ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

BMW M

Η σχεδίαση της νέας BMW M2 Coupé.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Η σχεδίαση της νέας BMW M2 Coupé.

Το μοναδικό αυτοκίνητο Μ στην κατηγορία του. Γεμάτο ενέργεια, παραμένει πιστό στις αγωνιστικές του καταβολές από κάθε άποψη. Εσωτερικά και εξωτερικά, η νέα BMW M2 Coupé αποπνέει έναν ισχυρό και δυναμικό χαρακτήρα. Ένα αυτοκίνητο που έχει φτιαχτεί για να ωθεί τα πράγματα στο όριο. Εξελιγμένο στις πίστες αγώνων – προορισμένο για κάθε δρόμο.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.Η σχεδίαση της νέας BMW M2 Coupé.

Το μοναδικό αυτοκίνητο Μ στην κατηγορία του. Γεμάτο ενέργεια, παραμένει πιστό στις αγωνιστικές του καταβολές από κάθε άποψη. Εσωτερικά και εξωτερικά, η νέα BMW M2 Coupé αποπνέει έναν ισχυρό και δυναμικό χαρακτήρα. Ένα αυτοκίνητο που έχει φτιαχτεί για να ωθεί τα πράγματα στο όριο. Εξελιγμένο στις πίστες αγώνων – προορισμένο για κάθε δρόμο.

BMW M

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Ένα αυτοκίνητο της μικρής κατηγορίας που είναι τέλειο για γρήγορες επιταχύνσεις και σπορ οδήγηση στις στροφές – η BMW M2 Coupé επιδεικνύει δύναμη, ευελιξία και ακρίβεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα τροφοδοτούν τον κινητήρα Μ υψηλών επιδόσεων με τον απαραίτητο αέρα ψύξης. Το καπό του κινητήρα αποτελεί σημείο εκκίνησης των αθλητικών coupé γραμμών που αποπνέουν αχαλίνωτο δυναμισμό και χαρίζουν μία μυώδη εμφάνιση από το πλάι. Η Αεροκουρτίνα και η πίσω αεροτομή Μ βελτιώνουν την εξαιρετική αεροδυναμική. Η κλασική μάσκα ˮνεφρώνˮ M με τις διπλές γρίλιες και οι πλευρικές εισαγωγές αέρα M προσθέτουν μία ακόμα πιο σπορ πινελιά στην BMW M2 Coupé.

Ο πίσω άξονας χαμηλού βάρους και τα φαρδιά ελαστικά εξασφαλίζουν ένα φαρδύ μετατρόχιο που τονίζει την επιβλητική στάση του αυτοκινήτου. Το ένθετο διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα με τις δύο απολήξεις εξάτμισης ολοκληρώνει τη δυναμική εμφάνιση.

ΒΙΝΤΕΟ BMW M2 COUPÉ.

Αδιαμφισβήτητες αγωνιστικές καταβολές.

Εσωτερική σχεδίαση.

Στο εσωτερικό, η νέα BMW M2 Coupé υποδέχεται τον οδηγό και τον συνοδηγό με τα σπορ καθίσματα με μαύρο δέρμα ˮDakotaˮ. Όλα τα καθίσματα διαθέτουν ανάγλυφο λογότυπο Μ κάτω από τα προσκέφαλα καθώς και ραφές σε μπλε Polar χρώμα αντίθεσης. Τα χειριστήρια έχουν οδηγοκεντρικό προσανατολισμό, εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού αποτελούνται από ανθρακονήματα με ανοικτούς πόρους, το δερμάτινο τιμόνι Μ και τα δύο κυκλικά όργανα με κόκκινους δείκτες υπογραμμίζουν την σπορ φύση του αυτοκινήτου. Διάφορα στοιχεία εξοπλισμού, όπως ο ανθρακί ουρανός BMW Individual ενισχύουν επιπλέον την ήδη εντυπωσιακή εμφάνιση.

ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ Μ 19" ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ 437 M.

ΖΑΝΤΕΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΚΡΑΜΑΤΟΣ Μ 19" ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ 437 M.

Ζάντες ελαφρού κράματος 19" με διπλές ακτίνες 437 M με ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, στιλβωμένες, σφυρήλατες, μαύρες, 9J x 19 με ελαστικά 245/35 R19 μπροστά και 10J x 19 με ελαστικά 265/35 R19 πίσω.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ BMW M PERFORMANCE.

Το BMW Μ είναι συνώνυμο του δυναμισμού, των πρωτοποριακών τεχνολογιών και της τεχνογνωσίας στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου: Τα εξαρτήματα BMW M Performance μεταφέρουν αυτήν την τεχνογνωσία από την αγωνιστική πίστα στον δρόμο: Με τα εξαρτήματα μετέπειτα τοποθέτησης για την αεροδυναμική, τη μετάδοση ισχύος και το κόκπιτ μπορείτε να δώσετε έναν ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα στην δική σας BMW M2 Coupé.

Σύστημα εξάτμισης.

Ο ήχος του αχαλίνωτου πάθους: το σύστημα εξάτμισης ενισχύει τον ήχο του εξακύλινδρου κινητήρα, προσφέροντας μία μοναδική ακουστική εμπειρία. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες ανοξείδωτο χάλυβα.

Απόληξη εξάτμισης από ανθρακονήματα.

Η απόληξη εξάτμισης BMW M Performance από ανθρακονήματα δίνει έμφαση στο ξεχωριστό στιλ του αυτοκινήτου. Η θερμομονωμένη απόληξη εξάτμισης είναι κορυφαίας ποιότητας, ενώ το χαραγμένο λογότυπο M τονίζει το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το σύστημα εξάτμισης BMW M Performance. Διατίθενται και σε τιτάνιο.

Πίσω αεροτομή, από ανθρακονήματα.

Μία γεύση κομψού δυναμισμού: η πίσω αεροτομή κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου από ανθρακονήματα. Η κομψή και δυναμική σχεδίαση δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην αθλητική και μυώδη εμφάνιση του πίσω τμήματος του αυτοκινήτου.

Μάσκα "νεφρών", μαύρη.

Κάντε εντύπωση που διαρκεί από την πρώτη κιόλας ματιά: Η μάσκα «νεφρών» σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα προσδίδει στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ακόμα πιο δυναμικό και σπορ παρουσιαστικό. Το πλαίσιο της μάσκας, διαθέσιμο επίσης σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, κάνει την εισαγωγή αέρα να φαίνεται πιο εντυπωσιακή και μεγαλύτερη από ποτέ.

Τιμόνι Alcantara ΙΙ.

Από την αγωνιστική πίστα στο δρόμο: το υψηλής ποιότητας τιμόνι από Alcantara προσφέρει κορυφαία αίσθηση αφής – σε όλες τις θερμοκρασίες, ακόμα και σε ακραίες συνθήκες οδήγησης. Οι αγωνιστικές ενδείξεις τεχνολογίας OLED και οι ενδείξεις LED προσδίδουν στο αυτοκίνητο έναν αυθεντικό αγωνιστικό χαρακτήρα. Τα πλήκτρα που είναι ενσωματωμένα στην περιοχή των στηριγμάτων για τους αντίχειρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενεργοποίηση των λειτουργιών Race, Sport, ή EfficientDynamics. Το χρονόμετρο (στη λειτουργία Race με ένδειξη 1/100 του δευτερολέπτου) και το επιταχυνσιόμετρο για πλευρικές και διαμήκεις επιταχύνσεις παρέχουν άμεσες πληροφορίες. Επιπλέον προσφέρεται η δυνατότητα αποθήκευσης έως και 50 χρόνων γύρου καθώς και των καλύτερων επιδόσεων ταχύτητας και πλευρικής ή διαμήκους επιτάχυνσης. Η διακοσμητική επένδυση από ανθρακονήματα προσδίδει μία μοναδική αθλητική εμφάνιση.

Διακοσμητικό επιλογέα ταχυτήτων, από ανθρακονήματα.

Πρωτοποριακή και ξεχωριστή σχεδίαση με τη χρήση ανθρακονημάτων με ανοικτούς πόρους: Αυτή η νέα τεχνολογία επιτρέπει στον οδηγό να απολαύσει την ομορφιά των υλικών προηγμένης τεχνολογίας. Περιλαμβάνει τετράχρωμο λογότυπο M. Για μία απτή αγωνιστική αίσθηση.
  • Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂ στην BMW M2 Coupé:

    Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,5 έως 7,9
    Εκπομπές ρύπων CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 199 έως 185

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.