ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ – ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα της νέας BMW X3.

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ – ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα της νέας BMW X3.

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ – ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ.Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα της νέας BMW X3.

H νέα BMW X3 έχει μια ξεκάθαρη αποστολή: να συνδυάζει τη δυναμική με την ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς. Προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια, ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ή σε ολισθηρά οδοστρώματα. Άλλο χαρακτηριστικό αυτής της εξαιρετικής οδηγικής εμπειρίας είναι η υψηλή ροπή που συνδυάζεται με την εντυπωσιακή πρόσφυση και την ευελιξία. Ή, για να το θέσουμε αλλιώς: με την BMW X3, ο δρόμος τελειώνει εκεί που θέλετε εσείς.

BMW X3 M40i:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,4–8,2
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 193–188

Read more

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας diesel BMW TwinPower Turbo νέας γενιάς προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση ισχύος, συνδυασμένη με υποδειγματική κατανάλωση καυσίμου. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της χρήσης πρωτοποριακών τεχνολογιών, όπως είναι οι υπερτροφοδότες με μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας και το σύστημα άμεσου ψεκασμού common-rail. Ο κινητήρας αποδίδει ισχύ 190 kW (258 hp) και εντυπωσιακή ροπή 560 Nm.

Read more

ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟ.

ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟ.

Χάρη στην έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους, η νέα BMW X3 έχει χάσει βάρος και με τα στοχευμένα αεροδυναμικά μέτρα επιτυγχάνει έναν βελτιωμένο αεροδυναμικό συντελεστή. Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην εξαιρετικά ευέλικτη δυναμική, την αποδοτική και την κατανάλωση καυσίμου. Αξίζει να αναφερθούν: η σχεδίαση του πίσω τμήματος, οι αεροδυναμικά βελτιωμένοι εξωτερικοί καθρέπτες και η Αεροκουρτίνα στον μπροστινό προφυλακτήρα. Η Ενεργή Ροή Αέρα στη μάσκα «νεφρών» είναι μοναδική – όταν οι απαιτήσεις ψύξης είναι χαμηλές, μια βαλβίδα ροής αέρα κλείνει αυτόματα και βελτιώνει σημαντικά την αεροδυναμική.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Επωφεληθείτε από ακόμα μεγαλύτερη απόδοση από κάθε λίτρο καυσίμου με το BMW EfficientDynamics: καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερη αποδοτικότητα και πιο έντονη οδηγική εμπειρία. Τεχνολογικές πρωτοπορίες που μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και παράλληλα βελτιώνουν την οδηγική απόλαυση: η γνήσια δυναμική συνοδεύει κάθε BMW.

Read more

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Οι προδιαγραφές συμμόρφωσης σχετικά με τις εκπομπές CO2 καθορίζονται σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τη Δ/νση Τεχνολογίας Οχημάτων του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Επικοινωνιών. Οι αναγραφόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμων, τις τιμές εκπομπών CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό κύκλο οδήγησης (NEDC) για την ταξινόμηση.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης.