BMW M

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΟΡΙΟ.

Ασφάλεια και άνεση στην BMW M6 Coupé.

Η BMW M6 Coupé είναι η επιλογή: για τους αγώνες αυτοκινήτου, τις προκλήσεις και την εξερεύνηση των ορίων. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό, την ασφάλεια και τις λειτουργίες άνεσης που επιτρέπουν σε όλες τις αισθήσεις να επικεντρώνονται στην οδηγική απόλαυση.

ΟΔΗΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Μ.

Τα πάντα στην BMW M6 Coupé έχουν έναν σκοπό: οδηγό. Η άψογη εργονομία ήταν πάντα μία από τις μοναδικές αρετές των αυτοκινήτων M – αυτή η φιλοσοφία εφαρμόζεται και βελτιστοποιείται στην BMW M6 Coupé. Κάθε διακόπτης, κάθε πλήκτρο − τα πάντα βρίσκονται εκεί που τα περιμένετε. Διότι τελικά αυτό που μετρά είναι ο χρόνος απόκρισης και ο έλεγχος, τόσο στην αγωνιστική πίστα όσο και στον δρόμο.

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η Ενεργή Προστασία χρησιμοποιεί την Υποστήριξη Επαγρύπνησης για να παρακολουθεί για τυχόν ενδείξεις κόπωσης του οδηγού. Σε επικίνδυνες καταστάσεις προετοιμάζει τους εντατήρες των μπροστινών ζωνών ασφαλείας, μετακινεί το κάθισμα του συνοδηγού σε όρθια θέση και κλείνει τα πλαϊνά παράθυρα και την συρόμενη γυάλινη οροφή. Μετά από μία σύγκρουση, τα φρένα ενεργοποιούνται αυτόματα για να αποτραπούν ή να περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατό οι επιπτώσεις από επακόλουθες συγκρούσεις.
Κάθε αυτοκίνητο M πληροί αυστηρές προδιαγραφές παθητικής ασφάλειας χάρη στη χρήση προσεκτικά επιλεγμένων υλικών και την εξαιρετικά άκαμπτη δομή του. Αυτό συνδυάζεται με το αποτελεσματικό σύστημα συγκράτησης που έχει σχεδιαστεί βάσει των δοκιμών πρόσκρουσης από ανεξάρτητους οργανισμούς – οι επιβάτες μπορούν έτσι να είναι βέβαιοι για την καλύτερη δυνατή προστασία.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED.

Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED χαρακτηρίζονται από την αυτόματη διασπορά του φωτός ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου και τον δυναμικό φωτισμό του δρόμου. Εκτός από τα φλας και τα φώτα ημέρας, περιλαμβάνουν τη λειτουργία προσαρμοζόμενων προβολέων με μεταβλητή διασπορά φωτός για οδήγηση στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο, τα φώτα στροφής, και το BMW Selective Beam (σύστημα υποβοήθησης φώτων πορείας με αντιθαμβωτική λειτουργία) με αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των φώτων πορείας και διασταύρωσης. Με αυτόν τον τρόπο, το σύστημα παρέχει άριστο φωτισμό του δρόμου σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.
Στο σκοτάδι, οι κινούμενοι προβολείς επιτρέπουν στον οδηγό να βλέπει σε μεγάλη απόσταση μέσα στη στροφή, μόλις στρίψει το τιμόνι. Για τη βελτίωση της ορατότητας στην κοντινή περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο, τα φώτα στροφής ενεργοποιούνται αυτόματα μόλις ο οδηγός ανάψει το φλας ή στρίψει το τιμόνι – ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς εξασφαλίζουν άριστο φωτισμό και βελτιώνουν σημαντικά την ενεργητική ασφάλεια.
Το BMW Selective Beam επιτρέπει στον οδηγό να αφήνει διαρκώς αναμμένα τα φώτα πορείας, εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες ορατότητας τη νύχτα. Το σύστημα παρακολουθεί την παρουσία αυτοκινήτων στο ίδιο ή στο απέναντι ρεύμα και ρυθμίζει διαρκώς τα φώτα πορείας ώστε να αποτραπεί η ενόχληση των άλλων οδηγών.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Με το BMW Service Inclusive, οι πελάτες επιλέγουν μια συγκεκριμένη περίοδο κάλυψης χωρίς να ανησυχούν για το κόστος της τακτικής συντήρησης. Αυτές οι υπηρεσίες, όπως και τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, καλύπτονται από το BMW Service Inclusive. Αυτή η υπηρεσία δεν διατίθεται μόνον τοπικά, αλλά σε όλο τον κόσμο από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Στην περίπτωση πώλησης της BMW, το πακέτο BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη, αυξάνοντας έτσι τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το πακέτο BMW Service Inclusive που ταιριάζει στις προσωπικές τους ανάγκες.
Καλύπτει τις τακτικές εργασίες συντήρησης όπως αλλαγή λαδιών με φίλτρο και συμπληρώματα λαδιού, service και αντικατάσταση μικροφίλτρων, φίλτρου καυσίμου, φίλτρου αέρα και μπουζί, υγρά φρένων, επιθεωρήσεις αυτοκινήτου και πρόσθετες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές BMW. Επιλέγοντας ένα πακέτο BMW Service Inclusive Plus, ο πελάτης απολαμβάνει τις εξής πρόσθετες υπηρεσίες BMW Service Inclusive: αντικατάσταση υλικών τριβής/δίσκων φρένων μπροστά και πίσω, συμπλέκτης (εάν χρειαστεί) ή μάκτρα υαλοκαθαριστήρων (εάν χρειάζεται, στα πλαίσια της αλλαγής λαδιών). Το Service Inclusive είναι διαθέσιμο για περιόδους κάλυψης από τρία έως δέκα χρόνια ή για χιλιομετρική κάλυψη από 40.000 έως 200.000 km.