ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΧΩΡΟ.

BMW M

Η συναρπαστική σχεδίαση M της BMW X5 M.

ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΧΩΡΟ.

Η συναρπαστική σχεδίαση M της BMW X5 M.

Ένα σπορ αυτοκίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση πέντε άτομα. Ένα πολύπλευρο αυτοκίνητο με επιβλητική παρουσία που προσφέρει εκρήξεις αδρεναλίνης. Ένα Sports Activity Vehicle με σχεδίαση που αποπνέει ένα παρορμητικό ταμπεραμέντο από την πρώτη κιόλας ματιά. Αντιθέσεις που η BMW X5 M συνδυάζει με μοναδικό τρόπο. Αυτό το αυτοκίνητο εκφράζει την απερίφραστη δέσμευση για επιδόσεις και ένα επίπεδο άνεσης που δεν συναντάται σε κανένα άλλο σπορ αυτοκίνητο.

Στις εικόνες με τα στιγμιότυπα της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου παρουσιάζεται η νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2016.

ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΧΩΡΟ.Η συναρπαστική σχεδίαση M της BMW X5 M.

Ένα σπορ αυτοκίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση πέντε άτομα. Ένα πολύπλευρο αυτοκίνητο με επιβλητική παρουσία που προσφέρει εκρήξεις αδρεναλίνης. Ένα Sports Activity Vehicle με σχεδίαση που αποπνέει ένα παρορμητικό ταμπεραμέντο από την πρώτη κιόλας ματιά. Αντιθέσεις που η BMW X5 M συνδυάζει με μοναδικό τρόπο. Αυτό το αυτοκίνητο εκφράζει την απερίφραστη δέσμευση για επιδόσεις και ένα επίπεδο άνεσης που δεν συναντάται σε κανένα άλλο σπορ αυτοκίνητο.

Στις εικόνες με τα στιγμιότυπα της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου παρουσιάζεται η νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2016.

BMW M

ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΣΧΕΔΊΑΣΗ.

Ο μυώδης μπροστινός προφυλακτήρας τραβά αμέσως την προσοχή. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα προϊδεάζουν για τον κινητήρα που περιμένει με ανυπομονησία να τεθεί σε λειτουργία. Η μάσκα ψυγείου με τα διπλά "νεφρά" M περιβάλλεται από ένα χρωμιωμένο πλαίσιο. Οι εντυπωσιακοί προβολείς οδηγούν το βλέμμα σας προς το πλάι, όπου η περιμετρική γραμμή πτύχωσης και τα τονισμένα πλαϊνά μαρσπιέ συμβάλλουν στη δημιουργία μίας σφηνοειδούς σιλουέτας και υπογραμμίζουν την μεγαλοπρεπή εμφάνιση. Το πίσω τμήμα της BMW X5 M χωρίζεται από οριζόντιες γραμμές οι οποίες δημιουργούν μία πιο δυναμική εμφάνιση και τονίζουν το μεγάλο πλάτος του αυτοκινήτου. Οι δύο χρωμιωμένες διπλές απολήξεις εξάτμισης κάτω από τον μεγάλο πίσω προφυλακτήρα, αλλά και ο διαχύτης προέρχονται από τον κόσμο των αγώνων αυτοκινήτου. Η BMW X5 M είναι άρτια εξοπλισμένη για να καλύψει τις σπορ φιλοδοξίες. Συγχρόνως, προσφέρει καθημερινή ευχρηστία, πρακτικότητα και στιβαρότητα που περιμένετε από ένα μοντέλο X.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ.

Η σχεδίαση της BMW Χ5 - σε ταινία.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΣΧΕΔΊΑΣΗ.

Στη δική της κατηγορία: στην BMW X5 M, η πολυτέλεια συναντά τον σπορ χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, το μεταβλητό εσωτερικό προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας. Με τα προαιρετικά διαθέσιμα καθίσματα M πολλαπλών λειτουργιών, το δέρμα BMW Individual 'Merino' και τις ραφές σε χρώμα αντίθεσης που μαγνητίζουν αμέσως το βλέμμα. Ο συνδυασμός δέρματος BMW Individual 'Merino' και ουρανού από Alcantara δημιουργεί συναρπαστικές αντιθέσεις − αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να βάλετε στο εσωτερικό ακόμα πιο εκλεπτυσμένες πινελιές πολυτέλειας με τις αποκλειστικές επιλογές του BMW Individual.

