ΤΑ M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X3.

Τέσσερα ισχυρά μοντέλα της BMW X3 που κάνουν την σπορ διαφορά.

BMW X3 M COMPETITION.

Κορυφαία δυναμική οδήγησης και μοναδικός χαρακτήρας.
 • Εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων
 • M xDrive με Ενεργό Διαφορικό M και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic με Drivelogic
 • Αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία και εξοπλισμοί
 • 375 kW/510 hp, 600 Nm, 0–100 km/h σε 4,1 s
BMW X3 M Competition σε γκρι Donington μεταλλικό, εξωτερικό.

BMW X3 M.

Η δυναμική οδήγησης στο υψηλότερο επίπεδο.
 • Εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων
 • M xDrive με Ενεργό Διαφορικό M
 • Αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Μ Steptronic με Drivelogic
 • 353 kW/480 hp, 600 Nm, 0–100 km/h σε 4,2 s
BMW X3 M σε λευκό Alpine, εξωτερικό.

BMW X3 M40i.

Υποδειγματικός συνδυασμός επιδόσεων και καθημερινής ευχρηστίας.
 • Εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo
 • BMW xDrive
 • Αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic
 • 260 kW/354 hp, 500 Nm, 0–100 km/h σε 4,8 s
BMW X3 M40i σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, εξωτερικό.

BMW X3 M40d.

Δύναμη και αποδοτικότητα χωρίς θυσίες.
 • Εξακύλινδρος κινητήρας diesel M TwinPower Turbo
 • BMW xDrive
 • Αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic
 • 240 kW/326 hp, 680 Nm, 0–100 km/h σε 4,9 s
BMW X3 M40d σε μπλε Phytonic μεταλλικό, εξωτερικό.
 • BMW X3 M COMPETITION.
 • BMW X3 M.
 • BMW X3 M40i.
 • BMW X3 M40d.

BMW X3 M COMPETITION ΚΑΙ BMW X3 M.

Χαρακτηριστικά επιδόσεων.

Δύο μοντέλα, μοναδικές επιδόσεις: όλα τα στοιχεία του συγκροτήματος κίνησης και του πλαισίου υπογραμμίζουν τις αγωνιστικές καταβολές του BMW M. Συνοδευόμενα από τον γνήσιο χαρακτήρα X, προσφέρουν τη γνώριμη οδηγική απόλαυση M σε κάθε τύπο εδάφους.
BMW X3 M Competition σε γκρι Donington μεταλλικό, εξωτερικό, πανοραμική λήψη μπροστινού τμήματος.
BMW X3 M Competition και BMW X3 M, εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων.

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo διακρίνεται για την υψηλή απόδοση, τη μεταξένια λειτουργία και τον σπορ ήχο του. Εξοπλισμένος με διπλό VANOS, Valvetronic, Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας και δύο υπερτροφοδότες, αποδίδει ισχύ 353 kW (480 hp), η οποία φτάνει τα 375 kW (510 hp) στην έκδοση Competition.
BMW X3 M Competition και BMW X3 M, κινητήρας, μπάρα θόλων M Carbon

Μπάρα θόλων M Carbon.

Η μπάρα θόλων M Carbon βελτιώνει την ακαμψία του μπροστινού μέρους και συμβάλλει στη μεγαλύτερη ακρίβεια του συστήματος διεύθυνσης. Αυτό το στοιχείο εξοπλισμού κορυφαίας ποιότητας από ενισχυμένο με υαλονήματα πολυμερές, έχει εξαιρετικά χαμηλό βάρος και δημιουργεί μια αυθεντική αγωνιστική ατμόσφαιρα όταν το καπό είναι ανοικτό. Με αυτόν τον τρόπο τονίζεται ιδιαίτερα ο δυναμικός χαρακτήρας.
BMW X3 M Competition σε γκρι Donington μεταλλικό, εξωτερικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, ειδική ανάρτηση Μ.

Ειδική ανάρτηση Μ.

Η ειδική ανάρτηση M τονίζει με μοναδικό τρόπο τα ιδιαίτερα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Εκτός από τις τρεις λειτουργίες οδήγησης COMFORT, SPORT και SPORT+, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις του Δυναμικού Ελέγχου Ευστάθειας (DSC) ώστε να προσαρμόσει το επίπεδο υποστήριξης και σταθεροποίησης στο στιλ οδήγησης.
BMW X3 M Competition και BMW X3 M, εσωτερικό, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου, M xDrive.

M xDrive.

Το BMW M xDrive και το Ενεργό Διαφορικό M εξασφαλίζουν κορυφαία πρόσφυση και δυναμική οδήγησης, τόσο στην σπορ οδήγηση όσο και στις καθημερινές μετακινήσεις. Χάρη στην ειδική τεχνολογία M, το αυτοκίνητο επιτρέπει τον απόλυτο και ασφαλή έλεγχο σε κάθε επιφάνεια οδοστρώματος, ακόμα και στην επιτάχυνση κατά την έξοδο από κλειστές στροφές.
BMW X3 M Competition και BMW X3 M, εσωτερικό, επιλογέας σχέσεων M, αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic.

Αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic.

Το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic με Drivelogic προσφέρει διάφορες επιλογές για τις αλλαγές ταχυτήτων: διατίθενται επιλογές για εξαιρετική δυναμική, άνεση και οικονομία καυσίμου. Ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες στο τιμόνι για να αλλάζει ταχύτητες ή να ενεργοποιήσει την αυτόματη λειτουργία.
BMW X3 M Competition και BMW X3 M, εσωτερικό, κόκπιτ, δερμάτινο τιμόνι M, M Servotronic.

M Servotronic.

Σε κάθε περίπτωση, το M Servotronic εξασφαλίζει την ιδανική υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης, προσαρμόζοντάς την στην τρέχουσα ταχύτητα του αυτοκινήτου. Επιπλέον, προσφέρει αμεσότητα και ακρίβεια σε όλες τις ταχύτητες κίνησης του αυτοκινήτου. Το σύστημα είναι ειδικά προσαρμοσμένο για τα αυτοκίνητα M και προσφέρει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις που μπορούν να επιλεχθούν με το πάτημα ενός πλήκτρου.
BMW X3 M Competition σε γκρι Donington μεταλλικό, εξωτερικό, ζάντες ελαφρού κράματος Μ με φρένα σύνθετης κατασκευής Μ.

Φρένα σύνθετης κατασκευής M.

Ως αποτέλεσμα της χρήσης διαφορετικών υλικών, τα Φρένα σύνθετης κατασκευής M επιτυγχάνουν εξαιρετικά επιδόσεις στο φρενάρισμα και συγχρόνως διακρίνονται για την υψηλή αντοχή και τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, η μείωση του βάρους έχει θετικό αντίκτυπο στην ευελιξία, τη δυναμική και την επιτάχυνση. Οι δαγκάνες φρένων σε μπλε μεταλλικό χρώμα με επιγραφή M αποτελούν ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του συστήματος πέδησης Μ υψηλών επιδόσεων. Λόγω της ιδιαίτερης σχεδίασης, ενδέχεται να παρατηρηθούν προσωρινοί θόρυβοι μετά από παρατεταμένη χρήση με χαμηλό ή πολύ υψηλό φορτίο, οι οποίοι παύουν μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Για την αποφυγή αυτών των λειτουργιών θορύβων, συστήνεται να πιέζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα τα φρένα με λίγο μεγαλύτερη δύναμη. Εάν σχηματιστεί υγρασία στους δίσκους φρένων, μπορείτε να πιέσετε τα φρένα για να τους στεγνώσετε, προκειμένου να αποφευχθούν οι θόρυβοι. Οι λειτουργικοί θόρυβοι δεν επηρεάζουν τις επιδόσεις, τη λειτουργική ασφάλεια και τη σταθερότητα των φρένων.
BMW X3 M Competition σε γκρι Donington μεταλλικό, εξωτερικό, πίσω λήψη με σπορ σύστημα εξάτμισης Μ.

Σπορ σύστημα εξάτμισης Μ.

Η σπορ εξάτμιση M αποδίδει έναν δυναμικό ήχο που μπορεί να τροποποιηθεί με τη βοήθεια ενσωματωμένου μηχανισμού βαλβίδας. Οι λειτουργίες SPORT και SPORT+ μπορούν να επιλεχθούν από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας και υπογραμμίζονται από έναν πιο έντονο ήχο του κινητήρα, ενώ στη λειτουργία για άνετη οδήγηση παράγεται ένας πιο διακριτικός ήχος.

BMW X3 M COMPETITION.

Χαρακτηριστικά σχεδίασης.

Οι μυώδεις αναλογίες και τα άψογα συνδυασμένα σχεδιαστικά στοιχεία M σε γυαλιστερό μαύρο προσδίδουν στην BMW X3 M Competition μια αύρα υψηλών επιδόσεων. Στο εσωτερικό, ο σπορ χαρακτήρας συνδυάζεται με αποκλειστικές λεπτομέρειες για να δημιουργηθεί μια μοναδική εμπειρία.
BMW X3 M Competition σε γκρι Donington μεταλλικό, εξωτερικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων.
BMW X3 M Competition σε γκρι Donington μεταλλικό, εξωτερικό, μπροστινή λήψη με μάσκα "νεφρών" Μ σε γυαλιστερό μαύρο.

Μάσκα "νεφρών" Μ.

