ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ+

BMW M

Η συνδεσιμότητα στην BMW M4 Coupé.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ+

Η συνδεσιμότητα στην BMW M4 Coupé.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ+Η συνδεσιμότητα στην BMW M4 Coupé.

Στην BMW M4 Coupé μπορείτε να λαμβάνετε υποστήριξη, τόσο στο δρόμο όσο και στην αγωνιστική πίστα, από μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογιών που παρέχουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια και δημιουργούν νέα πρότυπα. Μπορείτε να καταγράφετε όλες τις λειτουργίες οδήγησης μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και να απολαμβάνετε δικτυωμένη επικοινωνία, ενημέρωση και ψυχαγωγία στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Ποτέ πριν η οδηγική απόλαυση δεν ήταν τόσο πρωτοποριακή.

Μάθετε περισσότερα
BMW M

ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΧΡΗΣΤΗ.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ: ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ M.

Η BMW M4 Coupé είναι κάτι παραπάνω από ένα αυτοκίνητο – αντιπροσωπεύει την πρόκληση για τους οδηγούς που θέλουν να γίνονται συνεχώς καλύτεροι. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης των εφαρμογών BMW M Laptimer και GoPro. Για τους καλύτερους χρόνους γύρου, την καλύτερη επιτάχυνση και τις πιο όμορφες αναμνήσεις της τελευταίας οδηγικής εμπειρίας.

 • Εφαρμογή BMW M Laptimer

  Χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή BMW M Laptimer, τα δεδομένα οδήγησης από την αγωνιστική πίστα μπορούν να καταγραφούν με ακρίβεια για να αναλυθούν στη συνέχεια. Οι καταγεγραμμένες πληροφορίες μπορούν να κοινοποιηθούν ως στιγμιότυπα σε κοινωνικά δίκτυα, ενώ τα δεδομένα όπως η θέση του πεντάλ γκαζιού, η γωνία στροφής, οι επιταχύνσεις G και ο καλύτερος χρόνος γύρου, μπορούν να αποσταλούν με e-mail. Περιλαμβάνεται και μια θύρα GoPro.

 • Εφαρμογή GoPro

  Η δωρεάν εφαρμογή GoPro επιτρέπει τον έλεγχο μιας βιντεοκάμερας GoPro που είναι τοποθετημένη στο εσωτερικό ή το εξωτερικό του αυτοκινήτου, απευθείας από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου της BMW M4 Coupé. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγχετε με άνεση τις εγγραφές βίντεο και εικόνων από το πολυχειριστήριο iDrive. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την κάμερα μέσω WiFi, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της και να ελέγξετε την κατάσταση φόρτισης.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ APPLE CARPLAY®.

Η Προετοιμασία για το Apple CarPlay® υποστηρίζει την εύκολη και ασύρματη χρήση επιλεγμένων λειτουργιών του iPhone® στο αυτοκίνητο. Αυτό επιτρέπει την προβολή και τον χειρισμό, μέσω της επιφάνειας χρήστη και μέσω φωνητικού ελέγχου, του περιεχομένου του smartphone, καθώς και διάφορων λειτουργιών όπως είναι η μουσική, τα iMessages/γραπτά μηνύματα, η τηλεφωνία, το Siri® και επιλεγμένες εφαρμογές τρίτων παρόχων.

BMW HEAD-UP DISPLAY ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Μ.

BMW HEAD-UP DISPLAY ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ Μ.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display με ειδικές λειτουργίες Μ προβάλλει όλες τις σχετικές πληροφορίες ταξιδιού απευθείας στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Με το πάτημα ενός διακόπτη ο οδηγός μπορεί να μεταβεί στις ενδείξεις M, οι οποίες περιλαμβάνουν την ένδειξη ταχύτητας, τις στροφές λειτουργίας του κινητήρα καθώς και τη δυναμική καμπύλη αυτονομίας και τα σημεία αλλαγής ταχυτήτων.

Read more

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Η λειτουργία τηλεφώνου με ασύρματη φόρτιση περιλαμβάνει βάση ασύρματης φόρτισης* και πρόσθετες θύρες USB. Η κεραία οροφής βελτιώνει τη λήψη του σήματος δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα δύο τηλέφωνα και μία φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου μέσω Bluetooth. Ακόμα περιλαμβάνει: Bluetooth Office και προεγκατάσταση για WiFi Hotspot.

* Η βάση ασύρματης φόρτισης είναι διαθέσιμη μόνο για συμβατά smartphone.

BMW CONNECTED.

Το BMW Connected είναι ένας προσωπικός βοηθός κινητικότητας που υποστηρίζει τις καθημερινές μετακινήσεις και βοηθά τον οδηγό να φτάνει ξεκούραστα και έγκαιρα στον προορισμό του. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με την κινητικότητα, όπως συστάσεις για την ιδανική ώρα αναχώρησης διατίθενται και μέσω του iPhone® ή του Apple Watch® και μπορούν να μεταφερθούν και στο αυτοκίνητο.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW M4 Coupé:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 9,1 (8,3)
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 209 (194)

  Οι τιμές που αναφέρονται σε παρενθέσεις ισχύουν για αυτοκίνητα με κιβώτιο 7 σχέσεων Μ με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic.

  Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

  Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι CO2 που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO2 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.