ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ+

BMW M

Η σχεδίαση της BMW Μ3 Sedan.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ+

Η σχεδίαση της BMW Μ3 Sedan.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ+Η σχεδίαση της BMW Μ3 Sedan.

Το αγωνιστικό DNA της BMW M3 Sedan είναι αδιαμφισβήτητο. Το δυναμικό μπροστινό τμήμα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις διπλές γρίλιες της μάσκας "νεφρών" σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, σηματοδοτούν τις εξαιρετικές ικανότητες του αυτοκινήτου. Πηγή έμπνευσης στο εσωτερικό αποτελεί ο οδηγοκεντρικός προσανατολισμός και η άριστη εργονομία του κόκπιτ. Τα αποκλειστικά καθίσματα M τύπου μπάκετ προσφέρουν εξαιρετική πλευρική στήριξη. Όλες οι λεπτομέρειες διαθέτουν κορυφαίας ποιότητας φινίρισμα και αποκαλύπτουν τον αυθεντικό αγωνιστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

 

BMW M3 Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,8 (8,3)
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 204 (194)
 

Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.
 

Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

BMW M

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Δυναμική σχεδίαση.

Η BMW M3 Sedan: εξαιρετικά σπορ, με εμβληματική εμφάνιση, κορυφαίες επιδόσεις και δυναμική. Κάθε σχεδιαστικό στοιχείο, από τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις εκφραστικές ζάντες ελαφρού κράματος μέχρι το αθλητικό πίσω τμήμα, υπογραμμίζει την απόλυτη δύναμη αυτού του σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων.

Σπορ γραμμές.

Η πλαϊνή όψη της BMW M3 συνδυάζει το DNA ενός σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων με την καθημερινή ευχρηστία ενός τετράθυρου sedan.

Δυναμική μπροστινή όψη.

Το επιβλητικό μπροστινό τμήμα με τη γυαλιστερή μαύρη μάσκα "νεφρών" με διπλή μπάρα και έμβλημα M3, καθώς και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα, πλαισιώνονται από τους προβολείς LED. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση και η εντυπωσιακή φωτεινότητά τους, τονίζουν την επιβλητική παρουσία κατά τη διάρκεια της ημέρας και φωτίζουν άψογα τον δρόμο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Χαρακτηριστικό πίσω μέρος.

Η πίσω όψη και το μεγάλο μετατρόχιο κλέβουν την παράσταση. Τα πίσω φώτα LED με την προοδευτική σχεδίαση τονίζουν την γεμάτη αποφασιστικότητα στάση, όπως και τα φαρδιά σπορ ελαστικά υψηλών επιδόσεων. Η πίσω αεροτομή Μ βελτιώνει την αεροδυναμική. Ο διαχύτης M και οι διπλές απολήξεις εξάτμισης M ενσωματώνονται άψογα στον πίσω προφυλακτήρα με τις χαρακτηριστικές εξαγωγές αέρα.

Αεροδυναμικά στοιχεία.

Οι δύο κάθετες εισαγωγές της Αεροκουρτίνας και οι πλευρικές εισαγωγές αέρα M με τα ενσωματωμένα σε αυτές Air Breather μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση γύρω από τους θόλους των τροχών. Αυτό βελτιώνει την αεροδυναμική συμπεριφορά και, κατά συνέπεια, κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά.

Αποκλειστική οροφή από ανθρακονήματα.

Ακολουθώντας τη στρατηγική έξυπνης κατασκευής χαμηλού βάρους της BMW, η οροφή από συνθετικό υλικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) συμβάλλει στη μείωση του βάρους του αυτοκινήτου και χαμηλώνει το κέντρο βάρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ευελιξίας και της δυναμικής στις στροφές, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα.

Φώτα Full LED.

Για τις λειτουργίες των πίσω φώτων χρησιμοποιούνται φωτοδίοδοι. Τα φώτα σχήματος L δημιουργούν μια ομαλή μετάβαση προς το καπό του χώρου αποσκευών και τονίζουν την ιδιαίτερη σχεδίαση του πίσω μέρους.

ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ.

Οι ζάντες χαμηλού βάρους της BMW M3 ενισχύουν την γεμάτη αυτοπεποίθηση παρουσία του αυτοκινήτου. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 18" με ακτίνες V, ενώ προαιρετικά προσφέρονται οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" M με διπλές ακτίνες. Προαιρετικά διατίθενται σε γκρι Ferric ή μαύρο χρώμα. Οι ζάντες αποκαλύπτουν τα ισχυρά φρένα M από ανθρακονήματα και κεραμικό υλικό ή τα φρένα M σύνθετης κατασκευής με λογότυπο M. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" με αστεροειδείς ακτίνες διατίθενται προαιρετικά και σε μαύρο χρώμα. Όποιες ζάντες κι αν επιλέξετε, τα ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω (φαρδύτερα ελαστικά πίσω) της BMW M3 Sedan ενισχύουν τη μυώδη εμφάνιση και βελτιώνουν την πρόσφυση και την ακρίβεια ελέγχου του συστήματος διεύθυνσης.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Ένας ιδιαίτερος τρόπος για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας – το BMW Individual εκφράζει την έμπνευσή του με το BMW Individual Collection. Διαμορφώστε την BMW Μ3 Sedan με γνώμονα την προσωπικότητά σας.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ BMW M PERFORMANCE.

Το BMW Μ είναι συνώνυμο του δυναμισμού, των πρωτοποριακών τεχνολογιών και της τεχνογνωσίας στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα Εξαρτήματα BMW M Performance προσδίδουν μια πιο δυναμική και ιδιαίτερη νότα στην BMW M3 Sedan.Σε ό,τι αφορά το εξωτερικό και το εσωτερικό, οι επιλογές είναι ουσιαστικά ανεξάντλητες.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

    Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

    Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι CO2 που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO2 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.