Μ αυτοκίνητα BMW X5, F9, 2020, SUV, BMW X5 M Competition, μπλε Marina Bay μεταλλικό, πλαϊνή λήψη χαμηλής γωνίας, σε κίνηση
Μέγιστη ισχύςΈως και 625 hp (460 kW)
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη

THE X5 M

Μ αυτοκίνητα BMW X5, F9, 2020, SUV, BMW X5 M Competition, μπλε Marina Bay μεταλλικό, πλαϊνή λήψη χαμηλής γωνίας, σε κίνηση

ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X5.

Μέγιστη ισχύςΈως και 625 hp (460 kW)
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη
THE X5 MΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X5.

BMW X5 M Competition, BMW X5 M και BMW X5 M50i.

Τα Μ αυτοκίνητα της BMW X5 με τις δυναμικές αναλογίες, την ιδιαίτερη σχεδίαση M και τις εξαιρετικές επιδόσεις δηλώνουν ξεκάθαρα την επιδίωξη τους να κατακτήσουν την κορυφή. Ανακαλύψτε τα Sports Activity Vehicles (SAV) με τον εξωστρεφή χαρακτήρα: η BMW X5 M50i μαγνητίζει τα βλέμματα με τον μοναδικό συνδυασμό επιδόσεων, άνεσης και αποδοτικότητας. Η BMW X5 M με M xDrive εμπνέει με το πολυτελές εσωτερικό και τη δυναμική οδήγησης που καθορίζεται από τις αγωνιστικές της καταβολές. Μια συγκλονιστική εμπειρία οδήγησης που γίνεται ακόμα πιο έντονη στην πιο ισχυρή και εξεζητημένη BMW X5 M Competition με M xDrive.

BMW X5 M Competition:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,6–13,3
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 307-303

BMW X5 M:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,6–13,3
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 307-303

BMW X5 M50i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,4–11,6
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 283–266

Μάθετε περισσότερα

ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X5 ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.

Τα σημαντικότερα στοιχεία επιδόσεων με μια ματιά: συγκρότημα μετάδοσης-κίνησης, ανάρτηση και ισχύς κινητήρα.

BMW X5 M COMPETITION.

Κορυφαία δυναμική οδήγησης και απόλυτη μοναδικότητα.
 • 8κύλινδρος V κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων
 • Σύστημα τετρακίνησης M xDrive με Μ ενεργό διαφορικό και Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Μ Steptronic 8 σχέσεων με Drivelogic
 • Μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία
 • 460 kW (625 hp), 750 Nm, 0–100 km/h σε 3,8 δευτερόλεπτα
BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV μπλε Marina Bay μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

BMW X5 M.

Η δυναμική οδήγησης και μοναδικότητα στο υψηλότερο επίπεδο.
 • 8κύλινδρος V κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων
 • Σύστημα τετρακίνησης M xDrive με Μ ενεργό διαφορικό
 • Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Μ Steptronic με Drivelogic
 • 441 kW (600 hp), 750 Nm, 0–100 km/h σε 3,9 δευτερόλεπτα
BMW X5 M, F95, 2020, SUV, λευκό Mineral, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

BMW X5 M50i.

Υψηλές επιδόσεις με στοιχεία δυναμισμού και πολυτέλειας.
 • 8κύλινδρος V κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo
 • Σύστημα τετρακίνησης xDrive
 • Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Μ Steptronic
 • 390 kW (530 hp), 750 Nm, 0–100 km/h σε 4,3 δευτερόλεπτα
BMW X5 M50i, G05, 2018, μαύρο Carbon μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
 • BMW X5 M COMPETITION.
 • BMW X5 M.
 • BMW X5 M50i.

BMW X5 M COMPETITION ΚΑΙ BMW X5 M – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Εμπνευσμένες από τους αγώνες: επισκόπηση των τεχνολογιών μετάδοσης κίνησης και πλαισίου.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις και η δυναμική των BMW X5 M Competition και BMW X5 M βασίζονται σε μία σειρά τεχνολογιών για το συγκρότημα μετάδοσης κίνησης και την ανάρτηση που προέρχονται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είτε ταξιδεύετε με χαλαρούς ρυθμούς είτε βρίσκεστε μέσα στην αγωνιστική πίστα, η κορυφαία ακρίβεια και η ευελιξία καθορίζουν τον χαρακτηριστικό οδηγικό ενθουσιασμό που προσφέρουν τα M Αυτοκίνητα.
Οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων, BMW X5 M Competition F95, 2020 SUV

Οκτακύλινδρος V κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων.

Η νεότερη έκδοση του οκτακύλινδρου σε διάταξη V κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων αποτελεί σημείο αναφοράς. Ο κινητήρας υψηλών στροφών αποδίδει ισχύ 460 kW (625 hp). Οι δύο υπερτροφοδότες και η τοποθέτηση της πολλαπλής εξαγωγής ανάμεσα στις σειρές κυλίνδρων εξασφαλίζει κορυφαία χαρακτηριστικά απόκρισης. Ο οκτακύλινδρος σε διάταξη V κινητήρας έχει σχεδιαστεί για ακραίες καταπονήσεις στην αγωνιστική πίστα.

Μ ειδική ανάρτηση, BMW Χ5 M Competition, F95, 2020, SUV

Μ Ανάρτηση

Με το M Ενεργό διαφορικό, η M Ανάρτηση τονίζει με μοναδικό τρόπο τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Εκτός από τις τρεις λειτουργίες οδήγησης COMFORT, SPORT και SPORT+, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις του Δυναμικού Ελέγχου Ευστάθειας (DSC) ώστε να προσαρμόσετε το επίπεδο υποστήριξης και σταθεροποίησης στο δικό σας στιλ οδήγησης.
BMW X5 M Competition με M xDrive, μπλε Marina Bay μεταλλικό, F95, 2020, SUV, κοντινή λήψη πίσω

Σύστημα Τετρακίνησης M xDrive.

Το Σύστημα Τετρακίνησης BMW M xDrive με Μ Ενεργό Διαφορικό εξασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση και δυναμική οδήγησης, τόσο στην καθημερινή οδήγηση όσο και στην αγωνιστική πίστα. Η Μ τεχνολογία συνδυάζει την χαρακτηριστική ευελιξία του συστήματος μετάδοσης κίνησης στον πίσω άξονα με την οδική συμπεριφορά που προσφέρει ένα σύστημα τετρακίνησης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο εκδόσεις 4WD και 4WD Sport.
Κιβώτιο 8 σχέσεων Μ Steptronic με Drivelogic, BMW Χ5 M Competition, F95, 2020, SUV, εσωτερικό, κοντινή λήψη επιλογέα ταχυτήτων

Σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Μ Steptronic με Drivelogic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Μ Steptronic με Drivelogic προσφέρει διάφορες επιλογές για τις αλλαγές ταχυτήτων: απόλυτα δυναμικές μέχρι άνετες και ομαλές αλλαγές για εξοικονόμηση καυσίμου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες στο τιμόνι για να αλλάζετε ταχύτητες ή να ενεργοποιήσετε την αυτόματη λειτουργία.
BMW X5 M Competition με M Servotronic, F95, 2020, SUV, cockpit

M Servotronic.

Σε κάθε περίπτωση, το M Servotronic εξασφαλίζει την ιδανική υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης, προσαρμόζοντάς την στην τρέχουσα ταχύτητα του αυτοκινήτου. Επιπλέον, προσφέρει αμεσότητα και ακρίβεια σε όλες τις ταχύτητες κίνησης του αυτοκινήτου. Το σύστημα είναι ειδικά προσαρμοσμένο για M Αυτοκίνητα και προσφέρει δύο διαφορετικές χαρακτηριστικές καμπύλες λειτουργίας.
Μ φρένα σύνθετης κατασκευής, BMW Χ5 M Competition, F95, 2020, SUV, κοντινή λήψη

Μ Φρένα σύνθετης κατασκευής.

