ΚΑΥΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

BMW M

Η BMW M6 Coupé.

ΚΑΥΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

Η BMW M6 Coupé.

ΚΑΥΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.Η BMW M6 Coupé.
BMW M

Μικτός κύκλος σε l/100 km

9.9

Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο, σε g/km

231

Μέγ. ροπή σε Nm σε σ.α.λ.

680/1,500–5,750

Πώς μπορείτε να εκφράσετε το πάθος; Δοκιμάστε με τις επιδόσεις. Οι 560 ίπποι και τα 4,2 δευτερόλεπτα για την επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h αποκαλύπτουν μόνο ένα μικρό μέρος του ενθουσιασμού που προκαλεί η BMW M6 Coupé. Μία ματιά στο αεροδυναμικά βελτιωμένο αμάξωμα αρκεί για να πάρετε μία μικρή γεύση της τεχνολογίας M. Η επιβλητική παρουσία δηλώνει απερίφραστα το αγωνιστικό DNA αυτού του σπορ αυτοκινήτου. Αυτό αντανακλάται και στο εσωτερικό: με τα μοναδικά υλικά από τη συλλογή BMW Individual, ο σπορ χαρακτήρας είναι διάχυτος παντού, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Όλα αυτά φέρνουν την BMW M6 Coupé στην πρώτη θέση στον τομέα της τεχνολογίας. Αυτό το αποδεικνύει ο οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo. Σε συνδυασμό με τεχνολογίες, όπως το Ενεργό Διαφορικό M και η Ανάρτηση M, αυτός ο κινητήρας σχηματίζει ένα άψογα προσαρμοσμένο σύνολο. Με το προαιρετικά διαθέσιμο πακέτο Μ Competition, η αγωνιστική αίσθηση που προσφέρει η BMW M6 Coupé γίνεται ακόμα πιο έντονη. Με την ισχύ των 600 hp και τη βελτιωμένη δυναμική οδήγησης, η οδήγηση στο όριο είναι τώρα πιο απολαυστική από ποτέ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ BMW M6 COUPÉ.

Σχεδίαση.

Η BMW M6 Coupé εμφανίζεται σκυφτή επάνω από το δρόμο, έτοιμη να επιτεθεί. Με κάθε πάτημα του πεντάλ του γκαζιού, ο κινητήρας τροφοδοτείται με φρέσκο αέρα από τις μεγάλες εισαγωγές αέρας του αεροδυναμικά σχεδιασμένου προφυλακτήρα. Το έμβλημα M αστράφτει στις διπλές γρίλιες της μάσκας "νεφρών". Τα ελαστικά σφιχταγκαλιάζουν την άσφαλτο. Η άφθονη δύναμη ωθεί προς τα μπροστά το αθλητικό αμάξωμα. Οι τέλειες αναλογίες για μία άριστη παρουσία: το εσωτερικό της BMW M6 Coupé σας παρέχει τις ιδανικές ρυθμίσεις για οδήγηση κοντά στο όριο. Και χωρίς συμβιβασμούς στην πολυτέλεια και στην ποιότητα των υλικών − ολόκληρη η γκάμα του BMW Individual είναι προαιρετικά διαθέσιμη.

Δυναμική οδήγησης & αποδοτικότητα.

Όταν οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo ξυπνά κάτω από το μακρύ καπό, οι διαφορές ανάμεσα στον διάδρομο των pit και το γκαράζ δεν είναι πλέον ξεκάθαρες. Οι αγωνιστικές της καταβολές είναι αδιαμφισβήτητες − στην BMW M6 Coupé η ευελιξία και ακρίβεια είναι διάχυτη. Η κυρτή οροφή χαμηλώνει το κέντρο βάρους χάρη στο χαμηλότερο βάρος της και συγχρόνως αυξάνει τις δυναμικές επιδόσεις και βελτιώνει την αποδοτικότητα. Όλα αυτά φέρνουν το κομψό σπορ coupé στην πρώτη θέση της γραμμής εκκίνησης.

Πακέτο Competition.

Ανόθευτη αγωνιστική αίσθηση: το πακέτο Competition προσφέρει μεγαλύτερη ιπποδύναμη, μεγαλύτερη ακρίβεια του συστήματος διεύθυνσης και ειδικές ρυθμίσεις ανάρτησης ώστε η BMW M6 Coupé να επιτυγχάνει ακόμα πιο υψηλές επιδόσεις. Η ισχύς του οκτακύλινδρου κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo αυξάνεται από τα 412 kW στα 423 kW. Αυτό επιτυγχάνεται με την αύξηση της πίεσης υπερπλήρωσης στις υψηλές στροφές. Το σπορ σύστημα εξάτμισης αποδίδει έναν δυναμικό ήχο που προκαλεί ανατριχίλα. Στην αγωνιστική πίστα και στην καθημερινή οδήγηση, η ειδικά προσαρμοσμένη ανάρτηση και ιδιαίτερα δυναμικό και άμεσο σύστημα διεύθυνσης, εγγυώνται ότι κάθε εντολή του οδηγού θα εκτελείται με κορυφαία ακρίβεια. Στο δρόμο, το πακέτο Competition θα τραβήξει την προσοχή με τις αποκλειστικά διαθέσιμες δίχρωμες ζάντες ελαφρού κράματος 20" M με διπλές ακτίνες 601 M και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, καθώς και με τις διπλές απολήξεις σε μαύρο χρώμιο της σπορ εξάτμισης.