Η ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Η σχεδίαση της BMW X3.

Η ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Η σχεδίαση της BMW X3.

Η νεότερη γενιά του αυτοκινήτου που δημιούργησε την κατηγορία των Sports Activity Vehicle διατηρεί το αναμφισβήτητο χάρισμά της. Συγχρόνως, η BMW X3 παρουσιάζεται πιο αθλητική από ποτέ. Από την άλλη, υπογραμμίζει εμφατικά τον μοναδικό χαρακτήρα premium με τα υλικά κορυφαίας ποιότητας.

Η ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.Η σχεδίαση της BMW X3.

Η νεότερη γενιά του αυτοκινήτου που δημιούργησε την κατηγορία των Sports Activity Vehicle διατηρεί το αναμφισβήτητο χάρισμά της. Συγχρόνως, η BMW X3 παρουσιάζεται πιο αθλητική από ποτέ. Από την άλλη, υπογραμμίζει εμφατικά τον μοναδικό χαρακτήρα premium με τα υλικά κορυφαίας ποιότητας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΣΧΕΔΊΑΣΗ.

Πειστική εμφάνιση: το εξωτερικό της BMW X3 αποτυπώνει τον σπορ χαρακτήρα της. Το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου παρουσιάζεται άκρως επιβλητικό, χάρη στον μυώδη προφυλακτήρα και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα. Η κεντρικά τοποθετημένη, μεγάλη μάσκα ψυγείου με διπλά «νεφρά» ενισχύει την αίσθηση αυτοπεποίθησης. Οι προβολείς που βρίσκονται τοποθετημένοι στις δύο πλευρές της μάσκας ψυγείου προσθέτουν την τελευταία πινελιά στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου και προαιρετικά διατίθενται με τεχνολογία Xenon ή Full LED. Τα φλας είναι ενσωματωμένα στο εσωτερικό των προβολέων, όπως και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Οι προβολείς ομίχλης περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό και διατίθενται προαιρετικά και με τεχνολογία LED.
Στο πλάι, η σιλουέτα αποκαλύπτει την χαρακτηριστική εμφάνιση BMW X3. Η «χαρακτηριστική γραμμή», που εκτείνεται μέχρι το πίσω μέρος, τονίζει το σφηνοειδές σχήμα και ενισχύει το δυναμισμό. Η μοναδική απόδοση της γωνίας Hofmeister δηλώνει απερίφραστα ότι το αυτοκίνητο είναι μια BMW X3. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με τον επιβλητικό πίσω προφυλακτήρα που τονίζει τη στιβαρότητα. Μία ακόμα εντυπωσιακή λεπτομέρεια είναι η ποδιά προστασίας δαπέδου, η οποία διατίθεται με όψη αλουμινίου με το πακέτο xLine.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΌΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΊΣ LED.

Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED περιλαμβάνουν φώτα διασταύρωσης και πορείας, καθώς και φλας με τεχνολογία «full LED». Τα φλας LED είναι τοποθετημένα σε εμφανές σημείο επάνω από τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας LED και φωτίζουν μέσα από τα τυπικά για BMW τρισδιάστατα σώματα φωτισμού. Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED διαθέτουν το BMW Selective Beam (σύστημα υποβοήθησης φώτων πορείας με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία) προβολείς ομίχλης LED, φώτα στροφής και Προσαρμοζόμενους Προβολείς με μεταβλητή διασπορά φωτός για άριστο φωτισμό του δρόμου και καλύτερη ορατότητα τη νύχτα. Έτσι, η οδήγηση είναι το ίδιο ξεκούραστη όπως και την ημέρα.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΣΧΕΔΊΑΣΗ.

Το εσωτερικό της BMW X3 συνδυάζει την ατμόσφαιρα κορυφαίας ποιότητας με την έξυπνη λειτουργικότητα. Οι τονισμένες γραμμές χωρίζουν τον πίνακα οργάνων και τις εσωτερικές πλευρές των θυρών. Μαζί με την κάθετη καμπύλη στην κεντρική κονσόλα, τονίζουν τη σύγχρονη εμφάνιση και διατηρούν τον χαρακτηριστικό για BMW οδηγοκεντρικό προσανατολισμό. Με τις υπερυψωμένες θέσεις, όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν εξαιρετική θέα προς τα έξω. Επιπλέον, η BMW X3 κερδίζει τις εντυπώσεις με τις επιλογές εξοπλισμού και την ποιότητα που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε αμέσως. Τα επιλεγμένα υλικά με λεπτομέρειες, όπως τα χρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία, υπογραμμίζουν τον μοντερνισμό και την ποιότητα του εσωτερικού.