Με τη χρήση διαφόρων υλικών, τα M φρένα σύνθετης κατασκευής επιτυγχάνουν εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης, υψηλή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης, ζυγίζουν λιγότερο, κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στην ευελιξία, τη δυναμική και την επιτάχυνση. Οι δαγκάνες φρένων σε μπλε μεταλλικό χρώμα με Μ επιγραφή είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των Μ φρένων υψηλών επιδόσεων.
Μ σπορ εξάτμιση, BMW X5 M Competition, μπλε Marina Bay μεταλλικό, F95, 2020, SUV, πίσω λήψη

Μ Σπορ εξάτμιση.

Η Μ σπορ εξάτμιση αποδίδει έναν δυναμικό ήχο που μπορεί να τροποποιηθεί με τη βοήθεια ενσωματωμένου μηχανισμού βαλβίδας. Οι λειτουργίες SPORT και SPORT+ μπορούν να επιλεχθούν από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας και υπογραμμίζονται από έναν πιο έντονο ήχο του κινητήρα, ενώ στη λειτουργία για άνετη οδήγηση παράγεται ένας πιο διακριτικός ήχος.

BMW X5 M COMPETITION – ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ειδικά M σχεδιαστικά στοιχεία στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Ακρίβεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: η BMW X5 M Competition δεν χαρακτηρίζεται μόνο από τις εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά αποτελεί και πρότυπο προοδευτικής σχεδίασης. Τα ιδιαίτερα στοιχεία σε μαύρο χρώμα ολοκληρώνουν τη δυναμική εμφάνιση αυτού του SAV υψηλών επιδόσεων, από την Μ μάσκα "νεφρών" μέχρι τις απολήξεις εξάτμισης. Στο εσωτερικό, τα Μ στοιχεία εξοπλισμού, όπως τα Μ καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών με φωτιζόμενο λογότυπο X5 M και ενσωματωμένα προσκέφαλα ή ο Μ επιλογέας σχέσεων, τονίζουν τον ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα του cockpit με τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό.
BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV μπλε Marina Bay μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
Μ μάσκα "νεφρών", BMW X5 M Competition F95, 2020, SUV, μπλε Marina Bay μεταλλικό, κοντινή λήψη

Μ Μάσκα "νεφρών".

Η M μάσκα "νεφρών" με μαύρες διπλές γρίλιες και πλαίσιο σε μαύρο χρώμα, διαθέτει μαύρο λογότυπο X5 M και υπογραμμίζει τον έντονο αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Μ πλευρικές εισαγωγές αέρα, BMW X5 M Competition F95, 2020, SUV, μπλε Marina Bay μεταλλικό, εξωτερικό

Μ Πλευρικές εισαγωγές αέρα σε μαύρο χρώμα.

Οι Μ πλευρικές εισαγωγές αέρα στα μπροστινά φτερά και το ενσωματωμένο λογότυπο X5 M διατίθενται σε μαύρο χρώμα στην X5 M Competition.
Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε γυαλιστερό μαύρο, BMW X5 M Competition F95, 2020, SUV, μπλε Marina Bay μεταλλικό, εξωτερικό

Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε γυαλιστερό μαύρο.

Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε μαύρο χρώμα προσδίδουν στην Χ5 Μ Competition έναν ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα.
Απολήξεις εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο, BMW X5 M Competition F95, 2020, SUV, μπλε Marina Bay μεταλλικό, εξωτερικό

Απολήξεις εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο.

Οι αποκλειστικά διαθέσιμες απολήξεις εξάτμισης M Competition σε μαύρο χρώμιο τοποθετούνται στην αριστερή και δεξιά πλευρά του πίσω διαχύτη και υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή "Χ5 Μ Competition", BMW Χ5 M Competition, F95, 2020, SUV, εξωτερικό

Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή "Χ5 Μ Competition".

Τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ υποδέχονται εσάς και τον συνοδηγό με την επιγραφή "X5 M Competition". Η επιγραφή στα μαύρα ένθετα των διακοσμητικών καλυμμάτων μαρσπιέ στην αριστερή και δεξιά πλευρά μπροστά, υπογραμμίζουν την ποιότητα και τη μοναδικότητα.
Μ καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών με δέρμα 'Merino', BMW Χ5 M Competition, F95, 2020, SUV, εσωτερικό

Μ Καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών.

Τα Μ καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών για τον οδηγό και τον συνοδηγό διαθέτουν ιδιαίτερη σχεδίαση και φωτιζόμενο λογότυπο Χ5 Μ στα προσκέφαλα, αντανακλώντας τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Οι χαμηλότερες έδρες των καθισμάτων και τα ψηλά πλευρικά στηρίγματα τονίζουν την "bucket" εμφάνιση και εξασφαλίζουν άριστη πλευρική στήριξη. Οι εκτεταμένες δυνατότητες ρύθμισης εξασφαλίζουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης.
Στηρίγματα γονάτων, BMW Χ5 M Competition, F95, 2020, SUV, εσωτερικό

Στηρίγματα γονάτων.

Η κεντρική κονσόλα της BMW X5 M Competition διαθέτει επενδεδυμένα στηρίγματα γονάτων για τον οδηγό και τον συνοδηγό, τα οποία παρέχουν πρόσθετη πλευρική στήριξη, ειδικά κατά τη δυναμική οδήγηση.
Μ ζώνες ασφάλειας, BMW Χ5 M Competition, F95, 2020, SUV, εσωτερικό

Μ Ζώνες ασφάλειας.

Οι Μ ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες ζωνών και περιοριστές δύναμης αποτελούν ένα ιδιαίτερο στοιχείο εξοπλισμού με ραφές στα κλασικά Μ χρώματα που τονίζουν την υψηλή ποιότητα και τον σπορ εσωτερικό διάκοσμο.
Μ επιλογέας ταχυτήτων με Drivelogic, BMW Χ5 M Competition, F95, 2020, SUV, εσωτερικό

Μ Επιλογέας ταχυτήτων με διακόπτη Drivelogic

Ο Μ επιλογέας ταχυτήτων με νέα σχεδίαση, διακόπτη Drivelogic και πλήκτρα P προσφέρει άριστη αίσθηση αφής και είναι εξαιρετικά εύχρηστος.
Μ πίνακας οργάνων, BMW Χ5 M Competition, F95, 2020, SUV, cockpit

Μ Πίνακας οργάνων.

Ο πλήρως ψηφιακός Μ πίνακας οργάνων σάς παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, αλλά και τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το περιεχόμενο που προβάλλεται, ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες. Επιπλέον, μπορείτε να περιορίσετε τις ενδείξεις στις απολύτως απαραίτητες με το M View, ώστε να βλέπετε μόνο αυτές που χρειάζεστε πραγματικά κατά τη διάρκεια της δυναμικής οδήγησης.
Μ μάσκα "νεφρών", BMW Χ5 Μ, λευκό Mineral, F95 2020, SUV, μπροστινή λήψη
Μ πλευρικές εισαγωγές αέρα, BMW Χ5 Μ, λευκό Mineral, F95 2020, κοντινή λήψη
Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, BMW Χ5 Μ, λευκό Mineral, F95 2020, SUV, κοντινή λήψη
Μ ζάντες ελαφρού κράματος 21" σε διχρωμία γκρι Orbit, BMW Χ5 Μ, λευκό Mineral, F95 2020, SUV, κοντινή λήψη
Πίσω προφυλακτήρας, BMW Χ5 Μ, λευκό Mineral, F95 2020, SUV, πίσω λήψη
Μ δερμάτινο τιμόνι με ραφές σε χρώμα αντίθεσης, BMW Χ5 M, F95, 2020, SUV, cockpit
Μ καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών με λογότυπο Χ5 Μ, BMW Χ5 M, F95, 2020, SUV, εσωτερικό
Δέρμα 'Merino', BMW Χ5 M, F95, 2020, SUV, εσωτερικό

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ BMW X5 M.

Υπεροχή μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Από το πλαίσιο της μεγάλης Μ μάσκας "νεφρών", τις Μ πλευρικές εισαγωγές αέρα και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, μέχρι τις απολήξεις εξάτμισης και το Μ λογότυπο στο πίσω τμήμα – τα χρωμιωμένα στοιχεία προσθέτουν πινελιές κομψότητας και δυναμισμού στο εσωτερικό της BMW X5 M. Οι μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος 21" σε διχρωμία γκρι Orbit ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Εκτός από τα φωτιζόμενα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με λογότυπο X5 M από βουρτσισμένο χρώμιο, το εσωτερικό διαθέτει μοναδικές λεπτομέρειες όπως το Μ δερμάτινο τιμόνι με ραφές σε χρώμα αντίθεσης ή τα Μ καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών για τον οδηγό και τον συνοδηγό από εκλεκτό δέρμα 'Merino' με λεπτή υφή. Τα υψηλής ποιότητας στοιχεία εξοπλισμού όπως το BMW Live Cockpit Professional με Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 12,3'' υψηλής ανάλυσης και πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3'' ολοκληρώνουν την εικόνα στο εσωτερικό.

BMW X5 M50i - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Δυναμική οδήγησης και στοιχεία σχεδίασης της BMW X5 M50i.

Με τον δυναμικό χαρακτήρα από άκρη σε άκρη, χάρη στα άψογα προσαρμοσμένα στοιχεία δυναμικής οδήγησης και αποκλειστικά διαθέσιμα Μ σχεδιαστικά στοιχεία, η BMW X5 M50i μετατρέπει κάθε διαδρομή σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως τα BMW Φώτα Laser εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα τη νύχτα, ενώ το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive εγγυάται ευστάθεια και κορυφαία πρόσφυση σε κάθε έδαφος.

BMW X5 M50i και M50d, G05, 2018, SUV, μαύρο Carbon μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
Οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo, BMW X5 M50i, G05, 2018, SUV

BMW X5 M50i.

Ο οκτακύλινδρος V κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo στην BMW X5 M50i συνδυάζει δύο υπερτροφοδότες με το Valvetronic, τον πλήρως μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων και τον Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας. Αποδίδει μέγιστη ισχύ 390 kW (530 hp) και μέγιστη ροπή 750 Nm. Οι δύο υπερτροφοδότες είναι τοποθετημένοι ανάμεσα στις σειρές των κυλίνδρων.

BMW X5 M50i και M50d με M Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση, μαύρο Carbon μεταλλικό, G05, 2018, SUV, κοντινή λήψη τροχού

Μ Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση.

Η M Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση μπορεί να προσαρμοστεί ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στον δικό του τρόπο οδήγησης, ενισχύοντας την άνεση ή τη δυναμική.
BMW X5 M50i και M50d με Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση, G05, 2018, SUV, cockpit

Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση.

Το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης με Τετραδιεύθυνση προσαρμόζει την υποβοήθηση ανάλογα με τη γωνία στροφής των τροχών του μπροστινού άξονα και τη συμβολή των πίσω τροχών στην αλλαγή κατεύθυνσης του αυτοκινήτου. Στις χαμηλές ταχύτητες κίνησης εξασφαλίζεται μεγαλύτερη ευελιξία και ικανότητα ελιγμών. Οι πίσω τροχοί στρίβουν αντίθετα από τους μπροστινούς τροχούς. Σε ταχύτητες από 60 έως 80 km/h, οι πίσω τροχοί στρίβουν παράλληλα με τους μπροστινούς τροχούς, βελτιώνοντας την ευστάθεια και την άνεση.
BMW X5 M50i και M50d με σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic, G05, 2018, SUV, εσωτερικό

Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic με Launch Control επιτρέπει τόσο τις αυτόματες όσο και τις χειροκίνητες αλλαγές από τους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι ή τον επιλογέα - για άνετη ή δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
BMW X5 M50d με BMW xDrive, G05, 2018, SUV, πίσω λήψη

BMW xDrive.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει ομαλά και με μεταβλητό τρόπο τη ροπή ανάμεσα στους μπροστινούς και τους πίσω τροχούς εξασφαλίζοντας υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, δυναμική και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατανομή της ισχύος εξουδετερώνει τις τάσεις υποστροφής ή υπερστροφής.
Μ σπορ εξάτμιση, BMW X5 M50i και M50d, G05, 2018, SUV, κοντινή πίσω λήψη

Μ Σπορ εξάτμιση.

Η Μ σπορ εξάτμιση μπορεί να προσαρμοστεί από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας για έναν πιο έντονο ήχο κινητήρα στις λειτουργίες SPORT και SPORT+, ενώ στη λειτουργία για άνετη οδήγηση δίνεται προτεραιότητα στην απόδοση ενός πιο διακριτικού ήχου.
BMW Φώτα Laser, BMW X5 M50i και M50d, μαύρο Carbon μεταλλικό, G05, 2018, SUV, μπροστινή λήψη

BMW Φώτα Laser.

Στα BMW Φώτα Laser με μοναδική σχεδίαση Χ, η εμβέλεια φωτισμού των φώτων πορείας laser φτάνει μέχρι και τα 600 μέτρα − δηλαδή, σχεδόν διπλάσια σε σχέση με τους προβολείς συμβατικής τεχνολογίας. Η καλύτερη ορατότητα στο σκοτάδι αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια. Το μπλε χαρακτηριστικό στοιχείο X και η επιγραφή "BMW Laserlight" υπογραμμίζουν το προηγμένο τεχνολογικό υπόβαθρο του αυτοκινήτου.
Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε γκρι Cerium, BMW X5 M50i και M50d, G05, 2018, SUV, μαύρο Carbon μεταλλικό, κοντινή λήψη

Μ Σχεδιαστικά στοιχεία σε γκρι Cerium.

Με τις ιδιαίτερες Μ λεπτομέρειες στο αποκλειστικό χρώμα γκρι Cerium, οι BMW X5 M50i και M50d δείχνουν τις σπορ καταβολές τους. Εκτός από την BMW μάσκα "νεφρών" και τις εισαγωγές αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα, περιλαμβάνονται και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών και η Μ αεροτομή οροφής. Επιπλέον, οι τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης και η Μ επιγραφή στο πίσω τμήμα διαθέτουν φινίρισμα σε γκρι Cerium.
Μ ζάντες ελαφρού κράματος 747 M, BMW X5 M50i και M50d, μαύρο Carbon μεταλλικό, G05, 2018, SUV

Μ Ζάντες ελαφρού κράματος 747 M.

Οι Μ ζάντες ελαφρού κράματος 22" με σχέδιο 747 M αποτελούν τις δυνατές βάσεις για την BMW X5 M50i. Με τις ακτίνες V και το ειδικό Μ χρώμα γκρι Cerium, αυτές οι ζάντες ολοκληρώνουν την επιβλητική εμφάνιση των δύο SAV.
Απολήξεις εξάτμισης και πίσω διαχύτης, BMW X5 M50d, μαύρο Carbon μεταλλικό, G05, 2018, SUV

Απολήξεις εξάτμισης και πίσω διαχύτης.

Οι εκφραστικές λεπτομέρειες, όπως οι τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης στο ιδιαίτερο χρώμα γκρι Cerium Grey και ο πίσω διαχύτης στο χρώμα αμαξώματος, υπογραμμίζουν με αριστοτεχνικό τρόπο τον αθλητικό χαρακτήρα τηςBMW X5 M50i.
Μ δερμάτινο τιμόνι, BMW X5 M50i και M50d, 2018, G05, SUV, cockpit

Μ Δερμάτινο τιμόνι.

Το Μ δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, Μ έμβλημα και ενσωματωμένο αερόσακο οδηγού, διαθέτει σχεδίαση τριών ακτίνων. Η στεφάνη τιμονιού από μαύρο δέρμα 'Walknappa' με μαύρες ραφές και στηρίγματα αντιχείρων εξασφαλίζει μια εξαιρετική αίσθηση αφής.
M διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από αλουμίνιο Tetragon, BMW X5 M50i και M50d, G05, 2018, SUV, εσωτερικό

M Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από αλουμίνιο Tetragon.

