Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.

BMW M

Η σχεδίαση της BMW M6 Cabrio.

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.

Η σχεδίαση της BMW M6 Cabrio.

Δεν είναι απλώς μία εμφάνιση, είναι μία δήλωση: με τη μυώδη σχεδίαση, τονίζεται εντυπωσιακά η δυναμική σιλουέτα της BMW M6 Cabrio. Οι τονισμένοι θόλοι τροχών και οι άλλες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες επιβεβαιώνουν τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Ο οδηγός μπορεί να απολαύσει την αστείρευτη δύναμη πίσω από το οδηγοκεντρικό κόκπιτ με τα μοναδικά υλικά κορυφαίας ποιότητας από το BMW Individual. Η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο έντονη όταν η κομψή υφασμάτινη οροφή θα εξαφανιστεί αθόρυβα μέσα σε 19 δευτερόλεπτα.

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.Η σχεδίαση της BMW M6 Cabrio.

Δεν είναι απλώς μία εμφάνιση, είναι μία δήλωση: με τη μυώδη σχεδίαση, τονίζεται εντυπωσιακά η δυναμική σιλουέτα της BMW M6 Cabrio. Οι τονισμένοι θόλοι τροχών και οι άλλες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες επιβεβαιώνουν τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Ο οδηγός μπορεί να απολαύσει την αστείρευτη δύναμη πίσω από το οδηγοκεντρικό κόκπιτ με τα μοναδικά υλικά κορυφαίας ποιότητας από το BMW Individual. Η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο έντονη όταν η κομψή υφασμάτινη οροφή θα εξαφανιστεί αθόρυβα μέσα σε 19 δευτερόλεπτα.

BMW M

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Είναι σχεδόν κρίμα που η BMW M6 Cabrio συνήθως εμφανίζεται και εξαφανίζεται αστραπιαία. Ανοικτή ή κλειστή: με τις δυναμικές γραμμές και το ιδιαίτερο χρώμα αμαξώματος μπλε Frozen μεταλλικό από το BMW Individual, η BMW M6 Cabrio είναι ένας πραγματικός πόλος έλξης. Η σχεδίαση και οι επιδόσεις δημιουργούν έναν άψογο συνδυασμό. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς παρατηρώντας τον αεροδυναμικά βελτιωμένο μπροστινό προφυλακτήρα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα που τροφοδοτούν με άφθονο αέρα τον κινητήρα V8.
Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Μία από αυτές είναι για παράδειγμα, οι γρίλιες της μάσκας νεφρών σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα που πλαισιώνουν τον έμβλημα M. Ή οι εντυπωσιακές πλευρικές εισαγωγές αέρα M με ενσωματωμένα φλας, που βάζουν μία ιδιαίτερη πινελιά κομψότητας, ακριβώς πίσω από τους θόλους των μπροστινών τροχών. Ο κομψός συνδυασμός λειτουργικότητας και σχεδίασης αντανακλάται και στον πίσω προφυλακτήρα. Αυτός περιβάλλει τις χαρακτηριστικές διπλές απολήξεις εξάτμισης M καθώς και τον διαχύτη που εξασφαλίζει την απαραίτητη αρνητική άνωση − με αυτόν τον τρόπο διατηρούνται οι αρμονικές γραμμές της BMW M6 Cabrio. Με κλειστή υφασμάτινη οροφή ή κάτω από τον γαλανό ουρανό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.

Η ταινία για τη σχεδίαση της BMW Μ6 Cabrio.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ.

Η ταινία για τη σχεδίαση της BMW Μ6 Cabrio.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Το εσωτερικό της BMW M6 Cabrio είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, κάτι που το αποδεικνύει η μελετημένη αρχιτεκτονική του. Το κόκπιτ περιβάλλει τον οδηγό με τα πιο εκλεκτά υλικά της συλλογής BMW Individual. Κάθε χειριστήριο βρίσκεται εκεί που το περιμένει κανείς. Ποτέ πριν δεν νοιώσατε τόσο οικεία σε ένα σπορ αυτοκίνητο. Στο επίκεντρο της λειτουργικότητας βρίσκεται το δερμάτινο τιμόνι M. Σε απόσταση αναπνοής από τα στηρίγματα των αντίχειρων βρίσκονται οι μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων για το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με Drivelogic, καθώς και τα πλήκτρα M Drive.
Τα ειδικά όργανα M προβάλλουν αξιόπιστα όλες τις σχετικές πληροφορίες, ακόμα και κάτω από έντονο φως. Ο οδηγός μπορεί έτσι να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο. Τέλειος συνδυασμός επιδόσεων και απολαυστικής οδήγησης με ανοικτή οροφή − μοναδική εμπειρία χάρη στα εργονομικά καθίσματα M με προαιρετικά διαθέσιμες επενδύσεις από δέρμα λεπτής υφής σε λευκό Opal και διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε λευκό ξύλο φλαμουριάς.

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΟΡΟΦΗ.

Η πλήρως αυτόματη υφασμάτινη οροφή παρέχει εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση. Όταν είναι κλειστή, προσδίδει στο cabrio μία coupé σιλουέτα. Το πίσω θερμαινόμενο παρμπρίζ ανοίγει ηλεκτρικά και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό χωρίς ενοχλητικά ρεύματα αέρα.
Εκτός από το ανθρακί χρώμα με ασημί λεπτομέρειες, η υφασμάτινη οροφή διατίθεται και σε δύο ακόμα χρώματα. Ανοίγει σε 19 μόλις δευτερόλεπτα και κλείνει σε 24, σε ταχύτητες μέχρι 40 km/h.
Ακόμα και όταν είναι κλειστή, οι επιβάτες του cabrio μπορούν να απολαμβάνουν μία αέρινη εμπειρία οδήγησης: Και τα πέντε παράθυρα μπορούν να ανοίξουν ταυτόχρονα ενώ η υφασμάτινη οροφή παραμένει κλειστή, π.χ. για την προστασία από τον έντονο ήλιο.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ M.