Ο πίνακας οργάνων και τα χειριστήρια υπόσχονται εργονομία κορυφαίου επιπέδου. Αυτή υπογραμμίζεται από τα ματ χρωμιωμένα στοιχεία αλλά και από τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο ή ανθρακονήματα. Ο επιλογέας Μ και τα πλήκτρα Driving Dynamics στην κεντρική κονσόλα ακολουθούν έναν οδηγοκεντρικό προσανατολισμό. Οι μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο δερμάτινο τιμόνι M προσφέρουν σπορ οδηγικό ενθουσιασμό ενώ η υπερυψωμένη θέση οδήγησης εξασφαλίζει μία άριστη περιμετρική ορατότητα. Το εσωτερικό της BMW X5 M συνδυάζει στοιχεία των μοντέλων M και X για να δημιουργήσει μία πρωτόγνωρη αίσθηση ευρυχωρίας. Η άνεση είναι εξασφαλισμένη – όπως και η έκλυση άφθονης αδρεναλίνης.

ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ M ΠΟΛΛΑΠΛΏΝ ΧΡΉΣΕΩΝ.

Τα αποκλειστικά καθίσματα M πολλαπλών χρήσεων μεταφέρουν τον δυναμισμό του αυτοκινήτου στο εσωτερικό. Ο οδηγός και ο συνοδηγός θα καθίσουν αναπαυτικά στα δερμάτινα καθίσματα με το ανάγλυφο λογότυπο Μ στα προσκέφαλα.
Ακόμα και στη γρήγορη οδήγηση, τα βαθιά καθίσματα, τα ψηλά πλευρικά στηρίγματα και τα τμήματα ώμων προσφέρουν άριστη πλευρική στήριξη. Αυτά τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις του αυτοκινήτου και προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο πολυτέλειας στα μεγάλα ταξίδια.
Τα ενσωματωμένα προσκέφαλα τονίζουν την αθλητική εμφάνιση. Τα καθίσματα διατίθενται με διάφορες επιλογές ρυθμίσεων, μεταξύ αυτών και η ηλεκτρονική ρύθμιση του βάθους καθίσματος, του ύψους προσκέφαλου και του πλάτους της πλάτης.
Το κάθισμα διαθέτει άνοιγμα στο επάνω μέρος της πλάτης που δημιουργεί μία πιο ανάλαφρη αίσθηση. Αυτή η εντύπωση ενισχύεται ακόμα περισσότερο με το τμήμα σε χρώμα αντίθεσης, κάτω ακριβώς από το άνοιγμα. Τα διπλά ρέλια σε χρώμα αντίθεσης προσδίδουν στα καθίσματα μία ιδιαίτερη εμφάνιση και τονίζουν την υφή του δέρματος Merino.

ΘΈΣΗ ΟΔΉΓΗΣΗΣ.

Ξεκάθαρες γραμμές, κορυφαία εργονομία και αξεπέραστη θέα: στο κόκπιτ της BMW X5 M, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπαίνουν στο ρόλο των πιλότων. Κάθονται σε καθίσματα που προσφέρουν εξαιρετική στήριξη ακόμα και στις πιο κλειστές στροφές και ένα ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο χάρη στην υπερυψωμένη θέση. Συγχρόνως επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες. Το δερμάτινο τιμόνι M εγγυάται τον απόλυτο έλεγχο ενώ οι μοχλοδιακόπτες προτρέπουν για γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων. Από τα πλήκτρα M Drive ενεργοποιούνται οι λειτουργίες οδήγησης M για κορυφαία οδηγική απόλαυση. Πάντα μέσα στο οπτικό σας πεδίο: το Head-Up Display με ειδικές ενδείξεις M, όπως οι λυχνίες ένδειξης αλλαγής ταχυτήτων, που δείχνουν την ιδανική χρονική στιγμή αλλαγής. Όπως και στους αγώνες αυτοκινήτων αλλά με το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης άνεσης. Το σύστημα κλιματισμού, το σύστημα πλοήγησης και το ραδιόφωνο είναι τοποθετημένα δεξιά από τον οδηγό, ώστε και ο συνοδηγός να έχει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες.

ΖΆΝΤΕΣ.