ΧΡΏΜΑΤΑ & ΥΛΙΚΆ.

Η γκάμα χρωμάτων και υλικών για την BMW X3 προσφέρει επιλογές υψηλής ποιότητας. Η γκάμα των χρωμάτων αμαξώματος εκτείνεται από τις κλασικές επιλογές όπως το μεταλλικό λευκό Mineral, μέχρι τις εκφραστικές αποχρώσεις όπως το μεταλλικό μπλε Deep Sea. Οι επιλογές αυτές υπογραμμίζουν με ιδανικό τρόπο την αυτοπεποίθηση και τη στιβαρή εμφάνιση της BMW X3. Το αυτοκίνητο εντυπωσιάζει με τα ποιοτικά υλικά και τα σχέδια στο εσωτερικό. Διατίθενται διάφορα διακοσμητικά στοιχεία για τις επιφάνειες εσωτερικού, π.χ. ανθρακί ξύλο Fineline με διακοσμητικές επιφάνειες σε γυαλιστερό χρώμιο Pearl, που δημιουργούν έναν μοντέρνο διάκοσμο. Ή ακόμα και διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο καρυδιάς, που προσδίδουν έναν αέρα κομψότητας στο εσωτερικό. Με τις δερμάτινες επενδύσεις για τα καθίσματα, θα βάλετε την τελευταία, προσωπική σας πινελιά στο εσωτερικό. Εδώ περιλαμβάνονται οι επενδύσεις από δέρμα Nevada σε χρώμα Mocca με ραφές σε χρώμα αντίθεσης κόκκινο Active.

ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ.

Μόλις επιβιβαστείτε στην BMW X3, θα γοητευθείτε από την ατμόσφαιρα. Η ευρυχωρία και η υπερυψωμένη θέση οδήγησης ενισχύουν την αίσθηση ασφάλειας. Η εξαιρετική περιμετρική ορατότητα βελτιώνεται από την προαιρετικά διαθέσιμη πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, η οποία λούζει με άπλετο φως το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Χάρη στην εξαιρετική ηχομόνωση, οι ενοχλητικοί θόρυβοι του εξωτερικού περιβάλλοντος δεν περνούν στο εσωτερικό της καμπίνας. Αντίθετα, μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια με το προαιρετικά διαθέσιμο ηχοσύστημα Harman Kardon με ήχο surround. Τα υλικά υψηλής ποιότητας, οι πολλές δυνατότητες αποθήκευσης και οι λειτουργίες άνεσης ενισχύουν την αίσθηση άνεσης στην BMW X3 και μετατρέπουν ακόμα και τα πιο μεγάλα ταξίδια σε μια απολαυστική εμπειρία.

  • Πακέτο φωτισμού

    Το πακέτο φωτισμού, που εν μέρει διαθέτει τεχνολογία LED για μεγάλη διάρκεια ζωής και εξοικονόμηση ενέργειας, παρέχει ελκυστικό φωτισμό τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Το πακέτο φωτισμού περιλαμβάνει μία σειρά πρόσθετων πηγών φωτισμού: φώτα ανάγνωσης μπροστά και πίσω, φως στα σκιάδια οδηγού και συνοδηγού, φωτισμός χώρου ποδιών μπροστά, ατμοσφαιρικός φωτισμός δύο χρωμάτων στα καλύμματα των θυρών, στις θήκες και την κεντρική κονσόλα, καθώς και φώτα αποβίβασης και φωτισμό πεδίου στις εξωτερικές λαβές των θυρών. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται άριστος προσανατολισμός μέσα και έξω από το αυτοκίνητο, ακόμα και στο σκοτάδι.

  • Ηχοσύστημα Harman Kardon με ήχο surround

    Το ηχοσύστημα Harman Kardon με ήχο surround προσφέρει μια εμπειρία ακρόασης εφάμιλλη με αυτήν που μπορείτε να απολαύσετε σε έναν συναυλιακό χώρο. Ο ψηφιακός ενισχυτής-ισοσταθμιστής με ισχύ εξόδου 600 W και δυνατότητα επιλογής προσωπικών ρυθμίσεων ισοστάθμισης εγγυάται κρυστάλλινο ήχο κορυφαίας ποιότητας.
    Συνολικά 16 ηχεία –επτά μεσαίων συχνοτήτων, επτά υψηλών συχνοτήτων και δύο κεντρικά μπάσα – προσφέρουν μοναδικές ακουστικές εμπειρίες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η αλουμινένια επιγραφή «harman/kardon» στα καλύμματα των μπροστινών θυρών αποτελεί μία πρόσθετη οπτική λεπτομέρεια που ολοκληρώνει την εμπειρία ακρόασης.