Μ Αυτοκίνητα της BMW X6, BMW Individual ειδικό χρώμα αμαξώματος πράσινο Urban, F96, 2020, SUV, BMW X6 M Competition, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
Μέγιστη ισχύςΈως και 625 PS (460 kW)
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη

THE X6 M

Μ Αυτοκίνητα της BMW X6, BMW Individual ειδικό χρώμα αμαξώματος πράσινο Urban, F96, 2020, SUV, BMW X6 M Competition, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X6.

Μέγιστη ισχύςΈως και 625 PS (460 kW)
Τύπος κινητήρα και καυσίμουΒενζίνη
THE X6 MΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X6.

BMW X6 M Competition, BMW X6 M και BMW X6 M50i.

Τα Μ αυτοκίνητα της BMW X6 διακρίνονται για τον εξωστρεφή χαρακτήρα, την εξαιρετική δυναμική οδήγησης, την εκφραστική σχεδίαση Μ και την ασυναγώνιστη ευελιξία. Ανακαλύψτε τα τέσσερα εντυπωσιακά Sports Activity Coupé (SAC): Η BMW X6 M50i εντυπωσιάζει με τον μοναδικό συνδυασμό ισχύος, άνεσης και αποδοτικότητας. Η BMW X6 M με M xDrive εμπνέει με το πολυτελές εσωτερικό και τη δυναμική οδήγησης που καθορίζεται από τις αγωνιστικές της καταβολές. Μια συγκλονιστική εμπειρία οδήγησης που γίνεται ακόμα πιο έντονη στην πιο ισχυρή και εξεζητημένη BMW X6 M Competition με M xDrive.

BMW X6 M Competition:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,4-13,1
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 305-299

BMW X6 M:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,4-13,1
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 306 - 297

BMW X6 M50i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,1-11,3
Εκπομπές CO₂ σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 276-258


Μάθετε περισσότερα

ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X6 ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.

Τα σημαντικότερα στοιχεία επιδόσεων με μια ματιά: συγκρότημα μετάδοσης-κίνησης, ανάρτηση και ισχύς κινητήρα.

BMW X6 M COMPETITION.

Κορυφαία δυναμική οδήγησης και απόλυτη μοναδικότητα.
 • 8κύλινδρος V κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων
 • Σύστημα τετρακίνησης M xDrive με Μ ενεργό διαφορικό και Sport αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Μ Steptronic 8 σχέσεων με Drivelogic
 • Μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία
 • 460 kW (625 hp), 750 Nm, 0–100 km/h σε 3,8 δευτερόλεπτα
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, BMW Individual ειδικό χρώμα αμαξώματος πράσινο Urban, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

BMW X6 M.

Δυναμική οδήγησης και μοναδικότητα στο υψηλότερο επίπεδο.
 • 8κύλινδρος V κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων
 • Σύστημα τετρακίνησης M xDrive με Μ ενεργό διαφορικό
 • Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Μ Steptronic με Drivelogic
 • 441 kW (600 hp), 750 Nm, 0–100 km/h σε 3,9 δευτερόλεπτα
BMW X6 M, F96, 2020, SUV, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων

BMW X6 M50i.

Υψηλές επιδόσεις με αέρα δυναμισμού και πολυτέλειας.
 • 8κύλινδρος V κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo
 • Sport αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων
 • Σύστημα τετρακίνησης xDrive
 • 390 kW (530 hp), 750 Nm, 0–100 km/h σε 4,3 δευτερόλεπτα
BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, Manhattan μεταλλικό, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων
 • BMW X6 M COMPETITION.
 • BMW X6 M.
 • BMW X6 M50i.

