ΑΓΚΑΛΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ.

BMW M

Η συναρπαστική σχεδίαση M της BMW X6 M.

ΑΓΚΑΛΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ.

Η συναρπαστική σχεδίαση M της BMW X6 M.

Μια ισχυρή μονάδα παραγωγής ισχύος με την κομψή περιβολή ενός Sport Activity Coupé’. Φτιαγμένη για κορυφαίες επιδόσεις, με μεγαλοπρεπή χαρακτήρα. Εξοπλισμένη για να μπορεί να αντιμετωπίζει διάφορες προκλήσεις. Αναζητώντας πάντα κλειστές στροφές και νέες διαδρομές μακριά από την άσφαλτο. Μοναδικός συνδυασμός: άνετη από τη στιγμή που θα επιβιβαστείτε – απίστευτα ισχυρή από τη στιγμή που θα αγγίξετε το πεντάλ γκαζιού.

Στις εικόνες με τα στιγμιότυπα της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου παρουσιάζεται η νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2016.

ΑΓΚΑΛΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ.Η συναρπαστική σχεδίαση M της BMW X6 M.

Μια ισχυρή μονάδα παραγωγής ισχύος με την κομψή περιβολή ενός Sport Activity Coupé’. Φτιαγμένη για κορυφαίες επιδόσεις, με μεγαλοπρεπή χαρακτήρα. Εξοπλισμένη για να μπορεί να αντιμετωπίζει διάφορες προκλήσεις. Αναζητώντας πάντα κλειστές στροφές και νέες διαδρομές μακριά από την άσφαλτο. Μοναδικός συνδυασμός: άνετη από τη στιγμή που θα επιβιβαστείτε – απίστευτα ισχυρή από τη στιγμή που θα αγγίξετε το πεντάλ γκαζιού.

Στις εικόνες με τα στιγμιότυπα της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου παρουσιάζεται η νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2016.

BMW M

ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΣΧΕΔΊΑΣΗ.

Στο μπροστινό τμήμα κυριαρχούν οι μεγάλες εισαγωγές αέρα και η μάσκα ψυγείου με τα διπλά "νεφρά" Μ, υποδηλώνοντας τις τεράστιες δυνατότητες του αυτοκινήτου. Ο δυναμικός χαρακτήρας ολοκληρώνεται από τους εντυπωσιακούς προβολείς και τονίζεται ακόμα περισσότερο από τις coupé γραμμές της σιλουέτας, τα πλαϊνά μαρσπιέ και τη διπλή γραμμή πτύχωσης. Οι προαιρετικά διαθέσιμες ζάντες ελαφρού κράματος 21" M στους δυναμικής σχεδίασης θόλους περιμένουν με ανυπομονησία να τεθούν σε κίνηση. Η μυώδης γραμμή "ώμων" καταλήγει στην πίσω αεροτομή που κεντρίζει το βλέμμα. Ακριβώς από κάτω υπάρχει ο πίσω προφυλακτήρας M και ο διαχύτης που πλαισιώνεται από τις δύο διπλές απολήξεις εξάτμισης. Θα νοιώσετε μία ασυγκράτητη επιθυμία για επιβίβαση και οδηγική απόλαυση σε μία από τις πιο ακραίες τις μορφές – σε ένα γνήσιο σπορ αυτοκίνητο που αναβιώνει την παράδοση M και στο οποίο κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις κορυφαίες επιδόσεις.

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΥ.

Ανακαλύψτε τη σχεδίαση της BMW Χ6 Μ.

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΥ.

Ανακαλύψτε τη σχεδίαση της BMW Χ6 Μ.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΣΧΕΔΊΑΣΗ.

Την πρώτη φορά που θα κοιτάξετε στο εσωτερικό της BMW X6 M, όλα γίνονται αμέσως ξεκάθαρα: στο εσωτερικό δεν σας περιμένει μόνον η θέση του οδηγού, αλλά και το κόκπιτ που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις κορυφαίες σπορ επιδόσεις. Τα προαιρετικά διαθέσιμα καθίσματα M πολλαπλών λειτουργιών με ψηλά πλευρικά στηρίγματα σας ωθούν να ψάξετε άμεσα την επόμενη στροφή. Το δερμάτινο τιμόνι Μ τριών ακτινών με ενσωματωμένους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων προσφέρει άριστη αίσθηση αφής. Ο επιλογέας M και τα πλήκτρα Driving Dynamics υιοθετούν έναν οδηγοκεντρικό προσανατολισμό και είναι τοποθετημένα στην κεντρική κονσόλα. Τα στηρίγματα των γονάτων προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση ακόμα και όταν ωθείτε τα πράγματα στα άκρα. Αυτή είναι η αγωνιστική πλευρά της BMW X6 M. Μία άλλη πτυχή χαρακτηρίζεται από τα εκλεκτά υλικά όπως οι δερμάτινες επενδύσεις σε καφέ Aragon και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ανθρακονήματα ή ξύλο. Αυτά είναι μόνον μερικές από τις λεπτομέρειες που αντανακλούν την πολυτέλεια της BMW X6 M.

ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ M ΠΟΛΛΑΠΛΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΏΝ.

Τα αποκλειστικά καθίσματα M πολλαπλών χρήσεων μεταφέρουν τον δυναμισμό του αυτοκινήτου στο εσωτερικό. Ο οδηγός και ο συνοδηγός θα καθίσουν αναπαυτικά στα δερμάτινα καθίσματα με το ανάγλυφο λογότυπο Μ στα προσκέφαλα.

Ακόμα και στη γρήγορη οδήγηση, τα βαθιά καθίσματα, τα ψηλά πλευρικά στηρίγματα και τα τμήματα ώμων προσφέρουν άριστη πλευρική στήριξη. Αυτά τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις του αυτοκινήτου και προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο πολυτέλειας στα μεγάλα ταξίδια.

Τα ενσωματωμένα προσκέφαλα τονίζουν την αθλητική εμφάνιση. Τα καθίσματα διατίθενται με διάφορες επιλογές ρυθμίσεων, μεταξύ αυτών και η ηλεκτρονική ρύθμιση του βάθους καθίσματος, του ύψους προσκέφαλου και του πλάτους της πλάτης.

Το κάθισμα διαθέτει άνοιγμα στο επάνω μέρος της πλάτης που δημιουργεί μια πιο ανάλαφρη αίσθηση. Αυτή η εντύπωση ενισχύεται ακόμα περισσότερο με το τμήμα σε χρώμα αντίθεσης, κάτω ακριβώς από το άνοιγμα. Τα διπλά ρέλια σε χρώμα αντίθεσης προσδίδουν στα καθίσματα μια ιδιαίτερη εμφάνιση και τονίζουν την υφή του δέρματος BMW Individual 'Merino'.

ΘΈΣΗ ΟΔΉΓΗΣΗΣ.

Ξεκάθαρες γραμμές, κορυφαία εργονομία και αξεπέραστη θέα: στο κόκπιτ της BMW X6 M, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπαίνουν στο ρόλο των πιλότων. Κάθονται σε καθίσματα που προσφέρουν εξαιρετική στήριξη ακόμα και στις πιο κλειστές στροφές και ένα ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο χάρη στην υπερυψωμένη θέση. Συγχρόνως επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες. Το δερμάτινο τιμόνι M εγγυάται τον απόλυτο έλεγχο ενώ οι μοχλοδιακόπτες προτρέπουν για γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων. Από τα πλήκτρα M Drive ενεργοποιούνται οι λειτουργίες οδήγησης M για κορυφαία οδηγική απόλαυση. Πάντα μέσα στο οπτικό σας πεδίο: το Head-Up Display με ειδικές ενδείξεις M, όπως οι λυχνίες ένδειξης αλλαγής ταχυτήτων, που δείχνουν την ιδανική χρονική στιγμή αλλαγής. Όπως και στους αγώνες αυτοκινήτων αλλά με το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης άνεσης. Το σύστημα κλιματισμού, το σύστημα πλοήγησης και το ραδιόφωνο είναι τοποθετημένα δεξιά από τον οδηγό, ώστε και ο συνοδηγός να έχει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες.

ΖΆΝΤΕΣ.

Η BMW X6 M διατίθεται με ζάντες ελαφρού κράματος 21" Μ με διπλές ακτίνες 612 M στον βασικό της εξοπλισμό. Βελτιστοποιημένα για ακόμα μεγαλύτερη δυναμική οδήγησης, τα μπροστινά ελαστικά 285/35 R21 και τα πίσω ελαστικά 325/30 R21 προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση, άμεση απόκριση του συστήματος διεύθυνσης και τέλεια οδική συμπεριφορά.

BMW INDIVIDUAL.

Μοναδικός χαρακτήρας που αποκαλύπτεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια – αυτή είναι η πεμπτουσία της γνήσιας αποκλειστικότητας. Δώστε τον προσωπικό σας ορισμό στην έννοια «τελειότητα». Με τον εξοπλισμό BMW Individual για την BMW Χ6 Μ.

The expression of personality.

 • Χρώματα αμαξώματος BMW Individual

  Η απόλυτη σπορ δήλωση, ακόμα και σε στάση: η BMW X6 M με το χρώμα αμαξώματος μαύρο Azurite μεταλλικό από το BMW Individual. Μία πραγματικά ιδιαίτερη λεπτομέρεια: στο άμεσο φως, οι μαύρες επιφάνειες αποκαλύπτουν συναρπαστικές σκούρες μπλε αποχρώσεις που τονίζουν τις δυναμικές γραμμές της BMW X6 M. Με το χρώμα αμαξώματος καφέ Pyrite μεταλλικό, το BMW Individual προσφέρει μία κομψή και εξίσου συναρπαστική εναλλακτική επιλογή.

 • Δέρμα BMW Individual ‘Merino‘

  Η πιο εκλεπτυσμένη πολυτέλεια που μπορείτε να δείτε και να νιώσετε: η νέα BMW X6 M δημιουργεί πρωτόγνωρα σημεία αναφοράς και στο εσωτερικό. Ως μία από τις πέντε επιλογές των δερμάτινων επενδύσεων BMW Individual 'Merino', το δέρμα σε λευκό Smoke κερδίζει τις εντυπώσεις σε συνδυασμό με τον ουρανό από Alcantara σε λευκό Smoke και τη δερμάτινη επένδυση του πίνακα οργάνων σε σκουρόχρωμο Scotch. Αυτός ο ανάλαφρος συνδυασμός χρωμάτων προσδίδει στο εσωτερικό μια ασύγκριτη αίσθηση πολυτέλειας.

 • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual

  Άψογος συνδυασμός: οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual από ξύλο φλαμουριάς σε καφέ Vulcano δημιουργούν εντυπωσιακές αντιθέσεις με το δέρμα BMW Individual 'Merino' σε λευκό Smoke.

 • Άλλος εξοπλισμός BMW Individual

  Ο πίνακας οργάνων με τη δερμάτινη επένδυση BMW Individual δίνει μια νέα διάσταση στο εσωτερικό. Συγκεκριμένα στοιχεία διατίθενται σε μαύρο ή σκούρο Scotch χρώμα, ανάλογα με το επιλεγμένο δέρμα BMW Individual 'Merino'.

  Με το ψυγείο BMW Individual, η οδηγική απόλαυση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Αφαιρείται γρήγορα και εύκολα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο τον χώρο αποσκευών εάν χρειαστεί