BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, BMW Individual μπλε Frozen Portimao μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

374 hp (275 kW)

Επιδόσεις

Βενζίνη

Τύπος κινητήρα και καυσίμου

THE 4

BMW M

Η ΝΕΑ BMW M440i xDRIVE CABRIO

374 hp (275 kW)

Επιδόσεις

Βενζίνη

Τύπος κινητήρα και καυσίμου

THE 4Η ΝΕΑ BMW M440i xDRIVE CABRIO

Η BMW M440i xDrive Cabrio απορρίπτει τις συνήθειες. Με πρωτοποριακή σχεδίαση και έμφυτο ταλέντο για υψηλές επιδόσεις, το δυναμικό cabrio προσφέρει πρωτόγνωρες οδηγικές εμπειρίες που συγκινούν – για την BMW M440i xDrive Cabrio η ανεξαρτησία ξεκινά από την πρώτη έκρηξη ροπής.

Μάθετε περισσότερα

BMW M440i xDrive Cabrio(1):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,4–6,9
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 169–159

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW M440i xDrive CABRIO.

Συστημα μεταδοσης κινησης, αναρτησεις και επιδοσεις.

BMW M440i xDrive Cabrio.

Δυναμική και σπορ οδήγηση για καθημερινή χρήση.
  • 6-κύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης BMW M TwinPower Turbo με ισχύ 374 hp
  • Σπορ Αυτόματο κιβώτιο Steptronic 8 σχέσεων
  • Σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive
  • 275 kW (374 hp), 500 Nm, 0–100 km/h σε 4,9 δευτ.
BMW M440i xDrive G23 2020 BMW Individual Frozen Portimao Blue metallic three-quarter front view

BMW M440i xDRIVE CABRIO – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Δυναμικη οδηγησης και σχεδιαστικα στοιχεια της BMW M440i xDrive Cabrio.

Πνεύμα ελευθερίας: εδώ μπορείτε να δείτε μια αποκλειστική σύνθεση σπορ επιλογών εξοπλισμού για την BMW M440i xDrive Cabrio. Τα εντυπωσιακά στοιχεία Μ σχεδίασης σε γκρι Cerium και οι λεπτομέρειες στο εσωτερικό αποτυπώνουν την ολοκληρώνουν την ασυγκράτητη ορμή αυτού του σπορ cabrio για ελευθερία.

BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, BMW Individual μπλε Frozen Portimao μεταλλικό, πίσω λήψη τριών τετάρτων με μοντέλο
Εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW Μ TwinPower Turbo, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, κοντινή λήψη

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης BMW Μ TwinPower Turbo.

Η εντυπωσιακή απόδοση ισχύος, η «μεταξένια» λειτουργία και ο συναρπαστικός ήχος είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του εξακύλινδρου σε σειρά κινητήρα βενζίνης BMW M TwinPower Turbo από τη νέα γενιά κινητήρων BMW EfficientDynamics. Με διπλό VANOS, Valvetronic, Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας και υπερτροφοδότη TwinScroll, αποδεικνύεται ισχυρός και ιδιαίτερα αποδοτικός.
Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση, BMW M440i xDrive Cabrio, BMW Individual μπλε Frozen Portimao μεταλλικό, G23, 2020, λεπτομέρεια πίσω προφυλακτήρα

Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση.

Η Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση μπορεί να προσαρμοστεί ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στον δικό σας τρόπο οδήγησης, ενισχύοντας την άνεση ή τη δυναμική.
Μ δερμάτινο τιμόνι, μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, cockpit

Μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης.

Το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση και ευέλικτη απόκριση και απαιτεί μικρότερη δύναμη για τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης. Προσαρμόζεται στη γωνία στροφής του τιμονιού με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στη διαδικασία στάθμευσης και κατά τη διάρκεια ελιγμών.
BMW M440i xDrive Cabrio, BMW Individual μπλε Frozen Portimao μεταλλικό, G23, 2020, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων

Μ Σπορ διαφορικό.

Το Μ Σπορ διαφορικό βελτιώνει την πρόσφυση και την ευστάθεια κατά τις αλλαγές πορείας, στην επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής, στη γρήγορη είσοδο στη στροφή και στους δρόμους με ανομοιόμορφη επιφάνεια. Η πρόσφυση βελτιώνεται με τη βοήθεια μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας που ελαχιστοποιεί τις διαφορές στην ταχύτητα περιστροφής των πίσω τροχών.
Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, εσωτερικό, λεπτομέρεια επιλογέα σχέσεων

Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματων και χειροκίνητων αλλαγών από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι – για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
Μ Σπορ φρένα, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, λεπτομέρεια ζαντών ελαφρού κράματος

Μ Σπορ φρένα.