BMW X6 M COMPETITION ΚΑΙ BMW X6 M – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Εμπνευσμένες από τους αγώνες: επισκόπηση των τεχνολογιών μετάδοσης κίνησης και πλαισίου.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις και η δυναμική των BMW X6 M Competition και BMW X6 M βασίζονται σε μία σειρά τεχνολογιών για το συγκρότημα μετάδοσης κίνησης και την ανάρτηση που προέρχονται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είτε ταξιδεύετε με χαλαρούς ρυθμούς είτε βρίσκεστε μέσα στην αγωνιστική πίστα: η κορυφαία ακρίβεια και η ευελιξία καθορίζουν τον χαρακτηριστικό οδηγικό ενθουσιασμό που προσφέρουν τα M Αυτοκίνητα της BMW.
Οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων, BMW X6 M Competition F96, 2020, SUV

Οκτακύλινδρος V κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων.

Η νεότερη έκδοση του οκτακύλινδρου σε διάταξη V κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων αποτελεί σημείο αναφοράς. Ο κινητήρας υψηλών στροφών αποδίδει ισχύ 460 kW (625 hp). Οι δύο υπερτροφοδότες και η τοποθέτηση της πολλαπλής εξαγωγής ανάμεσα στις σειρές κυλίνδρων εξασφαλίζει κορυφαία χαρακτηριστικά απόκρισης. Ο οκτακύλινδρος σε διάταξη V κινητήρας έχει σχεδιαστεί για ακραίες καταπονήσεις στην αγωνιστική πίστα.

Μ ειδική ανάρτηση, BMW Χ6 M Competition, F96, 2020, SUV

Μ Ανάρτηση

Με το M Ενεργό διαφορικό, η M ειδική ανάρτηση αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Εκτός από τις τρεις λειτουργίες οδήγησης COMFORT, SPORT και SPORT+, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις του Δυναμικού Ελέγχου Ευστάθειας (DSC) ώστε να προσαρμόσετε το επίπεδο υποστήριξης και σταθεροποίησης στο δικό σας στιλ οδήγησης.
BMW X6 M Competition με M xDrive, ειδικό χρώμα αμαξώματος BMW Individual πράσινο Urban, F96, 2020, SUV, πλαϊνή λήψη

Σύστημα τετρακίνησης M xDrive.

Το σύστημα τετρακίνησης BMW M xDrive με Μ Ενεργό Διαφορικό εξασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση και δυναμική οδήγησης, τόσο στην καθημερινή οδήγηση όσο και στην αγωνιστική πίστα. Η Μ τεχνολογία συνδυάζει την χαρακτηριστική ευελιξία του συστήματος μετάδοσης κίνησης στον πίσω άξονα με την οδική συμπεριφορά που προσφέρει ένα σύστημα τετρακίνησης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο εκδόσεις 4WD και 4WD Sport.
Κιβώτιο 8 σχέσεων Μ Steptronic με Drivelogic, BMW Χ6 M Competition, F96, 2020, SUV, εσωτερικό

Σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Μ Steptronic με Drivelogic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Μ Steptronic με Drivelogic προσφέρει διάφορες επιλογές για τις αλλαγές ταχυτήτων: απόλυτα δυναμικές μέχρι άνετες και ομαλές αλλαγές για εξοικονόμηση καυσίμου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες στο τιμόνι για να αλλάζετε ταχύτητες ή να ενεργοποιήσετε την αυτόματη λειτουργία.
BMW X6 M Competition με M Servotronic, F96, 2020, SUV, cockpit

M Servotronic.

Σε κάθε περίπτωση, το M Servotronic εξασφαλίζει την ιδανική υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης, προσαρμόζοντάς την στην τρέχουσα ταχύτητα του αυτοκινήτου. Επιπλέον, προσφέρει αμεσότητα και ακρίβεια σε όλες τις ταχύτητες κίνησης του αυτοκινήτου. Το σύστημα είναι ειδικά προσαρμοσμένο για M Αυτοκίνητα και προσφέρει δύο διαφορετικές χαρακτηριστικές καμπύλες λειτουργίας.
Μ φρένα σύνθετης κατασκευής, BMW Χ6 M Competition, F96, 2020, SUV, κοντινή λήψη

Μ Φρένα σύνθετης κατασκευής.

Με τη χρήση διαφόρων υλικών, τα M φρένα σύνθετης κατασκευής επιτυγχάνουν εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης, υψηλή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Επίσης, ζυγίζουν λιγότερο, κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στην ευελιξία, τη δυναμική και την επιτάχυνση. Οι δαγκάνες φρένων σε μπλε μεταλλικό χρώμα με Μ επιγραφή είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των Μ φρένων υψηλών επιδόσεων.
Μ σπορ εξάτμιση, BMW X6 M Competition, ειδικό χρώμα αμαξώματος BMW Individual πράσινο Urban, F96, 2020, SUV, πίσω λήψη

Μ Σπορ εξάτμιση.

Η Μ σπορ εξάτμιση αποδίδει έναν δυναμικό ήχο που μπορεί να τροποποιηθεί με τη βοήθεια ενσωματωμένου μηχανισμού βαλβίδας. Οι λειτουργίες SPORT και SPORT+ μπορούν να επιλεχθούν από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας και υπογραμμίζονται από έναν πιο έντονο ήχο του κινητήρα, ενώ στη λειτουργία για άνετη οδήγηση παράγεται ένας πιο διακριτικός ήχος.

BMW X6 M COMPETITION – ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ειδικά M σχεδιαστικά στοιχεία στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Αθλητικής υψηλών επιδόσεων με έντονο χαρακτήρα: η BMW X6 M Competition δεν χαρακτηρίζεται μόνο από τις εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά αποτελεί και πρότυπο προοδευτικής σχεδίασης. Τα ιδιαίτερα M στοιχεία σε μαύρο χρώμα, προαιρετικά από ανθρακονήματα, ολοκληρώνουν τη δυναμική εμφάνιση αυτού του SAC υψηλών επιδόσεων, από τον εκφραστικό μπροστινό προφυλακτήρα μέχρι το εντυπωσιακό πίσω τμήμα. Στο εσωτερικό, τα Μ στοιχεία εξοπλισμού, όπως τα Μ καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών με φωτιζόμενο λογότυπο X6 M και ενσωματωμένα προσκέφαλα ή ο Μ επιλογέας σχέσεων, τονίζουν τον ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα του cockpit με τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό.
BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, BMW Individual ειδικό χρώμα αμαξώματος πράσινο Urban, πλαϊνή λήψη τριών τετάρτων
Μ πλευρικές εισαγωγές αέρα, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, BMW Individual ειδικό χρώμα αμαξώματος πράσινο Urban, εξωτερικό

Μ Μάσκα "νεφρών"

Η M μάσκα "νεφρών" με μαύρες διπλές γρίλιες και πλαίσιο σε μαύρο χρώμα, διαθέτει μαύρο λογότυπο X6 M και υπογραμμίζει τον έντονο αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Μ πλευρικές εισαγωγές αέρα, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, BMW Individual ειδικό χρώμα αμαξώματος πράσινο Urban, εξωτερικό

M Πλευρικές εισαγωγές αέρα σε μαύρο χρώμα.

Οι Μ πλευρικές εισαγωγές αέρα στα μπροστινά φτερά και το ενσωματωμένο λογότυπο X6 M διατίθενται σε μαύρο χρώμα στην X6 M Competition.
Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών M Carbon, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, BMW Individual ειδικό χρώμα αμαξώματος πράσινο Urban, εξωτερικό

Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών M Carbon.

Τα προαιρετικά διαθέσιμα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών M Carbon τονίζουν τη δυναμική σχεδίαση του αυτοκινήτου.
Πίσω αεροτομή M Carbon, BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, BMW Individual ειδικό χρώμα αμαξώματος πράσινο Urban, εξωτερικό

Πίσω αεροτομή M Carbon.

Η προαιρετικά διαθέσιμη πίσω αεροτομή M Carbon τονίζει τη δυναμική σπορ σχεδίαση του αυτοκινήτου και περιορίζει την ανεπιθύμητη άντωση στον πίσω άξονα.
Απολήξεις εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο, BMW X6 M Competition, F96, SUV, BMW Individual ειδικό χρώμα αμαξώματος πράσινο Urban, εξωτερικό

Απολήξεις εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο.

Οι αποκλειστικά διαθέσιμες απολήξεις εξάτμισης M Competition σε μαύρο χρώμιο τοποθετούνται στην αριστερή και δεξιά πλευρά του πίσω διαχύτη και υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή "Χ6 Μ Competition", BMW Χ6 M Competition, F96, 2020, SUV, κοντινή λήψη

Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή "Χ6 Μ Competition".

Τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ υποδέχονται εσάς και τον συνοδηγό με την επιγραφή "X6 M Competition". Η επιγραφή στα μαύρα ένθετα των διακοσμητικών καλυμμάτων μαρσπιέ στην αριστερή και δεξιά πλευρά μπροστά, υπογραμμίζουν την ποιότητα και τη μοναδικότητα.
Μ καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών με δέρμα 'Merino', BMW Χ6 M Competition, F96, 2020, SUV, εσωτερικό

Μ Καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών.

Τα Μ καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών για τον οδηγό και τον συνοδηγό διαθέτουν ιδιαίτερη σχεδίαση και φωτιζόμενο λογότυπο Χ6 Μ στα προσκέφαλα, αντανακλώντας τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Οι χαμηλότερες έδρες των καθισμάτων και τα ψηλά πλευρικά στηρίγματα τονίζουν την "bucket" εμφάνιση και εξασφαλίζουν άριστη πλευρική στήριξη. Οι εκτεταμένες δυνατότητες ρύθμισης εξασφαλίζουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης. Ειδικά για την X6 M Competition διατίθενται οι δίχρωμες επενδύσεις από δέρμα 'Merino' μαύρο με ραφές αντίθεσης σε μπεζ Midrand. Αυτός ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από το Alcantara στα πλαϊνά στηρίγματα και στα στηρίγματα των γονάτων της κεντρικής κονσόλας.
Στηρίγματα γονάτων, BMW Χ6 M Competition, F96, 2020, SUV, εσωτερικό, κοντινή λήψη

Στηρίγματα γονάτων.

Η κεντρική κονσόλα της BMW X6 M Competition διαθέτει επενδεδυμένα στηρίγματα γονάτων για τον οδηγό και τον συνοδηγό, τα οποία παρέχουν πρόσθετη πλευρική στήριξη, ειδικά κατά τη δυναμική οδήγηση.
M ζώνες ασφαλείας, BMW Χ6 M Competition, F96, 2020, SUV, εσωτερικό

M Ζώνες ασφαλείας.

Οι Μ ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες ζωνών και περιοριστές δύναμης αποτελούν ένα ιδιαίτερο στοιχείο εξοπλισμού με ραφές στα κλασικά Μ χρώματα που τονίζουν την υψηλή ποιότητα και τον σπορ εσωτερικό διάκοσμο.
Μ επιλογέας ταχυτήτων με Drivelogic, BMW Χ6 M Competition, F96, 2020, SUV, εσωτερικό, κεντρική κονσόλα

Μ Επιλογέας ταχυτήτων με διακόπτη Drivelogic.

Ο Μ επιλογέας ταχυτήτων με νέα σχεδίαση, διακόπτη Drivelogic και πλήκτρα P προσφέρει άριστη αίσθηση αφής και είναι εξαιρετικά εύχρηστος.
Μ πίνακας οργάνων, BMW Χ6 M Competition, F96, 2020, SUV, cockpit

Μ Πίνακας οργάνων.

Ο πλήρως ψηφιακός Μ πίνακας οργάνων σάς παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, αλλά και τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το περιεχόμενο που προβάλλεται, ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες. Επιπλέον, μπορείτε να περιορίσετε τις ενδείξεις στις απολύτως απαραίτητες με το M View, ώστε να βλέπετε μόνο αυτές που χρειάζεστε πραγματικά κατά τη διάρκεια της δυναμικής οδήγησης.
Μ "νεφρά", BMW X6 M, F96, 2020, SUV, μπροστινή λήψη
Μ ζάντες ελαφρού κράματος 21" σε διχρωμία γκρι Orbit, BMW Χ6 Μ, F96 2020, SUV, κοντινή λήψη
Πίσω προφυλακτήρας, BMW X6 M, F96, 2020, SUV, πίσω λήψη
Μ δερμάτινο τιμόνι με ραφές σε χρώμα αντίθεσης, BMW Χ6 Μ, F96 2020, SUV, cockpit
Μ καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών με λογότυπο Χ6 Μ, BMW Χ6 M, F96, 2020, SUV, εσωτερικό

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ BMW X6 M.

Από το πλαίσιο της μεγάλης Μ μάσκας "νεφρών", τις Μ πλευρικές εισαγωγές αέρα και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, μέχρι τις απολήξεις εξάτμισης και το Μ λογότυπο στο πίσω τμήμα – τα χρωμιωμένα στοιχεία προσθέτουν πινελιές κομψότητας και δυναμισμού στο εσωτερικό της BMW X6 M. Οι μεγάλες Μ ζάντες ελαφρού κράματος 21" σε διχρωμία γκρι Orbit ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Εκτός από τα φωτιζόμενα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με λογότυπο X6 M από βουρτσισμένο χρώμιο, το εσωτερικό διαθέτει μοναδικές λεπτομέρειες όπως το Μ δερμάτινο τιμόνι με ραφές σε χρώμα αντίθεσης ή τα Μ καθίσματα πολλαπλών λειτουργιών για τον οδηγό και τον συνοδηγό από εκλεκτό δέρμα 'Merino' με λεπτή υφή. Τα υψηλής ποιότητας στοιχεία εξοπλισμού όπως το BMW Live Cockpit Professional με Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 12,3'' υψηλής ανάλυσης και πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3'' ολοκληρώνουν την εικόνα στο εσωτερικό.

BMW X6 M50i: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Στοιχεία δυναμικής οδήγησης και σχεδίασης της BMW X6 M50i.

Πείτε αντίο στη μετριότητα: Η νέα BMW X6 M50i με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες συστημάτων κίνησης, τους ισχυρούς κινητήρες βενζίνης M TwinPower Turbo και τα στοιχεία δυναμικής οδήγησης όπως την Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M Professional και το σύστημα τετρακίνησης xDrive προσφέρει κορυφαίο επίπεδο ευελιξίας.
Άντρας δίπλα από την BMW X6 M50i, G06, 2018 SUV, πίσω λήψη τριών τετάρτων
Οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW M TwinPower Turbo, BMW X6, M50i, G06, 2018, SUV

BMW X6 M50i.

Ο οκτακύλινδρος V κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo στην BMW X6 M50i συνδυάζει δύο υπερτροφοδότες με το Valvetronic, τον πλήρως μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων και τον Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας. Η μέγιστη ισχύς ανέρχεται στα 390 kW (530 hp) και η μέγιστη ροπή στα 750 Nm. Οι δύο υπερτροφοδότες είναι τοποθετημένοι ανάμεσα στις σειρές των κυλίνδρων.

BMW X6 M50i, G06, 2018, SUV, σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic, M δερμάτινο τιμόνι

Σπορ αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic με Launch Control επιτρέπει τις σπορ αλλαγές σχέσεων, τόσο αυτόματα όσο και χειροκίνητα από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες του τιμονιού, για χαλαρή ή δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή διαδρομή ταχυτήτων S/M, οι αλλαγές γίνονται με γνώμονα τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
BMW X6 M50i και M50d, M Προσαρμοζόμενη Aνάρτηση, G06, 2018, SUV

M Προσαρμοζόμενη Aνάρτηση.

Η M Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση ελέγχει κάθε στιγμή ηλεκτρονικά τις ρυθμίσεις και τις προσαρμόζει στις συνθήκες του οδοστρώματος και της οδήγησης. Επιπλέον, από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας μπορείτε να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στο στιλ οδήγησης, δίνοντας βαρύτητα στην άνεση ή στην σπορ και άκρως ευέλικτη οδική συμπεριφορά.
Κοντινή λήψη της BMW X6 M50i, εσωτερικό, επιλογέας με Μ έμβλημα, G06, 2018, SUV

Επιλογέας με Μ έμβλημα.

Στην κεντρική κονσόλα, μπροστά από τον επιλογέα, υπάρχει έγχρωμο Μ έμβλημα που υπογραμμίζει την σπορ αίσθηση στο εσωτερικό και υποδηλώνει τον δυναμισμό και τις αρετές του αυτοκινήτου.
BMW X6 M50i, πίσω τμήμα με Μ σπορ εξάτμιση, G06, 2018, SUV

Μ Σπορ εξάτμιση.

Η Μ σπορ εξάτμιση* μπορεί να προσαρμοστεί από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας για έναν πιο έντονο ήχο κινητήρα στις λειτουργίες SPORT και SPORT+, ενώ στη λειτουργία για άνετη οδήγηση δίνεται προτεραιότητα στην απόδοση ενός πιο διακριτικού ήχου. * Διατίθεται μόνο για την BMW X6 M50i.
BMW X6 M50i με έξυπνο σύστημα τετρακίνησης xDrive, G06, 2018, SUV

Σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει αδιαβάθμητα και μεταβλητά τη ροπή στον εμπρός και τον πίσω άξονα – για καλύτερη πρόσφυση, υψηλότερη δυναμική οδήγησης και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατανομή της ροπής εξουδετερώνει τις τάσεις υπερστροφής και υποστροφής σε στροφές.
BMW X6 M50i, εσωτερικό με εστίαση στον διακόπτη ελέγχου οδηγικής εμπειρίας, G06, 2018, SUV

Διακόπτης Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας.

Ο Διακόπτης Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής των λειτουργιών COMFORT, ECO PRO για μεγαλύτερη αποδοτικότητα και SPORT για ακόμα πιο δυναμική οδήγηση. Η νέα, διαδραστική λειτουργία Adaptive Mode προσαρμόζει την Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση, το σύστημα διεύθυνσης και το αυτόματο κιβώτιο Steptronic διαρκώς στις τρέχουσες συνθήκες οδήγησης.
BMW X6 M50i, εξωτερικό, ζάντες ελαφρού κράματος, G06, 2018, SUV

M Ζάντες ελαφρού κράματος 22" 747 Μ.

Οι μεγάλες Μ Ζάντες ελαφρού κράματος 22" 747 M θέτουν την BMW X6 M50i σε γερή βάση. Με σχέδιο ακτινών V και ειδικό Μ χρώμα σε γκρι Cerium, οι ζάντες ολοκληρώνουν την σπορ και επιβλητική εμφάνιση των δύο SAC.
Κοντινή λήψη της πίσω αεροτομής M Carbon, BMW X6, M50i, G06, 2018, SUV

Πίσω αεροτομή M Carbon.

Η πίσω αεροτομή M Carbon τονίζει τη δυναμική σπορ σχεδίαση του αυτοκινήτου και περιορίζει την ανεπιθύμητη άντωση στον πίσω άξονα.
Κοντινή λήψη, BMW X6 M50i, M50d, G06, 2018, SUV, εσωτερικό, M δερμάτινο τιμόνι

M Δερμάτινο τιμόνι.

Το M δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, M έμβλημα και ενσωματωμένο αερόσακο οδηγού διαθέτει 3 ακτίνες. Η στεφάνη από μαύρο δέρμα 'Walknappa' με μαύρες ραφές και στηρίγματα αντιχείρων εγγυάται μια σπορ και άμεση πληροφόρηση.
BMW X6, M50i, M50d, G06, 2018, SUV, κοντινή λήψη των καλυμμάτων εξωτερικών καθρεπτών M Carbon

Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών M Carbon.

Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών M Carbon τονίζουν τη δυναμική σχεδίαση του αυτοκινήτου.

M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X6 M: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Τα Μ Αυτοκίνητα της BMW X6 δεν κλέβουν την παράσταση μόνο με τις επιδόσεις και τη σχεδίασή τους αλλά προσφέρουν και μία σειρά συστημάτων υποστήριξης και έξυπνων λειτουργιών. Τα πρωτοποριακά στοιχεία εξοπλισμού όπως το Κλειδί BMW Display δίνουν μια πρώτη γεύση για το κορυφαίο επίπεδο άνεσης που προσφέρουν αυτά τα αυτοκίνητα, προτού ακόμα επιβιβαστείτε. Τα επαναστατικά συστήματα υποστήριξης οδηγού σάς υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και στο παρκάρισμα. Χάρη στο BMW Live Cockpit Professional και το M Head-Up Display, μπορείτε να βλέπετε κάθε στιγμή όλες τις σημαντικές πληροφορίες. Παράλληλα, το BMW Intelligent Personal Assistant σάς υποστηρίζει και σάς συμβουλεύει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Driving Assistant Professional, Μ Αυτοκίνητα της BMW X6, F96, 2020, SUV, εσωτερικό

Driving Assistant Professional.

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και κρίσιμες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Αλλαγής Λωρίδας και Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.
Parking Assistant Plus, Μ Αυτοκίνητα της BMW X6, F96, 2020, SUV, εσωτερικό

Parking Assistant Plus.

Το Parking Assistant Plus διευκολύνει τον οδηγό στο παρκάρισμα του αυτοκινήτου. Μεταξύ άλλων, διαθέτει σύστημα Surround View με Top View, Panorama View, Σύστημα Υποβοήθησης Παράλληλης Στάθμευσης, Ενεργό Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος, λειτουργία φρεναρίσματος ανάγκης και Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με γραμμική καθοδήγηση και Υποστήριξη Οπισθοπορείας.
BMW Intelligent Personal Assistant, Μ Αυτοκίνητα της BMW X6, F96, 2020, SUV, εσωτερικό

BMW Intelligent Personal Assistant.

Δεν θα ήταν εκπληκτικό, η BMW σας να σάς παρέχει έναν προσωπικό βοηθό, Επικοινωνήστε με την BMW σας μέσω του BMW Intelligent Personal Assistant. Προφέρετε εντολές με φυσική ομιλία για να χειριστείτε πολλές λειτουργίες του αυτοκινήτου. Μπορεί να σας εξηγήσει πολλά πράγματα γύρω από το αυτοκίνητό σας και σας βοηθά να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την BMW σας.
BMW Head-Up Display, Μ Αυτοκίνητα της BMW Χ6, F96, 2020, SUV, εσωτερικό

Head-Up Display με ειδικές M ενδείξεις.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display με ειδικές ενδείξεις Μ* προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδρομή απευθείας μέσα στο οπτικό σας πεδίο, βοηθώντας σας να συγκεντρωθείτε καλύτερα στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, τις οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με Πληροφορία Απαγόρευσης Προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας. * Διατίθεται μόνο στην BMW Χ6 M Competition και στην BMW Χ6 M.
BMW Live Cockpit Professional, Μ Αυτοκίνητα της BMW X6, F96, 2020, SUV, εσωτερικό

BMW Live Cockpit Professional.

Το BMW Live Cockpit Professional με λειτουργία πλοήγησης περιλαμβάνει δύο μονάδες ενδείξεων υψηλής ποιότητας, αποτελούμενες από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 12,3" με λειτουργία αφής και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3". Το BMW Λειτουργικό Σύστημα 7 μπορεί να ελεγχθεί και από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch.
Κλειδί BMW Display, Μ Αυτοκίνητα της BMW X6, F96, 2020, SUV, G06

Κλειδί με οθόνη και Μ λογότυπο.

Το κλειδί BMW Display με M λογότυπο προβάλλει διάφορες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου και επιτρέπει τον έλεγχο επιλεγμένων λειτουργιών από την ενσωματωμένη οθόνη αφής. Αυτό επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο των λειτουργιών του αυτοκινήτου από το κλειδί.
Ψηφιακό Κλειδί, Μ Αυτοκίνητα της BMW X6, F96, 2020, SUV, G06

BMW Ψηφιακό Κλειδί.

Το BMW Ψηφιακό Κλειδί μετατρέπει το συμβατό smartphone* σε κλειδί αυτοκινήτου. Για το ξεκλείδωμα των θυρών απλώς κρατήστε το smartphone κοντά στη λαβή της πόρτας και τοποθετήστε το στη θήκη smartphone προτού βάλετε μπροστά την BMW σας. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε το Ψηφιακό Κλειδί σε έως και πέντε άτομα.

*To BMW Ψηφιακό Κλειδί είναι συμβατό μόνο με επιλεγμένα smartphone. Στο bmw.com/digitalkey θα βρείτε έναν κατάλογο συμβατών smartphone. Για τη χρήση του BMW Ψηφιακού Κλειδιού απαιτείται ο εξοπλισμός Teleservice.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ M ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ BMW X6.

BMW X6 M Competition και άλλα μοντέλα.

Ισχύς σε kW (hp) στις σ.α.λ.:

441 (600) / 6000

Μέγιστη ροπή σε Nm σε σ.α.λ.:

750 / 1800-5600

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.:

3,9

Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος) σε l/100 km:

13,4-13,1

BMW X6 M Competition, F96, 2020, τεχνικά χαρακτηριστικά, πίσω λήψη τριών τετάρτων
BMW X6, G06, 2018, SUV, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη

THE X6

Η BMW X6 διαθέτει μια μοναδική εμφάνιση και σπορ επιβλητικότητα που συνδυάζονται με ισχυρούς κινητήρες, άριστα προσαρμοσμένη ανάρτηση και εξοπλισμό όπως το πακέτο xOffroad.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ BMW Χ6.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ BMW FINANCIAL SERVICES ΓΙΑ ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X6.

BMW Financial Services για την BMW X6 M Competition, F96, 2020, SUV, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων, σταθμευμένη

Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μάθετε περισσότερα για τις ελκυστικές λύσεις χρηματοδότησης ή την κατάλληλη προσφορά μίσθωσης για τα Μ αυτοκίνητα της BMW X6.

BMW SERVICE INCLUSIVE ΓΙΑ ΤΑ Μ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ BMW X6.

BMW Service Inclusive, σύμβουλος υποδέχεται πελάτη

#whateverhappens. Ξένοιαστα ταξίδια: αυτό το πακέτο σάς προσφέρει 100% διαφάνεια και ευκολία προγραμματισμού για τη διάρκεια ή το όριο χιλιομέτρων που θα επιλέξετε.

 

 • Έλεγχος service αυτοκινήτου σύμφωνα με τις οδηγίες BMW
 • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
 • Αλλαγή υγρών φρένων
BMW Υποστήριξη Πελατών, BMW σύμβουλος συζητά με πελάτισσα

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;

Εάν έχετε απορίες, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή εάν θέλετε να λάβετε ειδικές προσφορές για τα Μ αυτοκίνητα της BMW X6, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW της περιοχής σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό BMW θα χαρεί να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2 των Μ αυτοκινήτων της BMW X6.

BMW X6 M Competition:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,3–13,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 305-299

BMW X6 M:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,3–13,1
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 305-299

BMW X6 M50i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,0-11,2
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 275-256

BMW X6 M50d:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): x,x–x,x
Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): xxx–xxx

Τα στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας υπολογίζονται σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία μετρήσεων VO (EU) 715/2007 στην αντίστοιχη ισχύουσα έκδοση. Οι τιμές WLTP λαμβάνουν υπόψη τον προαιρετικό εξοπλισμό στις μετρήσεις αυτονομίας. Για οχήματα με έγκριση τύπου από 01.01.2021 ισχύουν οι επίσημες τιμές κατά WLTP. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους μετρήσεων κατά NEDC και WLTP μπορείτε να βρείτε στο www.bmw.de/wltp.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Μάθετε περισσότερα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂ των Μ αυτοκινήτων της BMW X6.

 • BMW X6 M Competition:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,4-13,1
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 305-299

  BMW X6 M:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 13,4-13,1
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 306 - 297

  BMW X6 M50i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (συνδυασμένος κύκλος): 12,1-11,3
  Εκπομπές CO2 σε g/km (συνδυασμένος κύκλος): 276-258

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

  Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.