Τα Μ Αυτοκίνητα της BMW X5 , F95, 2020
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη

THE X5 M

BMW M

ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X5: ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη
THE X5 MΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X5: ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

BMW X5 M Competition, BMW X5 M και BMW X5 M50i.

Υπεροχή σε όλους τους τομείς: τα Μ αυτοκίνητα της BMW X5 με τις δυναμικές αναλογίες, την ιδιαίτερη σχεδίαση M και τις εξαιρετικές επιδόσεις δηλώνουν ξεκάθαρα την επιδίωξη τους να κατακτήσουν την κορυφή. Ανακαλύψτε τα τρία Sports Activity Vehicles (SAV) με τον εξωστρεφή χαρακτήρα: η BMW X5 M50i μαγνητίζει τα βλέμματα με τον μοναδικό συνδυασμό επιδόσεων, άνεσης και αποδοτικότητας. Η BMW X5 M με M xDrive εμπνέει με το πολυτελές εσωτερικό και τη δυναμική οδήγησης που καθορίζεται από τις αγωνιστικές της καταβολές. Μια συγκλονιστική εμπειρία οδήγησης που γίνεται ακόμα πιο έντονη στην πιο ισχυρή και εξεζητημένη BMW X5 M Competition με M xDrive.

Μάθετε περισσότερα

BMW X5 M COMPETITION KAI BMW X5 M ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Κάντε κλικ για μια αδιαμφισβήτητη κυριαρχία με μια ματιά.

Οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων BMW X5 M Competition F95 2020 κοντινό πλάνο

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Οκτακύλινδρος κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων.

Ο ισχυρός διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 4,4 λίτρων στην BMW X5 M Competition αποδίδει εντυπωσιακή ισχύ 460 kW (625 hp) και ροπή 750 Nm. Το σύστημα ψύξης και το σύστημα λαδιού του κινητήρα προέρχονται από τους αγώνες αυτοκινήτων και υπογραμμίζουν τον χαρακτήρα υψηλών επιδόσεων αυτού του M Αυτοκινήτου – για κορυφαία απόδοση της ισχύος και υψηλές επιδόσεις σε όλο το φάσμα στροφών.

BMW X5 M Competition με M xDrive F95 2020 BMW Individual Χρώμα αμαξώματος Urban Green πίσω λήψη τρία τέταρτα

ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ.

Συγκρότημα μετάδοσης κίνησης και πλαισίου της BMW X5 M Competition και της BMW X5 M.

Τα εξελιγμένα και άψογα προσαρμοσμένα στοιχεία του συγκροτήματος μετάδοσης κίνησης και του πλαισίου, όπως το M xDrive με Ενεργό Διαφορικό M, παραπέμπουν στο αγωνιστικό DNA των BMW X5 M Competition και BMW X5 M – και προσφέρουν μια κορυφαίου επιπέδου εμπειρία δυναμικής οδήγησης, η οποία χαρακτηρίζεται από την ακρίβεια και την ευελιξία.

Εξωτερική σχεδίαση BMW X5 M Competition F95 2020 Marina Bay Blue μεταλλικό μπροστινή λήψη

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ.

Η εξωτερική σχεδίαση της BMW X5 M Competition και της BMW X5 M.

Η εξωτερική σχεδίαση της BMW X5 M Competition τραβά αμέσως την προσοχή.Ταυτόχρονα, οι δυναμικές αναλογίες και η εξωστρεφής σχεδίαση συνδυάζει με άψογο τρόπο τον γεμάτο αυτοπεποίθηση χαρακτήρα με την πολυτελή μοναδικότητα.

Μ Πολυλειτουργικά καθίσματα BMW X5 M Competition F95 εσωτερικό

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Η εσωτερική σχεδίαση της BMW X5 M Competition και της BMW X5 M.

Από τα καθίσματα M πολλαπλών λειτουργιών με επενδύσεις από δέρμα 'Merino' και τον επιλογέα σχέσεων Μ με την εξεζητημένη σχεδίαση και τον ιδιαίτερο φωτισμό, μέχρι το προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήσης M του πίνακα οργάνων και της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου – το εσωτερικό της BMW X5 M Competition συνδυάζει αρμονικά τον δυναμικό χαρακτήρα και την πολυτέλεια, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

" Η εξαιρετική σχεδίαση και η ασυναγώνιστη δυναμική οδήγησης κάνουν την BMW X5 M Competition μοναδική "
Markus Flasch, Πρόεδρος της BMW M GmbH.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ BMW X5 M COMPETITION.

Εξερευνήστε ανά κλικ τα σημαντικότερα σχεδιαστικά σημεία του εσωτερικού και εξωτερικού.

Με τις δυναμικές αναλογίες και τις τονισμένες ακμές, η αθλητική εξωτερική σχεδίαση της BMW X5 M αποκτά μια πρωτόγνωρη επιβλητικότητα. Στο εσωτερικό, τα εκλεκτά υλικά και τα ιδιαίτερα στοιχεία εξοπλισμού M υπόσχονται μια μοναδικά δυναμική εμπειρία οδήγησης.
Μάσκα με διπλά "νεφρά" M, BMW X5 M Competition F95 Marina Bay Blue μεταλλικό μπροστινή λήψη
BMW X5 M Competition με σπορ σύστημα εξάτμισης M F95, ε Marina Bay Blue μεταλλικό πίσω λήψη τρία τέταρτα
BMW X5 M Competition με M ζάντες F95 Marina Bay Blue μεταλλικό πλαϊνή λήψη
BMW X5 M Competition κεντρική κονσόλα με M επιλογέα ταχυτήτων F95 εσωτερικό
Μ Πολυλειτουργικά καθίσματα με φωτιζόμενο X5 M λογότυπο BMW X5 M Competition F95 εσωτερικό
Μάσκα με διπλά "νεφρά" M, BMW X5 M Competition F95 Marina Bay Blue μεταλλικό μπροστινή λήψη

Η εκφραστική σχεδίαση του μπροστινού τμήματος της BMW X5 M Competition με την μάσκα "νεφρών" σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και οι εισαγωγές αέρα που είναι φαρδύτερες στο κάτω μέρος, ενισχύουν την επιβλητική εμφάνιση.

BMW X5 M Competition με σπορ σύστημα εξάτμισης M F95, ε Marina Bay Blue μεταλλικό πίσω λήψη τρία τέταρτα

Το σπορ σύστημα εξάτμισης M και οι τέσσερις απολήξεις εξάτμισης διαμέτρου 100 mm αποδίδουν έναν ιδιαίτερο ήχο και ενισχύουν τον χαρακτήρα υπεροχής της BMW X5 M Competition με το μυώδες πίσω τμήμα.

BMW X5 M Competition με M ζάντες F95 Marina Bay Blue μεταλλικό πλαϊνή λήψη

Η επιβλητική στάση και οι μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος M υποδηλώνουν τις φιλοδοξίες της BMW X5 M Competition για κορυφαίες επιδόσεις – ο αυθεντικός αθλητικός χαρακτήρας τονίζεται επιπρόσθετα και από τις εντυπωσιακές σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως το "sharknose" και η αεροτομή οροφής M.

BMW X5 M Competition κεντρική κονσόλα με M επιλογέα ταχυτήτων F95 εσωτερικό

Ο επιλογέας M με την εξεζητημένη σχεδίαση δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και είναι ένα από τα οπτικά χαρακτηριστικά του σπορ, πολυτελούς cockpit της BMW X5 M Competition.

Μ Πολυλειτουργικά καθίσματα με φωτιζόμενο X5 M λογότυπο BMW X5 M Competition F95 εσωτερικό

Στο εσωτερικό της BMW X5 M Competition, τα καθίσματα M πολλαπλών λειτουργιών με το φωτιζόμενο λογότυπο X5 M και τα ενσωματωμένα προσκέφαλα δηλώνουν ξεκάθαρα τον αθλητικό χαρακτήρα και παρέχουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης και τέλεια πλευρική στήριξη.

Τα M Αυτοκίνητα της BMW X5 : κινητήρες, εξοπλισμός και τεχνικά χαρακτηριστικά.

BMW X5 M50i ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Ηγετικές ικανότητες με ένα κλικ: κινητήρες, εξωτερικό και εσωτερικό.

BMW X5 M50i με οκτακύλινδρο κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo G05 Carbon Black μεταλλικό πλαϊνή λήψη τρία τέταρτα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Ο οκτακύλινδρο κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo της BMW X5 M50i.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, ξεκινήστε και νιώστε τη δύναμη.Ο οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo με ισχύ 390 kW (530 hp) επιταχύνει την BMW X5 M50i από στάση στα 100 km/h σε 4,3 δευτερόλεπτα.Η τερατώδης ροπή των 750 Nm αποτελεί τη βάση για αυτήν την άκρατη ορμητικότητα – αυτή η τεράστια ισχύς εκτοξεύει την οδηγική απόλαυση με αυτό το SAV σε πρωτόγνωρο επίπεδο.

Εξωτερική σχεδίαση BMW X5 M50i G05 μπροστινή λήψη τρία τέταρτα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ.

Η εξωτερική σχεδίαση της BMW X5 M50i.

Στοιχεία με δυναμικό χαρακτήρα: η τονισμένη μάσκα "νεφρών" BMW στην BMW X5 M50i διατίθεται σε γκρι Cerium, όπως και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, τα διακοσμητικά στοιχεία στις εισαγωγές και εξαγωγές αέρα, οι τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης και η επιγραφή στο πίσω τμήμα. Στο ίδιο χαρακτηριστικό χρώμα είναι βαμμένες και οι προαιρετικά διαθέσιμες Μ ζάντες ελαφρού κράματος 22'' με ακτίνες σε σχήμα V, σχέδιο 747.