Η εντυπωσιακή μάσκα ψυγείου με "νεφρά" Μ σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και επιγραφή μοντέλου υπογραμμίζει το δυναμικό στιλ Μ στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου. Οι διπλές γρίλιες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα παραπέμπουν οπτικά στη χαρακτηριστική σχεδίαση διπλών ακτινών των ζαντών ελαφρού κράματος M. Η μάσκα ψυγείου με "νεφρά" M δηλώνει απερίφραστα τις σπορ διαθέσεις του αυτοκινήτου και προϊδεάζει για την αστείρευτη δύναμη που περιμένει τον οδηγό.
BMW X3 M Competition σε γκρι Donington μεταλλικό, εξωτερικό, πίσω λήψη με επιγραφή "X3 M Competition".

Επιγραφή "X3 M Competition".

Η μαύρη επιγραφή "X3 M Competition" στο πίσω μέρος υποδηλώνει την υψηλή δυναμική οδήγησης του αυτοκινήτου.
BMW X3 M Competition σε γκρι Donington μεταλλικό, εξωτερικό, πλευρικές εισαγωγές αέρα Μ σε μαύρο γυαλιστερό με επιγραφή μοντέλου.

Πλευρικές εισαγωγές αέρα M.

Τα χαρακτηριστικά στοιχεία πλευρικών εισαγωγών αέρα M με επιγραφή μοντέλου, η οποία βάζει μια τρισδιάστατη σπορ πινελιά, υπογραμμίζουν τις εντυπωσιακές δυνατότητες του αυτοκινήτου και δίνουν μια πρόγευση για την ιδιαίτερη εμπειρία που περιμένει τον οδηγό. Εκφράζουν τον δυναμικό συνδυασμό τεχνολογικής αρτιότητας και συναρπαστικής σχεδίασης που είναι συνώνυμη με τα αυτοκίνητα M από την πρώτη κιόλας ημέρα.
BMW X3 M Competition σε γκρι Donington μεταλλικό, εξωτερικό, καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών Μ σε μαύρο γυαλιστερό με επιγραφή μοντέλου.

Εξωτερικοί καθρέπτες M.

Οι αεροδυναμικά βελτιωμένοι εξωτερικοί καθρέπτες Μ αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο της σπορ και δυναμικής σχεδίασης M. Με τη σχεδίαση με διπλό βραχίονα στήριξης στο αμάξωμα, υπογραμμίζουν την αισθητική του αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν την ποιότητα κατασκευής μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Τα πρόσθετα φλας LED είναι ενσωματωμένα σε μία λεπτή και μακριά εσοχή.
BMW X3 M Competition σε γκρι Donington μεταλλικό, εξωτερικό, αεροτομή οροφής Μ.

Αεροτομή οροφής M.

Η αεροτομή οροφής M με το ιδιαίτερο σχήμα της εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη άντωση στον πίσω άξονα, στις υψηλές ταχύτητες κίνησης. Παράλληλα, προσδίδει μια σπορ αίσθηση στην εμφάνιση του πίσω τμήματος και υπόσχεται μια άκρως δυναμική εμπειρία οδήγησης.
BMW X3 M Competition, εσωτερικό, σπορ καθίσματα M με δέρμα 'Merino' και Alcantara.

Σπορ καθίσματα Μ.

Τα σπορ καθίσματα Μ πολλαπλών ρυθμίσεων τύπου μπάκετ με μερικώς ενσωματωμένο προσκέφαλο παρέχουν άριστη πλευρική στήριξη στον οδηγό και τον συνοδηγό. Επιπλέον, μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά το πλάτος της πλάτης καθίσματος. Η ιδιαίτερη σχεδίασή τους με φωτιζόμενο λογότυπο Μ τονίζει οπτικά τις αθλητικές ικανότητες του αυτοκινήτου. (οι εικονιζόμενες ζώνες ασφαλείας M αναμένεται να είναι διαθέσιμες από τον 8/2019.)
BMW X3 M Competition, εσωτερικό, διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού 'Carbon Fibre'.

Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού 'Carbon Fibre'.

Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού 'Carbon Fibre' στον πίνακα οργάνων, τις πόρτες και την κεντρική κονσόλα με διακοσμητική επιφάνεια σε χρώμιο Pearl.
BMW X3 M Competition, εσωτερικό, κόκπιτ, δερμάτινο τιμόνι M με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών.

Δερμάτινο τιμόνι M.

Το δερμάτινο τιμόνι M με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, σήμα Μ, χρωμιωμένες λεπτομέρειες και ενσωματωμένο αερόσακο οδηγού διαθέτει σχεδίαση δύο ακτινών.Η στεφάνη τιμονιού από μαύρο δέρμα με ραφές σε χρώμα αντίθεσης και στηρίγματα αντιχείρων εξασφαλίζει κορυφαία αίσθηση αφής.Ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πλήκτρα M Drive για να επιλέξει κατά τη διάρκεια οδήγησης τις ρυθμίσεις που επιθυμεί.
BMW X3 M Competition, εσωτερικό, επιλογέας σχέσεων M.

Επιλογέας σχέσεων M.

