BMW M

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.

Ασφάλεια και άνεση στη νέα BMW M2 Coupé.

Όταν πρόκειται για την ενεργητική και παθητική ασφάλεια, δεν υπάρχουν περιθώρια συμβιβασμών. Με τις διάφορες τεχνολογίες, η BMW M2 Coupé είναι άρτια εξοπλισμένη για να αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση. Συγχρόνως, ο οδηγοκεντρικός προσανατολισμός M επιτρέπει τις γρήγορες αντιδράσεις και προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης, τόσο στην πίστα αγώνων όσο και στις καθημερινές μετακινήσεις. Τα πακέτα BMW Service Inclusive είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και εγγυώνται ότι το αυτοκίνητό σας θα διατηρείται πάντα σε άψογη κατάσταση.

ΟΔΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ Μ.

Η εργονομική σχεδίαση των αυτοκινήτων M περιλαμβάνει τη μοναδική θέση οδήγησης με τον χαρακτηριστικό οδηγοκεντρικό προσανατολισμό Μ. Όλα τα χειριστήρια είναι στραμμένα προς τον οδηγό. Όπως και στους αγώνες, ο διαισθητικός και απόλυτος έλεγχος του αυτοκινήτου αποτελεί για εμάς προτεραιότητα, αφού εγγυάται τους μικρότερους δυνατούς χρόνους αντίδρασης.

Η αίσθηση που αποπνέει η θέση οδήγησης, η τέλεια εργονομία των καθισμάτων, τα στηρίγματα γονάτων, η άμεση πρόσβαση σε όλα τα χειριστήρια που σχετίζονται με την δυναμική οδήγησης, το BMW Head-Up Display με ειδικές ενδείξεις M, ο επιλογέας M και ο ειδικός πίνακας οργάνων M, αποτελούν τα κεντρικά στοιχεία αυτού του αθλητικού οδηγοκεντρικού προσανατολισμού που είναι σημείο αναφοράς όλων των μοντέλων M. Το δερμάτινο τιμόνι M διαθέτει μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων οι οποίοι προέρχονται από τους αγώνες αυτοκινήτων και επιτρέπουν τις γρήγορες και άνετες αλλαγές.

Τα χειριστήρια για τις λειτουργίες άνεσης, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, όπως το σύστημα κλιματισμού, το σύστημα πλοήγησης και το ραδιόφωνο, είναι τοποθετημένα δεξιά από τον οδηγό, ώστε και ο συνοδηγός να έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτές. Έτσι, ο οδηγός μπορεί να συγκεντρωθεί σε αυτό που προέχει πραγματικά – την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Κάθε αυτοκίνητο BMW είναι εξοπλισμένο με ένα πακέτο έξυπνων χαρακτηριστικών ασφαλείας που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ατυχημάτων – απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη αίσθηση γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε πάντα σε καλά χέρια. Τα εξαιρετικά ανθεκτικά, μεγάλου όγκου δομικά στοιχεία στήριξης και η έξυπνη χρήση ειδικού χάλυβα υψηλής αντοχής εξασφαλίζουν κορυφαία στρεπτική ακαμψία στην καμπίνα ασφαλείας των επιβατών ενώ, συγχρόνως, διατηρούν το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα.

Η ενέργεια πρόσκρουσης απομακρύνεται από την καμπίνα των επιβατών και μεταφέρεται σε άλλα τμήματα του αμαξώματος όπως το δάπεδο, τα πλαϊνά πλαίσια, το μπροστινό τμήμα και την οροφή, όπου απορροφάται από τις ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης μπροστά και πίσω. Στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, οι επιβάτες προστατεύονται από τις ενισχυμένες μεσαίες κολόνες και τα μαρσπιέ, τις πλευρικές μπάρες υψηλής αντοχής στις πόρτες και τις στιβαρές δοκούς στα καθίσματα.

Στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου απαντώνται διάφορα χαρακτηριστικά προστασίας των πεζών. Στην μπροστινή περιοχή ανάμεσα στον προφυλακτήρα και το κάλυμμα του προφυλακτήρα, είναι τοποθετημένος ένας αποσβεστήρας κραδασμών, ο οποίος περιορίζει τη σοβαρότητα των τραυματισμών των ποδιών ενός πεζού σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον, το καπό διαθέτει στοιχεία ελεγχόμενης παραμόρφωσης που απορροφούν τη δύναμη πρόσκρουσης, σχηματίζοντας μια ζώνη σύνθλιψης.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Με το BMW Service Inclusive, οι πελάτες επιλέγουν μια συγκεκριμένη περίοδο κάλυψης χωρίς να ανησυχούν για το κόστος που σχετίζεται με τον έλεγχο και τη συντήρηση. Αυτές οι υπηρεσίες, όπως και τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, καλύπτονται από το BMW Service Inclusive. Αυτή η υπηρεσία δεν διατίθεται μόνον τοπικά, αλλά σε όλο τον κόσμο από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Στην περίπτωση πώλησης της BMW, το πακέτο BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη, αυξάνοντας έτσι τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου. Οι κάτοχοι μπορούν να επιλέξουν το πακέτο BMW Service Inclusive που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Καλύπτει τις τακτικές εργασίες συντήρησης όπως αλλαγή λαδιών με φίλτρο και συμπληρώματα λαδιού, service και αντικατάσταση μικροφίλτρων, φίλτρου καυσίμου, φίλτρου αέρα και μπουζί, υγρά φρένων, επιθεωρήσεις αυτοκινήτου και πρόσθετες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές BMW.

Επιλέγοντας ένα πακέτο BMW Service Inclusive Plus, ο κάτοχος απολαμβάνει τις εξής πρόσθετες υπηρεσίες BMW Service Inclusive: αντικατάσταση υλικών τριβής/δίσκων φρένων μπροστά και πίσω, συμπλέκτης (εάν χρειαστεί) ή μάκτρα υαλοκαθαριστήρων (εάν χρειάζεται, στα πλαίσια της αλλαγής λαδιών). Το BMW Service Inclusive είναι διαθέσιμο για περιόδους κάλυψης από τρία έως δέκα χρόνια ή για χιλιομετρική κάλυψη από 40.000 έως 200.000 km.

  • Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂ στην BMW M2 Coupé:

    Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,5 έως 7,9
    Εκπομπές ρύπων CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 199 έως 185

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.