Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο σε l/100 km (18d)

5,1–4,7 [5,1–4,7]

Εκπομπές CO2 σε g/km (18d)

133–123 [135–125]

Χωρητικότητα χώρου αποσκευών σε l

550 l

Διαιρούμενη πλάτη 40/20/40

βασικός εξοπλισμός

Η BMW X3, ως το πρώτο Sports Activity Vehicle, δημιούργησε τη δική της κατηγορία αυτοκινήτων. Η νέα γενιά αυτού του πολύπλευρου ταλέντου συνεχίζει πιστά αυτήν την παράδοση: όντας εξαιρετικά ευέλικτη και άνετη, η BMW X3 είναι ιδανική για τις προκλήσεις της καθημερινότητας, αλλά και τα μεγάλα ταξίδια. Το εξωτερικό διακρίνεται για τον τυπικό χαρακτήρα BMW X ενώ το εσωτερικό εμπνέει με τα επιλεγμένα υλικά που μεταδίδουν την αίσθηση κορυφαίας ποιότητας. Η BMW X3 κερδίζει τις εντυπώσεις και με τους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και diesel BMW TwinPower Turbo.

Η ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Η σχεδίαση της BMW X3.

Η νεότερη γενιά του αυτοκινήτου που δημιούργησε την κατηγορία των Sports Activity Vehicle διατηρεί το αναμφισβήτητο χάρισμά της. Συγχρόνως, η BMW X3 παρουσιάζεται πιο αθλητική από ποτέ. Από την άλλη, υπογραμμίζει εμφατικά τον μοναδικό χαρακτήρα premium με τα υλικά κορυφαίας ποιότητας.

Σχεδίαση.

Το εσωτερικό της BMW X3 συνδυάζει την ατμόσφαιρα κορυφαίας ποιότητας με την έξυπνη λειτουργικότητα. Οι τονισμένες γραμμές χωρίζουν τον πίνακα οργάνων και τις εσωτερικές πλευρές των θυρών. Μαζί με την κάθετη καμπύλη στην κεντρική κονσόλα, τονίζουν τη σύγχρονη εμφάνιση και διατηρούν τον χαρακτηριστικό για BMW οδηγοκεντρικό προσανατολισμό.

Το BMW EfficientDynamics στην BMW X3.

Η BMW X3 είναι έτοιμη για κάθε πρόκληση. Αυτό ισχύει και για το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Με τις έξυπνες τεχνολογίες του BMW EfficientDynamics και την προηγμένη διαχείριση της ενέργειας, προσφέρει οδηγική απόλαυση και ευελιξία – συγχρόνως μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές ρύπων.

Άνεση & λειτουργικότητα στην BMW X3.

Η BMW X3 αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση της καθημερινότητας. Με τις έξυπνες λειτουργίες της μετατρέπει κάθε περιπέτεια σε παιχνίδι. Το ευρύχωρο εσωτερικό και ο χώρος αποσκευών μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας κορυφαία άνεση και λειτουργικότητα. Ανακαλύψτε την επιθυμία της ανακάλυψης – και ζήστε την στο έπακρο: με την BMW X3.

ΑΠΟ 4,7 L

Η πρωτοποριακή τεχνολογία υπερτροφοδότησης BMW TwinPower Turbo, το σύστημα άμεσου ψεκασμού common-rail και η αλουμινένια κατασκευή χαμηλού βάρους κάνουν τον στόχο πραγματικότητα: ο ανασχεδιασμένος τετρακύλινδρος κινητήρας diesel της BMW X3 συνδυάζει τις εντυπωσιακές επιδόσεις με βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Η βασική έκδοση των μοντέλων diesel, η BMW X3 sDrive18d, αποδεικνύεται ιδιαίτερα οικονομική με την κατανάλωση καυσίμου να περιορίζεται από 5,1 έως 4,7* l/100 km (με κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic 5,1 έως 4,7* l/100 km) και τις εκπομπές CO2 να κυμαίνονται μεταξύ 133 και 123* g/km (με κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic από 135 έως 125* g/km). Το αυτοκίνητο αποδεικνύεται πιο γενναιόδωρο με τις οδηγικές του επιδόσεις – επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 9,5 δευτερόλεπτα (με κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic σε 9,8 δευτερόλεπτα) και φτάνει στην τελική ταχύτητα των 195 km/h. Αντίθετα, ο ελαφρώς ισχυρότερος κινητήρας της BMW X3 xDrive20d εξασφαλίζει τελική ταχύτητα 210 km/h και επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε 8,1 δευτερόλεπτα. Για άλλη μια φορά οι κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 παραμένουν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα: οι τιμές μιλούν από μόνες τους – 5,5 έως 5,1* l/100 km (με κιβώτιο Steptronic 8 σχέσεων: 5,3 έως 4,9* l/100 km) και 145 έως 135* g/km αντίστοιχα (με κιβώτιο Steptronic 8 σχέσεων: 139 έως 129* g/km). Χάρη στο BMW BluePerformance, ο τετρακύλινδρος κινητήρας diesel πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU6. Όλες οι παραπάνω τιμές έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης EU και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ελαστικών.

* Η χαμηλότερη τιμή επιτυγχάνεται με τον πρόσθετο εξοπλισμό SA 2AM «Ζάντες ελαφρού κράματος 17" Streamline 306», που διατίθεται κατόπιν χρέωσης.