Ο διακόπτης για την επιλογή των τριών προγραμμάτων αλλαγής ταχυτήτων Drivelogic βρίσκεται δίπλα από το λογότυπο M, στην επάνω πλευρά του επιλογέα σχέσεων M. Το πλήκτρο P για το κλείδωμα στάθμευσης βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Στη χειροκίνητη λειτουργία "S", ο οδηγός μπορεί να αλλάζει χειροκίνητα τις ταχύτητες χρησιμοποιώντας τον επιλογέα Μ. Στη λειτουργία "D" οι αλλαγές ταχυτήτων πραγματοποιούνται αυτόματα.
BMW X3 M Competition, εσωτερικό, κόκπιτ, ειδικός πίνακας οργάνων M.

Ειδικός πίνακας οργάνων Μ.

Ο πίνακας οργάνων Μ διαθέτει τέσσερα όργανα – ταχύμετρο, στροφόμετρο με ένδειξη σημείου αλλαγής ταχύτητας, δείκτη καυσίμου, ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού – καθώς μια ένδειξη κατάστασης για τα συστήματα M Driving, το σύστημα διεύθυνσης, τον κινητήρα, το Drivelogic και το M xDrive. Η οθόνη πληροφοριών προσφέρει τη δυνατότητα εξατομικευμένων ρυθμίσεων και προβάλλει την εξωτερική θερμοκρασία και τις λειτουργίες του υπολογιστή ταξιδιού.
BMW X3 M Competition, εσωτερικό, κόκπιτ, κόκκινος διακόπτης Start/Stop.

Διακόπτης Start/Stop.

Ο κόκκινος διακόπτης Start/Stop βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα και χρησιμεύει για τη θέση του κινητήρα σε λειτουργία χωρίς κλειδί, μετά το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το σβήσιμο του κινητήρα. Το κλειδί του αυτοκινήτου αναγνωρίζεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να τοποθετηθεί στην κλειδαριά ανάφλεξης.
BMW X3 M Competition, εσωτερικό, διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή Competition.

Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή Competition.

Τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με την επιγραφή "X3 M Competition" υποδέχονται τον οδηγό και τον συνοδηγό. Η επιγραφή στα μαύρα ένθετα των διακοσμητικών καλυμμάτων μαρσπιέ στην αριστερή και δεξιά πλευρά μπροστά, υπογραμμίζουν την ποιότητα και τη μοναδικότητα.
BMW X3 M Competition, εσωτερικό, ζώνες ασφαλείας M.

Ζώνες ασφάλειας Μ.

Οι ζώνες ασφαλείας* M με προεντατήρες ζωνών και περιοριστές δύναμης διαθέτουν πλεκτή υφή στα κλασικά χρώματα M και τονίζουν την υψηλή ποιότητα και τον σπορ εσωτερικό διάκοσμο.  (* αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τον 8/2019)
BMW X3 M σε λευκό Alpine, εξωτερικό, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων.
bBMW X3 M σε λευκό Alpine, εξωτερικό, μπροστά, μάσκα "νεφρών" Μ με χρωμιωμένες λεπτομέρειες και επιγραφή μοντέλου.
BMW X3 M σε λευκό Alpine, εξωτερικό, ζάντες ελαφρού κράματος 20" Μ σε γκρι Orbit.
BMW X3 M σε λευκό Alpine, εξωτερικό, πλευρικές εισαγωγές αέρα με χρωμιωμένες λεπτομέρειες και επιγραφή μοντέλου.
BMW X3 M σε λευκό Alpine, εξωτερικό, καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα αμαξώματος.
BMW X3 M σε λευκό Alpine, εξωτερικό, πίσω λήψη με επιγραφή μοντέλου.
BMW X3 M σε λευκό Alpine, εξωτερικό, πίσω λήψη με χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης.
BMW X3 M, εσωτερικό, σπορ καθίσματα με μαύρο δέρμα 'Vernasca'.
BMW X3 M, εσωτερικό, κόκπιτ, δερμάτινο τιμόνι M με ραφές σε ιδιαίτερο χρώμα αντίθεσης Μ.

BMW X3 M.

Σπορ έκφραση του περιπετειώδους πνεύματος: η BMW X3 M. Οι δυναμικές αναλογίες και τα εκφραστικά σχεδιαστικά στοιχεία M παραπέμπουν στο αγωνιστικό DNA αυτού του μοντέλου X. Οι διαμανταρισμένες ζάντες ελαφρού κράματος 20" M σε γκρι Orbit προσδίδουν στο αυτοκίνητο μια δυναμική εμφάνιση. Οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες στο πλαίσιο της μάσκας "νεφρών", τις πλευρικές εισαγωγές αέρα και τις απολήξεις εξάτμισης δίνουν έμφαση στον ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα. Η αθλητική έκφραση συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Τα σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με μαύρο δέρμα 'Vernasca' προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης, τόσο στις καθημερινές μετακινήσεις όσο και στη δυναμική οδήγηση στην αγωνιστική πίστα. Το ιδιαίτερο εσωτερικό ολοκληρώνεται από τις υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες όπως ο ανθρακί ουρανός BMW Individual ή το δερμάτινο τιμόνι M με ραφές σε ιδιαίτερο χρώμα αντίθεσης M.