Cockpit BMW X5 M50i G05 εσωτερικό

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

Η εσωτερική σχεδίαση της BMW X5 M50i.

Από τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή Μ και το δερμάτινο τιμόνι M, που προσφέρει άριστη αίσθηση αφής, μέχρι τα υλικά κορυφαίας ποιότητας, το εσωτερικό της BMW X5 M50i αποπνέει έναν μοναδικό αέρα δυναμισμού και μοναδικότητας, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW X5 M50i

Εξερευνήστε τα εξωτερικά και τα εσωτερικά σημαντικότερα σχεδιαστικά σημεία με μερικά κλικ.

Η BMW X5 M50i αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα. Οι αθλητικές αναλογίες, το χαμηλότερο ύψος, το αυξημένο πλάτος και οι τονισμένες ακμές αποκαλύπτουν τις σπορ φιλοδοξίες από την πρώτη κιόλας ματιά. Αυτή η εντύπωση ενισχύεται και από τα εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία Μ σε Γκρι Cerium, όπως οι τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης.
BMW kidney grille in Cerium Grey BMW X5 M50i G05 Carbon black metallic front view BMW μάσκα νεφρών με γρίλιες σε Cerium Grey BMW X5 M50i G05 Carbon Black μεταλλικό μπροστινή λήψη
BMW Φώτα Laser με σχεδίαση Χ BMW X5 M50i G05 Carbon Black μεταλλικό μπροστινή λήψη τρία τέταρτα
BMW X5 M50i G05 με M ζάντες ελαφρού κράματος Carbon Black μεταλλικό πλαϊνή λήψη
BMW X5 M50i με M αεροτομή οροφής G05 Carbon Black μεταλλικό πίσω λήψη
Μ Δερμάτινο τιμόνι BMW X5 M50i G05 cockpit
ακοσμητικά μαρσπιέ θυρών με αναγραφή Μ BMW X5 M50i G05 εσωτερικό
BMW kidney grille in Cerium Grey BMW X5 M50i G05 Carbon black metallic front view BMW μάσκα νεφρών με γρίλιες σε Cerium Grey BMW X5 M50i G05 Carbon Black μεταλλικό μπροστινή λήψη

Τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία M σε γκρι Cerium στη μάσκα "νεφρών" BMW και τις εξωτερικές εξαγωγές αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα, μαζί με τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών στο ίδιο χρώμα, ενισχύουν την αθλητική και ιδιαίτερη εμφάνιση.

BMW Φώτα Laser με σχεδίαση Χ BMW X5 M50i G05 Carbon Black μεταλλικό μπροστινή λήψη τρία τέταρτα

Ακόμα και όταν δεν είναι αναμμένα, τα BMW Φώτα Laser με χαρακτηριστική σχεδίαση X και μπλε στοιχεία, υπογραμμίζουν τον γεμάτο αυτοπεποίθηση χαρακτήρα και την υπεροχή των BMW X5 M50i.

BMW X5 M50i G05 με M ζάντες ελαφρού κράματος Carbon Black μεταλλικό πλαϊνή λήψη

Οι δυναμικές αναλογίες ενός μοντέλου X, οι τονισμένες ακμές και η χρήση επιλεγμένων λεπτομερειών Μ όπως οι στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος M, δημιουργούν ένα σύνολο που αποπνέει δυναμισμό σε κάθε του πτυχή.

BMW X5 M50i με M αεροτομή οροφής G05 Carbon Black μεταλλικό πίσω λήψη

Στο πίσω τμήμα, ο εντυπωσιακός διαχύτης με τις τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης και η αεροτομή οροφής M υπογραμμίζουν τις σπορ αρετές των BMW X5 M50i.

Μ Δερμάτινο τιμόνι BMW X5 M50i G05 cockpit

Το οδηγοκεντρικό κόκπιτ αντικατοπτρίζει με ιδιαίτερο τρόπο τις φιλοδοξίες της BMW X5 M50i για υψηλές επιδόσεις. Από το Μ δερμάτινο τιμόνι με τις διακοσμητικές ραφές στα χρώματα BMW M μέχρι τα Μ πεντάλ με υποπόδιο, κάθε λεπτομέρεια αποτελεί έκφραση του αθλητικού χαρακτήρα και τις επιλεκτικής μοναδικότητας.

ακοσμητικά μαρσπιέ θυρών με αναγραφή Μ BMW X5 M50i G05 εσωτερικό

Το εσωτερικό της BMW X5 M50i συνδυάζει την σπορ λειτουργικότητα με την πολυτελή άνεση, για να προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ευρυχωρίας και οδηγικής εμπειρίας. Θα σχηματίσετε την πρώτη σας εντύπωση μόλις ανοίξετε την πόρτα του οδηγού και θα σας υποδεχθεί η φωτιζόμενη επιγραφή M των διακοσμητικών καλυμμάτων μαρσπιέ.

BMW X5 M50i: Κινητήρες, εξοπλισμός και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

    Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.