Οι M διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από αλουμίνιο Tetragon, μαζί με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως είναι το Μ δερμάτινο τιμόνι και ο Μ πίνακας οργάνων, καθορίζουν το σπορ εσωτερικό της BMW X5 M50i.

M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X5: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Τα Μ Αυτοκίνητα της BMW X5 δεν κλέβουν την παράσταση μόνο με τις επιδόσεις και τη σχεδίασή τους αλλά προσφέρουν και μία σειρά συστημάτων υποστήριξης και έξυπνων λειτουργιών. Τα πρωτοποριακά στοιχεία εξοπλισμού όπως το Κλειδί BMW Display δίνουν μια πρώτη γεύση για το κορυφαίο επίπεδο άνεσης που προσφέρουν αυτά τα αυτοκίνητα, προτού ακόμα επιβιβαστείτε. Τα επαναστατικά συστήματα υποστήριξης οδηγού σάς υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μέχρι και τους τελικούς ελιγμούς παρκαρίσματος στον προορισμό σας. Χάρη στο BMW Live Cockpit Professional και το M Head-Up Display, μπορείτε να βλέπετε κάθε στιγμή όλες τις σημαντικές πληροφορίες. Παράλληλα, το BMW Intelligent Personal Assistant σάς υποστηρίζει και σάς συμβουλεύει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Driving Assistant Professional, Μ Αυτοκίνητα της BMW X5, F95, 2020, G05, 2018, SUV, εσωτερικό

Driving Assistant Professional.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και κρίσιμες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Αλλαγής Λωρίδας και Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.
Parking Assistant Plus, Μ Αυτοκίνητα της BMW X5, F95, 2020, G05, 2018, SUV, εσωτερικό

Parking Assistant Plus.

Το Parking Assistant Plus κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Μεταξύ άλλων, διαθέτει σύστημα Surround View με Top View, Panorama View, Σύστημα Υποβοήθησης Παράλληλης Στάθμευσης, Ενεργό Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος, λειτουργία φρεναρίσματος ανάγκης και Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με καθοδήγηση για παράλληλη και κάθετη στάθμευση και Υποστήριξη Οπισθοπορείας.
BMW Intelligent Personal Assistant, Μ Αυτοκίνητα της BMW X5, F95, 2020, G05, 2018, SUV, εσωτερικό

BMW Intelligent Personal Assistant.

Δεν θα ήταν εκπληκτικό, η BMW σας να είναι και ο προσωπικός σας βοηθός; Επικοινωνήστε με το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας το BMW Intelligent Personal Assistant. Εκφωνήστε εντολές με φυσικό τρόπο για να ελέγξετε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Μπορεί να σας εξηγήσει διάφορα θέματα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την BMW σας.
BMW Head-Up Display, Μ Αυτοκίνητα της BMW Χ5, F95, 2020, SUV, εσωτερικό

Head-Up Display με ειδικές M ενδείξεις.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display με ειδικές ενδείξεις Μ* προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδρομή απευθείας μέσα στο οπτικό σας πεδίο, βοηθώντας σας να συγκεντρωθείτε καλύτερα στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, τις οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με Πληροφορία Απαγόρευσης Προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας. * Διατίθεται μόνο στην BMW Χ5 M Competition και στην BMW Χ5 M.
BMW Live Cockpit Professional, Μ Αυτοκίνητα της BMW X5, F95, 2020, G05, 2018, SUV, εσωτερικό

BMW Live Cockpit Professional.

Το BMW Live Cockpit Professional με λειτουργία πλοήγησης περιλαμβάνει δύο μονάδες ενδείξεων υψηλής ποιότητας, αποτελούμενες από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 10,25'' με λειτουργία αφής και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3''. Το BMW Λειτουργικό Σύστημα 7 μπορεί να ελεγχθεί και από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch.
Κλειδί BMW Display, Μ Αυτοκίνητα της BMW X5, F95, 2020, G05, 2018, SUV

Κλειδί με οθόνη και Μ λογότυπο.