Τα Μ Σπορ φρένα διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και μονού εμβόλου πίσω, οι οποίες είναι βαμμένες σε μπλε μεταλλικό χρώμα και φέρουν επιγραφή M. Διαθέτουν μεγάλους δίσκους για να εξασφαλίζουν κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης. Προσαρμοσμένα στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, παρακινούν για έναν άκρως δυναμικό τρόπο οδήγησης και προσφέρουν εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης στο βρεγμένο οδόστρωμα.
BMW M440i xDrive Cabrio, BMW Individual μπλε Frozen Portimao μεταλλικό, G23, 2020, μπροστινή λήψη, κάθετη BMW μάσκα με διπλά "νεφρά" σε γκρι Cerium

M πλαίσιο μάσκας "νεφρών" σε γκρι Cerium.

Η κάθετη BMW μάσκα με διπλά "νεφρά" παραπέμπει σε θρυλικά μοντέλα όπως η BMW 328. Το πλαίσιο σε γκρι Cerium προσδίδει στη μάσκα "νεφρών" μία ιδιαίτερη εμφάνιση και αποτελεί μια νέα ερμηνεία της παράδοσης BMW.
BMW M440i xDrive Cabrio, BMW Individual μπλε Frozen Portimao μεταλλικό, G23, 2020, κοντινή λήψη πίσω τμήματος, Μ Αεροδυναμικό πακέτο

Μ Αεροδυναμικό πακέτο.

Το Μ Αεροδυναμικό πακέτο με μπροστινό προφυλακτήρα Μ ειδικής σχεδίασης, διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ στο χρώμα αμαξώματος και το διαιρούμενο ένθετο διαχύτη σε μεταλλικό Dark Shadow και γυαλιστερό μαύρο αποπνέει μοναδικό δυναμισμό. Στην BMW M440i, το ένθετο διαχύτη διαθέτει φινίρισμα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.
Μ ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες 848 σε διχρωμία μαύρο Jet, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, κοντινή λήψη

Μ Ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες 848 σε διχρωμία μαύρο Jet.

Μ Ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες 848 Μ σε διχρωμία μαύρο Jet, στιλβωμένες, με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων, μπροστά 7,5J x 18 με ελαστικά 225/45 R18, πίσω 8,5J x 18 με ελαστικά 255/40 R18.
Μ σπορ καθίσματα, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, εσωτερικό, κοντινή λήψη

Μ Σπορ καθίσματα.

Τα Μ σπορ καθίσματα πολλαπλών ρυθμίσεων τύπου μπάκετ με μερικώς ενσωματωμένο προσκέφαλο παρέχουν άριστη πλευρική στήριξη σε εσάς και τον συνοδηγό. Επιπλέον, μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά το πλάτος της πλάτης καθίσματος. Η ιδιαίτερη σχεδίασή τους με μαύρο Μ λογότυπο τονίζει οπτικά τις αθλητικές ικανότητες του αυτοκινήτου.
Μ δερμάτινο τιμόνι, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, εσωτερικό, κοντινή λήψη

Μ Δερμάτινο τιμόνι.

Το Μ δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, Μ έμβλημα και ενσωματωμένο αερόσακο οδηγού, διαθέτει σχεδίαση τριών ακτίνων. Η στεφάνη τιμονιού από μαύρο δέρμα 'Walknappa' με μαύρες ραφές και στηρίγματα αντιχείρων εξασφαλίζει μια εξαιρετική αίσθηση αφής.

COCKPIT ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

Το συστημα χειρισμου, οι ψηφιακες υπηρεσιες και τα συστηματα υποστηριξης οδηγου της BMW M440i xDrive Cabrio.

Ευκρίνεια, άνεση και ασφάλεια κορυφαίου επιπέδου: διάφορες πρωτοποριακές τεχνολογίες σας υποστηρίζουν με πολλούς τρόπους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Εστιάστε σε ό,τι έχει σημασία – στην απόλυτη οδηγική απόλαυση με την BMW M440i xDrive Cabrio.

Cockpit, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, εσωτερικό
BMW Live Cockpit Professional, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, εσωτερικό

BMW Live Cockpit Professional.

