ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Η νέα BMW M5 με M xDrive.

Ο ΚΥΝΗΓΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ.

Η BMW M5 First Edition, εμπνευσμένη από το BMW Individual.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Η νέα BMW M5 με M xDrive.

Ο ΚΥΝΗΓΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ.

Η BMW M5 First Edition, εμπνευσμένη από το BMW Individual.

Γοητευτική και φινετσάτη σιλουέτα. Περισσότερη ισχύς από ποτέ. Η νέα γενιά της BMW M5 αποτελεί έκφραση αξεπέραστης κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας και πρωτοποριακής οδηγικής ευφυΐας. Για ένα πρωτόγνωρο, μέχρι σήμερα, επίπεδο δυναμικής οδήγησης στα όρια. Γεμάτη από υπερσύγχρονες τεχνολογίες που κάνουν την καθημερινότητα πιο ασφαλή και πιο άνετη. Το καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης M xDrive της νέας BMW M5, με τον κινητήρα ισχύος 600 ίππων (441 kW), μεταμορφώνει κάθε οδηγό σε έναν γεμάτο αυτοπεποίθηση οδηγό ενός σπορ sedan υψηλών επιδόσεων, χάρη στην απίστευτη ισχύ, ακρίβεια και ευελιξία του – με άλλα λόγια: καθαρόαιμη οδηγική απόλαυση M, εκτοξευμένη σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο.

BMW M5 με M xDrive:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 10,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 241

Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

STARTING AT INCREDIBLE.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΠΙ 5.

  • 01 Ισχύς 441 kW (600 ίπποι)
  • 02 Μέγιστη ροπή 750 Nm
  • 03 Επιτάχυνση από 0 σε 100 km/h σε 3,4 δευτερόλεπτα
  • 04 Τελική ταχύτητα 305 km/h με το πακέτο M Driver
  • 05 Ασυναγώνιστη δυναμική οδήγησης χάρη στο M xDrive

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Η σχεδίαση της νέας BMW M5 με M xDrive.

"Η νέα BMW M5 με M xDrive παρουσιάζει οδική συμπεριφορά αυτοκινήτου με πίσω κίνηση – με βελτιωμένη πρόσφυση."
Frank van Meel, BMW M GmbH, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ.

Πώς μεταφράζεται η τεράστια ισχύς της νέας BMW M5, άμεσα και με ακρίβεια, σε μέγιστη δυναμική οδήγησης; Με πρωτοποριακές τεχνολογίες, φυσικά, που προέρχονται από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αλλαγές ταχυτήτων με υψηλή ακρίβεια.

Το κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic με Drivelogic προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων και πλήθος επιλογών όσον αφορά τον τρόπο αλλαγής ταχύτητας: από πολύ αθλητικές και δυναμικές μέχρι άνετες και οικονομικές από πλευράς κατανάλωσης καυσίμου. Οι αλλαγές ταχυτήτων μπορούν να πραγματοποιηθούν και αυτόματα, με τον επιλογέα ταχυτήτων ή με τους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι.

Κορυφαία ικανότητα πέδησης.

Τα Φρένα M από ανθρακονήματα και κεραμικό υλικό αποδίδουν την ισχύ πέδησης ακόμα πιο άμεσα. Δεν επηρεάζονται από οξειδώσεις, είναι πιο ανθεκτικά στην τριβή και τη θερμότητα και συμβάλλουν στην επίτευξη χαμηλότερου βάρους για το αυτοκίνητο, πράγμα που έχει θετική επίδραση στην ευελιξία, τη δυναμική και την επιτάχυνση. Οι δαγκάνες φρένων σε χρυσό ματ χρώμα με λογότυπο M αποτελούν οπτικό χαρακτηριστικό αυτού του ειδικού τεχνολογικού εξοπλισμού.
Ανάλογα με τις συνθήκες, τη χρήση και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, ενδέχεται να δημιουργούνται λειτουργικοί θόρυβοι σε συνθήκες βροχής, λίγο πριν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί. Υπό την επίδραση της υγρασίας και του αλατιού, η ισχύς πέδησης μπορεί να περιοριστεί στα επίπεδα ενός συμβατικού συστήματος πέδησης. Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό για ένα μικρό χρονικό διάστημα ως μείωση της ισχύος πέδησης και μπορεί να εξισορροπηθεί ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στο πεντάλ των φρένων.