BMW X3 M40i ΚΑΙ BMW X3 M40d.

Σχεδίαση και δυναμική οδήγησης.

Επιβλητική σχεδίαση, σπορ δυναμική οδήγησης. Με τα ιδιαίτερα στοιχεία εσωτερικού και εξωτερικού εξοπλισμού, καθώς και με το τεχνολογικό πακέτο που στοχεύει στις απόλυτες επιδόσεις, η BMW X3 M40i και η BMW X3 M40d δείχνουν το αγωνιστικό τους DNA.
BMW X3 M40i και BMW X3 M40d σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, σε κίνηση, εξωτερικό, πλαϊνή λήψη μπροστά από ορεινό τοπίο με φωτεινές γραμμές.
BMW X3 M40i και BMW X3 M40d σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, εξωτερικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων.

Ιδιαίτερη σχεδίαση.

Τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία τονίζουν τον δυναμισμό της BMW X3 M40i και της BMW X3 M40d, μέσα κι έξω. Περιλαμβάνονται μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, πλαίσιο μάσκας "νεφρών", γρίλιες και καλύμματα καθρεπτών σε γκρι Cerium, σπορ καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι Μ με μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων και ιδιαίτερη επιγραφή M40i στα όργανα, τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ και το πίσω μέρος.
BMW X3 M40i και BMW X3 M40d, εσωτερικό, κόκπιτ με δερμάτινο τιμόνι Μ.

Δερμάτινο τιμόνι M.

Το δερμάτινο τιμόνι M με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και ενσωματωμένο αερόσακο οδηγού διαθέτει σχεδίαση τριών ακτινών. Με τη στεφάνη σε μαύρο δέρμα 'Walknappa' με μαύρες ραφές και τα στηρίγματα για τους αντίχειρες προσφέρει μια μοναδική σπορ αίσθηση αφής.
BMW X3 M40i και BMW X3 M40d, εσωτερικό, σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

τα ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό διαθέτουν διάφορες δυνατότητες μηχανικής ρύθμισης, μεταξύ αυτών και ρύθμιση του πλάτους της πλάτης καθίσματος, της θέσης μπροστά-πίσω και της γωνίας της πλάτης και του καθίσματος. Τα ψηλότερα πλαϊνά στηρίγματα της έδρας και της πλάτης του καθίσματος διακρίνονται για την εξαιρετική εργονομία και προσφέρουν κορυφαία πλευρική στήριξη.
BMW X3 M40i και BMW X3 M40d σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, εξωτερικό, μπροστινό τμήμα με Αεροδυναμικό πακέτο Μ.

Αεροδυναμικό πακέτο M.

Το Αεροδυναμικό πακέτο M υπογραμμίζει τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου και βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα. Το πακέτο περιλαμβάνει μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ειδικά πλαϊνά μαρσπιέ και πίσω προφυλακτήρα με ένθετο διαχύτη. Οι απολήξεις της εξάτμισης διατίθενται σε χρώμιο.
BMW X3 M40i σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, σε κίνηση, εξωτερικό, πίσω λήψη τριών τετάρτων μπροστά από αστικό σκηνικό με φωτεινές γραμμές.

Δυναμική οδήγησης και ευελιξία.

Η BMW Χ3 Μ40i και η BMW X3 M40d προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια και ευελιξία. Τα δυναμικά χαρακτηριστικά έχουν βελτιωθεί περαιτέρω ώστε να εξασφαλίζεται μια έντονη οδηγική εμπειρία, χάρη στη νέα ρύθμιση της ανάρτησης, την ειδική προσαρμογή M Performance του μεταβλητού σπορ συστήματος διεύθυνσης, τα Σπορ φρένα Μ του βασικού εξοπλισμού και το BMW xDrive με μεγαλύτερη μετάδοση ροπής στους πίσω τροχούς.
BMW X3 M40i και BMW X3 M40d σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, σε κίνηση, εξωτερικό, πλαϊνή λήψη με περιστρεφόμενη ζάντα ελαφρού κράματος.

Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M.

Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Μ μπορεί να προσαρμοστεί ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στον δικό του τρόπο οδήγησης, ενισχύοντας την άνεση ή τη δυναμική.
BMW X3 M40i και BMW X3 M40d σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, εξωτερικό, ζάντες ελαφρού κράματος με Σπορ φρένα Μ.

Σπορ φρένα Μ.