Το BMW Live Cockpit Professional με λειτουργία πλοήγησης περιλαμβάνει δύο μονάδες ενδείξεων υψηλής ποιότητας, αποτελούμενες από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 10,25'' με λειτουργία αφής και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3''. Το BMW Λειτουργικό Σύστημα 7 μπορεί να ελεγχθεί και από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch.
BMW Λειτουργικό Σύστημα 7, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, εσωτερικό, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

BMW Λειτουργικό Σύστημα ID7.

Το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού του BMW Λειτουργικού Συστήματος ID7 επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου π.χ. με χειρονομίες, φωνητικές εντολές (στα αγγλικά), μέσω της οθόνης αφής και μέσω του πολυχειριστηρίου iDrive - με άκρως διαισθητικό τρόπο. Για αυτόν τον σκοπό έχει αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα του πολυχειριστηρίου. Πλέον το μενού εφαρμογών μπορεί να επιλεχθεί απευθείας.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, εσωτερικό, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey, BMW. Who are you?" Δεν θα ήταν εκπληκτικό, η BMW σας να είναι και ο προσωπικός σας βοηθός; Επικοινωνήστε με το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας το BMW Intelligent Personal Assistant. Σας γνωρίζει, βελτιώνεται καθημερινά και σας βοηθά σε κάθε περίπτωση. Μπορείτε να ορίσετε τη δική σας λέξη ενεργοποίησης. Μπορεί να σας εξηγήσει τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την BMW σας.
Driving Assistant Professional, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, εσωτερικό, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

Driving Assistant Professional.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και κρίσιμες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Αλλαγής Λωρίδας και Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.
Parking Assistant Plus, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, εσωτερικό, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

Parking Assistant Plus.

Το Parking Assistant Plus κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Μεταξύ άλλων, διαθέτει σύστημα Surround View με Top View, Panorama View, Σύστημα Υποβοήθησης Παράλληλης Στάθμευσης, Ενεργό Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος, λειτουργία φρεναρίσματος ανάγκης και Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με καθοδήγηση για παράλληλη και κάθετη στάθμευση και Υποστήριξη Οπισθοπορείας.
Ενσωμάτωση smartphone, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, εσωτερικό, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

Ενσωμάτωση smartphone.

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του smartphone και στην BMW σας; Με την ενσωμάτωση smartphone, το αυτοκίνητό σας υποστηρίζει τα Apple CarPlay® και Android Auto® μέσω ασύρματης σύνδεσης μεταξύ του smartphone και του αυτοκινήτου σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε πολλές γνώριμες λειτουργίες και εφαρμογές στο αυτοκίνητό σας.
Ψηφιακό Κλειδί, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, πόρτα αυτοκινήτου με smartphone

BMW Ψηφιακό Κλειδί.

Γιατί να χρειάζεται να παίρνετε μαζί σας το κλειδί όταν έχετε ένα smartphone; Μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε την BMW σας και να θέτετε σε λειτουργία τον κινητήρα με το Ψηφιακό Κλειδί. Μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε έως και πέντε άτομα με συμβατά iPhone* για τη χρήση της BMW σας. Μεταξύ άλλων, μπορεί να περιοριστεί η ισχύς και η τελική ταχύτητα, π.χ. για νέους οδηγούς. *Το BMW Ψηφιακό Κλειδί είναι συμβατό μόνο με επιλεγμένα iPhone. Στο bmw.com/digitalkey θα βρείτε έναν κατάλογο συμβατών iPhone
Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, εσωτερικό, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού.

Θέλετε η BMW σας να είναι πάντοτε ενημερωμένη με το πιο πρόσφατο λογισμικό; Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, η BMW σας θα είναι πάντα ενημερωμένη. Η εγκατάσταση των ενημερώσεων γίνεται ασύρματα όπως ακριβώς και στο smartphone σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενεργοποιηθούν και άλλες λειτουργίες στο αυτοκίνητό σας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4 CABRIO.

BMW M440i xDrive Cabrio.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

275 (374)/5.500–6.500

Μέγ. ροπή σε Nm σε σ.α.λ.:

500/1.900–5.000

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

4,9

Κατανάλωση καυσίμου, σε μικτό κύκλο σε l/100 km:

7,4-6,9

BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020, BMW Individual μπλε Frozen Portimao μεταλλικό, πίσω λήψη τριών τετάρτων με μοντέλο

BMW 4 ΣΕΙΡΑ CABRIO.