Τέλειος έλεγχος.

Σε οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης, το M Servotronic παρέχει την κατάλληλη κατευθυντική ισχύ, προσαρμόζοντας τον βαθμό υποβοήθησης διεύθυνσης ανάλογα με την εκάστοτε ταχύτητα οδήγησης. Επιπλέον, προσφέρει μια αίσθηση άμεσης και ακριβούς κατευθυντικότητας ανεξάρτητα από την ταχύτητα πορείας. Αυτό το σύστημα είναι ειδικά βαθμονομημένο για τα αυτοκίνητα M και διαθέτει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις, που μπορούν να επιλεγούν με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Η ιδανική κατανομή ισχύος.

Το Ενεργό Διαφορικό M βελτιστοποιεί την πρόσφυση και την ευστάθεια κατά τις αλλαγές πορείας ή την επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής, στη γρήγορη είσοδο στη στροφή ή στους δρόμους με ανομοιόμορφη επιφάνεια. Η πρόσφυση βελτιστοποιείται με τη βοήθεια μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας που ελαχιστοποιεί τις διαφορές της ταχύτητας περιστροφής μεταξύ των πίσω τροχών.

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ. ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ.

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ. ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ.

Σπορ σύστημα εξάτμισης Μ.

Το σπορ σύστημα εξάτμισης M αποδίδει έναν δυναμικό ήχο ο οποίος μπορεί να τροποποιηθεί μέσω του ενσωματωμένου μηχανισμού βαλβίδων εξαγωγής. Τα προγράμματα SPORT και SPORT+, τα οποία μπορούν να επιλεγούν μέσω των πλήκτρων του Συστήματος Δυναμικής Οδήγησης, προσφέρουν ακόμα πιο έντονο ήχο κινητήρα, ενώ, στο πρόγραμμα που είναι προσανατολισμένο στην άνεση, ο ήχος του κινητήρα γίνεται πιο διακριτικός. Επιπλέον, το επίπεδο θορύβου μπορεί να μειωθεί μέσω του νέου πλήκτρου ελέγχου ήχου.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ.

Η BMW M5 δημιουργεί νέα σημεία αναφοράς στους τομείς της συνδεσιμότητας και της υποστήριξης οδηγού, ανεξάρτητα από το τι θέλετε να κάνετε – να οργανώσετε ραντεβού, να δείτε τα e-mail σας ή να καταρρίψετε τα ατομικά σας ρεκόρ στην πίστα. Ο πρωτοποριακός λειτουργικός σχεδιασμός, ο πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών και το Head-Up Display κλέβουν τις εντυπώσεις με τον απίστευτα διαισθητικό χειρισμό, τις ψηφιακές υπηρεσίες και τα ολοκαίνουρια ειδικά γραφικά M. Αυτά σας επιτρέπουν να καταγράφετε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την οδήγηση μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου: από τις ενδείξεις αλλαγής ταχύτητας, πλοήγησης, ταχύτητας πορείας και λειτουργίας τετρακίνησης μέχρι την ένδειξη της δική σας, προσωπικά επιλεγμένης ρύθμισης. Ένα πλήθος έξυπνων συστημάτων υποστήριξης είναι στο πλευρό σας, ως πολύτιμος "συγκυβερνήτης", όποτε το θελήσετε.

BMW M5 FIRST EDITION, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW INDIVIDUAL.

BMW M5 FIRST EDITION, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW INDIVIDUAL.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκίνητων μπορείτε να δείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων», που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλα τα σημεία πώλησης.