Η νέα BMW X6 M BMW Individual Χρώμα αμαξώματος Urban Green F96 2020
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη

THE X6 M

BMW M

Η ΝΕΑ BMW X6 M: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ

Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη
THE X6 MΗ ΝΕΑ BMW X6 M: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ

BMW X6 M Competition, BMW X6 M και BMW X6 M50i.

Υπεροχή σε όλους τους τομείς: τα Μ αυτοκίνητα της BMW X6 με τις δυναμικές αναλογίες, την ιδιαίτερη σχεδίαση M και τις εξαιρετικές επιδόσεις δηλώνουν ξεκάθαρα την επιδίωξη τους να κατακτήσουν την κορυφή. Ανακαλύψτε τα τρία Sports Activity Vehicles (SAV) με τον εξωστρεφή χαρακτήρα: η BMW X6 M50i μαγνητίζει τα βλέμματα με τον μοναδικό συνδυασμό επιδόσεων, άνεσης και αποδοτικότητας. Η BMW X6 M με M xDrive εμπνέει με το πολυτελές εσωτερικό και τη δυναμική οδήγησης που καθορίζεται από τις αγωνιστικές της καταβολές. Μια συγκλονιστική εμπειρία οδήγησης που γίνεται ακόμα πιο έντονη στην πιο ισχυρή και εξεζητημένη BMW X6 M Competition με M xDrive.

Μάθετε περισσότερα

BMW X6 M COMPETITION KAI BMW X6 M ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Κάντε κλικ για μια αδιαμφισβήτητη κυριαρχία με μια ματιά.

Οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων BMW X6 M Competition F96 2020 κοντινό πλάνο

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ.

Οκτακύλινδρος κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων.

Ο ισχυρός διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 4,4 λίτρων στην BMW X6 M Competition αποδίδει εντυπωσιακή ισχύ 460 kW (625 hp) και ροπή 750 Nm. Το σύστημα ψύξης και το σύστημα λαδιού του κινητήρα προέρχονται από τους αγώνες αυτοκινήτων και υπογραμμίζουν τον χαρακτήρα υψηλών επιδόσεων αυτού του M Αυτοκινήτου – για κορυφαία απόδοση της ισχύος και υψηλές επιδόσεις σε όλο το φάσμα στροφών.

BMW X6 M Competition με M xDrive F96 2020 BMW Individual Χρώμα αμαξώματος Urban Green SUV πίσω λήψη τρία τέταρτα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ DNA.

Συγκρότημα μετάδοσης κίνησης και πλαισίου της BMW X6 M Competition και της BMW X6 M.

Τα εξελιγμένα και άψογα προσαρμοσμένα στοιχεία του συγκροτήματος μετάδοσης κίνησης και του πλαισίου, όπως το M xDrive με Ενεργό Διαφορικό M, παραπέμπουν στο αγωνιστικό DNA των BMW X6 M Competition και BMW X6 M – και προσφέρουν μια κορυφαίου επιπέδου εμπειρία δυναμικής οδήγησης, η οποία χαρακτηρίζεται από την ακρίβεια και την ευελιξία.

Εξωτερική σχεδίαση BMW X6 M Competition F96 2020 BMW Individual Χρώμα αμαξώματος Urban Green SUV μπροστινή λήψη τρία τέταρτα

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ.

Η εξωτερική σχεδίαση της BMW X6 M Competition και της BMW X6 M.

Οι BMW X6 M Competition και BMW X6 M κερδίζουν τις εντυπώσεις με την άκρως δυναμική και ιδιαίτερη σχεδίαση. Από το ιδιαίτερο μπροστινό τμήμα της X6 M με το χαρακτηριστικό "sharknose", την coupé σιλουέτα με τις τονισμένες καμπύλες μέχρι τη δυναμική γραμμή ώμων και το πίσω τμήμα, το εξωτερικό φανερώνει τις υψηλές επιδόσεις και την αυτοπεποίθηση. Σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες ζάντες ελαφρού κράματος M, τα δύο ισχυρά M Αυτοκίνητα με γονίδια από την οικογένεια X δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για τις ικανότητές τους.

Μ Πολυλειτουργικά καθίσματα BMW X6 M Competition F96 2020 εσωτερικό

ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

Η εσωτερική σχεδίαση της BMW X6 M Competition και της BMW X6 M.

Από τα καθίσματα M πολλαπλών λειτουργιών με επενδύσεις από συνδυασμό δέρματος 'Merino'/Alcantara σε μαύρο χρώμα/χρώμα αντίθεσης μπεζ Midrand και τον επιλογέα σχέσεων Μ με την εξεζητημένη σχεδίαση και τον ιδιαίτερο φωτισμό, μέχρι το προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήσης M του πίνακα οργάνων και της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου – το εσωτερικό της BMW X6 M Competition συνδυάζει αρμονικά τον δυναμικό χαρακτήρα και την πολυτέλεια, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η BMW X6 M Competition ξεκαθαρίζει τις δυνατότητες της από την πρώτη ματιά.
Markus Flasch, Πρόεδρος της BMW M GmbH.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ BMW X6 M COMPETITION.

Εξερευνήστε ανά κλικ τα σημαντικότερα σχεδιαστικά σημεία του εσωτερικού και εξωτερικού.

Έκφραση δύναμης και υπεροχής: από την ιδιαίτερη μάσκα "νεφρών" M και τις δυναμικές γραμμές της οροφής μέχρι τις σμιλεμένες επιφάνειες του πίσω τμήματος, η εξωτερική σχεδίαση της BMW X6 M Competition αποπνέει έναν δυναμικό και μοναδικό χαρακτήρα. Στο εσωτερικό, τα εκλεκτά υλικά και τα ιδιαίτερα στοιχεία εξοπλισμού M υπόσχονται μια μοναδικά δυναμική εμπειρία οδήγησης. Το ειδικό χρώμα αμαξώματος BMW Individual πράσινο Urban, που απεικονίζεται εδώ, αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τον 8/2020.
Μάσκα με διπλά "νεφρά" M, BMW X6 M Competition F96, ειδικό χρώμα αμαξώματος BMW Individual πράσινο Urban, SUV, μπροστινή λήψη τρία τέταρτα
BMW X6 M Competition με σπορ σύστημα εξάτμισης M F96, ειδικό χρώμα αμαξώματος BMW Individual πράσινο Urban, SUV, πίσω λήψη τρία τέταρτα
BMW X6 M Competition με M ζάντες F96 BMW Individual Χρώμα αμαξώματος Urban Green πλαϊνή λήψη
BMW X6 M Competition M Carbon καλύμματα καθρεπτών F96 εξωτερικό
BMW X6 M Competition με M Sport σύστημα εξάτμισης F96 BMW Individual Χρώμα αμαξώματος Urban Green πίσω λήψη τρία τέταρτα.
Cockpit BMW X6 M Competition F96 εσωτερικό
Μ Πολυλειτουργικά καθίσματα με φωτιζόμενο X6 M λογότυπο BMW X6 M Competition F96 εσωτερικό
Μάσκα με διπλά "νεφρά" M, BMW X6 M Competition F96, ειδικό χρώμα αμαξώματος BMW Individual πράσινο Urban, SUV, μπροστινή λήψη τρία τέταρτα

Τα σχεδιαστικά στοιχεία Μ με τον έντονο χαρακτήρα, όπως ο ειδικός μπροστινός προφυλακτήρας, η "coupé μάσκα νεφρών" με την κλίση προς τα έξω και τις διπλές γρίλιες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, καθώς και το εξάγωνο σχήμα της κεντρικής εισαγωγής αέρα, προκαλούν ενθουσιασμό για την BMW X6 M Competition, από την πρώτη κιόλας ματιά.

BMW X6 M Competition με σπορ σύστημα εξάτμισης M F96, ειδικό χρώμα αμαξώματος BMW Individual πράσινο Urban, SUV, πίσω λήψη τρία τέταρτα

Η κομψή κεκλιμένη γραμμή της οροφής προσδίδει στην BMW X6 M Competition μία ασύγκριτη coupé σιλουέτα. Τα προκλητικά σχεδιαστικά στοιχεία όπως τα στενά πίσω φώτα ή ο εντυπωσιακός πίσω προφυλακτήρας υπογραμμίζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτού του δυνατού Sports Activity Coupé.

BMW X6 M Competition με M ζάντες F96 BMW Individual Χρώμα αμαξώματος Urban Green πλαϊνή λήψη

Με το τονισμένο "sharknose" και πλαϊνά τμήματα με τη δυναμική σχεδίαση, η BMW X6 M Competition μοιάζει με ένα αιλουροειδές λίγο πριν το άλμα.

BMW X6 M Competition M Carbon καλύμματα καθρεπτών F96 εξωτερικό

Τα προαιρετικά διαθέσιμα στοιχεία εξοπλισμού M, όπως τα καλύμματα καθρεπτών M Carbon και η πίσω αεροτομή M Carbon, αποτελούν ελκυστικές λεπτομέρειες της εξωτερικής σχεδίασης που τονίζουν τον χαρακτήρα υψηλών επιδόσεων της BMW X6 M Competition.

BMW X6 M Competition με M Sport σύστημα εξάτμισης F96 BMW Individual Χρώμα αμαξώματος Urban Green πίσω λήψη τρία τέταρτα.

Το σπορ σύστημα εξάτμισης M και οι τέσσερις απολήξεις εξάτμισης διαμέτρου 100 mm αποδίδουν έναν ιδιαίτερο ήχο. Μαζί με το μυώδες, φαρδύ πίσω τμήμα και τα επίπεδα πίσω φώτα, ενισχύουν την υπεροχή της BMW X6 M Competition.

Cockpit BMW X6 M Competition F96 εσωτερικό

Τα στοιχεία εσωτερικής σχεδίασης στο οδηγοκεντρικό κόκπιτ της BMW X6 M Competition, όπως το προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήσης M, το εργονομικό δερμάτινο τιμόνι M ή ο επιλογέας M με την εξεζητημένη σχεδίαση και τον ιδιαίτερο φωτισμό, συνδυάζουν άψογα τον σπορ χαρακτήρα με τη μοναδικότητα.

Μ Πολυλειτουργικά καθίσματα με φωτιζόμενο X6 M λογότυπο BMW X6 M Competition F96 εσωτερικό

Στο εσωτερικό της BMW X6 M Competition, τα καθίσματα M πολλαπλών λειτουργιών με το φωτιζόμενο λογότυπο X6 M και τα ενσωματωμένα προσκέφαλα δηλώνουν ξεκάθαρα τον αθλητικό χαρακτήρα και παρέχουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης και τέλεια πλευρική στήριξη. Οι δίχρωμες επενδύσεις από μαύρο δέρμα 'Merino' με επιφάνειες σε χρώμα αντίθεσης μπεζ Midrand διατίθενται αποκλειστικά για την Χ6 M Competition. Αυτός ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται άψογα με τα πλευρικά στηρίγματα και τα στηρίγματα γονάτων της κεντρικής κονσόλας από Alcantara.

Τα M Αυτοκίνητα της BMW X6: κινητήρες, εξοπλισμός και τεχνικά χαρακτηριστικά.

BMW X6 M50i ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Ηγετικές ικανότητες με ένα κλικ: κινητήρες, εξωτερικό και εσωτερικό.

BMW X6 M50i με οκτακύλινδρο κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo G06 Manhattan μεταλλικό πλαϊνή λήψη τρία τέταρτα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Η σχεδίαση της BMW X6 M50i.

Η BMW X6 M50i δείχνει την υπεροχή της: με μυώδεις αναλογίες, ιδιαίτερα στοιχεία BMW X και αποκλειστικά διαθέσιμες τεχνολογίες.

BMW X6 M50i με εξακύλινδρο κινητήρα πετρελαίου M TwinPower Turbo G06 Manhattan μεταλλικό μπροστινή λήψη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΕΡΟΧΗ.

Τα εξωτερικά σημαντικότερα σημεία της BMW X6 M50i.

Αυθεντικό χαρακτηριστικό: η μάσκα "νεφρών" BMW 'Iconic Glow' φωτίζει το σκοτάδι και δημιουργεί νέο σημείο αναφοράς στην πρωτοποριακή σχεδίαση.

Εσωτερική σχεδίαση BMW X6 M50i G06 Cockpit

ΕΞΑΙΣΙΑ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ.

Το εσωτερικό των BMW X6 M50i.

Το εσωτερικό της BMW X6 M50i ωθεί σε νέα επίπεδα τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τη μοναδικότητα.

Κινητήρες M TwinPower Turbo στην G06 BMW X6 M50i

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Οι κινητήρες M TwinPower Turbo στην BMW X6 M50i.

Με τους πανίσχυρους κινητήρες βενζίνης και diesel ισχύος έως και 530 hp, η BMW X6 M50i προσφέρει από την πρώτη κιόλας στιγμή μοναδική οδηγική απόλαυση και εκρήξεις αδρεναλίνης.

BMW X6 M50i.

Σημαντικότερα σχεδιαστικά σημεία

Κάνουν την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά: οι δυναμικές αναλογίες και τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία, σε συνδυασμό με το γυαλιστερό Shadow Line BMW Individual δημιουργούν ένα αριστούργημα δυναμικής κομψότητας. Ο προκλητικός χαρακτήρας τονίζεται από την αποκλειστική μάσκα "νεφρών" BMW 'Iconic Glow' και τις τεράστιες ζάντες ελαφρού κράματος 22" M. Η εκφραστικότητα και ο μοναδικός χαρακτήρας συνεχίζονται και στο εσωτερικό – με σπορ χαρακτηριστικά όπως ο επενδεδυμένος με δέρμα πίνακας οργάνων ή τα σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού.
BMW X6 M50i σε μπροστινή λήψη τρία τέταρτα στατική σε αστικό σκηνικό.
Άντρας ακουμπά στην BMW X6 M50i σε πλευρική προοπτική μπροστά σε ένα αστικό σκηνικό
Κοντινή πίσω λήψη της BMW X6 M50i
kΕσωτερικό με έμφαση στα σπορ καθίσματα της BMW X6 M50i
BMW X6 M50i cockpit οδηγοκεντρικό
BMW X6 M50i σε μπροστινή λήψη τρία τέταρτα στατική σε αστικό σκηνικό.

Η διακριτική μάσκα νεφρών σε BMW ‘Iconic Glow’ και ο νέος προφυλακτήρας της BMW X6 M50i.

Άντρας ακουμπά στην BMW X6 M50i σε πλευρική προοπτική μπροστά σε ένα αστικό σκηνικό

Οι εντυπωσιακές M Ζάντες ελαφρού κράματος 22".

Κοντινή πίσω λήψη της BMW X6 M50i

Το σπορ σύστημα εξάτμισης M και η πίσω αεροτομή M αποτελούν σύμβολα του δυναμικού χαρακτήρα.

kΕσωτερικό με έμφαση στα σπορ καθίσματα της BMW X6 M50i

Τα σπορ καθίσματα παρέχουν μια εξαιρετικά δυναμική αλλά και κομψή ατμόσφαιρα.

BMW X6 M50i cockpit οδηγοκεντρικό

Το οδηγοκεντρικό cockpit με μεγάλες οθόνες 12,3" εξασφαλίζει κορυφαία ευχρηστία και άνεση.

BMW X6 M50i: Κινητήρες, εξοπλισμός και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

    Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.