Η ελευθερία στην πιο κομψή της μορφή: εκτός από την κορυφαία δυναμική οδήγησης και την ιδιαίτερη αισθητική, η BMW Σειρά 4 Cabrio εμπνέει με το αθλητικό και κομψό εσωτερικό και την τεχνολογικά προηγμένη υφασμάτινη οροφή.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ BMW.

Εφαρμογή Κατάλογοι BMW για smartphone

Εξερευνήστε διαδραστικά τον κόσμο της BMW από το smartphone ή το tablet σας. Η εφαρμογή Κατάλογοι BMW περιέχει τα ψηφιακά έντυπα για όλα τα νέα μοντέλα BMW. Απολαύστε αναλυτικές πληροφορίες, εντυπωσιακές εικόνες, συναρπαστικά βίντεο και συγκλονιστικές ιστορίες παρασκηνίου για την BMW της επιλογής σας. Φυσικά εδώ θα βρείτε και λεπτομέρειες για τη σχεδίαση, τις επιλογές εξοπλισμού, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες της νέας BMW M440i xDrive Cabrio.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW M440i xDRIVE CABRIO.

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για την BMW M440i xDrive Cabrio, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές, τηλεφωνικά ή επιτόπου.

ΓΝΗΣΙΑ BMW ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW M440i xDRIVE CABRIO*.

Ανακαλυψτε στοιχεια ειδικου εξοπλισμου και χρησιμα αξεσουαρ για το M Αυτοκινητο της BMW Σειράς 4 Cabrio.

Η BMW M440i xDrive Cabrio προσφέρει δυναμική οδηγική απόλαυση και πλούσιο εξοπλισμό με σπορ χαρακτήρα. Τα Γνήσια BMW Αξεσουάρ είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα μοναδικών πρόσθετων αξεσουάρ που ταιριάζουν άψογα με την ποιότητα, τη σχεδίαση και την απόδοση αυτού εξαιρετικού σπορ cabrio δίνοντάς του ακόμα μεγαλύτερη αξία. *Οι απεικονίσεις είναι ενδεικτικές και παρουσιάζουν την BMW 430i Cabrio.

BMW Σειρά 4 Cabrio, G23, πράσινο Sanremo μεταλλικό, 2020, πίσω λήψη τριών τετάρτων με BMW πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου Pro 2.0
BMW Advanced Car Eye 2.0, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020

BMW Advanced Car Eye 2.0.

Το BMW Advanced Car Eye 2.0 είναι μια υψηλής ευαισθησίας κάμερα full-HD που καταγράφει ό,τι συμβαίνει μπροστά και πίσω από το αυτοκίνητο, ακόμα και όταν είναι σταθμευμένο. Σε περίπτωση ασυνήθιστης δραστηριότητας ή/και υπερβολικής κινητικότητας στο χώρο έξω από το αυτοκίνητο, η κάμερα μαγνητοσκοπεί αυτόματα το συμβάν, προκειμένου να τεκμηριώσει πιθανό ατύχημα ή απόπειρα παραβίασης.
BMW πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου Pro 2.0, BMW Σειρά 4 Cabrio, G23, 2020, Γνήσια BMW Αξεσουάρ

BMW πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου Pro 2.0.

Η BMW πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων Pro 2.0 είναι ελαφριά και στιβαρή συγχρόνως και μπορεί να μεταφέρει βάρος έως και 60 kg. Εξαιρετικά εύκολη στο χειρισμό, μπορεί να μεταφέρει δύο κανονικά ή ηλεκτρικά ποδήλατα (μπορεί επίσης να προεκταθεί για μεταφορά τριών ποδηλάτων). Διαθέτει λειτουργία κλίσης, η οποία επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών ανά πάσα στιγμή.
Μ Performance ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες 796 M σε μαύρο Jet ματ, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020

Μ Performance ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες 796 M σε μαύρο Jet ματ, σετ τροχών με θερινά ελαστικά.

Οι υψηλής ποιότητας M Performance σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες 796 M διατίθενται σε μαύρο Jet ματ με έγχρωμο λογότυπο M. Σετ τροχών TPMS με θερινά ελαστικά runflat, μέγεθος ζαντών 7,5J x 18 με ελαστικά διαστάσεων 225/45 R18 95Y RSC μπροστά και 8,5J x 18 με ελαστικά διαστάσεων 255/40 R18 99Y RSC πίσω.
BMW κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020

BMW κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών.

Το αντιολισθητικό, αδιάβροχο και ανθεκτικό BMW κάλυμμα δαπέδου χώρου αποσκευών με υπερυψωμένα ρέλια σε όλες τις πλευρές και κομψή σχεδίαση προστατεύει τον χώρο αποσκευών από τους ρύπους και την υγρασία. Σε μαύρο χρώμα και με υψηλής ποιότητας ένθετο από ανοξείδωτο ατσάλι, το κάλυμμα δαπέδου ταιριάζει άψογα στον χώρο αποσκευών.
BMW ταπέτα παντός καιρού μπροστά, BMW Μ440i xDrive Cabrio, G23, 2020

BMW ταπέτα παντός καιρού, μπροστά.

Τα BMW ταπέτα παντός καιρού με την άψογη εφαρμογή, το υπερυψωμένο ρέλι και την κομψή σχεδίαση προστατεύουν το χώρο των ποδιών από την υγρασία και τους ρύπους. Είναι μαύρα και διαθέτουν ένθετο από ανοξείδωτο ατσάλι.
BMW προβολείς θυρών LED, BMW M440i xDrive Cabrio, G23, 2020

BMW προβολείς θυρών LED.

Οι πρωτοποριακοί BMW προβολείς θυρών LED ενεργοποιούνται αυτόματα κατά το άνοιγμα των θυρών και προβάλλουν στο έδαφος, δίπλα από το αυτοκίνητο μία εικόνα, μέσα από αφαιρούμενων διαφανειών. Διατίθενται διάφορα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε για να εξασφαλίσετε άριστο φωτισμό της περιοχής εισόδου στο αυτοκίνητο με ένα εντελώς δικό σας στιλ.

BMW ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW M440i xDRIVE CABRIO.

Προσφορες υπηρεσιων και πακετα για τα M Αυτοκινητα της BMW Σειρας 4 Cabrio.

Η BMW δημιουργεί σημεία αναφοράς και στον τομέα των υπηρεσιών και βρίσκεται πάντα δίπλα σας και δίπλα στην BMW M440i xDrive Cabrio. Με την BMW Οδική Βοήθεια, οι τεχνικοί μας βρίσκονται στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Χάρη στο πρωτοποριακό BMW Teleservices, η BMW M440i xDrive Cabrio ειδοποιεί αυτόματα τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW για τις ανάγκες συντήρησης και τις δυσλειτουργίες, ο οποίος στη συνέχεια επικοινωνεί μαζί σας. Με το BMW Service Inclusive, αυτές και πολλές άλλες υπηρεσίες καλύπτονται οικονομικά για τη χρονική διάρκεια που θα επιλέξετε. Εξασφαλίστε περισσότερο χρόνο για τα σημαντικά πράγματα της ζωής: Με τις υπηρεσίες που προσφέρει η BMW, μπορείτε να κινείστε πάντοτε στην ασφαλή πλευρά.

BMW Service Inclusive άντρας που οδηγεί BMW

BMW Service Inclusive.

Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία – απολαύστε την οδήγηση της BMW M440i xDrive Cabrio. Το BMW Service Inclusive σάς προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε.
BMW Teleservices γυναίκα με smartphone δίπλα στην πόρτα της BMW

BMW Teleservice.

Με το πρωτοποριακό Teleservice του BMW ConnectedDrive η BMW M440i xDrive Cabrio σάς βοηθά να έχετε καθαρή τη σκέψη σας: Όταν χρειαστεί συντήρηση ή όταν παρουσιαστεί κάποια δυσλειτουργία, μεταβιβάζει όλα τα σχετικά δεδομένα του αυτοκινήτου στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορο και αποτελεσματικό service χωρίς να χρειαστεί να φροντίσετε εσείς για όλα. Η μοναδική απαίτηση: να έχετε δηλώσει online την BMW M440i xDrive Cabrio στη διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο το BMW Teleservice προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη ζωή σας.
Μάθετε περισσότερα
Οδηγική Βοήθεια BMW γυναίκα που στέκεται στην ανοιχτή πόρτα της BMW

BMW Οδική Βοήθεια.

Η BMW Οδική Βοήθεια διατίθεται δωρεάν για όλους τους οδηγούς BMW, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Αρκεί μια κλήση για να λάβετε υποστήριξη από τους τεχνικούς μας, είτε τηλεφωνικά είτε στον τόπο του συμβάντος εάν χρειαστεί.
Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 της BMW M440i xDrive Cabrio.

BMW M440i xDrive Cabrio:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,4-6,9
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 169-159


Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την προαναφερόμενη διαδικασία μετρήσεων VO (EU) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.


Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.


Οι τιμές είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂ της BMW M440i xDrive Cabrio.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

    Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.