ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.

Ασφάλεια και άνεση στην BMW X6 M.

Ένα αυτοκίνητο με ξεκάθαρο στόχο: τη διασκέδαση στην οδήγηση. Αυτό απαιτεί τις σωστές ρυθμίσεις, είτε στην πίστα αγώνων είτε στην καθημερινή οδήγηση. Με τις έξυπνες λειτουργίες άνεσης, η BMW X6 M είναι άρτια προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

ΠΡΟΒΟΛΕΊΣ ΟΜΊΧΛΗΣ LED.

Οι προβολείς ομίχλης LED αυξάνουν την ορατότητα σε κοντινές αποστάσεις στην ομίχλη ή την έντονη βροχή και βελτιώνουν έτσι την ασφάλεια κατά τη νυκτερινή οδήγηση. Εκτός από το εύρος της δέσμης, ξεχωρίζουν και για το χρώμα φωτός, που πλησιάζει αυτό του φωτός ημέρας, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Οι προβολείς ομίχλης LED αποτελούν ένα ακόμα ιδιαίτερο σχεδιαστικό στοιχείο κάτω από τους διπλούς στρογγυλούς προβολείς και τραβούν την προσοχή επάνω στην επιβλητική μπροστινή όψη της BMW.

KΛΕΙΔΊ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ M.

Το κλειδί αυτοκινήτου M διαθέτει σπορ λεπτομέρεια από αλουμίνιο καθώς και διακοσμητικά στοιχεία στα κλασικά χρώματα BMW M. Εκφράζει την προτίμηση του οδηγού για τα δυναμικά αυτοκίνητα, ακόμα και όταν δεν βρίσκεται κοντά σε ένα αυτοκίνητο BMW M.