Τα Σπορ φρένα M διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και δύο εμβόλων πίσω, οι οποίες είναι βαμμένες σε σκούρο μπλε χρώμα και φέρουν επιγραφή M. Διαθέτουν μεγάλους δίσκους φρένων για να εξασφαλίζουν κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης.
BMW X3 M40i και BMW X3 M40d σε μαύρο Sapphire μεταλλικό, εξωτερικό, πίσω τμήμα με σπορ σύστημα εξάτμισης Μ.

Σπορ σύστημα εξάτμισης Μ.

Η σπορ εξάτμιση M αποδίδει έναν δυναμικό ήχο που προσαρμόζεται από έναν ενσωματωμένο μηχανισμό βαλβίδας, ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης. Οι λειτουργίες SPORT και SPORT+ του Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας υπογραμμίζονται από έναν πιο έντονο ήχο του κινητήρα, ενώ στη λειτουργία για άνετη οδήγηση δίνεται προτεραιότητα στην απόδοση ενός πιο διακριτικού ήχου.
BMW X3 M40i και BMW X3 M40d, εσωτερικό, επιλογέας σχέσεων, σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic.

Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματων και χειροκίνητων αλλαγών ταχυτήτων από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες του τιμονιού - για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
BMW X3 M40i και BMW X3 M40d, εσωτερικό, κόκπιτ, δερμάτινο τιμόνι Μ, Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης.

Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης.

Το Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση και ευέλικτη απόκριση και απαιτεί μικρότερη δύναμη για το στρίψιμο του τιμονιού. Προσαρμόζεται στη γωνία στροφής του τιμονιού με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στη διαδικασία στάθμευσης και κατά τη διάρκεια ελιγμών.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ M TWINPOWER TURBO.

BMW X3 M40i, εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ M TWINPOWER TURBO.

Σε συνδυασμό με το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic, ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo της BMW Χ3 M40i προσφέρει εντυπωσιακή δυναμική χάρη στις επιβλητικές της επιδόσεις. Με δύο υπερτροφοδότες TwinScroll, τον πλήρως μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων Valvetronic και τον Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας αποδίδει ισχύ 260 kW (354 hp) και μέγιστη ροπή 500 Nm.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL M TWINPOWER TURBO.

BMW X3 M40d, εξακύλινδρος κινητήρας diesel Μ TwinPower Turbo.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL M TWINPOWER TURBO.

Ο εξακύλινδρος κινητήρας diesel M TwinPower Turbo της BMW X3 M40d εντυπωσιάζει με την υψηλή αποδοτικότητα και τις επιδόσεις. Εξοπλισμένος με δύο υπερτροφοδότες TwinScroll μεταβλητής γεωμετρίας τουρμπίνας και άμεσο ψεκασμό CommonRail, ο κινητήρας χαμηλού βάρους αποδίδει ισχύ 240 kW (326 hp) και εντυπωσιακή ροπή 680 Nm. Αυτό εξασφαλίζει εξαιρετική δύναμη ώσης και κορυφαία δυναμική οδήγησης.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ BMW X3 M.

Υποστήριξη οδηγού και συνδεσιμότητα.

Εστιάζοντας στα σημαντικά. Με τα πρωτοποριακά συστήματα υποστήριξης οδηγού και τις λειτουργίες άνεσης στο δικτυωμένο κόκπιτ, τα αυτοκίνητα BMW X3 M υιοθετούν την τεχνολογία αιχμής – για σύγχρονη κινητικότητα υψηλού επιπέδου.
Αυτοκίνητα BMW X3 M, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου, Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus.

Το Driving Assistant Plus προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και περίπλοκες συνθήκες κίνησης. Σε αυτές περιλαμβάνονται για παράδειγμα οι κυκλοφοριακές συμφορήσεις, η πυκνή ροή κυκλοφορίας με συχνές ακινητοποιήσεις και εκκινήσεις ή οι μακρινές διαδρομές στην πόλη, τον αυτοκινητόδρομο και το επαρχιακό οδικό δίκτυο, η πλοήγηση σε κόμβους αυτοκινητόδρομων και οι αλλαγές λωρίδας.
Αυτοκίνητα BMW X3 M, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου, Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης Plus.

Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης Plus.

Ο εξοπλισμός του Συστήματος Υποβοήθησης Στάθμευσης Plus κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Διαθέτει Surround View με Top View, PDC και σύστημα υποβοήθησης παράλληλης στάθμευσης, ενεργό PDC με λειτουργία φρεναρίσματος ανάγκης και Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με γραμμική καθοδήγηση που επιτρέπει την τελείως αυτόματη στάθμευση του αυτοκινήτου σε κάθετες ή παράλληλες θέσεις.
Αυτοκίνητα BMW X3 M, BMW Connected, γυναίκα με φωτισμένη υδρόγειο στο χέρι.

BMW Connected.

