ΔΑΜΑΣΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.

H BMW X1.

ΔΑΜΑΣΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.

H BMW X1.

ΔΑΜΑΣΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.H BMW X1.

Ισχύς σε kW (ίππους) σε σ.α.λ. (sDrive20i)

141 (192)/5.000–6.000

Μέγ. ροπή (Nm) σε σ.α.λ. (sDrive20i)

280/1.250–4.600

Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο σε g/km (sDrive20i)

132–130

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km (sDrive20i)

5,8–5,7

Η BMW X1 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για όλους εκείνους που θέλουν να ερμηνεύσουν τον όρο «οδηγική απόλαυση» σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες τους. Οι αναλογίες SAV επιδεικνύουν εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση, ενώ το εσωτερικό τεράστια ευελιξία. Με τις εκδόσεις BMW xLine και BMW Sport Line, σας προσφέρονται δύο διαφορετικοί σχεδιαστικοί κόσμοι που σας επιτρέπουν να προσθέσετε τις προσωπικές σας «πινελιές» στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Χάρη στο συνδυασμό των μέτρων του BMW EfficientDynamics με τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel BMW TwinPower Turbo, η BMW X1 επιδεικνύει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων.

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΗΝ BMW X1.

Σχεδίαση.

Η BMW X1 αποδίδει τη χαρακτηριστική εμφάνιση ενός SAV με τρόπο που είναι εξίσου πολυμορφικός όσο και δυναμικός. Είτε μέσα στην πόλη είτε εκτός δρόμου, η δυναμική, «γραμμωμένη» σιλουέτα της, με το μακρύ μεταξόνιο και τους κοντούς προβόλους, κλέβει τις εντυπώσεις. Το αυτοκίνητο συνδυάζει αθλητική σχεδίαση με compact εξωτερικές διαστάσεις, χωρίς όμως αυτό να γίνεται εις βάρος της ευελιξίας ή της μεγάλης ευρυχωρίας και στις δύο σειρές καθισμάτων. Ο συνδυασμός υλικών υψηλής ποιότητας με ταιριαστές διακοσμητικές επιφάνειες και λεπτομέρειες συμπληρώνει περίτεχνα τη συνολική εμφάνιση της BMW X1.
Read more

Άνεση & λειτουργικότητα.

Ο ιδανικός σύντροφος για τις εξορμήσεις σας: Το εσωτερικό της BMW X1 προσφέρει στους επιβάτες της μια υπερυψωμένη θέση καθίσματος, για να απολαμβάνουν το καλύτερο δυνατό οπτικό πεδίο, η οποία περιστοιχίζεται από χώρους όπου δεσπόζουν υλικά κορυφαίας ποιότητας. Σε συνδυασμό με το διαισθητικό χειρισμό της και την ευέλικτη χρήση των χώρων της, η BMW X1 είναι ο ιδανικός σας σύντροφος για όλα τα μελλοντικά σας σχέδια.
Read more

xDrive.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive προσαρμόζεται άψογα ακόμα και στις πιο δύσκολες επιφάνειες οδοστρώματος, εξασφαλίζοντας πάντα εξαιρετική πρόσφυση. Το xDrive και ο Δυναμικός Έλεγχος Ευστάθειας (DSC) εξασφαλίζουν ότι η BMW παρουσιάζει τέλεια ευστάθεια ανά πάσα στιγμή. Ελεγχόμενο μέσω των αισθητήρων του συστήματος DSC, το xDrive κατανέμει ευέλικτα και γρήγορα την κινητήρια ισχύ μεταξύ των αξόνων προκειμένου να αποτραπεί η υπερστροφή ή η υποστροφή, εξασφαλίζοντας έτσι ασυναγώνιστη κατευθυντική ευστάθεια. Σε κρίσιμες καταστάσεις, το DSC δεν χρειάζεται να επεμβαίνει συχνά. Το BMW xDrive συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος τετρακίνησης – πρόσφυση, κατευθυντική ευστάθεια και οδηγική ασφάλεια – με την κλασική ευελιξία των αυτοκινήτων BMW για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.
Read more