ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Η BMW M6 Cabrio.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.Η BMW M6 Cabrio.
BMW M

Μικτός κύκλος σε l/100 km

10.3

Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο, σε g/km

239

Μέγ. ροπή σε Nm σε σ.α.λ.

680/1.500–5.750

Τα καλύτερα όνειρα είναι αυτά που βλέπεις με ανοικτά μάτια – και με ανοικτή την υφασμάτινη οροφή. Όπως στην BMW M6 Cabrio. Εδώ συνδυάζονται οι αδιαμφισβήτητες αρετές της BMW M GmbH για να δημιουργήσουν έναν άψογο συγκερασμό συγκλονιστικών επιδόσεων και πολιτισμένου χαρακτήρα cabrio. Η υφασμάτινη οροφή ανοίγει σε μόλις 19 δευτερόλεπτα για να αποκαλύψει ένα ιδιαίτερο εσωτερικό με εκλεκτά υλικά από τη συλλογή BMW Individual.
Ο οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo των 560 PS αναλαμβάνει δράση. Πρόκειται για έναν κορυφαίο κινητήρα που μπορεί να επιταχύνει το αυτοκίνητο από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα. Για να μεταφερθεί με τη μέγιστη ακρίβεια αυτή η ισχύς στο δρόμο, η BMW M6 Cabrio εξοπλίζεται με το Ενεργό Διαφορικό M, το σύστημα διεύθυνσης M Servotronic και το κιβώτιο σχέσεων M με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic. Τα προαιρετικά διαθέσιμα Φρένα M από ανθρακονήματα και κεραμικό υλικό εξασφαλίζουν την ταχύτερη δυνατή ακινητοποίηση της BMW M6 Cabrio . Αυτή ακριβώς είναι η κατάλληλη στιγμή για να καθίσετε χαλαρά και να απολαύσετε τη δυναμική εξωτερική σχεδίαση αυτού του cabrio.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ BMW M6 CABRIO.

Σχεδίαση.

Είναι σχεδόν κρίμα που η BMW M6 Cabrio συνήθως εμφανίζεται και εξαφανίζεται αστραπιαία. Ανοικτή ή κλειστή: με τις δυναμικές γραμμές και το ιδιαίτερο χρώμα αμαξώματος μπλε Frozen μεταλλικό από το BMW Individual, η BMW M6 Cabrio είναι ένας πραγματικός πόλος έλξης. Η σχεδίαση και οι επιδόσεις δημιουργούν έναν άψογο συνδυασμό. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς παρατηρώντας τον αεροδυναμικά βελτιωμένο μπροστινό προφυλακτήρα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα που τροφοδοτούν με άφθονο αέρα τον κινητήρα V8. Το εσωτερικό της BMW M6 Cabrio είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, κάτι που το αποδεικνύει η μελετημένη αρχιτεκτονική του. Το κόκπιτ περιβάλλει τον οδηγό με τα πιο εκλεκτά υλικά της συλλογής BMW Individual. Κάθε χειριστήριο βρίσκεται εκεί που το περιμένει κανείς. Ποτέ πριν δεν νοιώσατε τόσο οικεία σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Στο επίκεντρο της λειτουργικότητας βρίσκεται το δερμάτινο τιμόνι M. Σε απόσταση αναπνοής από τα στηρίγματα των αντίχειρων βρίσκονται οι μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων για το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με Drivelogic, καθώς και τα πλήκτρα M Drive.

Δυναμική οδήγησης & αποδοτικότητα.

Στην BMW M6 Cabrio, ο μπάσος ήχος του οκτακύλινδρου κινητήρα M TwinPower Turbo, η τεχνολογία αιχμής των συστημάτων υποστήριξης και η ανάρτηση με αγωνιστικό DNA συνδυάζονται και "θολώνουν" τα όρια μεταξύ δρόμου και αγωνιστικής πίστας. Ή τουλάχιστον μέχρι να ανοίξετε την υφασμάτινη οροφή και να πέσουν οι ακτίνες του ήλιου στο πολυτελές εσωτερικό. Στη συνέχεια αυτό που "θολώνει" είναι τα όρια μεταξύ αυτοκινήτου και ταχύπλοου σκάφους.

BMW Individual.

Μοναδικός χαρακτήρας που αποκαλύπτεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια – αυτή είναι η πεμπτουσία της αυθεντικής μοναδικότητας. Εκφράστε την επιδίωξη της τελειότητας με τα στοιχεία εξοπλισμού BMW Individual για τη νέα BMW Μ6 Cabrio.