Η BMW X7 M50i σε Λευκό Mineral, G07, σε ακινησία, μπροστινή λήψη

THE X7

Η BMW X7 M50i ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

THE X7Η BMW X7 M50i ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ BMW X7 M50i

Ισχυρή. Επιβλητική. Κομψή. Η BMW X7 Μ50i συνδυάζει την ιδιαίτερη σχεδίαση M με τις εξαιρετικές offroad επιδόσεις. Οι άψογα προσαρμοσμένοι κινητήρες και τα πολυτελή στοιχεία εξοπλισμού εξασφαλίζουν κορυφαία άνεση και αξέχαστες οδηγικές εμπειρίες. Με την εμφάνιση και τη δυναμική οδήγησης, αλλά και με τα χαρακτηριστικά όπως το Μ αεροδυναμικό πακέτο, η BMW X7 M50i δηλώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την ικανότητά τους για επιδόσεις. Επιπλέον, το κομψό εσωτερικό, τα πρωτοποριακά συστήματα υποστήριξης και οι διάφορες ψηφιακές τεχνολογίες παρέχουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης.

Μάθετε περισσότερα

ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW X7 M50i ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Τελειοποιημένη οδηγική απόλαυση: η δυναμική οδήγησης και η σχεδίαση της BMW X7 M50i δημιουργούν νέα σημεία αναφοράς στην κατηγορία της. Ο δυναμικός χαρακτήρας υπογραμμίζεται με τα εξαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού που προέρχονται από τους αγώνες αυτοκινήτων, όπως είναι για παράδειγμα το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic και το σπορ σύστημα εξάτμισης M, που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό της BMW X7 M50i. Η αθλητική και πολυτελής εμφάνιση ολοκληρώνεται με τα ιδιαίτερα στοιχεία Μ και τα σχεδιαστικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

BMW X7 Μ Αυτοκίνητα σε Mineral White, G07, ακίνητη, μπροστινή λήψη τριών τετάρτων αριστερά
Κινητήρας BMW X7 M50i, G07, αναγραφή μοντέλου στο πίσω τμήμα

BMW X7 M50i

Η BMW X7 M50i προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και ευελιξία. Χάρη στις ειδικές ρυθμίσεις της ανάρτησης στην M50i, το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης, τα Σπορ φρένα Μ, που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, το Σπορ διαφορικό M και το Σπορ σύστημα εξάτμισης Μ, ενισχύονται τα δυναμικά χαρακτηριστικά και εξασφαλίζεται η κορυφαία οδηγική απόλαυση.
BMW X7 M Αυτοκίνητα με M Σπορ διαφορικό, G07, κοντινή πίσω λήψη

Μ Σπορ Διαφορικό

Το Μ Σπορ διαφορικό βελτιώνει την πρόσφυση και την ευστάθεια κατά τις αλλαγές πορείας, στην επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής, στη γρήγορη είσοδο στη στροφή και στους δρόμους με ανομοιόμορφη επιφάνεια. Η πρόσφυση βελτιώνεται με τη βοήθεια μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας που ελαχιστοποιεί τις διαφορές στην ταχύτητα περιστροφής των πίσω τροχών.
BMW X7 M Αυτοκίνητα με Σπορ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Steptronic, G07, Cockpit

Σπορ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Steptronic

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματων και χειροκίνητων αλλαγών ταχυτήτων από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες του τιμονιού – για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
BMW X7 M Αυτοκίνητα με Μ Σπορ σύστημα εξάτμισης, G07, πίσω λήψη

Μ Σπορ σύστημα εξάτμισης

Το Μ Σσπορ σύστημα εξάτμισης μπορεί να προσαρμοστεί από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας για έναν πιο έντονο ήχο κινητήρα στις λειτουργίες SPORT και SPORT+, ενώ στη λειτουργία για άνετη οδήγηση δίνεται προτεραιότητα στην απόδοση ενός πιο διακριτικού ήχου.
BMW X7 M Αυτοκίνητα με Μ Σπορ φρένα, G07, κοντινή λήψη της ζάντας ελαφρού κράματος

Μ Σπορ φρένα

Τα Μ Σπορ φρένα διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και μονού εμβόλου πίσω, οι οποίες είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα και φέρουν επιγραφή M. Διαθέτουν μεγάλους δίσκους για να εξασφαλίζουν κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης.
BMW X7 M Αυτοκίνητα με Μ Αεροδυναμικό πακέτο, G07, νυχτερινή πίσω λήψη τρία τέταρτα

Μ Αεροδυναμικό πακέτο

Το Μ Αεροδυναμικό πακέτο υπογραμμίζει τον αθλητικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου και βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα. Εδώ περιλαμβάνεται ο μπροστινός προφυλακτήρας με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τα πλαϊνά μαρσπιέ ιδιαίτερης σχεδίασης και ο πίσω προφυλακτήρας με ένθετο διαχύτη σε μεταλλικό Dark Shadow.
BMW X7 M Αυτοκίνητα με σύστημα ελέγχου ανάρτησης Executive Drive Pro, G07, πίσω λήψη τρία τέταρτα

Executive Drive Pro

Το σύστημα ελέγχου ανάρτησης Executive Drive Pro εξασφαλίζει υποδειγματική άνεση οδήγησης και εξαιρετική δυναμική οδήγησης. Το σύστημα βασίζεται σε ενεργές αντιστρεπτικές ράβδους που προσαρμόζονται ηλεκτρομηχανικά κατά την κίνηση του αυτοκινήτου, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις κλίσεις του αμαξώματος.
BMW X7 M Αυτοκίνητα με Μ ιδιαίτερες απολήξεις εξάτμισης, G07, κοντινή λήψη στην εξάτμιση

Μ ιδιαίτερες απολήξεις εξάτμισης

Οι ιδιαίτερες απολήξεις εξάτμισης M σε γκρι Cerium αποτελούν ξεχωριστή οπτική λεπτομέρεια που προσδίδει έναν ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.
BMW X7 M Αυτοκίνητα με Μ Ζάντες ελαφρού κράματος με ακτίνες σε σχήμα V σχέδιο 755 M, G07, κοντινή λήψη στις ζάντες

Μ Ζάντες ελαφρού κράματος

Μ Ζάντες ελαφρού κράματος 22" με ακτίνες V 755 M σε διχρωμία γκρι Cerium, στιλβωμένες, με ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων, μπροστά 9,5J x 22 με ελαστικά 275/40 R22, πίσω 10,5J x 22 με ελαστικά 315/35 R22.
BMW X7 M Αυτοκίνητα, cockpit με M Δερμάτινο τιμόνι, G07

M Δερμάτινο τιμόνι

Το Μ δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, έμβλημα Μ και ενσωματωμένο αερόσακο οδηγού, διαθέτει σχεδίαση τριών ακτινών. Η στεφάνη τιμονιού από μαύρο δέρμα 'Walknappa' με μαύρες ραφές και στηρίγματα αντιχείρων εξασφαλίζει μια εξαιρετική αίσθηση αφής.
BMW X7 M Αυτοκίνητα, εσωτερικό με Μ Πολυλειτουργικά καθίσματα, G07

Μ Πολυλειτουργικά καθίσματα

Τα ιδιαίτερης σχεδίασης καθίσματα Μ πολλαπλών λειτουργιών για τον οδηγό και τον συνοδηγό αντανακλούν την αθλητική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Οι χαμηλότερες έδρες των καθισμάτων και τα ψηλά πλευρικά στηρίγματα τονίζουν την "bucket" εμφάνιση και εξασφαλίζουν απόλυτη πλευρική στήριξη. Οι εκτεταμένες δυνατότητες ρύθμισης εξασφαλίζουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης.
BMW X7 M Αυτοκίνητα, εσωτερικό με γυάλινη οροφή Panorama Sky Lounge, G07

Γυάλινη οροφή Panorama Sky Lounge

Η γυάλινη οροφή Panorama Sky Lounge δημιουργεί μια ατμοσφαιρική διάθεση, ειδικά τη νύχτα, χάρη στον φωτισμό LED που αποτελείται από 15.000 στοιχεία. Ο φωτισμός προσαρμόζεται σε ένα από τα έξι χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού.
BMW X7 M Αυτοκίνητα, εσωτερικό με BMW Individual Δέρμα διευρυνένης κάλυψης 'Merino', G07

BMW Individual Δέρμα διευρυνένης κάλυψης 'Merino'

BMW Individual Δέρμα διευρυνένης κάλυψης 'Merino' Tartufo | Black.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΗΣ BMW Χ7 Μ50i.

Η εξαιρετική άνεση της BMW X7 M50i ξεκινά προτού καν μπείτε μέσα. Και αυτό γιατί με το Ψηφιακό Κλειδί δεν θα ξαναχρειαστείτε ποτέ πια συμβατικό κλειδί για να επιβιβαστείτε στο αυτοκίνητο. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως τα συστήματα υποστήριξης οδηγού του BMW Personal CoPilot και άλλες προηγμένες υπηρεσίες ConnectedDrive, κάνουν κάθε διαδρομή σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Παράλληλα, το καινοτόμο σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας με τη Λειτουργία Αναγνώρισης Χειρονομιών (BMW Gesture Control) παραμένει διαρκώς ενημερωμένο χάρη στις τακτικές απομακρυσμένες αναβαθμίσεις λογισμικού.

BMW X7 M Αυτοκίνητα, cockpit με εστίαση στον πίνακα οργάνων, G07
Χαμηλή γωνία λήψης του BMW Live Cockpit Professional των Μ Αυτοκινήτων της BMW X7, G07

BMW Live Cockpit Professional

Το BMW Live Cockpit Professional με λειτουργία πλοήγησης περιλαμβάνει δύο μονάδες ενδείξεων υψηλής ποιότητας, αποτελούμενες από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 12,3'' με λειτουργία αφής και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3''. Το Λειτουργικό Σύστημα BMW 7 μπορεί να ελεγχθεί και από το πολυχειριστήριο αφής iDrive Touch.
BMW X7 M Αυτοκίνητα, άντρας και γυναίκα στο εσωτερικό, η γυναίκα χρησιμοποιεί τη λειτουργία αναγνώρισης χειρονομιών

Λειτουργία Αναγνώρισης Χειρονομιών (BMW Gesture Control)

Η Λειτουργία Αναγνώρισης Χειρονομιών (BMW Gesture Control) επιτρέπει τον έλεγχο και τον χειρισμό επιλεγμένων λειτουργιών με καθορισμένες κινήσεις των χεριών. Το σύστημα αναγνωρίζει διάφορες κινήσεις των χεριών, όπως 'σάρωση' ή 'εστίαση' για την απόρριψη ή αποδοχή μίας εισερχόμενης κλήσης, ή κυκλικές κινήσεις του δείκτη του χεριού για την προσαρμογή της έντασης του ήχου.
BMW X7 M Αυτοκίνητα, Driving Assistant Professional: Κοντινή λήψη στον πίνακα οργάνων, G07

Driving Assistant Professional

Το Driving Assistant Professional προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε μονότονες και περίπλοκες συνθήκες κυκλοφορίας. Εκτός από τα στοιχεία εξοπλισμού του Driving Assistant, περιλαμβάνει επίσης Υποβοήθηση Συστήματος Διεύθυνσης και Ελέγχου Λωρίδας με διευρυμένες λειτουργίες, Υποβοήθηση Αλλαγής Λωρίδας, Υποβοήθηση Ακινητοποίησης Έκτακτης Ανάγκης και Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας με ενεργή προστασία από πλευρικές συγκρούσεις.
BMW X7 M Αυτοκίνητα, Parking Assistant Plus: Κοντινή λήψη στον πίνακα οργάνων, G07

Parking Assistant Plus

Το Parking Assistant Plus κάνει ευκολότερο το παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Μεταξύ άλλων, διαθέτει σύστημα Surround View με Top View, Panorama View, Απομακρυσμένη Προβολή 3D, καθώς και Σύστημα Υποβοήθησης Παράλληλης Στάθμευσης, Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με γραμμική καθοδήγηση και Υποστήριξη Οπισθοπορείας.
BMW X7 M Αυτοκίνητα, Parking Space Assistant: Κοντινή λήψη στον πίνακα οργάνων, G07

Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης (Parking Space Assistant)

Προσπαθείτε να βρείτε μια θέση στάθμευσης κοντά στον προορισμό σας; Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης (Parking Space Assistant) κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση. Προτείνει ελεύθερες θέσεις σε μεγάλους χώρους στάθμευσης ή στο δρόμο, ανάλογα με την επιλογή σας και αναζητά την καλύτερη διαδρομή με τη μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείτε μια ελεύθερη θέση στάθμευσης. Επίσης, μπορείτε να πληρώσετε για τη θέση στάθμευσης χωρίς μετρητά, χρησιμοποιώντας το PARK NOW*. * Η υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.
BMW X7 M Αυτοκίνητα, Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού: Κοντινή λήψη στον πίνακα οργάνων, G07

Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού

Θέλετε η BMW σας να είναι πάντοτε ενημερωμένη με το πιο πρόσφατο λογισμικό; Με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, η BMW σας θα είναι πάντοτε ενημερωμένη – χωρίς να απαιτείται επίσκεψη στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW. Η εγκατάσταση των ενημερώσεων γίνεται ασύρματα, όπως ακριβώς και στο smartphone σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ενεργοποιηθούν και άλλες λειτουργίες στο αυτοκίνητό σας.
Μ Αυτοκίνητα της BMW X7, G07 Λειτουργίες Οδηγικής Εμπειρίας

Λειτουργίες Οδηγικής Εμπειρίας

Δίνετε σημασία στη διακριτικότητα ή στην παραγωγικότητα καθ' οδόν; Με τις Λειτουργίες Οδηγικής Εμπειρίας, όπως τη λειτουργία Executive ή τη λειτουργία Expressive, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία για τις αισθήσεις σας που θα ταιριάζει άψογα στη διάθεσή σας, χάρη στην τέλεια ενορχηστρωμένη παρουσίαση στο εσωτερικό. Πείτε απλώς: "Hey, BMW. Activate Executive Mode."
BMW X7 M Αυτοκίνητα, κάτοψη, η λειτουγρία Welcome Light Carpet προβάλλεται στην περιοχή εισόδου μπροστά από την πόρτα του οδηγού, G07

Λειτουγρία Welcome Light Carpet

Η λειτουργία Welcome Light Carpet προβάλλει ένα γραφικό μπροστά από τις πόρτες του αυτοκινήτου και δημιουργεί έναν ιδιαίτερο χώρο υποδοχής για την επιβίβαση. Η αποβίβαση στο σκοτάδι είναι τώρα πιο ασφαλής και άνετη.
BMW X7 M Αυτοκίνητα, εσωτερικό με Ηχοσύστημα Harman Kardon Surround Sound, G07

Ηχοσύστημα Harman Kardon Surround Sound

Το εξαιρετικό Ηχοσύστημα Harman Kardon Surround Sound διαθέτει ψηφιακό ενισχυτή 464 W, εννέα κανάλια και 16 ηχεία. Ο σοφιστικέ ήχος γεμίζει με άψογο τρόπο τον εσωτερικό χώρο.
BMW X7 M Αυτοκίνητα, εσωτερικό, κάτοψη του συστήματος ψυχαγωγίας Professional στο πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων, G07

Σύστημα Ψυχαγωγίας Professional για τους πίσω επιβάτες

Το σύστημα ψυχαγωγίας Professional πίσω επιβατών περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές έγχρωμες οθόνες 10,2" υψηλής ανάλυσης με λειτουργία αφής, ρυθμιζόμενη κλίση και μονάδα Blu-ray. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον χειρισμό του συστήματος πλοήγησης και για τις λειτουργίες διαδικτύου (σε συνδυασμό με συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας). Επιπλέον, διαθέτει θύρα USB και θύρες σύνδεσης για MP3-Player, κονσόλες παιχνιδιών και ακουστικά (ενσύρματα και ασύρματα).
BMW X7 M Αυτοκίνητα, εσωτερικό, κοντινή λήψη της κεντρικής κονσόλας με εστίαση στις ποτηροθήκες με ελεγχόμενη θέρμανση.

Ποτηροθήκες με ελεγχόμενη θέρμανση

Οι ποτηροθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας στην κεντρική κονσόλα διατηρούν δροσερά ή ζεστά τα αναψυκτικά και τα ροφήματα. Ο έλεγχος θερμοκρασίας ενεργοποιείται από τους διακόπτες δεξιά και αριστερά. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός υποδηλώνει τη λειτουργία (μπλε για ψύξη ή κόκκινο για θέρμανση).
BMW X7 M Αυτοκίνητα, εσωτερικό, κοντινή λήψη στον αυτόματο κλιματισμό 5 ζωνών, G07

Αυτόματος κλιματισμός 5 ζωνών

Χάρη στον αυτόματο κλιματισμό με έλεγχο 5 ζωνών, η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί χωριστά για τον οδηγό και τον συνοδηγό, και τους επιβάτες στις εξωτερικές θέσεις της δεύτερης και τρίτης σειράς καθισμάτων. Έτσι, κάθε επιβάτης μπορεί να απολαύσει ιδανικές γι' αυτόν κλιματικές συνθήκες.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO₂

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.


Μάθετε περισσότερα

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO₂

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων).

    Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.