη σοφιστικέ σχεδίασή του.

ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΕΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.

ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΕΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.

Η εκλεπτυσμένη «πινελιά» που προστίθεται στον επιλογέα ταχυτήτων με τη μαύρη, στιβαρή και ανθεκτική στα γδαρσίματα κεραμική επένδυση από οξείδιο του ζιρκονίου προσδίδει ακόμα πιο σοφιστικέ «αέρα» στο εσωτερικό του BMW i8. Επιπλέον, η μοντέρνα, πολυτελής αίσθηση που νιώθετε όταν αγγίζετε αυτό το υλικό εγγυάται μια μοναδικά απολαυστική εμπειρία αφής πριν και κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας.

ΜΑΡΣΠΙΕ.

Το «κατώφλι» ανάμεσα στην καθημερινότητα και την καινοτομία. Μόλις ανοίξετε τις πόρτες του BMW i8, τα μαρσπιέ θα τραβήξουν αμέσως την προσοχή σας. Η μοντέρνα επιγραφή «i8» συναρπάζει, καθώς εκπέμπει μια υψηλής ποιότητας εμφάνιση και αίσθηση. Ένα εφέ που επιτυγχάνεται μέσω μιας περίτεχνης τεχνικής χάραξης με laser κατά τη διαδικασία παραγωγής αναδεικνύει έντονα τις διάφορες αποχρώσεις του πολυστρωματικού χρώματος αμαξώματος.

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ.

Ακόμα και όταν το βλέπετε μέσα από το παρμπρίζ, το κάλυμμα του κινητήρα με επένδυση από μαύρο δέρμα δημιουργεί μια αίσθηση απέριττης κομψότητας και εξαιρετικής ποιότητας – μια αίσθηση που ολοκληρώνεται με την ευχάριστη, σοφιστικέ υφή του, την οποία νιώθετε όταν φορτώνετε το χώρο αποσκευών.
Ένα εξίσου στιλάτο χαρακτηριστικό του πλήρους πακέτου εξοπλισμού Pure Impulse είναι τα πατάκια με ραφές σε χρώμα αντίθεσης μπλε BMW i.

ΚΑΡΤΑ BMW I PURE IMPULSE.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εμπειρίας BMW i Pure Impulse, σας παρέχεται και η Κάρτα BMW i Pure Impulse, η οποία σας ανοίγει τις πόρτες σε έναν κόσμο γεμάτο αποκλειστικές εκδηλώσεις και προνόμια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδρομής τους, κάθε 3 μήνες, οι κάτοχοι της κάρτας Pure Impulse λαμβάνουν έναν οδηγό προγράμματος που περιέχει πληροφορίες και εκτενείς αναφορές για όλες τις τελευταίες τάσεις που επικρατούν στον κόσμο, καθώς και μια μοναδική επιλογή τοπικών, περιφερειακών και διεθνών εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, δική του online διαδικτυακή εφαρμογή και ενημερωτικό δελτίο με μια εξαιρετική συλλογή πρωτότυπων ιδεών και μοναδικών ευκαιριών. Ό,τι κι αν θέλετε να κάνετε – να παρευρεθείτε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, να ανακαλύψετε ένα νέο οικολογικό θέρετρο ή να εξερευνήσετε νέες, πρωτοποριακές γκουρμέ γεύσεις σε ένα πολυτελές εστιατόριο – η κάρτα BMW i Pure Impulse κάνει κάθε σας επιθυμία πραγματικότητα.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Εκτός από τα αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, το πακέτο Pure Impulse περιλαμβάνει όλον το διαθέσιμο προαιρετικό εξοπλισμό. Όπως, για παράδειγμα, το σύστημα συναγερμού για μεγαλύτερη ασφάλεια ή το BMW Head-Up Display, το οποίο, σε συνδυασμό με το Σύστημα Υποβοήθησης Οδήγησης και το πακέτο φωτισμού, σας εγγυάται την ξέγνοιαστη οδηγική απόλαυση που περιμένετε από μια BMW.

 • Διάφορα χαρακτηριστικά προαιρετικού εξοπλισμού

  Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού που αναφέρθηκαν παραπάνω, το πλήρες πακέτο εξοπλισμού Pure Impulse περιλαμβάνει επίσης τα παρακάτω προαιρετικά χαρακτηριστικά:
  • Πακέτο αποθηκευτικών χώρων
  • Σύστημα συναγερμού
  • BMW Head-Up Display
  • Oυρανός σε ανθρακί χρώμα
  • Driving Assistant
  • Σύστημα ηχείων Hi-Fi Harman Kardon
  • Λειτουργία τηλεφωνίας με εκτεταμένη συνδεσιμότητα smartphone
  • Προβολείς LED με εκτεταμένες λειτουργίες
  • Πακέτο φωτισμού
  • Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC)
  Ζάντες ελαφρού κράματος 20" BMW i με ακτίνες W 470 και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω.