BMW Χ2 M35i, μαύρο Sapphire μεταλλικό, F39, πίσω λήψη τριών τετάρτων

THE X2

BMW Χ2 M35i, μαύρο Sapphire μεταλλικό, F39, πίσω λήψη τριών τετάρτων

BMW X2 M35i: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Η τέλεια απόδοση της ισχύος συναντά τις σπορ αρετές και την αξιοσημείωτη πολυχρηστικότητα: η BMW X2 M35i προκαλεί συγκινήσεις. Με μια ευρεία γκάμα αποκλειστικών εξοπλιστικών και σχεδιαστικών στοιχείων, έξυπνα συστήματα υποστήριξης και πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες, προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε όταν κινείστε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Μάθετε περισσότερα
THE X2BMW X2 M35i: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ BMW X2 M35i.

Υψηλές επιδόσεις σε άψογη φόρμα.

Η BMW X2 M35i εντυπωσιάζει με τις αθλητικές της αρετές, τον δυναμισμό και τη μοναδική πολυχρηστικότητα. Ανακαλύψτε τα ελκυστικά στοιχεία εξοπλισμού για τη σχεδίαση και τη μετάδοση κίνησης.

Τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo, BMW X2 M35i 2018 F39

Τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW M TwinPower Turbo.

Ο δίλιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW M TwinPower Turbo νέας γενιάς εγγυάται τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Διακρίνεται για την ταχύτατη απόδοση ισχύος και την ασυναγώνιστη απόκριση, ακόμα και στις χαμηλές στροφές λειτουργίας ενώ, συγχρόνως, εξασφαλίζει οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.
BMW xDrive, BMW X2 M35i, μαύρο Sapphire μεταλλικό, F39, κοντινή λήψη πίσω τμήματος

BMW xDrive.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει ομαλά και με μεταβλητό τρόπο τη ροπή ανάμεσα στους μπροστινούς και τους πίσω τροχούς εξασφαλίζοντας υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, δυναμική και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατανομή της ισχύος εξουδετερώνει τις τάσεις υποστροφής ή υπερστροφής.
Σπορ αυτόματο κιβώτιο, BMW X2 M35i F39, εσωτερικό

Σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματων και χειροκίνητων αλλαγών ταχυτήτων από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες του τιμονιού – για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
Σπορ ανάρτηση Μ, BMW X2 F39

M Σπορ ανάρτηση.

Ευελιξία, εξαιρετική κατευθυντικότητα και εντυπωσιακή άνεση είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζει η λειτουργία της ανάρτησης. Ο μπροστινός άξονας με μονό ψαλίδι, ο πίσω άξονας πολλαπλών συνδέσμων με ανεξάρτητη διάταξη ελατηρίου/αμορτισέρ και η υψηλή στρεπτική ακαμψία αποτελούν τις βάσεις για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η κινηματική συμπεριφορά των αξόνων, τα αμορτισέρ αερίου και οι αντιστρεπτικές ράβδοι προσανατολίζονται στην άκρως δυναμική οδήγηση.
Σπορ φρένα Μ, BMW X2 M35i, μαύρο Sapphire μεταλλικό, F39, κοντινή λήψη τροχού

M Σπορ φρένα.

Τα M Σπορ φρένα υψηλών επιδόσεων ξεχωρίζουν από τις ιδιαίτερες δαγκάνες σε σκούρο μπλε χρώμα με επιγραφή M, αλλά και για τις εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης. Προσαρμοσμένα στα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, παρακινούν για έναν πιο δυναμικό τρόπο οδήγησης και προσφέρουν εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης στο βρεγμένο οδόστρωμα.
BMW μάσκα "νεφρών" με διπλές γρίλιες σε σχεδίαση Mesh BMW X2 M35i Μαύρο Sapphire μεταλλικό F39 μπροστινή λήψη τρία τέταρτα

Η BMW μάσκα "νεφρών" με γρίλιες σε χρώμα Γκρι Cerium έχει ένα περίτεχνο πλέγμα σχεδίασης Mesh.

Αυτή η δομή του πλέγματος, είναι εμπνευσμένη από αγώνες αυτοκινήτων και προσδίδει βάθος και αξία στο μπροστινό μέρος, καθώς ορίζει μια υψηλή ποιότητα και δυναμική στις λεπτομέρειες.
Πίσω αεροτομή Μ, BMW X2 M35i, μαύρο Sapphire μεταλλικό, F39, κοντινή λήψη πίσω τμήματος

M Αεροτομή.

Η M αεροτομή τονίζει την αθλητική σιλουέτα του αυτοκινήτου και μειώνει την ανεπιθύμητη άντωση. Δημιουργώντας αρνητική άντωση στον πίσω άξονα, εξασφαλίζει μεγαλύτερη κατευθυντική ευστάθεια.
Ζάντες ελαφρού κράματος Μ, BMW X2 M35i, μαύρο Sapphire μεταλλικό, F39, κοντινή λήψη τροχού

M Ζάντες ελαφρού κράματος με διπλές ακτίνες 716 M.

M Ζάντες ελαφρού κράματος 20" με διπλές ακτίνες 716 Μ, μαύρο Jet, στιλβωμένες, 8J x 20 με ελαστικά runflat 225/45 R20.
Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε γκρι Cerium, BMW X2 M35i, μαύρο Sapphire μεταλλικό, F39, εξωτερικό

Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε γκρι Cerium.

Η μοναδική δυναμική της εξωτερικής σχεδίασης υπογραμμίζεται στην BMW X2 M35i από ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε γκρι Cerium. Σε αυτά περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, το πλαίσιο των καλυμμάτων εξωτερικών καθρεπτών.
Σπορ καθίσματα Μ, BMW X2 M35i F39, εσωτερικό

M Σπορ καθίσματα.

Τα σπορ καθίσματα διαθέτουν ψηλά πλευρικά στηρίγματα στην έδρα και την πλάτη, παρέχουν άριστη στήριξη στον οδηγό και τον οδηγό, ακόμα και στη δυναμική οδήγηση σε στροφές. Σε αντίθεση με τα καθίσματα του βασικού εξοπλισμού, προσφέρουν τη δυνατότητα ρύθμισης της γωνίας του καθίσματος, του βάθους καθίσματος, των στηριγμάτων μηρών και του πλάτους υποβραχιόνιου του καθίσματος οδηγού. Η ιδιαίτερη σχεδίασή τους τονίζει οπτικά τις αθλητικές ικανότητες του αυτοκινήτου.

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΤΗΣ BMW X2 M35i.

Ψηφιακές υπηρεσίες και έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού της BMW X2 M35i.

Χάρη στις πρωτοποριακές Υπηρεσίες BMW Connected+ της εφαρμογής BMW Connected στην BMW X2 M35i, απολαμβάνετε πάντοτε την καλύτερη δυνατή σύνδεση μεταξύ smartphone και αυτοκινήτου, Ό,τι και αν είναι αυτό που θέλετε να κάνετε: να προγραμματίσετε ραντεβού και διαδρομές και να τα στείλετε στο σύστημα πλοήγησης, να κοινοποιήσετε την τοποθεσία σας σε άλλα άτομα σε πραγματικό χρόνο ή να βάλετε το smartphone σας να σας δείξει την υπόλοιπη διαδρομή που πρέπει να κάνετε πεζοί μόλις φτάσετε στον προορισμό σας. Γνωρίστε την εφαρμογή που κάνει τη ζωή σας πιο απλή – με το BMW Connected, όλα είναι δυνατά.

Μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, BMW X2 M35i 2018 F39, μαύρο Sapphire μεταλλικό
Cockpit, Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go, BMW X2 M35i 2018 F39, εσωτερικό

Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go.

Το Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Προειδοποίηση Προσέγγισης με λειτουργία φρεναρίσματος, διατηρεί σταθερή την προεπιλεγμένη ταχύτητα κίνησης, καθώς και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Το αυτοκίνητο αναλαμβάνει την επιτάχυνση και την επιβράδυνση, ενώ διατηρεί σταθερή την προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ακόμα και στην πυκνή κυκλοφορία, μέχρι και την πλήρη ακινητοποίηση.
Δερμάτινο τιμόνι, BMW X2 M35i 2018 F39, εσωτερικό

Υποβοήθηση Κυκλοφοριακής Συμφόρησης.

Η Υποβοήθηση Κυκλοφοριακής Συμφόρησης σάς ξεκουράζει σε μονότονες συνθήκες οδήγησης: Σε ταχύτητες κίνησης μέχρι 60 km/h, το σύστημα αφήνει το αυτοκίνητο να ακολουθεί «χαλαρά» το ρεύμα στην πυκνή κυκλοφορία, μειώνοντας το άγχος του οδηγού στα μποτιλιαρίσματα. Διατηρεί αυτόματα σταθερή την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και ρυθμίζει την ταχύτητα του αυτοκινήτου σας μέχρι και την πλήρη ακινητοποίησή του, εάν χρειαστεί, ενώ παρέχει και υποστήριξη στο σύστημα διεύθυνσης.
Driving Assistant Plus, BMW X2 M35i 2018 F39, εσωτερικό, πίνακας οργάνων

Driving Assistant Plus.

Ο εξοπλισμός Driving Assistant Plus βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση. Περιλαμβάνει την Προειδοποίηση Προσέγγισης και την Προειδοποίηση Πεζών με λειτουργία φρεναρίσματος στην πόλη, Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας, Υποβοήθηση Φώτων Πορείας, Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας, Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Υποβοήθηση Κυκλοφοριακής Συμφόρησης.
Head-up Display, BMW X2 M35i 2018 F39, εσωτερικό, πίνακας οργάνων

BMW Head-Up Display.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδρομή απευθείας μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον έτσι να συγκεντρωθεί στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης, οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας.
Online Ψυχαγωγία, BMW X2 M35i 2018 F39, εσωτερικό

Online Ψυχαγωγία.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, όπου και αν βρίσκεστε. Κλασική μουσική στον αυτοκινητόδρομο, τζαζ στο μποτιλιάρισμα ή ποπ στις χαλαρές διαδρομές. Με την Online Ψυχαγωγία μπορείτε να κάνετε απευθείας streaming χωρίς περιορισμούς μέσα από 30 εκατομμύρια τραγούδια, που προσφέρουν οι συνεργαζόμενοι πάροχοι μουσικού περιεχομένου της BMW, όπως το Spotify, χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη κάρτα SIM του αυτοκινήτου σας.
Σύστημα πλοήγησης Navigation Plus, BMW X2 M35i 2018 F39, εσωτερικό

Σύστημα πλοήγησης Navigation Plus.

Το σύστημα πλοήγησης Navigation Plus περιλαμβάνει BMW Head-Up Display, πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch, ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη αφής 8,8" και πίνακα οργάνων με οθόνη υψηλής ανάλυσης TFT 5,7". Ο χειρισμός του συστήματος γίνεται διαισθητικά από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch, τα πλήκτρα άμεσης πρόσβασης στο μενού και τα οκτώ πλήκτρα προτιμήσεων, τον φωνητικό έλεγχο ή μέσω της οθόνης αφής με διαδραστικά πλακίδια.
Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο RTTI, BMW X2 M35i 2018 F39, εσωτερικό

Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο.

Γιατί να χάνετε χρόνο σε μποτιλιαρίσματα; Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο σάς επιτρέπουν να φτάσετε στον προορισμό σας πιο γρήγορα και πιο οικονομικά. Το σύστημα παρακολουθεί τις τρέχουσες συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και υπολογίζει εναλλακτικές διαδρομές. Το σύστημα προειδοποίησης κινδύνου είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό που σας ειδοποιεί για δυσμενείς κυκλοφοριακές συνθήκες ή ατυχήματα.
Υπηρεσίες Υποστήριξης, BMW X2 M35i 2018 F39, εσωτερικό

Concierge Service .

Θα έχει ηλιοφάνεια αύριο στη Ρώμη; Πότε αναχωρεί η πτήση μου και ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο της πόλης; To Concierge Service σάς βοηθά στα ταξίδια σας και παρέχει υποστήριξη με το πάτημα ενός διακόπτη – εξατομικευμένα και άμεσα. Όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν χρειάζεστε.
Apple CarPlay®, BMW X2 M35i 2018 F39, εσωτερικό

Apple CarPlay®.

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του iPhone και στην BMW σας; Με το Apple CarPlay® αποκτάτε απομακρυσμένη πρόσβαση στις λειτουργίες τηλεφώνου καθώς και σε εφαρμογές όπως iMessage, το WhatsApp, TuneIn, Spotify και Apple Music. Από το πλήκτρο φωνητικού ελέγχου του τιμονιού αποκτάτε πρόσβασης στο Siri, τη φωνητική υποστήριξη της Apple™.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

    Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

    * Ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες, παρέχεται μια προσωρινή αύξηση της μέγιστης ισχύος του κινητήρα εσωτερικής καύσης, η οποία μπορεί να είναι περίπου 10% πάνω από τη μέγιστη ισχύ.

    Η διάρκεια της αύξησης αυξάνεται με την πτώση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος (περίπου 5 δευτερόλεπτα στους + 25 ° C, περίπου 40 δευτερόλεπτα στους -20 ° C).

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO₂.

BMW X2 M35i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,1-6,8
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 163-154

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την προαναφερόμενη διαδικασία μετρήσεων VO (EU) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Οι τιμές είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.
 

Μάθετε περισσότερα