ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Η BMW X6 M.

ΦΥΣΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.Η BMW X6 M.
BMW M

Μέγ. ισχύς σε kW (PS) σε σ.α.λ. (x)

423 (575)/6,000–6,500

Μέγ. ροπή (Nm) σε σ.α.λ.

750/2.200–5.000

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.

4.2

Εκπομπές CO2 σε g/km

258

Η BMW X6 M συνδυάζει τις χαρακτηριστικές επιδόσεις M με την ευελιξία ενός μοντέλου X. Ο εμπνευσμένος οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo, το κιβώτιο M Steptronic 8 σχέσεων και το σύστημα xDrive για τις εκδόσεις Μ, σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε στο έπακρο την οδήγηση. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 20" (βασικός εξοπλισμός) ή 21" (προαιρετικός εξοπλισμός), καθώς και η δυναμική σχεδίαση του μπροστινού και του πίσω προφυλακτήρα υπόσχονται μία επιβλητική εμφάνιση. To ευρύχωρο εσωτερικό αυτού του Sports Activity Coupé κερδίζει τις εντυπώσεις με τα υλικά κορυφαίας ποιότητας, τα σπορ καθίσματα και οι λεπτομέρειες με τη χαρακτηριστική σχεδίαση Μ. Είναι ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση και οδική συμπεριφορά, μοναδικό επίπεδο άνεσης και απεριόριστη οδηγική απόλαυση.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΥΡΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΟΣ.

Αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Με την ακαταμάχητη δυναμική, την εντυπωσιακή ευελιξία και την ακρίβεια ελέγχου, η BMW X6 M δημιουργεί νέα πρότυπα στην κατηγορία της. Το Launch Control σας δίνει την ευκαιρία για μία άψογη εκκίνηση. Με το Dynamic Drive, το Dynamic Performance Control και τον Δυναμικό Έλεγχο Απόσβεσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης.

Δυναμική οδήγησης & αποδοτικότητα.

Η BMW X6 M προσφέρει συμπυκνωμένη δύναμη που μεταφέρεται αποτελεσματικά στον δρόμο χάρη στο xDrive για τις εκδόσεις Μ. Η εξαιρετική πρόσφυση είναι εξασφαλισμένη. Οι γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων, με χειροκίνητο ή αυτόματο τρόπο, είναι εφικτές χάρη στο κιβώτιο 8 σχέσεων M Steptronic που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Τα φρένα σύνθετης κατασκευής Μ επιτυγχάνουν εξαιρετικούς χρόνους επιβράδυνσης. Τέλος, οι τεχνολογίες BMW EfficientDynamics εξασφαλίζουν τον συνδυασμό αυτών των καταπληκτικών επιδόσεων με την αξιοσημείωτη αποδοτικότητα.

Σχεδίαση.

Μία μονάδα παραγωγής ισχύος με την κομψή περιβολή ενός Sport Activity Coupé. Φτιαγμένη για κορυφαίες επιδόσεις, με μεγαλοπρεπή χαρακτήρα. Εξοπλισμένη για να μπορεί να αντιμετωπίζει διάφορες προκλήσεις. Αναζητώντας πάντα κλειστές στροφές και νέες διαδρομές μακριά από την άσφαλτο. Μοναδικός συνδυασμός: άνετη από τη στιγμή που θα επιβιβαστείτε – απίστευτα ισχυρή από τη στιγμή που θα αγγίξετε το πεντάλ γκαζιού.

423 KW.

Δύο υπερτροφοδότες TwinScroll υψηλών στροφών. Δοκιμασμένοι στις πίστες αγώνων και με σύστημα ψύξης τεσσάρων κυκλωμάτων και δέκα ψυκτικών στοιχείων για να διατηρούνται υπό έλεγχο τα θερμικά φορτία.
Πολλαπλή εξαγωγής τοποθετημένη ανάμεσα στις σειρές κυλίνδρων για άψογη ροή των καυσαερίων, απόδοση υψηλής ισχύος και άμεση απόκριση. Αυτός ο κινητήρας είναι πράγματι εκπληκτικός. Με την τεράστια ροπή των 750 Nm, ο οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo των 4,4 λίτρων και των 575 PS ωθεί την BMW X6 M προς τα μπροστά με ελάχιστη προσπάθεια. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από το 0 στα 100 km/h σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα. Παρά τις κορυφαίες επιδόσεις, η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 παραμένουν σε λογικά επίπεδα: χάρη στην εκτεταμένη εφαρμογή των τεχνολογιών BMW EfficientDynamics, οι τιμές σε μικτό κύκλο είναι 11,1 l/100 km και 258 g/km αντίστοιχα.