Δικτυωθείτε με την BMW σας. Η Εφαρμογή BMW Connected είναι ο ψηφιακός σας βοηθός κινητικότητας που φροντίζει για όλες σας τις ανάγκες πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αποκτήστε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας μέσα από το smartphone, το smartwatch, το Amazon Echo ή το Google Assistant, στείλτε τους προορισμούς σας στο σύστημα πλοήγησης ή λάβετε υπενθυμίσεις για συναντήσεις και εξασφαλίστε την έγκαιρη άφιξή σας.
Μάθετε περισσότερα
BMW X3 M Competition και BMW X3 M, BMW Head-Up Display με ειδικές ενδείξεις M.

BMW Head-Up Display.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδρομή απευθείας μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον έτσι να συγκεντρωθεί στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, τις οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με Πληροφορία Απαγόρευσης Προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας. Το BMW Head-Up Display της BMW X3 M και της BMW X3 M Competition διατίθενται με ειδικές ενδείξεις M (ανατρέξτε στην εικόνα).
Αυτοκίνητα BMW X3 M, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου, σύστημα πλοήγησης Professional.

Σύστημα πλοήγησης Professional.

Το σύστημα πλοήγησης Professional διαθέτει έγχρωμη οθόνη LCD 10,25" και ραδιόφωνο BMW Professional με DVD-Player, διατίθεται με πάνω από 20 GB αποθηκευτικού χώρου, π.χ. για αρχεία μουσικής. Ο χειρισμός πραγματοποιείται με διαισθητικό τρόπο από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch και επτά πλήκτρα προτιμήσεων ή εναλλακτικά από την οθόνη αφής.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Βάρος
Βάρος κενό EU σε kg
2.045
Μέγ. επιτρεπόμενο βάρος σε kg
2,500
Επιτρεπόμενο φορτίο σε kg
530
Επιτρεπόμενο φορτίο άξονα μπροστά/πίσω σε kg
1,185/1,425
Ελάχιστη χωρητικότητα χώρου αποσκευών (καθίσματα σε όρθια θέση ή οροφή ανοικτή) σε l
550
Μέγιστη χωρητικότητα χώρου αποσκευών (καθίσματα αναδιπλωμένα ή οροφή κλειστή) σε l
1,600
Φορτίο ρυμούλκησης (χωρίς φρένα) σε kg
750
Φορτίο ρυμούλκησης 8% (με φρένα) σε kg
2,400
Φορτίο ρυμούλκησης 12% (με φρένα) σε kg
2,400
Κινητήρας
Kύλινδροι/βαλβίδες
6/4
Kυβισμός σε cc
2,993
Διαδρομή/διάμετρος σε mm
90.0/84.0
Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.
375 (510)/6,250
Ροπή κινητήρα (Nm) στις σ.α.λ.
600/2,600-5,950
Σχέση συμπίεσης : 1
9.3
Επιδόσεις
Τελική ταχύτητα σε km/h
250 (285)
Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.
4.1
Κατανάλωση καυσίμου
Κύκλος εντός πόλης σε l/100 km
13.5-12.8
Κύκλος εκτός πόλης σε l/100 km
9.1-8.8
Μικτός κύκλος σε l/100 km
10.5
Εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο σε g/km
239
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ, σε l περ.
65
Ζάντες
Διαστάσεις ελαστικών μπροστά
255/40 ZR21
Διαστάσεις ελαστικών πίσω
265/40 ZR21
Διαστάσεις ζαντών και υλικό μπροστά
9.5 J x 21", ελαφρού κράματος
Διαστάσεις ζαντών και υλικό πίσω
10 J x 20", ελαφρού κράματος
Βάρος
Βάρος κενό EU σε kg
2.045
Μέγ. επιτρεπόμενο βάρος σε kg
2,500
Επιτρεπόμενο φορτίο σε kg
530
Επιτρεπόμενο φορτίο άξονα μπροστά/πίσω σε kg
1,185/1,425
Ελάχιστη χωρητικότητα χώρου αποσκευών (καθίσματα σε όρθια θέση ή οροφή ανοικτή) σε l
550
Μέγιστη χωρητικότητα χώρου αποσκευών (καθίσματα αναδιπλωμένα ή οροφή κλειστή) σε l
1,600
Φορτίο ρυμούλκησης (χωρίς φρένα) σε kg
750
Φορτίο ρυμούλκησης 8% (με φρένα) σε kg
2,400
Φορτίο ρυμούλκησης 12% (με φρένα) σε kg
2,400
Κινητήρας
Kύλινδροι/βαλβίδες
6/4
Kυβισμός σε cc
2,993
Διαδρομή/διάμετρος σε mm
90.0/84.0
Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.
375 (510)/6,250
Ροπή κινητήρα (Nm) στις σ.α.λ.
600/2,600-5,950
Σχέση συμπίεσης : 1
9.3
Επιδόσεις
Τελική ταχύτητα σε km/h
250 (285)
Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.
4.1
Κατανάλωση καυσίμου
Κύκλος εντός πόλης σε l/100 km
13.5-12.8
Κύκλος εκτός πόλης σε l/100 km
9.1-8.8
Μικτός κύκλος σε l/100 km
10.5
Εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο σε g/km
239
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ, σε l περ.
65
Ζάντες
Διαστάσεις ελαστικών μπροστά
255/40 ZR21
Διαστάσεις ελαστικών πίσω
265/40 ZR21
Διαστάσεις ζαντών και υλικό μπροστά
9.5 J x 21", ελαφρού κράματος
Διαστάσεις ζαντών και υλικό πίσω
10 J x 20", ελαφρού κράματος
Βάρος
Βάρος κενό EU σε kg
2.045
Μέγ. επιτρεπόμενο βάρος σε kg
2,500
Επιτρεπόμενο φορτίο σε kg
530
Επιτρεπόμενο φορτίο άξονα μπροστά/πίσω σε kg
1,185/1,425
Ελάχιστη χωρητικότητα χώρου αποσκευών (καθίσματα σε όρθια θέση ή οροφή ανοικτή) σε l
550
Μέγιστη χωρητικότητα χώρου αποσκευών (καθίσματα αναδιπλωμένα ή οροφή κλειστή) σε l
1,600
Φορτίο ρυμούλκησης (χωρίς φρένα) σε kg
750
Φορτίο ρυμούλκησης 8% (με φρένα) σε kg
2,400
Φορτίο ρυμούλκησης 12% (με φρένα) σε kg
2,400
Κινητήρας
Kύλινδροι/βαλβίδες
6/4
Kυβισμός σε cc
2,993
Διαδρομή/διάμετρος σε mm
90.0/84.0
Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.
375 (510)/6,250
Ροπή κινητήρα (Nm) στις σ.α.λ.
600/2,600-5,950
Σχέση συμπίεσης : 1
9.3
Επιδόσεις
Τελική ταχύτητα σε km/h
250 (285)
Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.
4.1
Κατανάλωση καυσίμου
Κύκλος εντός πόλης σε l/100 km
13.5-12.8
Κύκλος εκτός πόλης σε l/100 km
9.1-8.8
Μικτός κύκλος σε l/100 km
10.5
Εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο σε g/km
239
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ, σε l περ.
65
Ζάντες
Διαστάσεις ελαστικών μπροστά
255/40 ZR21
Διαστάσεις ελαστικών πίσω
265/40 ZR21
Διαστάσεις ζαντών και υλικό μπροστά
9.5 J x 21", ελαφρού κράματος
Διαστάσεις ζαντών και υλικό πίσω
10 J x 20", ελαφρού κράματος
Βάρος
Βάρος κενό EU σε kg
2.045
Μέγ. επιτρεπόμενο βάρος σε kg
2,500
Επιτρεπόμενο φορτίο σε kg
530
Επιτρεπόμενο φορτίο άξονα μπροστά/πίσω σε kg
1,185/1,425
Ελάχιστη χωρητικότητα χώρου αποσκευών (καθίσματα σε όρθια θέση ή οροφή ανοικτή) σε l
550
Μέγιστη χωρητικότητα χώρου αποσκευών (καθίσματα αναδιπλωμένα ή οροφή κλειστή) σε l
1,600
Φορτίο ρυμούλκησης (χωρίς φρένα) σε kg
750
Φορτίο ρυμούλκησης 8% (με φρένα) σε kg
2,400
Φορτίο ρυμούλκησης 12% (με φρένα) σε kg
2,400
Κινητήρας
Kύλινδροι/βαλβίδες
6/4
Kυβισμός σε cc
2,993
Διαδρομή/διάμετρος σε mm
90.0/84.0
Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.
375 (510)/6,250
Ροπή κινητήρα (Nm) στις σ.α.λ.
600/2,600-5,950
Σχέση συμπίεσης : 1
9.3
Επιδόσεις
Τελική ταχύτητα σε km/h
250 (285)
Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.
4.1
Κατανάλωση καυσίμου
Κύκλος εντός πόλης σε l/100 km
13.5-12.8
Κύκλος εκτός πόλης σε l/100 km
9.1-8.8
Μικτός κύκλος σε l/100 km
10.5
Εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο σε g/km
239
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ, σε l περ.
65
Ζάντες
Διαστάσεις ελαστικών μπροστά
255/40 ZR21
Διαστάσεις ελαστικών πίσω
265/40 ZR21
Διαστάσεις ζαντών και υλικό μπροστά
9.5 J x 21", ελαφρού κράματος
Διαστάσεις ζαντών και υλικό πίσω
10 J x 20", ελαφρού κράματος

BMW X3 M, τεχνικά χαρακτηριστικά

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW X3 M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW X3 M:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 10.5
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 239

  BMW X3 M Competition:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 10.5
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 239

  BMW X3 M40i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 9.1
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 207–206

  BMW X3 M40d:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6.5–6.4
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 172–169

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την προαναφερόμενη διαδικασία μετρήσεων VO (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

  Οι τιμές είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.