Οι αεροδυναμικά βελτιωμένοι εξωτερικοί καθρέπτες Μ αποτελούν εδώ και δεκαετίες σύμβολο της σπορ και δυναμικής σχεδίασης της σειράς M. Με τον διπλό βραχίονα στήριξης στο αμάξωμα, υπογραμμίζουν την αισθητική του αυτοκινήτου, αποκαλύπτουν την ποιότητα κατασκευής και τονίζουν τον χαρακτήρα και την αεροδυναμική αρτιότητα της σχεδίασης.

ΖΑΝΤΕΣ.

ΖΑΝΤΕΣ.

Εκτός από τις ζάντες ελαφρού κράματος Μ διατίθενται αποκλειστικά και τρεις αποκλειστικές ζάντες ελαφρού κράματος 20". Με τις πέντε σφυρήλατες ακτίνες για κορυφαία αντοχή, με στιλβωμένη ή μαύρη ματ επιφάνεια, οι ζάντες ελαφρού κράματος με τις διπλές ακτίνες 343 M και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω τονίζουν μοναδικά τις επιδόσεις της BMW M6 Cabrio. Οι ζάντες ελαφρού κράματος με διπλές ακτίνες 601 M σε διχρωμία δημιουργούν μία ακόμα πιο ιδιαίτερη εμφάνιση: Σε συνδυασμό με το πακέτο Competition και τα Φρένα M από ανθρακονήματα και κεραμικό υλικό, οι επτά ακτίνες αποκαλύπτουν τους μεγάλους δίσκους και τις δαγκάνες σε ματ χρυσό χρώμα με λογότυπο M.

BMW INDIVIDUAL

Μοναδικός χαρακτήρας που αποκαλύπτεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια – αυτή είναι η πεμπτουσία της αυθεντικής μοναδικότητας. Εκφράστε την επιδίωξη της τελειότητας με τα στοιχεία εξοπλισμού BMW Individual για τη νέα BMW Μ6 Cabrio.

Έκφραση προσωπικότητας.

  • BMW Individual για το εξωτερικό

    Η αισθητική του εξατομικευμένου χαρακτήρα μπορεί να είναι πραγματικά αν αναζωογονητική. Πάρτε, για παράδειγμα, την BMW M6 Cabrio στο έντονο χρώμα αμαξώματος μπλε Frozen μεταλλικό από τις επιλογές BMW Individual. Αυτό το χρώμα, με τη διαχρονική ματ εμφάνιση, τονίζει με μοναδικό τρόπο τις ιδιαίτερες γραμμές του αυτοκινήτου και την αθλητική του εμφάνιση. Αλλά και τα άλλα χρώματα αμαξώματος από το BMW Individual έχουν τον δικό τους, ιδιαίτερο χαρακτήρα: από τον πληθωρικό και τον σύγχρονο, μέχρι τον κομψό. Ένα άλλο παράδειγμα είναι το μαύρο Citrine μεταλλικό. Όταν το φως πέσει επάνω στην επιφάνεια, εμφανίζονται μικρές χρυσαφί κηλίδες κάτω από το βαθύ μαύρο χρώμα. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας από τα δώδεκα χρώματα αμαξώματος BMW Individual, για ένα πράγμα μπορείτε να είστε απόλυτα βέβαιοι - αυτή θα είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του δικού σας προσωπικού στιλ.

  • BMW Individual για το εσωτερικό

    Ίσως η καλύτερη θέση του κόσμου για να εκφράσει κανείς την προσωπικότητά του. Η BMW M6 Cabrio, σε αρμονικό συνδυασμό με τον αποκλειστικό εξοπλισμό BMW Individual, είναι πάντα ανοικτή σε νέες ιδέες όταν πρόκειται για το δικό σας ιδιαίτερο στιλ. Το δέρμα BMW Individual 'Merino' σε λευκό Opal, που απεικονίζεται εδώ, αποτελεί την επιτομή του αυθεντικού στιλ. Κι αν συνδυαστεί με τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από λευκό ξύλο φλαμουριάς, το αποτέλεσμα είναι η αρμονία και η πολυτελής εμφάνιση που συναντά κανείς στα σύγχρονα γιωτ. Μία άκρως ιδιαίτερη πινελιά: οι εντυπωσιακές ραφές σε χρώμα αντίθεσης. Το BMW Individual προσφέρει και άλλες αποχρώσεις για το δέρμα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε την εμφάνιση που επιθυμείτε. Η γκάμα χρωμάτων εκτείνεται από το Platinum και το Champagne μέχρι το καφέ Cohiba, κάθε ένα με φυσική επιφάνεια με ανοικτούς πόρους που δημιουργούν μία μοναδική αίσθηση πολυτέλειας. Αυτή η αίσθηση μπορεί να γίνει ακόμα πιο έντονη εάν επιλέξετε τον ουρανό BMW Individual από Alcantara. Συμπληρώνει ιδανικά τον εσωτερικό διάκοσμο και δίνει έμφαση στην κορυφαία ποιότητα των υλικών.