Το κλειδί BMW Display με M λογότυπο προβάλλει διάφορες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου και επιτρέπει τον έλεγχο επιλεγμένων λειτουργιών από την ενσωματωμένη οθόνη αφής. Αυτό επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου από το κλειδί.
Μ Αυτοκίνητα της BMW X5 (F95), Ψηφιακό Κλειδί

BMW Ψηφιακό Κλειδί.

Το BMW Ψηφιακό Κλειδί μετατρέπει το συμβατό smartphone* σε κλειδί αυτοκινήτου. Για το ξεκλείδωμα των θυρών απλώς κρατήστε το smartphone κοντά στη λαβή της πόρτας και τοποθετήστε το στη θήκη smartphone προτού βάλετε μπροστά την BMW σας. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε το Ψηφιακό Κλειδί σε έως και πέντε άτομα.

*To BMW Ψηφιακό Κλειδί είναι συμβατό μόνο με επιλεγμένα smartphone. Στο bmw.com/digitalkey θα βρείτε έναν κατάλογο συμβατών smartphone. Για τη χρήση του BMW Ψηφιακού Κλειδιού απαιτείται ο εξοπλισμός Teleservice.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ BMW X5.

BMW X5 M Competition και άλλα μοντέλα.

Ισχύς κινητήρα σε kW (hp) στις σ.α.λ.:  

460 (625)/6.000

Μέγ. ροπή σε Nm σε σ.α.λ.:  

750/1.800-5.860

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

3,9-3,8

Κατανάλωση καυσίμου, σε συνδυασμένο κύκλο σε l/100 km:  

13,6-13,3

BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV μπλε Marina Bay μεταλλικό, μπροστινή λήψη, τεχνικά χαρακτηριστικά
BMW X5, G05, 2018, SUV, λευκό Mineral μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, κινούμενη τη νύχτα

THE X5

Εξοπλισμένη με νέες τεχνολογίες για περισσότερη ασφάλεια και κορυφαία δυναμική οδήγησης σε κάθε έδαφος, η BMW X5 ξέρει ακριβώς που πάει.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ BMW Χ5.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X5.

BMW Financial Services για την BMW X5 M Competition, F95, 2020, SUV, πίσω λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη

Επιλογές χρηματοδότησης – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

BMW SERVICE INCLUSIVE ΓΙΑ ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X5.

BMW Service Inclusive, γυναίκα μπροστά από Επίσημο Έμπορο BMW

#whateverhappens. Ξένοιαστα ταξίδια: αυτό το πακέτο σάς προσφέρει 100% διαφάνεια και ευκολία προγραμματισμού για τη διάρκεια ή το όριο χιλιομέτρων που θα επιλέξετε.
 

 • Έλεγχος service αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προδιαγραφές BMW
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων
BMW Υποστήριξη Πελατών, υπάλληλος του BMW Service συζητά με πελάτισσα

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για τα Μ αυτοκίνητα της BMW X5, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 των Μ αυτοκινήτων της BMW X5.

BMW X5 M Competition:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,6-13,3
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 308-303

BMW X5 M:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,6-13,3
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 308-303

BMW X5 M50i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,4-11,6
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 284-266

BMW X5 M50d:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): x,x–x,x
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): xxx–xxx


Οι τιμές WLTP λαμβάνουν υπόψη τον προαιρετικό εξοπλισμό στις μετρήσεις αυτονομίας. Για οχήματα με έγκριση τύπου από 01.01.2021 ισχύουν οι επίσημες τιμές κατά WLTP. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους μετρήσεων κατά NEDC και WLTP μπορείτε να βρείτε στο www.bmw.de/wltp.

Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στον «Κανονισμό για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στο https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂ των Μ αυτοκινήτων της BMW X5.

 • BMW X5 M Competition:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,6-13,3
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 307-303

  BMW X5 M:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,6-13,3
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 307-303

  BMW X5 M50i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,4-11,6
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 283-266

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.