ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.

Ψηφιακές υπηρεσίες και υποστήριξη οδηγού στη νέα BMW X3.

ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.

Ψηφιακές υπηρεσίες και υποστήριξη οδηγού στη νέα BMW X3.

ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ.Ψηφιακές υπηρεσίες και υποστήριξη οδηγού στη νέα BMW X3.

Δικτυωθείτε με τους φίλους σας και τον κόσμο ενώ ταξιδεύετε, χρησιμοποιήστε αποκλειστικές υπηρεσίες και έξυπνες εφαρμογές, εμφανίστε και στείλτε e-mail ή σερφάρετε στο Διαδίκτυο μέσω WiFi – η νέα BMW X3 δημιουργεί την δική της κατηγορία όσον αφορά τη συνδεσιμότητα και την άνεση. Το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού δημιουργεί ένα ενιαίο σύνολο οδηγού και αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα είναι μια οδηγική εμπειρία που αποτελεί πρότυπο αναφοράς, δίνοντας προσοχή στις ανάγκες σας και κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την αυτόνομη οδήγηση. Συγχρόνως, τα υπερσύγχρονα συστήματα υποστήριξης οδηγού, καθορίζουν ένα νέο επίπεδο ασφάλειας και περιορίζουν την κόπωση του οδηγού. Για να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει σημασία: την οδηγική απόλαυση.

BMW X3 M40i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,4–8,2
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 193–188

Read more

ΤΑ ΟΥΣΙΩΔΗ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.

Πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού.

Το νέο σύστημα χειρισμού της νέας BMW X3 εμπνέει με την εξαιρετική διαισθητική καθοδήγηση του χρήστη. Τα εργονομικά τοποθετημένα χειριστήρια και οι πολύ μικρές αποστάσεις τους από το τιμόνι ωθούν την οδηγική εμπειρία σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Συγκεκριμένες λειτουργίες ελέγχονται μέσω του έξυπνου φωνητικού ελέγχου BMW, με το σύστημα ελέγχου με νεύματα BMW και με την αφή. Με απλές κινήσεις όπως "σάρωση" και "κατάδειξη" στην επιφάνεια αναγνώρισης επάνω από την κεντρική κονσόλα μπορείτε να ελέγχετε τις φωνητικές κλήσεις ή το σύστημα πλοήγησης.
Read more

BMW Head-Up Display.

Το πλήρως έγχρωμο BMW Head-Up Display προβάλλει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το ταξίδι ακριβώς μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού, βοηθώντας τον έτσι να συγκεντρωθεί καλύτερα στην οδήγηση. Οι πληροφορίες που προβάλλονται περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης, οδηγίες κατεύθυνσης από το σύστημα πλοήγησης, την Ένδειξη Ορίου Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης, καθώς και λίστες του τηλεφώνου και του συστήματος ψυχαγωγίας.
Read more

Σύστημα χειρισμού 12”.

Ο πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών με τεχνολογία Black Panel και διαγώνιο οθόνης 00,00" παρέχει μια άκρως εντυπωσιακή οπτικοποίηση της οδηγικής εμπειρίας. Στον πίνακα οργάνων μπορούν να προβληθούν τρεις διαφορετικές ενδείξεις με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Κάθε μία από αυτές διαθέτει τον δικό της χρωματισμό και στιλ γραφικών: ECO PRO, COMFORT και SPORT.
Read more

ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.

BMW CONNECTED.

Το BMW Connected είναι ο προσωπικό σας βοηθός κινητικότητας που σας επιτρέπει να φτάνετε στον προορισμό σας ξεκούραστα και στην ώρα σας. Τώρα πλέον σας δικτυώνει πιο ολοκληρωμένα από ποτέ με την BMW σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Με την Απομακρυσμένη Προβολή 3D, μπορείτε να ελέγχετε την περιοχή γύρω από τη νέα BMW X3 από το smartphone, μέσα από μια προβολή 3D. Η Προειδοποίηση Κινδύνου σάς προειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο για πιθανούς κινδύνους και σας καθοδηγεί με ασφάλεια στον προορισμό σας.
Read more

BMW CONNECTED +.

Με το BMW Connected+ απολαμβάνετε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο ελευθερίας, ανεξάρτητα από τον προορισμό ταξιδιού και τις προκλήσεις που σας επιφυλάσσει η καθημερινότητα. Το προσωπικό σας Κέντρο Ελέγχου στο αυτοκίνητο παρέχει εξατομικευμένες πληροφορίες, τη σωστή στιγμή στον σωστό χώρο. Ανεξάρτητα από το εάν θέλετε να κοινοποιήσετε στους φίλους και την οικογένειά σας τον χρόνο άφιξης, να προγραμματίσετε τις στάσεις για ανεφοδιασμό καυσίμου ή να μεταφέρετε τις τοποθεσίες συναντήσεων από το ημερολόγιο του smartphone στο σύστημα πλοήγησης – η νέα BMW X3 βρίσκεται μπροστά από την εποχή της, αλλά και ένα βήμα μπροστά από εσάς. Με αυτό τον τρόπο θα φτάνετε ξεκούραστα στον προορισμό σας.

Ορισμένες από τις Υπηρεσίες ConnectedDrive δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά.

Αποστολή Διαδρομών στο Αυτοκίνητο

Κατάσταση ταξιδιού

Πλοήγηση πόρτα-πόρτα

Αποστολή Διαδρομών στο Αυτοκίνητο

Κατάσταση ταξιδιού

Πλοήγηση πόρτα-πόρτα

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Οι προδιαγραφές συμμόρφωσης σχετικά με τις εκπομπές CO2 καθορίζονται σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τη Δ/νση Τεχνολογίας Οχημάτων του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Επικοινωνιών. Οι αναγραφόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμων, τις τιμές εκπομπών CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό κύκλο οδήγησης (NEDC) για την ταξινόμηση.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης.