ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

Άνεση & λειτουργικότητα στην BMW X3.

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

Άνεση & λειτουργικότητα στην BMW X3.

Η BMW X3 αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση της καθημερινότητας. Με τις έξυπνες λειτουργίες της μετατρέπει κάθε περιπέτεια σε παιχνίδι. Το ευρύχωρο εσωτερικό και ο χώρος αποσκευών μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας κορυφαία άνεση και λειτουργικότητα. Ανακαλύψτε την επιθυμία της ανακάλυψης – και ζήστε την στο έπακρο: με την BMW X3.

ετοιμη για καθε προκληση.Άνεση & λειτουργικότητα στην BMW X3.

Η BMW X3 αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση της καθημερινότητας. Με τις έξυπνες λειτουργίες της μετατρέπει κάθε περιπέτεια σε παιχνίδι. Το ευρύχωρο εσωτερικό και ο χώρος αποσκευών μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας κορυφαία άνεση και λειτουργικότητα. Ανακαλύψτε την επιθυμία της ανακάλυψης – και ζήστε την στο έπακρο: με την BMW X3.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ.

Με τις λειτουργίες άνεσης, την ευρυχωρία και την ευελιξία της, η BMW X3 σας επιτρέπει να ζήσετε την εμπειρία της πολυμορφικότητας από την καλύτερή της πλευρά.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Το πακέτο αποθηκευτικών χώρων βελτιώνει την πρακτικότητα στο εσωτερικό και τον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου με τις πρόσθετες αποθηκευτικές λύσεις που προσφέρει. Το πακέτο αποθηκευτικών χώρων περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο στην πλευρά του οδηγού, κάτω από τον διακόπτη φώτων, δίχτυα στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων και στον χώρο ποδιών του συνοδηγού και δάπεδο χώρου αποσκευών διπλής όψης με λαστιχένια κάτω επιφάνεια. Στην κεντρική κονσόλα πίσω και στον χώρο αποσκευών υπάρχουν πρίζες 12 V. Το δίχτυ αποθήκευσης αριστερά, οι δύο γάντζοι στα τοιχώματα του χώρου αποσκευών, οι ράγες πρόσδεσης στο δάπεδο του χώρου αποσκευών, οι πρακτικοί γάντζοι και τα σημεία πρόσδεσης προσφέρουν επιπλέον επιλογές για την αποθήκευση και την ασφάλιση των αποσκευών.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.

Η BMW X3 προσφέρει άφθονους χώρους για να κάνετε ό,τι θέλετε – είναι άρτια εξοπλισμένη για τις προκλήσεις που φέρνει καθημερινά η ζωή. Είτε κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι είτε πηγαίνετε στο γραφείο ή στο θέατρο, το ευρύχωρο εσωτερικό προσφέρει στους επιβάτες ένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης. Οι αμέτρητες αποθηκευτικές λύσεις, όπως οι θήκες αναψυκτικών με κάλυμμα στην κεντρική κονσόλα, θα καλύψουν κάθε ανάγκη. Ο χώρος αποσκευών χωρητικότητας 550 l μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 1.600 l. Τα προαιρετικά διαθέσιμα αναδιπλούμενα και διαιρούμενα σε αναλογία 40:20:40 πίσω καθίσματα σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον χώρο στις ανάγκες σας. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία διατίθεται προαιρετικά το πακέτο αποθηκευτικών χώρων που περιλαμβάνει δίχτυα αποσκευών, επένδυση δύο όψεων και διάφορες δυνατότητες συγκράτησης.

COMFORT ACCESS.

COMFORT ACCESS.

Πρωτοποριακό και εύκολο στο χειρισμό – το σύστημα Comfort Access επιτρέπει στον οδηγό να ανοίγει τις πόρτες του αυτοκινήτου και να βάζει εμπρός τον κινητήρα, χωρίς να χρησιμοποιήσει το κλειδί του αυτοκινήτου. Το κλειδί, το οποίο μπορεί να είναι φυλαγμένο στην τσέπη του παντελονιού σας ή στο χαρτοφύλακά σας, αναγνωρίζεται αυτόματα μόλις πλησιάσετε το αυτοκίνητο. Όταν η πόρτα ξεκλειδωθεί αυτόματα, ο οδηγός μπορεί να επιβιβαστεί και να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα πατώντας τον διακόπτη Start/Stop.
Το σύστημα Comfort Access περιλαμβάνει και τη λειτουργία «Έξυπνο Άνοιγμα». Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας ανιχνεύει τη σύντομη κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα και ανοίγει ή κλείνει την πόρτα του χώρου αποσκευών αυτόματα, χωρίς τη χρήση των χεριών.
Η λειτουργία του συστήματος Comfort Access βασίζεται σε μια διαδικασία επαλήθευσης της ταυτότητας του κλειδιού για λόγους διασφάλισης της ασφάλειάς του.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ.

Όταν θέλετε να ανοίξετε την πόρτα του χώρου αποσκευών ενώ κρατάτε ψώνια στα χέρια σας, συνήθως, ταλαιπωρείστε ψάχνοντας να βρείτε το κλειδί στις τσέπες ή στην τσάντα σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα χρειαστεί πλέον να το ξανακάνετε, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα Comfort Access το οποίο προσφέρει λειτουργία ανοίγματος της πόρτας του χώρου αποσκευών χωρίς τη χρήση χεριών.

Αρκεί μια μικρή, στοχευμένη κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα για να ανοίξει ο αισθητήρας την πόρτα του χώρου αποσκευών. Μοναδική προϋπόθεση είναι να μεταφέρετε επάνω σας το κλειδί του αυτοκινήτου. Η πόρτα του χώρου αποσκευών ξεκλειδώνει και ανοίγει αυτόματα. Οι αισθητήρες του συστήματος, που είναι εγκατεστημένοι σε διάφορα ύψη στον πίσω προφυλακτήρα, ανιχνεύουν την κίνηση του ποδιού και ανοίγουν την πόρτα του χώρου αποσκευών. Αυτό το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό από το BMW ConnectedDrive διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό το άνοιγμα και τη φόρτωση του χώρου αποσκευών.

Κοτσαδόρος με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη σφαιρική κεφαλή.

Ο κοτσαδόρος με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη σφαιρική κεφαλή αναδιπλώνεται εύκολα κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα και κρύβεται διακριτικά όταν το αυτοκίνητο δεν μεταφέρει ρυμουλκούμενο εξοπλισμό. Επίσης, αποτρέπεται ο κίνδυνος κλοπής του κοτσαδόρου. Στο σύστημα του κοτσαδόρου περιλαμβάνεται και ο Έλεγχος Ευστάθειας Ρυμουλκούμενου.

Εάν το σύστημα ανιχνεύσει ότι το ρυμουλκούμενο ταλαντώνεται επικίνδυνα, ενεργοποιεί επιλεκτικά τον Δυναμικό Έλεγχο Ευστάθειας (DSC) για τη σταθεροποίησή του. Το μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης ανέρχεται σε 2.400 kg, ανάλογα με τον κινητήρα.

Βοηθητικό σύστημα θέρμανσης.

Στις χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, ο οδηγός μπορεί να ξεκινήσει την οδήγηση του σε ένα άνετο περιβάλλον, όπου η εσωτερική θερμοκρασία έχει προσαρμοστεί κατάλληλα από το βοηθητικό σύστημα θέρμανσης με λειτουργία χρονοδιακόπτη. Επιπλέον, το σύστημα διατηρεί καθαρά τα παράθυρα και το παρμπρίζ από τον πάγο και τα συμπυκνώματα. Το βοηθητικό σύστημα θέρμανσης ενεργοποιείται και ελέγχεται από το ξεχωριστό χειριστήριο, την εφαρμογή My BMW Remote ή το πολυχειριστήριο iDrive.

Το σύστημα λειτουργεί με τη βοήθεια μονάδας θέρμανσης νερού. Η τροφοδοσία ενέργειας πραγματοποιείται από το σύστημα καυσίμου. Η συσκευή προθερμαίνει και τον κρύο κινητήρα. Αυτό μειώνει την κατανάλωση καυσίμου κατά τη φάση προθέρμανσης του κινητήρα. Το βοηθητικό σύστημα θέρμανσης μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα στην προεπιλεγμένη χρονική στιγμή, όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από 15°C ή χειροκίνητα σε οποιαδήποτε θερμοκρασία.