Η BMW X5 M διατίθεται με ζάντες ελαφρού κράματος 20" Μ με διπλές ακτίνες 611 M στον βασικό της εξοπλισμό. Βελτιστοποιημένα για ακόμα μεγαλύτερη δυναμική οδήγησης, τα μπροστινά ελαστικά 285/40 R20 Y και τα πίσω ελαστικά 325/35 R20 Y προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση, άμεση απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και τέλεια οδική συμπεριφορά. Αισθητή κάνουν την παρουσία τους και οι σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 21" M με διπλές ακτίνες 612 M που διατίθενται εναλλακτικά. 20" ή 21", και οι δύο εκδόσεις ζαντών διαθέτουν στιλβωμένες επιφάνειες και περίτεχνο σχέδιο σε μία εντυπωσιακή διχρωμία.

BMW INDIVIDUAL.

Μοναδικός χαρακτήρας που αποκαλύπτεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια – αυτή είναι η πεμπτουσία της γνήσιας αποκλειστικότητας. Δώστε τον προσωπικό σας ορισμό στην έννοια «τελειότητα». Με τον εξοπλισμό BMW Individual για την BMW Χ5 Μ.

 • Χρώματα αμαξώματος BMW Individual

  Η αστραφτερή κομψότητα συναντά τον αστείρευτο δυναμισμό – η νέα BMW X5 M σε χρώμα αμαξώματος καφέ Pyrite μεταλλικό από το πρόγραμμα BMW Individual. Χάρη στα μικροσκοπικά χρωστικά στοιχεία Xirallic®, η επιφάνεια σε ανοικτό καφέ χρώμα αποκτά μία ασημί ανταύγεια όταν πέφτει επάνω της το φως. Είναι ομολογουμένως ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα άκρατης πολυτέλειας. Ένα αποτέλεσμα που τονίζει τη συναρπαστική αντίθεση με τις εντυπωσιακές διαστάσεις και την επιβλητική παρουσία του αυτοκινήτου. Εάν θέλετε να δώσετε έναν διαφορετικό χαρακτήρα στην BMW X5 M μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο, πραγματικά μοναδικό, χρώμα αμαξώματος – το μαύρο BMW Individual Azurite μεταλλικό.

 • Δέρμα BMW Individual 'Merino'

  Εκλεπτυσμένη λεπτομέρεια που μπορείτε να δείτε και να νιώσετε: η νέα BMW X5 M δημιουργεί πρωτόγνωρα σημεία αναφοράς και στο εσωτερικό. Ένας ακόμα ελκυστικός συνδυασμός από το πρόγραμμα BMW Individual είναι το δέρμα Merino με λεπτή υφή σε καφέ χρώμα Criollo, ο πίνακας οργάνων με επένδυση από μαύρο δέρμα και ο ουρανός από Alcantara σε λευκό Smoke χρώμα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια αίσθηση πολυτέλειας πέρα από κάθε σύγκριση. Άλλα διαθέσιμα χρώματα για το δέρμα BMW Individual 'Merino' από το πρόγραμμα BMW Individual σάς επιτρέπουν να διαμορφώσετε μια πραγματικά μοναδική BMW X5 M. Ποιο χρώμα εκφράζει καλύτερα τον δικό σας χαρακτήρα;

 • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual

  Η τέλεια προσθήκη τέλειων χρωμάτων: οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual σε μαύρη λάκα Piano, με τις κομψές γυαλιστερές επιφάνειες, δημιουργούν εντυπωσιακές αντιθέσεις με το δέρμα Merino λεπτής υφής σε καφέ Criollo. Οι επιλεγμένες και επεξεργασμένες στο χέρι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual είναι εξίσου εντυπωσιακές: επιλέξτε το ξύλο Sen με την εκλεπτυσμένη υφή σε ανοικτό καφέ ή το ξύλο φλαμουριάς σε καφέ χρώμα Vulcano.

 • Άλλος εξοπλισμός BMW Individual

  Ο πίνακας οργάνων με τη δερμάτινη επένδυση BMW Individual δίνει μία νέα διάσταση στο εσωτερικό. Συγκεκριμένα στοιχεία διατίθενται σε μαύρο ή σκούρο Scotch χρώμα, ανάλογα με το επιλεγμένο δέρμα BMW Individual Merino με λεπτή υφή.
  Με το ψυγείο BMW Individual, η οδηγική απόλαυση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Αφαιρείται γρήγορα και εύκολα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο τον χώρο αποσκευών εάν χρειαστεί